Gyűlölködjünk
36 feliratkozó
több mint 13 éve
Rohadt életbe, apám titkos receptje alapján megfőzöm a szokásos vasárnapi fazék orjalevest, a végén kóstolnám meg hogy kell-e még bele só, erre pofán vág a rozmaring kellemes, de ebbe a levesbe abszolút nem való illata. Hát a tegnap vett Lucullus kakukkfű fűszerbe nem rozmaringot csomagoltak? :mad:
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
ez így van. Sudetenland is németország 😊 Kelet-Poroszországról nem is beszélve 😛oda is tartozik, csak nem történt meg a határkiigazítás.Emlékszem amikor gimisként arra a töri tesztkérdésre, hogy melyik mai ország területén található Lotharingia, automatikusan beírtam, hogy Németország.vadibandiSárközy szerint Elzász is a németekhez tartozik 😊JJ Tiller
még 😀briareos
több mint 13 éve
oda is tartozik, csak nem történt meg a határkiigazítás.Sárközy szerint Elzász is a németekhez tartozik 😊JJ TillerŐ még a Trianon előtti viszonyokat tekinti mérvadónak Európában 😀RajnaEmlékszem amikor gimisként arra a töri tesztkérdésre, hogy melyik mai ország területén található Lotharingia, automatikusan beírtam, hogy Németország.vadibandi
még 😀
több mint 13 éve
Sárközy szerint Elzász is a németekhez tartozik 😊Emlékszem amikor gimisként arra a töri tesztkérdésre, hogy melyik mai ország területén található Lotharingia, automatikusan beírtam, hogy Németország.vadibandi"A következő versenyző egy olyan országból érkezik, amely valójában Nagy-Britannia része, de itt is külön számít, mint fociban, Írországból."Ő még a Trianon előtti viszonyokat tekinti mérvadónak Európában 😀Rajna
Horváth Mariann, hogy lehetsz ennyire HÜLYE??? :mad:F.Schleck
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Emlékszem amikor gimisként arra a töri tesztkérdésre, hogy melyik mai ország területén található Lotharingia, automatikusan beírtam, hogy Németország."A következő versenyző egy olyan országból érkezik, amely valójában Nagy-Britannia része, de itt is külön számít, mint fociban, Írországból."Ő még a Trianon előtti viszonyokat tekinti mérvadónak Európában 😀Rajna
több mint 13 éve
"A következő versenyző egy olyan országból érkezik, amely valójában Nagy-Britannia része, de itt is külön számít, mint fociban, Írországból."Ő még a Trianon előtti viszonyokat tekinti mérvadónak Európában 😀
több mint 13 éve
"A következő versenyző egy olyan országból érkezik, amely valójában Nagy-Britannia része, de itt is külön számít, mint fociban, Írországból." Horváth Mariann, hogy lehetsz ennyire HÜLYE??? :mad:
több mint 13 éve
És "Aranyszívű" Takács Péter ott van még?nemhiszem, de ő volt tanszékvezető és most teljes felfordulás van. vagy nem tudom, mindenesetre mi szopunk.Én a falat kapartam az előadásain... annyira monoton volt, (mondjuk a téma se kötött le nagyon). De a mi évfolyamunkon is elég nagy volt a bukási arány jogi alaptanból, amikor még ő volt a tanszékvez.Gogo
ja és nem lesz vizsgakurzus.brk
AH jól emlékszem, a jogbölcsi tanszéktől bármely vizsgámra, beleértve az államvizsgát max. kettest kaptam.
több mint 13 éve
nemhiszem, de ő volt tanszékvezető és most teljes felfordulás van. vagy nem tudom, mindenesetre mi szopunk.Én a falat kapartam az előadásain... annyira monoton volt, (mondjuk a téma se kötött le nagyon). De a mi évfolyamunkon is elég nagy volt a bukási arány jogi alaptanból, amikor még ő volt a tanszékvez.
ja és nem lesz vizsgakurzus.brk
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 13 éve
.brk
1 890
nemhiszem, de ő volt tanszékvezető és most teljes felfordulás van. vagy nem tudom, mindenesetre mi szopunk.de legalább megvolt. idén vérengzés folyik a tanszéken, Szilágyi nyugdíjba ment, teljes KO.Miért, Szilágyi annyira jó volt?Gogo
ja és ugye BJ feltétele....brk
ja és nem lesz vizsgakurzus
több mint 13 éve
de legalább megvolt. idén vérengzés folyik a tanszéken, Szilágyi nyugdíjba ment, teljes KO.Miért, Szilágyi annyira jó volt?
