NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Gyűlölködjünk

37 feliratkozó

több mint 14 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
gondolom a 19 költői túlzás volt, hihetetlen hogy mennyire komolyan vesznek a fórumozók minden egyes hozzászólást 😛
a sport tv egyelőre szerintem sincs veszélyben, de még erőltetik pár évig a harmadik félidőt, aztán ők is lehúzhatják a rolótJJ
Én arra gondoltam,hogy tulajdonukban van még több másik (esetleg nem sportorientált) csatorna is.Bazzani
valami Humor tv-vel próbálkoztak anno pár éve, ha jól emlékszem...JJ
A filmmúzeum és a TV paprika is az övéké szerintem. Legalábbis a sok keresztpromóból ítélve.

több mint 14 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 266 — no es importante
gondolom a 19 költői túlzás volt, hihetetlen hogy mennyire komolyan vesznek a fórumozók minden egyes hozzászólást 😛
a sport tv egyelőre szerintem sincs veszélyben, de még erőltetik pár évig a harmadik félidőt, aztán ők is lehúzhatják a rolótJJ
Én arra gondoltam,hogy tulajdonukban van még több másik (esetleg nem sportorientált) csatorna is.Bazzani
valami Humor tv-vel próbálkoztak anno pár éve, ha jól emlékszem...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 018 — Axel Foley
Én arra gondoltam,hogy tulajdonukban van még több másik (esetleg nem sportorientált) csatorna is.

több mint 14 éve
Egyébként Black_Adder, nem értek egyet a streames dologgal 😊 Azért nem legalábbis -mert amúgy igaz-, mert én nem szeretek streamen nézni. Jobb szeretem tvben normális minőségben és megbízhatóan 😊fetomy
Ez valóban igaz. Pl csak a sport1 adja wimbledont az upc kínálatában, és az streamen nézhetetlen lenne, de azért nagyon sok mindent lehet követni streamen, van lehetőség rögzítésre is stb. OK h gyengébb minőségben, de azért szvsz még elfogadható, és a technika fejlődésével tovább fog javulni. /*Főleg ha végre berobban az IPv6, ami lassan elkerülhetetlen*/ Szóavl jó h van SportTV, de felakasztani csak akkor fogom magam, ha mindkét opció megszűnik 😊Black_Adder
Mondjuk ehhez annyit, hogy sokkal jobban szeretném, ha az Eurosport adná a férfi Wimbledont is. Nem kis színvonalbeli különbség van a két csatorna teniszközvetítései között, és szerintem nem a sport tv javára.

több mint 14 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 325 — we almost always almost win
Egyébként Black_Adder, nem értek egyet a streames dologgal 😊 Azért nem legalábbis -mert amúgy igaz-, mert én nem szeretek streamen nézni. Jobb szeretem tvben normális minőségben és megbízhatóan 😊fetomy
Ez valóban igaz. Pl csak a sport1 adja wimbledont az upc kínálatában, és az streamen nézhetetlen lenne, de azért nagyon sok mindent lehet követni streamen, van lehetőség rögzítésre is stb. OK h gyengébb minőségben, de azért szvsz még elfogadható, és a technika fejlődésével tovább fog javulni. /*Főleg ha végre berobban az IPv6, ami lassan elkerülhetetlen*/ Szóavl jó h van SportTV, de felakasztani csak akkor fogom magam, ha mindkét opció megszűnik 😊

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Emberek, hát azért bebaszna 19 sportcsatorna egy cégtől 😀 valóban a 19 költői túlzás volt arra vonatkozóan, hogy van vagy 3-4 csatornájuk 😊 Aminek pont az volt az üzenete, hogy azért ha valószínűleg profittal együtt fenntartanak 3-4 adót, akkor az még odébb van, hogy nekik gondjuk legyen.😊

Egyébként Black_Adder, nem értek egyet a streames dologgal 😊 Azért nem legalábbis -mert amúgy igaz-, mert én nem szeretek streamen nézni. Jobb szeretem tvben normális minőségben és megbízhatóan 😊
több mint 14 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
a sporttv tulajdonosa (a chellomedian keresztül) a világ egyik legnagyobb telecom/média cége a Liberty Global (amely cégcsoport tagja maga a UPC is), így attól nem kell tartani, hogy ellehetetlenülnének. amíg nekik megéri a magyar piac (márpedig igencsak megéri) addig a sporttv is prosperálni fog. még mindig a magyar futball a legnagyobb érték a magyar piacon és annál a licitnél látszott, hogy a piaci erőviszonyok tartása/javítása érdekében zsebbe is nyúltak.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
A DagiTVnek még sokat kell híznia ha be akarja kebelezni a SportTV-t is 😊

Am igazából még a sportTV halála se lenne a világvége a streamek korában...

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 14 éve
a sport tv egyelőre szerintem sincs veszélyben, de még erőltetik pár évig a harmadik félidőt, aztán ők is lehúzhatják a rolót

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Hát én nem hiszem, hogy a sporttv a 19 csatornájával egyhamar elveszítené a helyét 😊 Szerintem még mindig inkább azt keresi az ember. Meg azért a jupiszit is sokan választják, mert egyébként ahogy néztem, érték-ár arányban egyáltalán nem rossz a jupiszi. Legalábbis ha az ember netet is akar magának, akkor abszolút a upc éri meg, márpedig manapság hát nem tudom hányan rendelnek csak tv-t 😊

A sporttv egyedül akkor szopja be, ha az ő húzóműsoraikat is elveszik tőlük, de azért gondolom ezt csak nem hagyják 😊

Mellesleg nagyon remélem is, hogy a sporttv-t nem lehetetlenítik el, mert akkor marad a Eurosport 1-2, mert az ziher, hogy nem megyek át dagitv-hez.fetomy
+1
bár én csak 3 csatornájukról tudok 1,2,m

több mint 14 éve
Hát én nem hiszem, hogy a sporttv a 19 csatornájával egyhamar elveszítené a helyét 😊 Szerintem még mindig inkább azt keresi az ember. Meg azért a jupiszit is sokan választják, mert egyébként ahogy néztem, érték-ár arányban egyáltalán nem rossz a jupiszi. Legalábbis ha az ember netet is akar magának, akkor abszolút a upc éri meg, márpedig manapság hát nem tudom hányan rendelnek csak tv-t 😊

A sporttv egyedül akkor szopja be, ha az ő húzóműsoraikat is elveszik tőlük, de azért gondolom ezt csak nem hagyják 😊

Mellesleg nagyon remélem is, hogy a sporttv-t nem lehetetlenítik el, mert akkor marad a Eurosport 1-2, mert az ziher, hogy nem megyek át dagitv-hez.fetomy
A kiemelt részt nem nagyon értem.
Milyen 19 csatorna?

több mint 14 éve

Mellesleg nagyon remélem is, hogy a sporttv-t nem lehetetlenítik el, mert akkor marad a Eurosport 1-2, mert az ziher, hogy nem megyek át dagitv-hez.
több mint 14 éve
bmg Las Vegas Raiders 2 710
Mondjuk ligarögbit csak ők adtak...
több mint 14 éve
Június 7.-én megszűnt a SportKlub továbbítása a Digi TV műholdas csomagjában és a csatorna helyén már csak tesztcsíkok láthatók.
Az elmúlt hónapokban egyre több szolgáltató veszi ki kínálatából az IKO sportcsatornáját, amely egyre kevesebb vonzó sporteseményt közvetít és a magyar sportadók közül egyedüliként még 4:3-as képaránnyal sugároz.

Nem néztem halálra,de ott nyomták az F1 ismétlést,ha véletlen lemaradtam róla...Bazzani
így jár az a csatorna, mely lemond az NCAA-rőlJJ
Jaja. 😀
Mondjuk tényleg alig van nézhető műsor rajta,max a magyar kosármeccsek.
Nem akarok vészmadár lenni,de ha így terjeszkedik a DigiSport akkor a Sport TV is bajba kerülhet.
Ami nekünk az NFL miatt nem lenne túl jó.

több mint 14 éve
Június 7.-én megszűnt a SportKlub továbbítása a Digi TV műholdas csomagjában és a csatorna helyén már csak tesztcsíkok láthatók.
Az elmúlt hónapokban egyre több szolgáltató veszi ki kínálatából az IKO sportcsatornáját, amely egyre kevesebb vonzó sporteseményt közvetít és a magyar sportadók közül egyedüliként még 4:3-as képaránnyal sugároz.

Nem néztem halálra,de ott nyomták az F1 ismétlést,ha véletlen lemaradtam róla...Bazzani
így jár az a csatorna, mely lemond az NCAA-ről

---
több mint 14 éve

Nem néztem halálra,de ott nyomták az F1 ismétlést,ha véletlen lemaradtam róla...

több mint 14 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton
Diverdoc- büntettek?sutianap
Nem. Csak most foglalkoztam az OEP Elemzési, Orvosszakértői és Szakmai Ellenőrzési Főosztály által kiadott finanszírozási eljárásrend tervezettel pár órát. Ha ezt életbe léptetik, akkor az ég legyen irgalmas a magyar prosztatarákos betegekhez. Nem tudom egyelőre, hogy dilletantizmusból, vagy anyagi érdekek miatt akarják ölni a magyart.diverdoc
kizárólag fiskális szempontokból, volt ott néhány magas szám és kihúzták a kedves ügyvédurak..................sutianap
nem ügyvédek, politikusok. Borzalom

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 14 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 694 — capitaine du château de Vienne 1487
Nem. Csak most foglalkoztam az OEP Elemzési, Orvosszakértői és Szakmai Ellenőrzési Főosztály által kiadott finanszírozási eljárásrend tervezettel pár órát. Ha ezt életbe léptetik, akkor az ég legyen irgalmas a magyar prosztatarákos betegekhez. Nem tudom egyelőre, hogy dilletantizmusból, vagy anyagi érdekek miatt akarják ölni a magyart.diverdoc
kizárólag fiskális szempontokból, volt ott néhány magas szám és kihúzták a kedves ügyvédurak..................

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 14 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton
Nem. Csak most foglalkoztam az OEP Elemzési, Orvosszakértői és Szakmai Ellenőrzési Főosztály által kiadott finanszírozási eljárásrend tervezettel pár órát. Ha ezt életbe léptetik, akkor az ég legyen irgalmas a magyar prosztatarákos betegekhez. Nem tudom egyelőre, hogy dilletantizmusból, vagy anyagi érdekek miatt akarják ölni a magyart.

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 14 éve
Hmmmm... ez komoly:
Ibuprofen polfa 200mg 60 darab: 1409 FT
Ibuprofen polfa 200mg 100 darab: 1357 FT 😀

Amúgy pm-ben írok inkább sütianap😊
több mint 14 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 694 — capitaine du château de Vienne 1487
profil-> valódi név 😉kristof
hát jó, de az ügyvédek is doktorok 😛 😀

Mellesleg nagyszerű dolog olvasgatni a mellékhatásokat... 😀 Legjobb, amikor látom, hogy a depresszióra felírt gyógyszer depressziót, a fejfájásra felírt gyógyszer fejfájást okozhat, stb... 😀fetomy
Bőr hibákra felírt gyógyszer meg öngyilkosságra való hajlamot okozhat az sem jobb. 😀
Schleck
aki olvasni akar, az könyvtárba járjon 😂

több mint 14 éve
Köszi a tippeket!
Egyébként még két kérdés: 1) a koffeinnek mi köze ehhez? Tehát az úgy miben segíti? Mert azt tudom, hogy az alkohol felerősíti a hatást, de hát a koffein vs gyógyszer párhuzamról még nem hallottam. Illetve, hogy mennyire kell erős kávénak lennie? Mert a jegeskávé enyhébb, azt szeretem is, de ha nem ér semmit mellé, akkor bukta 😀
2) Megkérdezhetem, hogy ilyeneket honnan tudsz? 😊 Mármint ilyen behatóan mondjuk a gyógyszerekről? 😊

Egyébként nem feltétlenül a reklám miatt veszik azokat, csak alapból mit válasszon az ember? Gyógyszertárban én ha kérdeztem mi más erősebb fájdalomcsillapító van még, mondták a "reklámosokat", aztán jónapot. Esetleg még hozzámvágták a "mindenkinek más a jó" témát is.fetomy
1. koffein erősiti a fájdalomcsillapitó hatást 1/b tévedés, az alkohol hatást felfüggeszti egy időre, tehát azért nem baszol be, ha kávéval vodkázol, mert egy darabig elbir a piával a kávé, aztán feladja, s te meg találkozol az addig bevitt vodka brutalitásával egy perc alatt 😛 azért alkamazzák, mert egy ideig úgy tűnik, mintha nagyon birnád 😂 2, a kávé megjegyzés sima presszóra vagy ristrettóra vonatkozik - a német vagy amerikai szinesviz totál másokat tartamaz, nagyobb a nem forrázott, hanem főzött teofillin, teobromin aránya meg a csersav es. Tehát, ha a jegeskávédban presszó van akkor az jó. De a kakóban meg csokiban (fekete) is elég koffein van. 2. gyógyszerész vagyok, ebből élek, illetve abból, hogy visszajönnek hozzám, akik már egyszer voltak. 😀

még dolgozom az ügyödön, elvileg ha van valami ismerős gyógyszertár a közeledben meg lehetne csináltatni helyben a fejfájás-porodat- mert paracetamol, papaverin meg coffein alapanyot általában mindenki tart, csak ki kellene kevertetni és szétosztatni mondjuk száz dózisra. No nyócra megyek ügyelni, onnan mondok számokat hozzá

Diverdoc- büntettek?

több mint 14 éve
2) Megkérdezhetem, hogy ilyeneket honnan tudsz? 😊 Mármint ilyen behatóan mondjuk a gyógyszerekről? 😊
fetomy

Mellesleg nagyszerű dolog olvasgatni a mellékhatásokat... 😀 Legjobb, amikor látom, hogy a depresszióra felírt gyógyszer depressziót, a fejfájásra felírt gyógyszer fejfájást okozhat, stb... 😀fetomy
Bőr hibákra felírt gyógyszer meg öngyilkosságra való hajlamot okozhat az sem jobb. 😀

Egyébként sutianap ráadásul gyógyszerész, de kb. egy oldallal ez előtt írta is, hogy a gyógyszertárban ez meg ez.

több mint 14 éve
fetomy

Mellesleg nagyszerű dolog olvasgatni a mellékhatásokat... 😀 Legjobb, amikor látom, hogy a depresszióra felírt gyógyszer depressziót, a fejfájásra felírt gyógyszer fejfájást okozhat, stb... 😀
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
fetomy
profil-> valódi név 😉