NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Gyűlölködjünk

37 feliratkozó

több mint 14 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 583 — Poloska confirmed
50 tétel - 1 nap - don't freak outChevy
500 oldal alkotmány és parlamentarizmus történet. Holnap délre. Nem szoktam éjszaka tanulni 😀
több mint 14 éve
Joci 2 599 — The Georgia Peach
ne kóstolgassanak már, mert rossz vége lesz...JC6
esetleg levélbombát kap az illető?maximilien
te hiányoztál még..JC6
márk te szemétláda! 😀

http://imsomeanimakemedicinesick.tumblr.com/
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
esetleg levélbombát kap az illető?maximilien
te hiányoztál még..
több mint 14 éve
Chevy New York Giants 682 — Victoria Concordia Crescit
bocs,de ezen most besírtam 😀
de átérzem,nekem 70 tétel,6-7 nap és a tudásom kb. 0 a tételekkel kapcsolatban 😀Newman
most esett le, hogy angolból is érettségizem, szóval 70 tétel van még 😀
de legalább a fizikát azt tudom, szóval ez mind töltelék (magyar-töri-angol)Chevy
az angolt nem számoltam 😀 arra nem tanulok
infóból kéne eléggé,de nehezebb,mint hittem
a többi nekem is csak töltelék,a cél ezeknél kb. a 20% elérése a szóbelin (főleg magyaron lesz a necces 😀)Newman
Jóhát a magyar az stand up lesz valszeg.
Haver most olyan elemzést linkelt be, hogy az Ady:Föl-föl dobott kő szerkezete egy feldobott kő röppályájához hasonlít. Most komolyan, ki a franc képes kitalálni ilyen faszságokat. És elvárják, hogy ezt tanuljam meg.
több mint 14 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
de átérzem,nekem 70 tétel,6-7 nap és a tudásom kb. 0 a tételekkel kapcsolatban 😀Newman
de legalább a fizikát azt tudom, szóval ez mind töltelék (magyar-töri-angol)Chevy
az angolt nem számoltam 😀 arra nem tanulok
infóból kéne eléggé,de nehezebb,mint hittem
a többi nekem is csak töltelék,a cél ezeknél kb. a 20% elérése a szóbelin (főleg magyaron lesz a necces 😀)

több mint 14 éve
de legalább a fizikát azt tudom, szóval ez mind töltelék (magyar-töri-angol)
több mint 14 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
de átérzem,nekem 70 tétel,6-7 nap és a tudásom kb. 0 a tételekkel kapcsolatban 😀

több mint 14 éve
50 tétel - 1 nap - don't freak out
több mint 14 éve
maximilien 214 — #5
esetleg levélbombát kap az illető?

http://twitter.com/bencsics05
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
még 3 kibaszott óra szenvedés.
holnap a hírekben fogtok velem találkozni. majd a kékfényben
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
De gyűlölöm azt, amikor ismeretlen emberek ítélkeznek felettem, pár hozzászólás után. Nagy az internet világa, az ember írhat bármit, de ha nem egyezik a véleményünk, ne kóstolgassanak már, mert rossz vége lesz...
több mint 14 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 018 — Axel Foley
2 lehetőség előtt állok.
vagy idegösszeroppanást kapok, vagyok holnap bemegyek a melóhelyre és a nagykést 10x megforgatom a főnökömben.

hogy lehet valaki ekkora fasszopó senkiházi mocskos ribanc, hogy utolsó nap után még a hétvégére hozzámbasz 1 hétnyi geciszart hogy csináld meg?

ennyire mi a faszomért használják ki hogy kell a pénz?
komolyan kibaszott vérengzést fogok végrehajtani. már szétvertem itthon mindent amit lehetharomt
Pontosan azért csinálják, hogy te szenvedj. Nálunk is ilyen a főnök. Neki az a heppje,hogy értelmetlen dolgokat parancsol meg (vidd ide ezt,majd tedd le ott és hozd vissza holnap kb) csak azért,hogy érezhesse a hatalmát és röhögjön a mi dühünkön.
Erre sajnos nincs megoldás, mi rájöttünk arra,hogyha vigyorogva tűrjük a baszakodást akkor előbb utóbb megunja. Tudom,hogy ez neked nem segítség,csak leírtam.

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
2 lehetőség előtt állok.
vagy idegösszeroppanást kapok, vagyok holnap bemegyek a melóhelyre és a nagykést 10x megforgatom a főnökömben.

hogy lehet valaki ekkora fasszopó senkiházi mocskos ribanc, hogy utolsó nap után még a hétvégére hozzámbasz 1 hétnyi geciszart hogy csináld meg?

komolyan kibaszott vérengzést fogok végrehajtani. már szétvertem itthon mindent amit lehetharomt
Segíteni nem lehet vhogy? (mmint neked)szaba
de. adsz egy élesebb kést mert az itthoni szar.

komolyan bazmeg nem látom a végét ennek a gecinek, pedig úgy szólt a megállapodásom ezekkel a faszokkal hogy pénteken vége. mocsadék senkik.
több mint 14 éve
szaba Los Angeles Chargers 11 881
2 lehetőség előtt állok.

Segíteni nem lehet vhogy? (mmint neked)
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
2 lehetőség előtt állok.

komolyan kibaszott vérengzést fogok végrehajtani. már szétvertem itthon mindent amit lehet
több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Na azért bassza ám meg a retkes kurva anyját....fetomy
csak tippre, szted a 17646 hszedből hány jött a Gyűlölkdöjünkbe? 😀kristof
hát az biztos, hog ymostmár egyel több 😀
Amúgy ja, hát egy 8-10ezer simán 😂 Én tartom fenn a topicot. 😀 De hát ez van, ha az ember szopóágra születik, akkor gyakran kell gyűlölködni 😛
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Na azért bassza ám meg a retkes kurva anyját....fetomy
csak tippre, szted a 17646 hszedből hány jött a Gyűlölkdöjünkbe? 😀
több mint 14 éve
Na azért bassza ám meg a retkes kurva anyját....
több mint 14 éve
A kurva geci anyját a dörösönek...
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
hogy a szájbabaszott román faszom rohasztaná rá a kibaszott kurva eget mindenre és mindenkire
több mint 14 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 266 — no es importante
Október 1. az az április 1.adam8
úgy értettem, hogy az eredeti verzió 😊
úgy látom ma sem ért meg senki 😂fetomy
mert a gyűlölködjünk topicban 99-ezni szoktál és nem vicceket írni, biztos azért 😛

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Október 1. az az április 1.adam8
úgy értettem, hogy az eredeti verzió 😊
úgy látom ma sem ért meg senki 😂
több mint 14 éve
hétszilvafás adam8 Houston Texans 2 647
Október 1. az az április 1.

több mint 14 éve
Én csak sportra gondoltam egyébként vele, de lényegtelen az egész igazából 😊

Amúgy ja, volt egy Humortv, de nem jött be. Ami most van Poén! az "váltotta" asszem, de az meg az IKOé. Egyébként több ott szereplő egyén, aki próbált vicceket mondani, később feltűnt a Balázs showban 😀

Az meg hatalmas, hogy a humor kategóriában top Comedy Central április elsején indult 😀
több mint 14 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 266 — no es importante
Én arra gondoltam,hogy tulajdonukban van még több másik (esetleg nem sportorientált) csatorna is.Bazzani
valami Humor tv-vel próbálkoztak anno pár éve, ha jól emlékszem...JJ
A filmmúzeum és a TV paprika is az övéké szerintem. Legalábbis a sok keresztpromóból ítélve.Schleck
végülis a chellomediát tekintve fetomy nemhogy hülyeséget mondott, hanem még keveset is, mivel a konszern jelenleg 26 csatornát működtet 😊

http://hu.wikipedia.org/wiki/Sport_TV
a wikis oldalon haromt még fel van tüntetve NFL-szakkomentátorként 😊 Tálosi T. Tibor 😂

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal