NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 371
43
17:00 MYRTLE BEACH BOWL - Kennesaw State vs Western Michigan (Net4+)
Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 14 éve
az is csúnya, de engem a másik őrjítene meg.Nekem digit2 holnap, majd anal2 csütörtökön 😕 Valahogy ki kell bírni ezt a három napot.tenorxdoubleanalból vizsgázól? 😉Bazzani
melyik wwe fan bírná ki, hogy ne kiabálja be 10 percenként a tanárnak, hogy "can you dig it suckaaaaaaa?" http://www.youtube.com/watch?v=yGvpArXeu4k
több mint 14 éve
Én most röhögök rajta először.Hát hogy ez ezredszerre is milyen vicces 😀tenorxNekem digit2 holnap, majd anal2 csütörtökön 😕 Valahogy ki kell bírni ezt a három napot.tenorxdoubleanalból vizsgázól? 😉Bazzani
Kérdés,hogy melyik poszton szerepelsz.
Dugó vagy befogadó. 😀
több mint 14 éve
szerencsére nekem is van még pár lehetőségem. De ilyenkor nálam az a baj ha lefekszek hogy majd korán kelek és akkor tanulom akkor kinyomom az órát és döglök tovább, úgyse kelek fel korábban. Ha meg éjjel tanulok, egyszerűen nem reagálok a csörgésre. Na mindegy majd a következőn 😀Kibaszott éjszakai tanulás, nem elaludtam bazmeg?! :mad:Ismerős 😀 hálisten nekem volt még egy vizsgaalkalom akkor talonban így nem volt para.Rajna
Vizsga felére beértem full kómásan, nyilván tudtam is mindent...
Faxomat!eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Hát hogy ez ezredszerre is milyen vicces 😀Nekem digit2 holnap, majd anal2 csütörtökön 😕 Valahogy ki kell bírni ezt a három napot.tenorxdoubleanalból vizsgázól? 😉Bazzani
több mint 14 éve
Nekem digit2 holnap, majd anal2 csütörtökön 😕 Valahogy ki kell bírni ezt a három napot.tenorxdoubleanalból vizsgázól? 😉
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
rosszabb. beporog 😀ne kóstolgassanak már, mert rossz vége lesz...JC6esetleg levélbombát kap az illető?maximilien
http://www.youtube.com/watch?v=MjWFZPJZTxU
több mint 14 éve
Kibaszott éjszakai tanulás, nem elaludtam bazmeg?! :mad:Ismerős 😀 hálisten nekem volt még egy vizsgaalkalom akkor talonban így nem volt para.
Vizsga felére beértem full kómásan, nyilván tudtam is mindent...
Faxomat!eaglesmcnabb
több mint 14 éve
Kibaszott éjszakai tanulás, nem elaludtam bazmeg?! :mad: Vizsga felére beértem full kómásan, nyilván tudtam is mindent...
Faxomat!
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
retket???De gyűlölöm azt, amikor ismeretlen emberek ítélkeznek felettem, pár hozzászólás után. Nagy az internet világa, az ember írhat bármit, de ha nem egyezik a véleményünk, ne kóstolgassanak már, mert rossz vége lesz...JC6Vettem!catattack
több mint 14 éve
catattack
3 520
De gyűlölöm azt, amikor ismeretlen emberek ítélkeznek felettem, pár hozzászólás után. Nagy az internet világa, az ember írhat bármit, de ha nem egyezik a véleményünk, ne kóstolgassanak már, mert rossz vége lesz...JC6Vettem!
több mint 14 éve
Nem méltó hozzád, hogy a poénodat magyarázod. 😛ennyi retekből tudhattuk volna, hogy valami olyan cucc, amihez a gazdáknak köze vanHöriakkor ez most valami gyakorlati cucc lehetHörigazdmat2. rájöttem hogy kurvakönnyű lenne ha nekiültem volna legalább egy délelőtt vagy délután. De ez nem sikerült 😀eaglesmcnabb
több mint 14 éve
reméltem is hogy rájössz :/ennyi retekből tudhattuk volna, hogy valami olyan cucc, amihez a gazdáknak köze vanHöriakkor ez most valami gyakorlati cucc lehetHörigazdmat2. rájöttem hogy kurvakönnyű lenne ha nekiültem volna legalább egy délelőtt vagy délután. De ez nem sikerült 😀eaglesmcnabb
több mint 14 éve
ennyi retekből tudhattuk volna, hogy valami olyan cucc, amihez a gazdáknak köze vangazdmat2. rájöttem hogy kurvakönnyű lenne ha nekiültem volna legalább egy délelőtt vagy délután. De ez nem sikerült 😀eaglesmcnabbTanulnám ezt a retket, (ami alapból gyűlölködésre ad okot, mert 9.30-kor vizsgázom és most kezdtem,) de a retek szúnyogok megzabálnak! :oeaglesmcnabbakkor ez most valami gyakorlati cucc lehetHöri
több mint 14 éve
gazdmat2. rájöttem hogy kurvakönnyű lenne ha nekiültem volna legalább egy délelőtt vagy délután. De ez nem sikerült 😀Tanulnám ezt a retket, (ami alapból gyűlölködésre ad okot, mert 9.30-kor vizsgázom és most kezdtem,) de a retek szúnyogok megzabálnak! :oeaglesmcnabbakkor ez most valami gyakorlati cucc lehetHöri
több mint 14 éve
Nekem digit2 holnap, majd anal2 csütörtökön 😕 Valahogy ki kell bírni ezt a három napot.
több mint 14 éve
Tanulnám ezt a retket, (ami alapból gyűlölködésre ad okot, mert 9.30-kor vizsgázom és most kezdtem,) de a retek szúnyogok megzabálnak! :oeaglesmcnabbNekem déltől matek, harmadszor. El is kell jutni Győrbe, előtte összekapni magam, fél 8-kor kelés. Aludni nagyon nem bírok jó fura gondolatok keringenek a fejemben... :/
több mint 14 éve
Tanulnám ezt a retket, (ami alapból gyűlölködésre ad okot, mert 9.30-kor vizsgázom és most kezdtem,) de a retek szúnyogok megzabálnak! :oeaglesmcnabbakkor ez most valami gyakorlati cucc lehet
több mint 14 éve
Tanulnám ezt a retket, (ami alapból gyűlölködésre ad okot, mert 9.30-kor vizsgázom és most kezdtem,) de a retek szúnyogok megzabálnak! :o
több mint 14 éve
Ismerős. Bementünk délelőtt, akkor ott amíg elmondták, hogy ki mikor fog, addig tanultunk, aztán mikor mondták, hogy majd csak délután, akkor hazamentünk, haverral south parkot néztünk, majd délután mentünk, és tanultunk, míg sorra nem kerültünk 😀 magyar-töri-angol-infó. Mondjuk csak a törit olvasgattam így is 😀Jóhát a magyar az stand up lesz valszeg.szóbeliimre (magyar-töri-olasz) összesen az érettségi délelőttjén tanultam, szóval bőven jól állsz 😛Szobi22
Haver most olyan elemzést linkelt be, hogy az Ady:Föl-föl dobott kő szerkezete egy feldobott kő röppályájához hasonlít. Most komolyan, ki a franc képes kitalálni ilyen faszságokat. És elvárják, hogy ezt tanuljam meg.Chevy
több mint 14 éve
délelőtt PP szig, délután BE szig.50 tétel - 1 nap - don't freak outChevy500 oldal alkotmány és parlamentarizmus történet. Holnap délre. Nem szoktam éjszaka tanulni 😀Hanni
and the winner is 😀
több mint 14 éve
50 tétel - 1 nap - don't freak outChevyHa vigasztal nekem 246 tétel, 1 nap. (Vegyipari géptan)
több mint 14 éve
holnap kezdődik a szóbeli?majd csak holnapután
na remélem mindenkinek szar lesz, aki tőlem akarja elvenni a helyetHöri
több mint 14 éve
holnap kezdődik a szóbeli?na remélem mindenkinek szar lesz, aki tőlem akarja elvenni a helyet
több mint 14 éve
Jóhát a magyar az stand up lesz valszeg.szóbeliimre (magyar-töri-olasz) összesen az érettségi délelőttjén tanultam, szóval bőven jól állsz 😛
Haver most olyan elemzést linkelt be, hogy az Ady:Föl-föl dobott kő szerkezete egy feldobott kő röppályájához hasonlít. Most komolyan, ki a franc képes kitalálni ilyen faszságokat. És elvárják, hogy ezt tanuljam meg.Chevy
több mint 14 éve
Ön nyert 😀50 tétel - 1 nap - don't freak outChevy500 oldal alkotmány és parlamentarizmus történet. Holnap délre. Nem szoktam éjszaka tanulni 😀Hanni