Gyűlölködjünk
36 feliratkozó
több mint 13 éve
Egy 37 nőből álló pénzügyi-számviteli osztálynál voltam felsővezető. Megértem, hogy él benned a törékeny kislányok rózsaszín álomkép, de ne mutasd be nekem az irodista pipit, okés? Egyformák. Na jó.Sajnálom, ezek szerint a szövegértésed a probléma. Akkor igyekszem most ugyanazt elmondani, csak szépen, lassan, hogy megértsed még Te is.
Akiket ismerek, azok egyformák, így okés?
Egyébként; nem haragszom rájuk, miért tenném? Kellene?toxique
Tehát ugye vannak az irodai pipik. Őket te ismered, x %-át, nekem 8, hogy pontosan mennyit, elhiszem én azt is, hogy szinte mind ilyen. Ezzel egyben magyarázom is azt, hogy miért idiótaság a törékeny kislányos szöveged. Ellenben nekem pedig abban van gyakorlatom, hogy az ilyen cselekvéseket végző egyedek hogyan oszlanak meg korosztály, nem, hajszin, vagy bármi alapján. Éppen ezért, és mert ismerve a "jó magyar" mentalitást, ami amúgy imho átvetithető azért több más nemzetre is, de maradjunk a magyaroknál, szóval szerintem egyetérthetünk, hogy a magyarok nagy része k.vanagy potyaleső. Egyébként kis kicsapongást megengedek magamnak, még a magyar fociban is látható ez, mert a csatáraink is igen gyakran élvezik azt, hogy nem csinálják meg maguknak a helyzetet, csak beállnak ahol majd bepattan róluk a labda, és övék a "dicsőség". Na de vissza. Szóval elhiheted nekem, hogy ha ilyen potyázás, akár ilyen gerinctelen módon, akár finomabban, nem az irodai pipik, hanem általában a legtöbb féle ember sajátja. Nagyon remélem, hogy még követhető a gondolatmenetem. Tehát az a nagy büdös helyzet, hogy te -visszatérve korábbi példámhoz- gondolhatod, hogy a Földön csak az irodai pipik finganak, vagy legalábbis hogy ha valaki valahol elfingja magát, akkor megalapozottan gondolhatja mindenki, hogy bizonyára egy irodai pipi volt, mert másokra az nem jellemző, azért a valóságban továbbra is fingik az emberek többsége.
Hogy miért utálod őket, én nem tudom. Talán elutasitott az egyik, vagy többen, vagy valami más kárt okoztak, vagy lefeküdtél velük, és nem hivtak vissza, vagy hát bármi lehet, nem találgatnék tovább, de az bizonyos, hogy aki általánosit, annak ellenérzése van az általánositása tárgyával, ha pedig ilyen mértékben megalapozatlan, és -bocsánat a kifejezésért- idióta az általánositás, akkor kétségkivül jelentősebb ellenérzés, vélhetően konkrét utálat, gyűlölet áll fenn az illetőben, általánositása tárgyának irányában.
több mint 13 éve
Egy 37 nőből álló pénzügyi-számviteli osztálynál voltam felsővezető. Megértem, hogy él benned a törékeny kislányok rózsaszín álomkép, de ne mutasd be nekem az irodista pipit, okés? Egyformák. Na jó.rendben. Akkor ez az alakoskodó gerincetelenkedés nem a nőkre, vagy irodista pipikre jellemző, hanem minden lélegezni, és egyben beszélni képes faj képviselőire.Szerintem ezt a dolgot nem a nőkre kell kenni, mert ez nem női, hanem magyar, vagy szimplán emberi mentalitás...fetomyAz irodista pipi külön állatfaj. Az emberi mentalitás (akár az emberi, akár a mentalitás viszonylatában) értelmezhetetlen szóösszefüggés velük kapcsolatban. Az alakoskodó gerinctelen szóösszetétel már közelebb jár az igazsághoz. Szerintem.toxique
Vagy kérdezzük meg Grafit, nem volt-e cigány, hogy cigányozhassunk is, vagy kérdezzük meg a hajszinét, ruházatát, életkorát, hogy kijelenthessük, hogy csak azokra jellemző. Dolgoztam boltban. A pénisszel rendelkező egyedek ugyanennyire potyaleső, kihasználós "férgek"...
Értem, hogy az irodista pipik fájdalmat okoztak neked, ami miatt haragszol rájuk/lenézed őket, de ettől függetlenül ha egy irodista pipi elfingja magát, még nem mondjuk, hogy csak ők finganak.fetomy
Akiket ismerek, azok egyformák, így okés?
Egyébként; nem haragszom rájuk, miért tenném? Kellene?
több mint 13 éve
még mindig nagyon utálom a buckeyestJocihát nem hiába... Hogy állandóan kiszoptok.... :rolleyes:
több mint 13 éve
jó nyilván egy plázában ők sokan lesznek, de egy átlagboltban mindenkire jellemző ez. Egy öregasszonynak/öregembernek pl. megér egy hisztit az, hogy 5 forintba kerül a szatyor. Az ember persze ilyenkor szivesen elengedi azt az 5 forintot, cserébe mikor legközelebb jön -mert jön-, akkor bepöcsözi a zsömléjét azt jónapot. Nem csak ez jellemző mindenkire, ami nálad volt, hanem az is, hogy legközelebb is odajön átbaszni. No meg hozzájön, hogy ha az illető buckalakó, és megelégeled amit csinál, akkor felháborodik, aztán odahugyozik a boltod közepére (konkrétan megtörtént..) Maximum az függ a nemtől, hogy mittudomén egy manikűrösnél elsősorban nők, kocsmában meg faszik parádéznak, de összességében ez a gerinctelenkedés mindenfélére egyaránt jellemző, mondom, nagyságrendekkel kisebb pénzek esetén is.részemről ilyenekért, és mert voltam boltos persze, ha lehet mindig hagyok inkább még borravalót is. Érdekes módon pl. az utcánkban a kisboltban korábban ha azzal mentünk oda, hogy csak egy cigi lesz, szinte mindig "bocsi, de épp ma jön majd a cigis, most nincs szinte semmilyen" választ kaptunk, aztán mióta 20-40 forintot is ott hagyok néha borravalónak, valahogy mindig van olyan cigi, ami kell... (ugye azon 1-2 forint a haszon)
több mint 13 éve
Annyiban igaza van Toxique-nak, h általában jellemző erre a kategóriára ( az irodista büfészak-diplomás picsa), h nagyon el vannak dőlve maguktól. Soknak nem ártana néha kissé elmagyarázni 1-2 dolgot. Persze az ilyen bevásárlóközpontokban jobban koncentrálódnak az ilyen majmok.
több mint 13 éve
rendben. Akkor ez az alakoskodó gerincetelenkedés nem a nőkre, vagy irodista pipikre jellemző, hanem minden lélegezni, és egyben beszélni képes faj képviselőire.Szerintem ezt a dolgot nem a nőkre kell kenni, mert ez nem női, hanem magyar, vagy szimplán emberi mentalitás...fetomyAz irodista pipi külön állatfaj. Az emberi mentalitás (akár az emberi, akár a mentalitás viszonylatában) értelmezhetetlen szóösszefüggés velük kapcsolatban. Az alakoskodó gerinctelen szóösszetétel már közelebb jár az igazsághoz. Szerintem.toxique
Vagy kérdezzük meg Grafit, nem volt-e cigány, hogy cigányozhassunk is, vagy kérdezzük meg a hajszinét, ruházatát, életkorát, hogy kijelenthessük, hogy csak azokra jellemző. Dolgoztam boltban. A pénisszel rendelkező egyedek ugyanennyire potyaleső, kihasználós "férgek"...
Értem, hogy az irodista pipik fájdalmat okoztak neked, ami miatt haragszol rájuk/lenézed őket, de ettől függetlenül ha egy irodista pipi elfingja magát, még nem mondjuk, hogy csak ők finganak.
több mint 13 éve
Szerintem ezt a dolgot nem a nőkre kell kenni, mert ez nem női, hanem magyar, vagy szimplán emberi mentalitás...fetomyAz irodista pipi külön állatfaj. Az emberi mentalitás (akár az emberi, akár a mentalitás viszonylatában) értelmezhetetlen szóösszefüggés velük kapcsolatban. Az alakoskodó gerinctelen szóösszetétel már közelebb jár az igazsághoz. Szerintem.
több mint 13 éve
Szerintem ezt a dolgot nem a nőkre kell kenni, mert ez nem női, hanem magyar, vagy szimplán emberi mentalitás...
több mint 13 éve
Ugyan már! A magyar nőnek jár a piedeszta, meg az ingyér lencsetisztítás, meg az is, hogy bunkó lehet mindenkivel, akivel csak akar! Mer' ő a legszebb-jobb-menőbb 😂 . Örülj, hogy ingyé megtisztíthattad a lencséjét, és ő eljátszhatta neked a méltságos nagyaasszonyt 😀... teeee, aki csak azért vagy, hogy szolgáájjj neki!!! Emancipáció van, ember! Bánj vele egyenlőként! Elétolod a számlát és ha nem fizet, akkor pofánvágod. 😀
több mint 13 éve
Retkes kurva buzivájd. :mad: De én vagyok fasz, nem tudom hogy felejtettem el bevenni este a Xanax-ot, idén minden kingz és vájd meccs kötelező eleme, és mosolyogva viseltem el mindent, most mégis olyan másnapos voltam, hogy kiment a fejemből, erre tessék, szét is basz az ideg azzal a lendülettel. De hát mi is megbaszhatjuk mindenki kurva anyját.
több mint 13 éve
még mindig nagyon utálom a buckeyest
több mint 13 éve
Gyűlölöm a pofátlan embereket. Bejön a zsíroshajó irodakukc ribanc, hogy vízesést fotózott, és olyan lett az optika, és ajajajjj, nem tudja letisztítani semmivel....kétségbe van esve. Mutatok neki egy eszközt, szépen le is tisztítom, hogy lássa milyen überfasza. Mikor mondom, hogy 3000Ft-ba kerül, már kikerekedett szemmel néz, hogy ilyen drága egy ilyen. Mondom, nem olyan drága, ha onnan nézi, hogy mással nem jött le a kosz, ezzel meg simán. Persze nem vette meg, mert most tiszta lett, és ugye nem sűrűn találkozik az ember ilyen problémával. Kedvem lett volna telibe köpni az optikát, hogy most akkor megint szüksége lesz rá. Persz annyi sem volt a ribancban, hogy megköszönje, vagy azt kamuzza, hogy most nincs nála pénz, de majd jön.GRAFIMinek vegye meg, ha ti ott ingyen meg is tisztítjátok neki? 😛 Majd legközelebb is eljátssza ugyanezt valaki mással.
Ez az igazi magyar virtus...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 13 éve
Nyolcadik éve dolgozom itt, nem könnyen lepődök már meg semmin. Igazából azon volt a hangsúly, h pofátlanul kijelenti, hogy úgyis csak ritkán kéne, ennyiért sok. A végeredmény akkor sem más, ha azt mondja, hogy köszi a tisztítást, meggondolja, vagy nincs nála pénz, stb., de ennyi erővel azt is mondhatta volna, hogy kösz te fasz, majd jövök máskor is.GRAFINem érted. 😊
A helyes kereskedői stratégia a következő:
Elmondod neki, hogy ezzel a biszbasszal lehet orvosolni a problémáját.
Amit meg kell vennie, és megoldania.
De ha megveszi, akkor te pusztán jóindulatból, meg mert a zsíroshajú röffencsekre buksz úgyis, hát megcsinálod az ekkor már az ő tulajdonába származtatott biszbasszal, ingyen!
Erre ő megveszi, te megcsinálod neki a saját biszbaszával.
Mindenki boldog.
több mint 13 éve
catattack
3 520
Szétbasz az ideg, hogy a kib.szott önkormányzat kedve szerint kötelezővé tesznek ilyen-olyan díjakat!Ha lincselésre kerülne a sor, akkor én biztos elől állnék, sőt még az első ütéseket is kiosztanám, amikor még szégyenlős, megszeppent a nép! :mad:
több mint 13 éve
Nyolcadik éve dolgozom itt, nem könnyen lepődök már meg semmin. Igazából azon volt a hangsúly, h pofátlanul kijelenti, hogy úgyis csak ritkán kéne, ennyiért sok. A végeredmény akkor sem más, ha azt mondja, hogy köszi a tisztítást, meggondolja, vagy nincs nála pénz, stb., de ennyi erővel azt is mondhatta volna, hogy kösz te fasz, majd jövök máskor is.
több mint 13 éve
Gyűlölöm a pofátlan embereket. Bejön a zsíroshajó irodakukc ribanc, hogy vízesést fotózott, és olyan lett az optika, és ajajajjj, nem tudja letisztítani semmivel....kétségbe van esve. Mutatok neki egy eszközt, szépen le is tisztítom, hogy lássa milyen überfasza. Mikor mondom, hogy 3000Ft-ba kerül, már kikerekedett szemmel néz, hogy ilyen drága egy ilyen. Mondom, nem olyan drága, ha onnan nézi, hogy mással nem jött le a kosz, ezzel meg simán. Persze nem vette meg, mert most tiszta lett, és ugye nem sűrűn találkozik az ember ilyen problémával. Kedvem lett volna telibe köpni az optikát, hogy most akkor megint szüksége lesz rá. Persz annyi sem volt a ribancban, hogy megköszönje, vagy azt kamuzza, hogy most nincs nála pénz, de majd jön.GRAFIMadár vagy, ha azt hiszed, hogy ingyen megoldottad a problémáját, és majd utólag megvesz ezért valamit, amire nincs is szüksége.
A helyes metódus, hogy eladod, neki 3000ért, de megígéred, hogy ott helyben meg is csinálod neki az általa megvásárolt biszbasszal ingyen.
Egy ilyen árukapcsolásnak egy igaz magyar se tud ellenállni. 😊
több mint 13 éve
Gyűlölöm a pofátlan embereket. Bejön a zsíroshajó irodakukc ribanc, hogy vízesést fotózott, és olyan lett az optika, és ajajajjj, nem tudja letisztítani semmivel....kétségbe van esve. Mutatok neki egy eszközt, szépen le is tisztítom, hogy lássa milyen überfasza. Mikor mondom, hogy 3000Ft-ba kerül, már kikerekedett szemmel néz, hogy ilyen drága egy ilyen. Mondom, nem olyan drága, ha onnan nézi, hogy mással nem jött le a kosz, ezzel meg simán. Persze nem vette meg, mert most tiszta lett, és ugye nem sűrűn találkozik az ember ilyen problémával. Kedvem lett volna telibe köpni az optikát, hogy most akkor megint szüksége lesz rá. Persz annyi sem volt a ribancban, hogy megköszönje, vagy azt kamuzza, hogy most nincs nála pénz, de majd jön.
több mint 13 éve
Defasza bazmeg.... Cirka 12 éve használok számitógépet, több mint két éve van saját(nagyrészt általam fizetett) laptopom. Ez idő alatt először fordul elő, hogy az én használatom miatt kell szervizelni a gépet, amit ráadásul ingyen fognak megtenni (csak én szopok az idővel), a laptopom most is úgy néz ki, mintha új lenne, és akkor megkapom, hogy nem vigyázok eléggé a gépemre....Persze lényegtelen, hogy iphone-om volt két évig, egy ütődés van rajta, és tesóm azóta is használja, bármilyen tárgy, könyvek, elektronikai dolgok, amik a szobámban vannak úgy néznek ki, mint újkorukban, tök mindegy, általában nincs rend nálam = nem vigyázok semmire...
több mint 13 éve
Tegnap a karjaim közt halt meg az egyik kollégám. Szívritmuszavara volt, most kezdett volna gyógyszert szedni rá...JSanyoSajnálom. Részvétem.
több mint 13 éve
Tegnap a karjaim közt halt meg az egyik kollégám. Szívritmuszavara volt, most kezdett volna gyógyszert szedni rá...JSanyoNekem hétvégén halt meg az egyik volt tanárom :/. 2 8 éves kisgyermeke volt :/... Úgy volt hogy nyáron lesz egy szívbillentyű-műtéte. Aztán az orvosok azt mondták, hogy nincs szükség műtétre...
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Áh, elég gyorsan felment a vérnyomásom: http://hg.hu/cikk/epiteszet/11433-felszamolhatnank-a-romatelepeket-egy-unios-konnyitesselDe tényleg nem veszi észre senki, hogy akármilyen lakást adsz a putris cigánynak, azonnal lelakják?
több mint 13 éve
Tegnap a karjaim közt halt meg az egyik kollégám. Szívritmuszavara volt, most kezdett volna gyógyszert szedni rá...
több mint 13 éve
ott van, helyre tudják állítani, csak kurva drágán. Pedig nem kéne mind a 160 giga, elég lenne pár file is. Majd megkérdem mit lehet tenni, hogy két xls meg pár txt ne kerüljön dollármilliárdokba..
több mint 13 éve
A winyót kell cserélni.. Fasza. Mondjuk így elvesztek mindent a régiről, plusz vissza kel térnem windózra, pedig volt nem egy igen fontos dolog, aminek nem kellett volna elveszni, de kurvamindegy, viszont fasza dolog, hogy ha van garancialevelem, akkor elküldik a gépet szervizbe, és egy hónap múlva kapom meg kb. de ingyen, vagy 14ért veszek bele egy winyót, és fél óra alatt megvan....fetomyVidd el szervizbe, lehet h helyre tudják állítani róla a fileokat, vagy egy részüket...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 13 éve
A winyót kell cserélni.. Fasza. Mondjuk így elvesztek mindent a régiről, plusz vissza kel térnem windózra, pedig volt nem egy igen fontos dolog, aminek nem kellett volna elveszni, de kurvamindegy, viszont fasza dolog, hogy ha van garancialevelem, akkor elküldik a gépet szervizbe, és egy hónap múlva kapom meg kb. de ingyen, vagy 14ért veszek bele egy winyót, és fél óra alatt megvan....