Gyűlölködjünk
36 feliratkozó
több mint 13 éve
Ma pofára estem a postán.Miért lehet csak úgy fizetni be, mondjuk csekket hitelkártyával, hogy a művelet készpénzfelvételnek minősül, azaz a hitelkártya díjszabás alapján tömény szopás.
Pedig szépen összegyűjtögettem 132000,- forintnyi csekket.
több mint 13 éve
Gyűlölöm, h már a sport hírek is tele vannak rohadt buzi celebes hírekkel. Faszom akiket azok érdekelnek vegyenek blikkeket meg hasonló szarokat, de sportújságban? Ne az legyen már az egyetlen menekvés, h abszolút elvágom magam a külvilágtól.sztem ilyen 6-7 éve rendszeresen alul múlják a blikk színvonalát is, nem vagyok az a fillérbaszó típus, de hogy én erre a szarra jó rég óta, egy árva petákot nem vagyok hajlandó költeni az tuti.
Sokadik indok miatt is kapd be nso!Black_Adder
szomorú hogy ez a nemzeti sportújság.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
Gyűlölöm, h már a sport hírek is tele vannak rohadt buzi celebes hírekkel. Faszom akiket azok érdekelnek vegyenek blikkeket meg hasonló szarokat, de sportújságban? Ne az legyen már az egyetlen menekvés, h abszolút elvágom magam a külvilágtól.Sokadik indok miatt is kapd be nso!
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 13 éve
A hónap Vatera-ajánlata a Bakács Tibor Settenkedő replika szalámi. A licitnyertes mellékelve megkaphatja a Barátom, Settenkedő című könyvet, szerzője Czabán György KOLBÁSZ. Ez nem vicc... 😂
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 13 éve
welcome to the real (hungarian) world 😉Szerintem is ez a net egyik legszínvonalasabb közössége, felesleges direktbe beszabályozni, vagy némi elitista attitűddel megritkítani sorainkat, még akkor se, ha abban maximálisan igazat adok neked, hogy szebb világ lenne, ha egy draft vagy lockout, esetleg csapatismertető írást többen olvasnának, de ez még nem az jobb a világ, ez a való világ. 😊Sobri Jóskaaz én problémám mindössze annyi, hogy egészen decemberig abban a tévhitben éltem, hogy legalább az itteni fórumozók számára az amerikaifoci a prioritás
a magyarországi "való világban" sosem lesz közbeszéd tárgya az draft, az ncaa, de még pl. Vonnegut munkássága sem, én pont ezt szeretem ebben a fórumban, vagyis szerettemJJ Tiller
STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Egy átlagos zárójelentésnél csak egy E-ON számla érthetetlenebb.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 13 éve
bekaphatod lilaqrva... 😀qrva Eto'o h nem bírja 2 centiről begurítani, ahelyett, h onnan is bomba gólt akar lőni...Divatasszem leszopott a sinter 😛Joci
|
több mint 13 éve
a magyarországi "való világban" sosem lesz közbeszéd tárgya az draft, az ncaa, de még pl. Vonnegut munkássága sem, én pont ezt szeretem ebben a fórumban, vagyis szerettemJJ TillerMost nem lehet ezekről beszélgetni? Ez nem úgy működik, hogy valaki leül az egyes asztalhoz, aztán egyről beszél. Konkrétan Sobritól gyakran látom, hogy egymás alatt ott van a Filmek, a Könyvek, a Reality topic az ő utolsó hsz-ével, közben átmegyek nfl témákba, ott is ott van a lockoutnál, tehát emberek tudnak több témára is koncentrálni.
De ha Te itt, most azt mondod nekem, hogy ha bemész a könyvek topicba, és beírod X szerző Y könyvéről a véleményedet, akkor nem fogsz találni senkit sem, aki beszélgetne róla, akkor aláírom, hogy lesüllyedt a fórum színvonala. (persze eközben elgondolkodom az agyamon és a szememen, mert gyakran látok ilyesmi beszélgetéseket... viszont akkor azt elismerem, hogy már nem lehet bármiről elbeszélgetni.)
több mint 13 éve
Hidd el, számomra az amerikai foci a prioritás.Szerintem is ez a net egyik legszínvonalasabb közössége, felesleges direktbe beszabályozni, vagy némi elitista attitűddel megritkítani sorainkat, még akkor se, ha abban maximálisan igazat adok neked, hogy szebb világ lenne, ha egy draft vagy lockout, esetleg csapatismertető írást többen olvasnának, de ez még nem az jobb a világ, ez a való világ. 😊Sobri Jóskaaz én problémám mindössze annyi, hogy egészen decemberig abban a tévhitben éltem, hogy legalább az itteni fórumozók számára az amerikaifoci a prioritás
a magyarországi "való világban" sosem lesz közbeszéd tárgya az draft, az ncaa, de még pl. Vonnegut munkássága sem, én pont ezt szeretem ebben a fórumban, vagyis szerettemJJ Tiller
Attól, hogy sokoldalú vagyok, és szeretem a zenét, a filmeket, könyveket, tévét, és még ezer más dolgot, a foci miatt vagyok itt.
És akik a tévés topicba írnak szintén mind fociőrültek, hidd el, ne okozzon problémát, nincs ott olyan, akit ne ismernék másik focis topicból, vagyis senki sem a vv miatt fórumozik itt, mind a foci miatt.
Aki szintén így érez, vagyis bár eldiskurál vv-ről, de a foci a prioritás neki, tolhat egy like-ot erre a hsz-re.
És ettől még ugyanúgy beszélünk Vonnegutról, Nesbo-ről, NCAA-ről, Ákosról, lockoutról, a Király beszédéről, és minden másról, egyikünek se égett ki az agya a vv-topic látogatásától, és az abban való írástól. 😊
több mint 13 éve
qrva Eto'o h nem bírja 2 centiről begurítani, ahelyett, h onnan is bomba gólt akar lőni...Divatasszem leszopott a sinter 😛
több mint 13 éve
jj inkább gyere át könyv topikba, beszéljünk valamirőlSzerintem is ez a net egyik legszínvonalasabb közössége, felesleges direktbe beszabályozni, vagy némi elitista attitűddel megritkítani sorainkat, még akkor se, ha abban maximálisan igazat adok neked, hogy szebb világ lenne, ha egy draft vagy lockout, esetleg csapatismertető írást többen olvasnának, de ez még nem az jobb a világ, ez a való világ. 😊Sobri Jóskaaz én problémám mindössze annyi, hogy egészen decemberig abban a tévhitben éltem, hogy legalább az itteni fórumozók számára az amerikaifoci a prioritás
több mint 13 éve
Szerintem is ez a net egyik legszínvonalasabb közössége, felesleges direktbe beszabályozni, vagy némi elitista attitűddel megritkítani sorainkat, még akkor se, ha abban maximálisan igazat adok neked, hogy szebb világ lenne, ha egy draft vagy lockout, esetleg csapatismertető írást többen olvasnának, de ez még nem az jobb a világ, ez a való világ. 😊Sobri Jóskaaz én problémám mindössze annyi, hogy egészen decemberig abban a tévhitben éltem, hogy legalább az itteni fórumozók számára az amerikaifoci a prioritás
a magyarországi "való világban" sosem lesz közbeszéd tárgya az draft, az ncaa, de még pl. Vonnegut munkássága sem, én pont ezt szeretem ebben a fórumban, vagyis szerettem
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
qrva Eto'o h nem bírja 2 centiről begurítani, ahelyett, h onnan is bomba gólt akar lőni...
|
több mint 13 éve
Többen olvassák, mert jókat írunk 😉a fórumon nagyon sok az olyan felhasználó, aki nem kommentel"Az NFL.hu fórum az NFL.hu ingyenes szolgáltatása, mely azért jött létre, hogy olvasóink az Amerikaifoci, elsõsorban NFL témákban nézeteiket, véleményüket, gondolataikat hozzászólásaikban kifejthessék."Meggyőztél. Tönkretettük a fórumot. Az NFL-t már nem szereti senki....
ennyiJJ Tiller
Lehet törölni nyugodtan a topicot. Bizonyára Höriből Tampa fan lesz, Jay B áttér majd a Lionsra, Danna elvakult Frisco fan lesz, és mindenki varázsütésre a legnagyobb NCAA rajongó lesz.fetomy
én nem félek attól, hogy konq hirtelen nfc north helyett hirtelen vv beatwriter lesz, de a számok nem hazudnak, többen olvassák a realitis témát, mint az nfl csevegőt vagy a draftot (tehát nem az ncaa-ről beszélünk, hanem az nfl-ről...) én kérek elnézést, hogy ezt néha napján szóvá teszemJJ Tiller
Meg lehet kérdezni haromtot is, hogy például eddig hányszor nézett be a topicba, és ebből hányszor talált szórakoztató dolgot a hsz-ek között, szinte azonnal. (Lehet az fog kijönni, hogy MINDÍG? 😊 )
Nem kell szerintem egyébként túllihegni ezt, ahogy elfér a könyv-es, a filmes vagy a pankrációs topic, ez se foglal több helyet, annak meg csak örülni lehet, hogy ez az egyébként valóban nagyszerű közösség mennyire megfelelően, nem rajongóként, hanem kvázi együtt nevetve szórakozik egy egyébként teljesen lenézett műfajon, műsoron.
Emlékszem JJ, hogy néztem én úgy veled az egyik bowl-t, hogy a végére csak ketten maradtunk, de ez nem jelenti azt, hogy például utánad én vagyok a 2. legnagyobb NCAA-fan, mint ahogy az, hogy több tízezerszer beleolvasnak a tévés topicba, ugyanúgy nem jelenti azt, hogy aki eképp cselekszik máris agyhalott ker.tv.függő lenne.
Mindössze egy dologra szeretnélek kérni, tudván, hogy meg van ehhez a szükséges szellemi muníciód, hogy ne általánosíts elhamarkodottan. Ennyi.
Szerintem is ez a net egyik legszínvonalasabb közössége, felesleges direktbe beszabályozni, vagy némi elitista attitűddel megritkítani sorainkat, még akkor se, ha abban maximálisan igazat adok neked, hogy szebb világ lenne, ha egy draft vagy lockout, esetleg csapatismertető írást többen olvasnának, de ez még nem az jobb a világ, ez a való világ. 😊
több mint 13 éve
annyira a faszom kivan hogy hülyékkel vagyok körülvéve..megkeserítik az életem a faszságaikkal rádásul még fel is basznak..rég voltam ilyen ideges
több mint 13 éve
nagyszerű nap volt a mai,fénypontja,hogy összevesztem apámmal,de úgy,ahogy eddig még soha...
több mint 13 éve
catattack
3 520
Így beszél egy Férfi! :cool:én bizony szemét érzéketlen vagyok. És még büszke is erreharomta valentín nap mióta ér bármit?haromtMióta csajok rácuppantak és egy szemét érzéketlen vagy ha nem adsz semmit.Matthew99
több mint 13 éve
Lebuktam. Megyek fel is hívom Bucit,hogy menjünk el kólázni. 😀
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Én kérek elnézést. Nem tűnt fel, hogy nem jó helyre írtam. Mentségemre legyen szólva, hogy mindössze 3 órát sikerült tegnap óta aludnom.GRAFInincs mentség. szándékosan provokáltál.
az rtl klub beépített ügynöke vagy
több mint 13 éve
Én kérek elnézést. Nem tűnt fel, hogy nem jó helyre írtam. Mentségemre legyen szólva, hogy mindössze 3 órát sikerült tegnap óta aludnom.
több mint 13 éve
Meggondoltam magam, találtam illőbb képet (bár Bekkemné se volt rossz)."Az NFL.hu fórum az NFL.hu ingyenes szolgáltatása, mely azért jött létre, hogy olvasóink az Amerikaifoci, elsõsorban NFL témákban nézeteiket, véleményüket, gondolataikat hozzászólásaikban kifejthessék."Meggyőztél. Tönkretettük a fórumot. Az NFL-t már nem szereti senki....
ennyiJJ Tiller
Lehet törölni nyugodtan a topicot. Bizonyára Höriből Tampa fan lesz, Jay B áttér majd a Lionsra, Danna elvakult Frisco fan lesz, és mindenki varázsütésre a legnagyobb NCAA rajongó lesz.fetomy
A sókhoz fűződő sokkos undorom szerintem nekem arra a pillanatra vezethető vissza amikor megboldogult nagypapám anno felvezette nekem, hogy Elvisz (a vévébő') előző nap aszonta "no para" és hiába az értelmező kézoszótár meg az idegen szavak szótára, nagyszüleim benne maradtak a krédóba'. Elmagyaráztam neki mit jelent a kifejezés, de az egész dolog olyan abszurd volt, ahogy dolgos nagyszüleim azokról a léhűtőktől, kurváktól és macsóktól vették a mintát... azóta szerintem fóbiám van. 😊
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 13 éve
a fórumon nagyon sok az olyan felhasználó, aki nem kommentelnem néha napján teszed szóvá, hanem bármikor, amikor szóba kerül a reality. mint most, mikor semmi alapod nem volt rá, mert egy elírásról szólt az egész, te meg ugrottál, mint aki alig várja, hogy újra elmondhassa.
én nem félek attól, hogy konq hirtelen nfc north helyett hirtelen vv beatwriter lesz, de a számok nem hazudnak, többen olvassák a realitis témát, mint az nfl csevegőt vagy a draftot (tehát nem az ncaa-ről beszélünk, hanem az nfl-ről...) én kérek elnézést, hogy ezt néha napján szóvá teszemJJ Tiller
A reality témát többen olvassák, mert napi szintű változások, újdonságok, beszédtémák, balhék vannak, az NFL-ben sokkal kevésbé. Főleg offseasonban, meg PO-ban, mikor 2-3 csapat érdekelt már csak. Nézd meg meccsek, (mondjuk ne egy Tampa-Lionson) alatt mennyi hsz termelődik az eredménykövetőben. Az is NFL, nézi mindenki, aki tudja, stb...
Igen, pörög a topic, mert pörgeti az a pár ember, aki fixen írogat oda. Ettől függetlenül továbbra sem kapok választ arra, hogy miben veszélyezteti az NFL hazai népszerűségét, vagy a bowl.hu meglétét, vagy bármit itt az, hogy baromi sokan olvassák a reality topicot. Akármikor megyek filmek topicba, van mindig 2-3-4 ember, akik épp diskurálnak valamiről, ugyanígy a zenével, ugyanígy a soccerrel, ugyanígy az NFL csevegővel, ugyanígy a lockouttal, és még sok más topickal. Sehol nem romlott a színvonal és szerintem kicsit sincs hiány érdekes, hosszú, tartalmas beszélgetésekből. De mondom, azon kívül, hogy "a realityt többen olvassák", még nem kaptam normális indokot arra, hogy ez milyen kárt okoz.
Ja, és külön itt kérem, hogy bárki, aki csak nézelődik akár, vagy bármi, dobjon ide egy hszt már, ha nem az NFL, hanem a reality olvasása miatt jön ide. Úgysem fog senki, de tényleg érdekelne, mert maximum ezt az egyet tudom elképzelni, minthogy "felhígul" az NFL-es oldal.
több mint 13 éve
Mikey
18 753
Nem akarok belepofázni, legkevésbé valamelyik oldalra állni, de ha az olvasás/hsz arányt nézem, az NFL topikok sokkal jobban állnak.
több mint 13 éve
Nem többen, hanem többször.
több mint 13 éve
a fórumon nagyon sok az olyan felhasználó, aki nem kommentel"Az NFL.hu fórum az NFL.hu ingyenes szolgáltatása, mely azért jött létre, hogy olvasóink az Amerikaifoci, elsõsorban NFL témákban nézeteiket, véleményüket, gondolataikat hozzászólásaikban kifejthessék."Meggyőztél. Tönkretettük a fórumot. Az NFL-t már nem szereti senki....
ennyiJJ Tiller
én nem félek attól, hogy konq hirtelen nfc north helyett hirtelen vv beatwriter lesz, de a számok nem hazudnak, többen olvassák a realitis témát, mint az nfl csevegőt vagy a draftot (tehát nem az ncaa-ről beszélünk, hanem az nfl-ről...) én kérek elnézést, hogy ezt néha napján szóvá teszem
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal