Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 14 éve
hazaér az emberfia, fáradtan lerogy a kanapéra, zenélő doboz bekapcs, info van, hang van, kép nincs. mielőtt felhívom, hogy elküldjem az anyjába megpróbálom a standard első tippjét áramtalanítom, kiveszem a kártyát a boxból, és reboot. de már be se bootol.ilyen általában a scart csatlakozóval lehet a gond azt próbáld meg kihúzni visszarakni vagy fordítva berakni
ad1: faszkorbács upc, hogy fel se lehet őket hívni, mert fél órája még több mint 10 perc a várakozási idő!!
ad2: találkozott vki ilyennel ?gabtsi
több mint 14 éve
Fene a lusta belemet. Nem elég, hogy eddig az összes szóbeli tétel közül tudok vagy 5-öt, ráadásul az 1. napon megyek szóbelizni (júni. 15.)Chevyezért jó az egyetem. Nagyobb az esély hogy 3-adjára legalább belehúzol abba amit tudsz 😀
amúgy júni 15-ig bőven kurva sok idő van 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Fene a lusta belemet. Nem elég, hogy eddig az összes szóbeli tétel közül tudok vagy 5-öt, ráadásul az 1. napon megyek szóbelizni (júni. 15.)
több mint 14 éve
Nagyon nem bírom a mohó és önző embereket. Nem értem, hogy valaki hogy lehet annyira eltelve magával, hogy eszébe nem jut, hogy rajta kívül más is létezik...
több mint 14 éve
hazaér az emberfia, fáradtan lerogy a kanapéra, zenélő doboz bekapcs, info van, hang van, kép nincs. mielőtt felhívom, hogy elküldjem az anyjába megpróbálom a standard első tippjét áramtalanítom, kiveszem a kártyát a boxból, és reboot. de már be se bootol. ad1: faszkorbács upc, hogy fel se lehet őket hívni, mert fél órája még több mint 10 perc a várakozási idő!!
ad2: találkozott vki ilyennel ?
ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
Vizsgaidőszak közepe, és nem működik a suli NEPTUN-rendszere már 2 egész napja. Ez azért már mindennek a teteje.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Mekkora faszság már, hogy a vonatjegynél a 33%-os "üzletpolitikai kedvezmény" csak péntek de. 10 órától érvényes.Kora reggel felmentem Pestre 1280 forintért, kora délután hazajöttem 860-ért. Vicces.
Főleg, hogy reggel még késett is cirka 15 percet a vonat. Igaz, hogy drágább volt, de legalább késett is. 😀
Más, bár ez itt off: a Déli pu.-on láttam egy valószínűleg West Chester Golden Rams pólós emberkét sok táskával. Nem innen volt valaki? 😊
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 14 éve
Velem az a baj, h sokszor sikerült a vizsganapi stressz segítségével összeszednem magam és felkészülni, egy ideje viszont már az utolsó pillanatokban is baszok tanulni, csak tudomásul veszem a vereséget.A faxomat hogy ekkora lusta disznó vagyok, és baszok tanulni! utolsó pillanatokban meg persze kapkodok.Mintha csak magamat hallanámCowboykarcsi
Áh, sosem változok én már meg :/eaglesmcnabb
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 14 éve
A faxomat hogy ekkora lusta disznó vagyok, és baszok tanulni! utolsó pillanatokban meg persze kapkodok.Mintha csak magamat hallanám
Áh, sosem változok én már meg :/eaglesmcnabb
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 14 éve
A faxomat hogy ekkora lusta disznó vagyok, és baszok tanulni! utolsó pillanatokban meg persze kapkodok. Áh, sosem változok én már meg :/
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
+1Utálom az esőt és a szar időt 😡pontosanSzobi22
😛pc_x
kivalo volt tnap kimenni edzesre majd 40 percnyi szarraazas utan hazamenni 😡
a villamlasnak meg kulon csokoltatom a nenikejet
több mint 14 éve
Pfff van még, most tudtam meg hogy nem csak az A kategóriát vonják be hanem mindent! Logikus, le kell vizsgázni kétszer mert két különböző jogosítványról van szó de ha valamit okozol akkor már egykutya be kell vonni mind. RÖHEJHihetetlen bazmeg, megküldték a baleset utáni határozatot, 56 ezer fortint bírság és 3 hónap járművezetéstől való eltiltás mégpedig azért mert a srác aki azt a kocsit vezette aminek nekmentem 8 napon belül gyógyuló sérülést szenvedett. Semmi baja nem volt, a mentők könyörögték be a mentőautóba pedig nagyon nem akart menni, semmijét sem fájlalta. Minden anyagi kárt lerendeztünk már rég vége ennek az egésznek de ezeknek még szopatni kell az embert...JayBHa már bevitték a kórházba, ott zárójelentést vagy sürgősségi adatlapot kellett kitölteni, ezeken meg nem az fog szerepelni, hogy feleslegesen vitte be a mentő/töltött bent 3 napot.
Örülj annak, hogy gyógyulsz!tomi-tomi
több mint 14 éve
de a meleg ellenségharomtna majd kapsz a pofádba mindjárt "Valakitől" :cool:
😀
eh, úgy látom minket nagy ívben kihagyott, pedig azt hittem nemsokára Ózhoz kerülünk, ahogy kinézett 😊
több mint 14 éve
Itt Szabolcsban kb. 30° van és nulla légmozgás. Egy futó záport el tudnék viselni.Sebiinálunk is ez volt du 4-kor, elindultam a pincébe a gépjárműért, hogy kimegyek sportolni, kizártam a kaput, majd a következő pillanatban 30 liter esővíz szakadt a pofámba.
Szóval oda fog érni, nyugi
több mint 14 éve
Itt Szabolcsban kb. 30° van és nulla légmozgás. Egy futó záport el tudnék viselni.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
a Kolosyn is már el is vonult 😊 bár kicsit még dörög.az árpád híd pesti hídfőjéhez már ideért a végítélet. sztem ti is megkapjátok lassan, h ne kelljen a meleg miatt sírni.gabtsi2 megállóval vagyok arrébb, mint a megváltót úgy üdvözlöm a borulatot. 40°ban nem lehet dolgozni...Black_Adder
de a meleg ellenség
több mint 14 éve
az árpád híd pesti hídfőjéhez már ideért a végítélet. sztem ti is megkapjátok lassan, h ne kelljen a meleg miatt sírni.gabtsi2 megállóval vagyok arrébb, mint a megváltót úgy üdvözlöm a borulatot. 40°C-ban nem lehet dolgozni...
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 14 éve
Hihetetlen bazmeg, megküldték a baleset utáni határozatot, 56 ezer fortint bírság és 3 hónap járművezetéstől való eltiltás mégpedig azért mert a srác aki azt a kocsit vezette aminek nekmentem 8 napon belül gyógyuló sérülést szenvedett. Semmi baja nem volt, a mentők könyörögték be a mentőautóba pedig nagyon nem akart menni, semmijét sem fájlalta. Minden anyagi kárt lerendeztünk már rég vége ennek az egésznek de ezeknek még szopatni kell az embert...JayBHa már bevitték a kórházba, ott zárójelentést vagy sürgősségi adatlapot kellett kitölteni, ezeken meg nem az fog szerepelni, hogy feleslegesen vitte be a mentő/töltött bent 3 napot.
Örülj annak, hogy gyógyulsz!
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 14 éve
Kibaszott meleg vanIlyet akarok én is. 😀
szerk:
Haha jön az eső csak szólni kellett...Black_Adder
Kibaszott meleg van
több mint 14 éve
az árpád híd pesti hídfőjéhez már ideért a végítélet. sztem ti is megkapjátok lassan, h ne kelljen a meleg miatt sírni.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
de még milyen 😊 kurva jó ez a kis szellő. majdnem megdöglöttem már. remélem mire indulok haza eláll az eső, csak a 20 fok marad
több mint 14 éve
Undorító rohadt mocskos idő :mad:
több mint 14 éve
Kibaszott meleg vanszerk:
Haha jön az eső csak szólni kellett...