NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Gyűlölködjünk

37 feliratkozó

több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
rohadt fejfájás, egy héten már legalább három napon rám jön.

felhívom Percy-t

több mint 14 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 135 — #NoStress
Nekem meg 5 éve ugyanaz az Apple gépem van, és kurvára semmi baja nem volt -kopp, kopp, kopp- és ilyen lámák is elműködtetik, mint én, sosem fagy le, nincs rá vírus, semmit nem kell se hardveresen, se szoftveresen csinálni vele, csak használom, és mivel valaki használta elötte kb. háromszor, ezért épphogy többe került, mint egy ugyanakkora sima jó minőségű monitor. 😊

több mint 14 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 263 — no es importante
az én gépem a király, ha jó lábbal kel fel (ergo nem fagy le 5-10 percen belül a bekapcsolás után), akkor a lekapcsolásig minden hiba nélkül megy, bármeddig, bármennyi programot futtatva
ha viszont gyorsan lefagy, hiába indítom újra, csinálok vele akármit, hamarosan vagy egyszerűen megmerevedik képernyő vagy kékhalál a történet vége 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Alaplap: GIGABYTE GA-MA770T-UD3
Memória: KINGSTON HyperX 4096Mb DDR3 1600Mhz CL9 Blu KITKHX1600C9AD3B1K2/4GAsbee
kérj kölcsön vmelyik haverodtól más márkájú ramot (silicon power, geil, corsair, crucial esetleg a-data v kingmax) nyilván 4gigányi ddr3asat, tedd be a saját konfigodba és játékok alatt teszteld, h előjönnek-e a hibák. ha nem akkor sztem add el a kingstont és vegyél újat (jó esetben egy pár ezres ráfizetéssel megúszod)kristof
Ez lesz. Thx a sgeítséget! 😉

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Memória: KINGSTON HyperX 4096Mb DDR3 1600Mhz CL9 Blu KITKHX1600C9AD3B1K2/4GAsbee
kérj kölcsön vmelyik haverodtól más márkájú ramot (silicon power, geil, corsair, crucial esetleg a-data v kingmax) nyilván 4gigányi ddr3asat, tedd be a saját konfigodba és játékok alatt teszteld, h előjönnek-e a hibák. ha nem akkor sztem add el a kingstont és vegyél újat (jó esetben egy pár ezres ráfizetéssel megúszod)
több mint 14 éve
Próbáltam memóriatesztet, annál minden oké volt. Vagy szerinted attól még hibás lehet?Asbee
nem minden alaplap márka jön ki jól az összes memória márkával
neked melyikből milyen van?kristof
Memória: KINGSTON HyperX 4096Mb DDR3 1600Mhz CL9 Blu KITKHX1600C9AD3B1K2/4G

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Próbáltam memóriatesztet, annál minden oké volt. Vagy szerinted attól még hibás lehet?Asbee
nem minden alaplap márka jön ki jól az összes memória márkával
neked melyikből milyen van?
több mint 14 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 678 — Salus populi suprema lex esto
Nekem meg a processzor volt a rossz és az is hasonló tüneteket produkált. Valami hajszálrepedés volt rajta. Leteszteltük a sráccal, előjött a hiba, aztán adott másik procit és kész is lett 😊
több mint 14 éve
Csak játék közben csinálja?Hanni
Így simán netezés közben nem. FurMark futtatásakor is sikerült egyszer ledögleszteni.Asbee
Én anno mikor összeraktam ezt a konfigot(5 éve :cool: ) ugyanez volt, játékok közben random restart, szervízbe is mindenki totál tanácstalan napokig, aztán valahogy rájöttek hogy a RAM-okkal van baj, kicserélték őket, és működött. Egy próbát megér.Hanni
Próbáltam memóriatesztet, annál minden oké volt. Vagy szerinted attól még hibás lehet?

több mint 14 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 582 — Poloska confirmed
Így simán netezés közben nem. FurMark futtatásakor is sikerült egyszer ledögleszteni.Asbee
Én anno mikor összeraktam ezt a konfigot(5 éve :cool: ) ugyanez volt, játékok közben random restart, szervízbe is mindenki totál tanácstalan napokig, aztán valahogy rájöttek hogy a RAM-okkal van baj, kicserélték őket, és működött. Egy próbát megér.
több mint 14 éve
Így simán netezés közben nem. FurMark futtatásakor is sikerült egyszer ledögleszteni.

több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Ne idő szerint állítsd be a felvételt, hanem a műsorújságban állítsd felvételre a két műsort, valamint az előtte és utánalévőt is. Így ha csúszik az adás a második felvett műsor végét az utánalévő műsor elején megtalálod (az első műsorod elejét az előttevaló végén ha fordított a helyzet) 😊
Vagy még egyszerűbb ha a Felvétel / memo beállítás menüben lövöd be a teljes időintervallumot + 10-10 perc ráhagyással. pl. az első cucc 14:10-től 15:00-ig, a második meg 15:30-ig tart, akkor belövöd 14:00-tól 15:40-ig. Így mondjuk tekergetni kell ha a másodikkal akarod kezdeni 😊Rataxes
igen az egyszerűbb sorozatos verziónál megoldható úgy, hogy átcsúszik ez ide az oda, csak úgy egyáltalán ha tegyük fel van egy tv csatorna, amin van mondjuk három film egymás után amik nagyon érdekelnek, akkor vagy beállítom, hogy egybe vegye fel mindet, és akkor ha a harmadikat akarom nézni, fél órán át tekerek, vagy hát rákúrok 😊

mindegy, mert minden rosszban van valami jó: egy csomaggal feljebb lépünk: két adást lehet egyszerre felvenni: lesz espn americám 😀
több mint 14 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 582 — Poloska confirmed
Csak játék közben csinálja?
több mint 14 éve
Igen kicsit ez a fura, hogy kicserélték a rossz alkatrészt, és még mindig fennáll a hiba... :o Mondjuk azt nem értem, hogy szervizben elvileg tesztelték még 1 napig ott nem jött elő a hiba itt megy egyből :rolleyes:

több mint 14 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
Ha az alaplap a rossz akkor az alaplap cseréjével meg kellett volna oldódnia a dolognak. Hacsak nem valami kompatibilitási gond van valamelyik másik hardverrel...

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 14 éve
2 hónapos gép random időközönként nagy terhelés hatására újraindult. Felküldöm csinálják meg. 5 hét után vissza is küldik. 1 nap után mi történik játék közben? Ugyanaz...Mi a kurva isten faszát csináltak ezek 5 hétig rajta? Kicserélték benne a tápot erősebbre és ennyi! Most az ilyennel mit kezdjek? Küldjem vissza, hogy most majd 3 hónapig legyen ott...? Vagy visszavásárlás esetleg megoldható?Asbee
gyári hibával nem lehet mit kezdeni, az én gépemben az alaplap szórakozik, és hiába cserélték ki anno újra, pontosan ugyanazokat a tüneteket produkálja, mint az elődjeJJ
Gondolom mert más a gáz vele nem?Asbee
nem

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
2 hónapos gép random időközönként nagy terhelés hatására újraindult. Felküldöm csinálják meg. 5 hét után vissza is küldik. 1 nap után mi történik játék közben? Ugyanaz...Mi a kurva isten faszát csináltak ezek 5 hétig rajta? Kicserélték benne a tápot erősebbre és ennyi! Most az ilyennel mit kezdjek? Küldjem vissza, hogy most majd 3 hónapig legyen ott...? Vagy visszavásárlás esetleg megoldható?Asbee
gyári hibával nem lehet mit kezdeni, az én gépemben az alaplap szórakozik, és hiába cserélték ki anno újra, pontosan ugyanazokat a tüneteket produkálja, mint az elődjeJJ
Gondolom mert más a gáz vele nem?

több mint 14 éve
gyári hibával nem lehet mit kezdeni, az én gépemben az alaplap szórakozik, és hiába cserélték ki anno újra, pontosan ugyanazokat a tüneteket produkálja, mint az elődje

---
több mint 14 éve
2 hónapos gép random időközönként nagy terhelés hatására újraindult. Felküldöm csinálják meg. 5 hét után vissza is küldik. 1 nap után mi történik játék közben? Ugyanaz...Mi a kurva isten faszát csináltak ezek 5 hétig rajta? Kicserélték benne a tápot erősebbre és ennyi! Most az ilyennel mit kezdjek? Küldjem vissza, hogy most majd 3 hónapig legyen ott...? Vagy visszavásárlás esetleg megoldható?

több mint 14 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
Ne idő szerint állítsd be a felvételt, hanem a műsorújságban állítsd felvételre a két műsort, valamint az előtte és utánalévőt is. Így ha csúszik az adás a második felvett műsor végét az utánalévő műsor elején megtalálod (az első műsorod elejét az előttevaló végén ha fordított a helyzet) 😊
Vagy még egyszerűbb ha a Felvétel / memo beállítás menüben lövöd be a teljes időintervallumot + 10-10 perc ráhagyással. pl. az első cucc 14:10-től 15:00-ig, a második meg 15:30-ig tart, akkor belövöd 14:00-tól 15:40-ig. Így mondjuk tekergetni kell ha a másodikkal akarod kezdeni 😊

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 14 éve
A UPC egyszerűen szenzációs!

Már elértük azt, hogy nem megy ki minden nap a net, csak néha amikor kéne. Azonban mostmár új probléma jelentkezett. Ugyanis kiderült, hogy egy csatornán is lehet átfedés a felvételben. Szeretnénk felvenni két műsort egymás után, de nem, mert átfedés van. Persze ez külön poén, hogy az egymást követő két műsor ugyanazon sorozat két része, így hiába állítom be, hogy a sorozat minden részét vegye fel, mert átfedés lesz. Mindezt azért, mert a műsorújság nem érzékeli, hogy igazából mi megy a tvben, csak be van állítva az időpont aztán jóvan, ezért ha nem állítunk be 10-10 percet a felvétel elé és mögé, akkor vagy az eleje vagy a vége marad le. Viszont így a programfüzet szerint 18:30kor fejeződik be az első rész, és 18:30-kor kezdődik a következő, tehát elkerülhetetlen az átfedés. Mindezt megérteném, ha most vezették volna be ezt az egészet, de ha jól számolom 2 vagy 3 éve működik már, azért illene megoldani az ilyen apró, ámde iszonyúan zavaró hibákat. Főleg úgy, hogy jövő ilyenkorra már profin kéne mennie, hiszen csak ilyen lesz.

Én azt nem értem, hogy a rádiókon már Isten tudja mióta működik az a funkció, hogy kiírja, éppen mi megy. De a médiabox is kiírja. Akkor mi a retkes jó élet repedt farkáért nem lehet megoldani, hogy központilag akkor váltsanak át a címre, amikor az elkezdődik, és akkor váltsanak el róla, mikor a következő elkezdődik? Ha így lenne, semmi gond nem lenne, és az ember nem baszná fel az agyát egy ilyen, egyébként totális apróság miatt...
több mint 14 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 9 522 — Saturday Night Lights
Cukorhegy harca gyermekeink személyiségfejlődéséért: http://www.origo.hu/techbazis/internet/20110523-zuckerberg-a-kisgyerekeket-is-a-facebookra-engedne.html

Pénzéhes szemétláda.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 14 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 638 — Wrath of Khan
Kibaszott magyar egeszsegugy, szanalom az egész. Mivel nem volt tiszta agynemu ezért a véresre!!!!! csak rateritettek egy lepedot nekem meg ezen kell feküdni. Emellett 50 percet vártam egy szaros jégre mert persze az sincs. Emellé már szinte mindegy, hogy szekrenyem sincs.
több mint 14 éve
catattack 3 520
JC6!
A múltkor egy félreértelmezett hozzászólásodra reagáltam, amit érzésem szerint te túlreagáltál. Nem belédkötni akartam, ezt le is írtam. Bármit írtam támadólag léptél fel. A vitánk úgymond 3. résztvevője Fetomy volt, akinek az üzenete miatt történt közöttünk az affér. Így mertelek megemlíteni neki, mert vele is ugyanez a szituáció alakult ki, amire ő teljesen másképp reagált.
Már tudom, hogy kár volt megemlítenem téged, mert megint azt hihetted, hogy bántani akarlak.
Más emberek vagyunk, máshogy reagálunk a leírottakra.
Te azt nem szereted, ha emlegetnek, én azt nem, ha "öcsémeznek" és lekezelnek.
Szerintem el tudjuk egymást kerülni a fórumon, bár nem kell, hogy így legyen!
több mint 14 éve
Rohadt egy dolog ez 😊