NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Gyűlölködjünk

37 feliratkozó

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
ne kóstolgassanak már, mert rossz vége lesz...JC6
esetleg levélbombát kap az illető?maximilien
rosszabb. beporog 😀
http://www.youtube.com/watch?v=MjWFZPJZTxUFake
ez jó 😀

catattack: nyugimár, nem neked írtam...
több mint 14 éve
.brk Green Bay Packers 1 890
eljutottam oda h a Jay és Néma Bob videónál csak rákattintottam a linkre láttam mi az, film ismeretében vigyorogtam egyet és becsuktam. nincs időm ilyeneket nézni, holnap szigorlat geciszar az anyag, pacmanként eszi az agysejteket, bwháá
több mint 14 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 325 — we almost always almost win
kávéfüggő lettem 😕

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Nekem digit2 holnap, majd anal2 csütörtökön 😕 Valahogy ki kell bírni ezt a három napot.tenorx
doubleanalból vizsgázól? 😉Bazzani
az is csúnya, de engem a másik őrjítene meg.
melyik wwe fan bírná ki, hogy ne kiabálja be 10 percenként a tanárnak, hogy "can you dig it suckaaaaaaa?" http://www.youtube.com/watch?v=yGvpArXeu4k

több mint 14 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 018 — Axel Foley
Nekem digit2 holnap, majd anal2 csütörtökön 😕 Valahogy ki kell bírni ezt a három napot.tenorx
Hát hogy ez ezredszerre is milyen vicces 😀tenorx
Én most röhögök rajta először.
Kérdés,hogy melyik poszton szerepelsz.
Dugó vagy befogadó. 😀

több mint 14 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 666 — je suis poloska
Kibaszott éjszakai tanulás, nem elaludtam bazmeg?! :mad:

Vizsga felére beértem full kómásan, nyilván tudtam is mindent...
Faxomat!eaglesmcnabb
Ismerős 😀 hálisten nekem volt még egy vizsgaalkalom akkor talonban így nem volt para.Rajna
szerencsére nekem is van még pár lehetőségem. De ilyenkor nálam az a baj ha lefekszek hogy majd korán kelek és akkor tanulom akkor kinyomom az órát és döglök tovább, úgyse kelek fel korábban. Ha meg éjjel tanulok, egyszerűen nem reagálok a csörgésre. Na mindegy majd a következőn 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 638 — Wrath of Khan
Hát hogy ez ezredszerre is milyen vicces 😀
több mint 14 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 018 — Axel Foley
doubleanalból vizsgázól? 😉

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
ne kóstolgassanak már, mert rossz vége lesz...JC6
esetleg levélbombát kap az illető?maximilien
rosszabb. beporog 😀
http://www.youtube.com/watch?v=MjWFZPJZTxU
több mint 14 éve
Rajna Tennessee Titans 7 998 — Nega Scott

Faxomat!eaglesmcnabb
Ismerős 😀 hálisten nekem volt még egy vizsgaalkalom akkor talonban így nem volt para.

több mint 14 éve

Faxomat!

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
De gyűlölöm azt, amikor ismeretlen emberek ítélkeznek felettem, pár hozzászólás után. Nagy az internet világa, az ember írhat bármit, de ha nem egyezik a véleményünk, ne kóstolgassanak már, mert rossz vége lesz...JC6
Vettem!catattack
retket???

több mint 14 éve
catattack 3 520
De gyűlölöm azt, amikor ismeretlen emberek ítélkeznek felettem, pár hozzászólás után. Nagy az internet világa, az ember írhat bármit, de ha nem egyezik a véleményünk, ne kóstolgassanak már, mert rossz vége lesz...JC6
Vettem!
több mint 14 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
akkor ez most valami gyakorlati cucc lehetHöri
gazdmat2. rájöttem hogy kurvakönnyű lenne ha nekiültem volna legalább egy délelőtt vagy délután. De ez nem sikerült 😀eaglesmcnabb
ennyi retekből tudhattuk volna, hogy valami olyan cucc, amihez a gazdáknak köze vanHöri
Nem méltó hozzád, hogy a poénodat magyarázod. 😛

több mint 14 éve
gazdmat2. rájöttem hogy kurvakönnyű lenne ha nekiültem volna legalább egy délelőtt vagy délután. De ez nem sikerült 😀eaglesmcnabb
ennyi retekből tudhattuk volna, hogy valami olyan cucc, amihez a gazdáknak köze vanHöri
reméltem is hogy rájössz :/

több mint 14 éve
Tanulnám ezt a retket, (ami alapból gyűlölködésre ad okot, mert 9.30-kor vizsgázom és most kezdtem,) de a retek szúnyogok megzabálnak! :oeaglesmcnabb
ennyi retekből tudhattuk volna, hogy valami olyan cucc, amihez a gazdáknak köze van

több mint 14 éve
Tanulnám ezt a retket, (ami alapból gyűlölködésre ad okot, mert 9.30-kor vizsgázom és most kezdtem,) de a retek szúnyogok megzabálnak! :oeaglesmcnabb
gazdmat2. rájöttem hogy kurvakönnyű lenne ha nekiültem volna legalább egy délelőtt vagy délután. De ez nem sikerült 😀

több mint 14 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 638 — Wrath of Khan
Nekem digit2 holnap, majd anal2 csütörtökön 😕 Valahogy ki kell bírni ezt a három napot.
több mint 14 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Nekem déltől matek, harmadszor. El is kell jutni Győrbe, előtte összekapni magam, fél 8-kor kelés. Aludni nagyon nem bírok jó fura gondolatok keringenek a fejemben... :/

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 14 éve
akkor ez most valami gyakorlati cucc lehet

több mint 14 éve
Tanulnám ezt a retket, (ami alapból gyűlölködésre ad okot, mert 9.30-kor vizsgázom és most kezdtem,) de a retek szúnyogok megzabálnak! :o

több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Jóhát a magyar az stand up lesz valszeg.
Haver most olyan elemzést linkelt be, hogy az Ady:Föl-föl dobott kő szerkezete egy feldobott kő röppályájához hasonlít. Most komolyan, ki a franc képes kitalálni ilyen faszságokat. És elvárják, hogy ezt tanuljam meg.Chevy
szóbeliimre (magyar-töri-olasz) összesen az érettségi délelőttjén tanultam, szóval bőven jól állsz 😛Szobi22
Ismerős. Bementünk délelőtt, akkor ott amíg elmondták, hogy ki mikor fog, addig tanultunk, aztán mikor mondták, hogy majd csak délután, akkor hazamentünk, haverral south parkot néztünk, majd délután mentünk, és tanultunk, míg sorra nem kerültünk 😀 magyar-töri-angol-infó. Mondjuk csak a törit olvasgattam így is 😀
több mint 14 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
50 tétel - 1 nap - don't freak outChevy
500 oldal alkotmány és parlamentarizmus történet. Holnap délre. Nem szoktam éjszaka tanulni 😀Hanni
délelőtt PP szig, délután BE szig.

and the winner is 😀

több mint 14 éve
Duff Seattle Seahawks 3 369
50 tétel - 1 nap - don't freak outChevy
Ha vigasztal nekem 246 tétel, 1 nap. (Vegyipari géptan)
több mint 14 éve
Chevy New York Giants 682 — Victoria Concordia Crescit
holnap kezdődik a szóbeli?

na remélem mindenkinek szar lesz, aki tőlem akarja elvenni a helyetHöri
majd csak holnapután