ja és ugye BJ feltétele....brk
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 13 éve
.brk
1 890
de legalább megvolt. idén vérengzés folyik a tanszéken, Szilágyi nyugdíjba ment, teljes KO.bizony-bizony az...brkPfff...az nekünk még szóbeli volt, és ha nem tudtad a tételt, beültettek a másik szobába, hogy tanulj, és ha mindenki befejezte kezdjük előről...így a reggel 8-as vizsgáról már du. fél 5kor el is szabadultamGabor K
ja és ugye BJ feltétele...
több mint 13 éve
Gabor K
15
[Pfff...az nekünk még szóbeli volt, és ha nem tudtad a tételt, beültettek a másik szobába, hogy tanulj, és ha mindenki befejezte kezdjük előről...így a reggel 8-as vizsgáról már du. fél 5kor el is szabadultam
bizony-bizony az...brk
több mint 13 éve
.brk
1 890
bizony-bizony az..jog- és állambölcselet tanszék. utolsó vizsga, évfolyam (!) 80%-a bukó volt eddig, az utolsó 150 fős vizsgán (amit kedden írtuk, és biztos kijavították mindenkiét...) eddig 1 embernek van meg. ja és UV február 1, dolgozatok megtekintése febr. 2.csak nem jogi alaptan, Kolléga?Gabor K
az édes kurva anyjukat, írtam 3 oldalt, 5-ből 3 kérdésre tökéletesen kipuskáztam a választ, másik kettőre is írogattam és 1....brk
több mint 13 éve
Gabor K
15
jog- és állambölcselet tanszék. utolsó vizsga, évfolyam (!) 80%-a bukó volt eddig, az utolsó 150 fős vizsgán (amit kedden írtuk, és biztos kijavították mindenkiét...) eddig 1 embernek van meg. ja és UV február 1, dolgozatok megtekintése febr. 2.csak nem jogi alaptan, Kolléga?
az édes kurva anyjukat, írtam 3 oldalt, 5-ből 3 kérdésre tökéletesen kipuskáztam a választ, másik kettőre is írogattam és 1....brk
ja és hogy ON legyek: büdös k*rva anyját a rohadt vizsgáztatónak, hogy miután fullosan tudtam mindent egy lealázás keretében nagylelkűen adott egy kettest (jó, tudom ennek alapjáraton örülni kell, de az "élmény" az megfizethetetlen" 😀)
több mint 13 éve
jog- és állambölcselet tanszék. utolsó vizsga, évfolyam (!) 80%-a bukó volt eddig, az utolsó 150 fős vizsgán (amit kedden írtuk, és biztos kijavították mindenkiét...) eddig 1 embernek van meg. ja és UV február 1, dolgozatok megtekintése febr. 2.Nekünk kertészetből volt olyan hogy 170 emberből 5nek lett meg.
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
Mikey
18 753
Kibaszott MSN, hát persze, hogy csak annak nem tudok küldeni üzenetet, akinek a legjobban akarnék... :mad:
több mint 13 éve
Ha egyértelmű.alapvetően én is halál büntetés párti vagyok,de annyiban azért igaza von pl Sobrinak hogy az viszont necces a valaki olyat végeznek ki aki egyébként ártatlan.És elég ha csak egy ilyen történik.Annak az egynek a családjának magyarázd meg hogy ez egyébként ritkán fordul elő és általában azokat ítélik halálra akik meg is érdemlik.Ezzel együtt az ilyenek dögöljenek meg,csak ezt hogy határozod meg törvényben?Ki dönti el hogy mikor és mitől "egyértelmű" hogy ő a tettes.Bonyolult dolog ez.CowboykarcsiLásd, fenti eset....
Sok ilyen van. Azért olyan marha sok Táncos eset nincs...
Azért írtam, hogy ha egyértelmű. van iylen nem kevés. Amstetteni rém és társai.
VOlt olyan eset, hogy valakit a DNS azonosítás juttatott ki a sittről 35 év után, ez is igaz. Meg lehetne ezt oldani szabályozással, ha akarnák, meg nem lenne a sok jogvédő segg.kishaszi
És mi az egyértelműség deffiníciója?
Például ha beismeri? Rábizonyítják? Mindkettőre találsz 3 perc guglizással olyan esetet, hogy még így se az igazi bűnöst ítélték el. Pedig beismerte, rábizonyították. Mégis ártatlan volt, és késöbb ki is derült.
Hidd el, nincs 100%-os rendszer.
És így nem lehet jó a halálbüntetés sem, mégha a zsigereink ezt kívánják is.
Szerk:
Pl. az ilyen ember még abból se tanulna, ha kivégeznék:
http://www.dailymail.co.uk/news/article-1350731/Babysitter-sexually-abused-1-year-old-sent-video-boyfriend-Afghanistan.html?ito=feeds-newsxml
több mint 13 éve
alapvetően én is halál büntetés párti vagyok,de annyiban azért igaza von pl Sobrinak hogy az viszont necces a valaki olyat végeznek ki aki egyébként ártatlan.És elég ha csak egy ilyen történik.Annak az egynek a családjának magyarázd meg hogy ez egyébként ritkán fordul elő és általában azokat ítélik halálra akik meg is érdemlik.Ezzel együtt az ilyenek dögöljenek meg,csak ezt hogy határozod meg törvényben?Ki dönti el hogy mikor és mitől "egyértelmű" hogy ő a tettes.Bonyolult dolog ez.CowboykarcsiLásd, fenti eset....
Sok ilyen van. Azért olyan marha sok Táncos eset nincs...
Azért írtam, hogy ha egyértelmű. van iylen nem kevés. Amstetteni rém és társai.
VOlt olyan eset, hogy valakit a DNS azonosítás juttatott ki a sittről 35 év után, ez is igaz. Meg lehetne ezt oldani szabályozással, ha akarnák, meg nem lenne a sok jogvédő segg.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
Dub
1 019
gecire utálom a dohánygyárakat, vagy az anti dohány lobbit, vagy akárkit aki felelős azért hogy 19 szál cigi van egy dobozban. Mindig az az egy elsikkasztott hiányzik éjjel...haromtNem vagyok benne 100%-ig biztos, de én úgy hallottam, hogy azért lett ez a 19 szálazás, mert adó szempontjából így kedvezőbb, mintha 20 szál lenne benne. De egyébként maradt pár márka, ami maradt 20 szálas, pl a Dunhill-t biztosra tudom.
több mint 13 éve
jog- és állambölcselet tanszék. utolsó vizsga, évfolyam (!) 80%-a bukó volt eddig, az utolsó 150 fős vizsgán (amit kedden írtuk, és biztos kijavították mindenkiét...) eddig 1 embernek van meg. ja és UV február 1, dolgozatok megtekintése febr. 2.feldobták mind, egy maradt az asztalon...
több mint 13 éve
.brk
1 890
jog- és állambölcselet tanszék. utolsó vizsga, évfolyam (!) 80%-a bukó volt eddig, az utolsó 150 fős vizsgán (amit kedden írtuk, és biztos kijavították mindenkiét...) eddig 1 embernek van meg. ja és UV február 1, dolgozatok megtekintése febr. 2.az édes kurva anyjukat, írtam 3 oldalt, 5-ből 3 kérdésre tökéletesen kipuskáztam a választ, másik kettőre is írogattam és 1...
több mint 13 éve
Pedig azt érdemelnék...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 13 éve
jogos, valamiért az volt bennem, még él. Persze, én is erre utaltam.Dahmer megoldotta magának. De a gond itt az "ugyanúggyal" van. 😛gyeekés igen is a sorozatgyilkosokat azonnal kivégezni, aki meg különös kegyetlenséggel gyilkol, azt ugyanúgy kell megölni, ahogy ő tette áldozataival!Black_Adderhát ez egy egészen groteszk toborzás lenne, összeszedni azokat az embereket akik hajlandóak lennének Jeffrey Dahmert kivégezni pl., vagy Richard Ramirezt, vagy sokan másokat 😐sapka
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 13 éve
Dahmer megoldotta magának. De a gond itt az "ugyanúggyal" van. 😛és igen is a sorozatgyilkosokat azonnal kivégezni, aki meg különös kegyetlenséggel gyilkol, azt ugyanúgy kell megölni, ahogy ő tette áldozataival!Black_Adderhát ez egy egészen groteszk toborzás lenne, összeszedni azokat az embereket akik hajlandóak lennének Jeffrey Dahmert kivégezni pl., vagy Richard Ramirezt, vagy sokan másokat 😐sapka
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass