NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 371
43
17:00 MYRTLE BEACH BOWL - Kennesaw State vs Western Michigan (Net4+)
Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 14 éve
50 tétel - 1 nap - don't freak outChevy500 oldal alkotmány és parlamentarizmus történet. Holnap délre. Nem szoktam éjszaka tanulni 😀
több mint 14 éve
márk te szemétláda! 😀te hiányoztál még..JC6ne kóstolgassanak már, mert rossz vége lesz...JC6esetleg levélbombát kap az illető?maximilien
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
te hiányoztál még..ne kóstolgassanak már, mert rossz vége lesz...JC6esetleg levélbombát kap az illető?maximilien
több mint 14 éve
Jóhát a magyar az stand up lesz valszeg.az angolt nem számoltam 😀 arra nem tanulokbocs,de ezen most besírtam 😀most esett le, hogy angolból is érettségizem, szóval 70 tétel van még 😀
de átérzem,nekem 70 tétel,6-7 nap és a tudásom kb. 0 a tételekkel kapcsolatban 😀Newman
de legalább a fizikát azt tudom, szóval ez mind töltelék (magyar-töri-angol)Chevy
infóból kéne eléggé,de nehezebb,mint hittem
a többi nekem is csak töltelék,a cél ezeknél kb. a 20% elérése a szóbelin (főleg magyaron lesz a necces 😀)Newman
Haver most olyan elemzést linkelt be, hogy az Ady:Föl-föl dobott kő szerkezete egy feldobott kő röppályájához hasonlít. Most komolyan, ki a franc képes kitalálni ilyen faszságokat. És elvárják, hogy ezt tanuljam meg.
több mint 14 éve
az angolt nem számoltam 😀 arra nem tanulokmost esett le, hogy angolból is érettségizem, szóval 70 tétel van még 😀50 tétel - 1 nap - don't freak outChevybocs,de ezen most besírtam 😀
de átérzem,nekem 70 tétel,6-7 nap és a tudásom kb. 0 a tételekkel kapcsolatban 😀Newman
de legalább a fizikát azt tudom, szóval ez mind töltelék (magyar-töri-angol)Chevy
infóból kéne eléggé,de nehezebb,mint hittem
a többi nekem is csak töltelék,a cél ezeknél kb. a 20% elérése a szóbelin (főleg magyaron lesz a necces 😀)
több mint 14 éve
most esett le, hogy angolból is érettségizem, szóval 70 tétel van még 😀50 tétel - 1 nap - don't freak outChevybocs,de ezen most besírtam 😀
de legalább a fizikát azt tudom, szóval ez mind töltelék (magyar-töri-angol)
több mint 14 éve
50 tétel - 1 nap - don't freak outChevybocs,de ezen most besírtam 😀
de átérzem,nekem 70 tétel,6-7 nap és a tudásom kb. 0 a tételekkel kapcsolatban 😀
több mint 14 éve
50 tétel - 1 nap - don't freak out
több mint 14 éve
ne kóstolgassanak már, mert rossz vége lesz...JC6esetleg levélbombát kap az illető?
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
még 3 kibaszott óra szenvedés.holnap a hírekben fogtok velem találkozni. majd a kékfényben
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
De gyűlölöm azt, amikor ismeretlen emberek ítélkeznek felettem, pár hozzászólás után. Nagy az internet világa, az ember írhat bármit, de ha nem egyezik a véleményünk, ne kóstolgassanak már, mert rossz vége lesz...
több mint 14 éve
2 lehetőség előtt állok.Pontosan azért csinálják, hogy te szenvedj. Nálunk is ilyen a főnök. Neki az a heppje,hogy értelmetlen dolgokat parancsol meg (vidd ide ezt,majd tedd le ott és hozd vissza holnap kb) csak azért,hogy érezhesse a hatalmát és röhögjön a mi dühünkön.
vagy idegösszeroppanást kapok, vagyok holnap bemegyek a melóhelyre és a nagykést 10x megforgatom a főnökömben.
hogy lehet valaki ekkora fasszopó senkiházi mocskos ribanc, hogy utolsó nap után még a hétvégére hozzámbasz 1 hétnyi geciszart hogy csináld meg?
ennyire mi a faszomért használják ki hogy kell a pénz?
komolyan kibaszott vérengzést fogok végrehajtani. már szétvertem itthon mindent amit lehetharomt
Erre sajnos nincs megoldás, mi rájöttünk arra,hogyha vigyorogva tűrjük a baszakodást akkor előbb utóbb megunja. Tudom,hogy ez neked nem segítség,csak leírtam.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
de. adsz egy élesebb kést mert az itthoni szar.2 lehetőség előtt állok.Segíteni nem lehet vhogy? (mmint neked)szaba
vagy idegösszeroppanást kapok, vagyok holnap bemegyek a melóhelyre és a nagykést 10x megforgatom a főnökömben.
hogy lehet valaki ekkora fasszopó senkiházi mocskos ribanc, hogy utolsó nap után még a hétvégére hozzámbasz 1 hétnyi geciszart hogy csináld meg?
komolyan kibaszott vérengzést fogok végrehajtani. már szétvertem itthon mindent amit lehetharomt
komolyan bazmeg nem látom a végét ennek a gecinek, pedig úgy szólt a megállapodásom ezekkel a faszokkal hogy pénteken vége. mocsadék senkik.
több mint 14 éve
2 lehetőség előtt állok.Segíteni nem lehet vhogy? (mmint neked)
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
2 lehetőség előtt állok.vagy idegösszeroppanást kapok, vagyok holnap bemegyek a melóhelyre és a nagykést 10x megforgatom a főnökömben.
komolyan kibaszott vérengzést fogok végrehajtani. már szétvertem itthon mindent amit lehet
több mint 14 éve
hát az biztos, hog ymostmár egyel több 😀Na azért bassza ám meg a retkes kurva anyját....fetomycsak tippre, szted a 17646 hszedből hány jött a Gyűlölkdöjünkbe? 😀kristof
Amúgy ja, hát egy 8-10ezer simán 😂 Én tartom fenn a topicot. 😀 De hát ez van, ha az ember szopóágra születik, akkor gyakran kell gyűlölködni 😛
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Na azért bassza ám meg a retkes kurva anyját....fetomycsak tippre, szted a 17646 hszedből hány jött a Gyűlölkdöjünkbe? 😀
több mint 14 éve
Na azért bassza ám meg a retkes kurva anyját....
több mint 14 éve
A kurva geci anyját a dörösönek...
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
hogy a szájbabaszott román faszom rohasztaná rá a kibaszott kurva eget mindenre és mindenkire
több mint 14 éve
mert a gyűlölködjünk topicban 99-ezni szoktál és nem vicceket írni, biztos azért 😛Október 1. az az április 1.adam8úgy értettem, hogy az eredeti verzió 😊
úgy látom ma sem ért meg senki 😂fetomy

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Október 1. az az április 1.adam8úgy értettem, hogy az eredeti verzió 😊
úgy látom ma sem ért meg senki 😂
több mint 14 éve
Én csak sportra gondoltam egyébként vele, de lényegtelen az egész igazából 😊Amúgy ja, volt egy Humortv, de nem jött be. Ami most van Poén! az "váltotta" asszem, de az meg az IKOé. Egyébként több ott szereplő egyén, aki próbált vicceket mondani, később feltűnt a Balázs showban 😀
Az meg hatalmas, hogy a humor kategóriában top Comedy Central április elsején indult 😀
több mint 14 éve
végülis a chellomediát tekintve fetomy nemhogy hülyeséget mondott, hanem még keveset is, mivel a konszern jelenleg 26 csatornát működtet 😊A filmmúzeum és a TV paprika is az övéké szerintem. Legalábbis a sok keresztpromóból ítélve.SchleckÉn arra gondoltam,hogy tulajdonukban van még több másik (esetleg nem sportorientált) csatorna is.Bazzanivalami Humor tv-vel próbálkoztak anno pár éve, ha jól emlékszem...JJ
http://hu.wikipedia.org/wiki/Sport_TV
a wikis oldalon haromt még fel van tüntetve NFL-szakkomentátorként 😊 Tálosi T. Tibor 😂

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal