Gyűlölködjünk
36 feliratkozó
több mint 13 éve
Én azt tudom, hogy egyik jó ismerősöm (kártyapartnerem 😊 ) egy kutatócsoport vezetője a SOTE-n, a kompetenciájukba tartozik ez a H1N1 oltásosdi. Mielött beoltattam magam, majd azt követően is sokat diskuráltam vele erről a témáról -mégis csak az életemről van szó-. és ő határozottan állította, hogy nem történt olyan halálesett, (még a kimondottan idős korosztályban sem) ami bizonyítottan összefüggésbe hozható lenne az oltással.Az egy dolog, hogy mivel az oltás egy legyengített kórokozó, ezért lehet a következménye valami enyhe lefolyású megbetegedés, de halál nem.
Én egyébként az oltás után 2-3 napig kis hőemelkedés voltam, viszont azóta se infuenza, se nátha, se meg nem haltam.
De persze az urban legend-ek elkerülhetetlenek.
több mint 13 éve
Nálunk a 4 tagú család mindegyik tagjánál tüdőgyulladást mutattak ki oltás után 1-2 héttel. Persze nem valószínű hogy kimondottan az oltás okozta, nagyobb az esélye hogy az ellenenyag hatására legyengült szervezet könnyebben fertőződött meg valami egyéb vírussal, de így vagy úgy, közvetlenül vagy közvetve, az oltás is közrejátszott a dologban.Rataccessbalszerencse
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
tv2 ugyan ez.ez a retkes tv2 5 percenként reklámoz, az eszem megáll...JC6az rtlklubon a vv úgy indult, hogy a 45 perces műsorban nem volt reklám. Aztán pár hete lett 1 a közepén. Most ott tartunk, hogy a 45 perces műsor előtt és után reklám van, közben pedig kettő....fetomy
45 perces műsor. 15 perc adás, 5 perc reklám. 10 perc adás, 5 perc reklám. 5-5, 5-5, 5-5, 5-5.
hányadék.
több mint 13 éve
ez a retkes tv2 5 percenként reklámoz, az eszem megáll...JC6az rtlklubon a vv úgy indult, hogy a 45 perces műsorban nem volt reklám. Aztán pár hete lett 1 a közepén. Most ott tartunk, hogy a 45 perces műsor előtt és után reklám van, közben pedig kettő....
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
ez a retkes tv2 5 percenként reklámoz, az eszem megáll...
több mint 13 éve
Nálunk a 4 tagú család mindegyik tagjánál tüdőgyulladást mutattak ki oltás után 1-2 héttel. Persze nem valószínű hogy kimondottan az oltás okozta, nagyobb az esélye hogy az ellenenyag hatására legyengült szervezet könnyebben fertőződött meg valami egyéb vírussal, de így vagy úgy, közvetlenül vagy közvetve, az oltás is közrejátszott a dologban.
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Elméletileg lehetnének, de nem volt az elmúlt 2 évben egy halállal végződő komplikáció se.Sobri JóskaHát itt van kishaszi példája. Azt mondja, valószínű amiatt volt. Az nem jó indok ellene, hogy eddig még nem volt, akkor ez sem lehet az, mert akkor az "elméletileg lehetséges" is lehetetlent jelentene 😊
Egyébként nem azt mondom, hogy az volt, fogalmam nincs, hisz nem ismertem az illetőt. De ha elméletileg lehetséges, akkor alaptalanul nem lehet így rámondani, hogy nem amiatt volt.
több mint 13 éve
Elméletileg lehetnének, de nem volt az elmúlt 2 évben egy halállal végződő komplikáció se.az oltásnál a betegség gyengített változatát adják be, szóval elméletileg igenis lehetnek miatta komplikációkJJ Tillerfetomy: 32 éves kollégám reggel halt meg, két kisgyerkőc mega neje hátra; nagyon rendes, jólelkű, ügyes srác volt.Senki fájdalmát nem venném a számra , de a H1N1 oltás biztos nem lehetett a ludas.
Alig egy hónapja temettük el egy olyan kollégámat, aki még apámnak meg anyámnak is munaktársa volt, mondjuk nála a kurva HINI oltás volt a ludas valszeg,. ..dee.-- tulajdonképpen 5 év alatt 5 kb velem egykorú barátom, ismerősöm, kollégám ment el...kishaszi
Csak mielött valaki azt hinné, hogy a H1N1 oltás az nem -ért van, hanem -ellen.Sobri Jóska
több mint 13 éve
fetomy: 32 éves kollégám reggel halt meg, két kisgyerkőc mega neje hátra; nagyon rendes, jólelkű, ügyes srác volt.Őszinte részvétem!
Alig egy hónapja temettük el egy olyan kollégámat, aki még apámnak meg anyámnak is munaktársa volt, mondjuk nála a kurva HINI oltás volt a ludas valszeg,. ..dee.-- tulajdonképpen 5 év alatt 5 kb velem egykorú barátom, ismerősöm, kollégám ment el...kishaszi
Joci: inkább a rendezőt ütném le
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
az oltásnál a betegség gyengített változatát adják be, szóval elméletileg igenis lehetnek miatta komplikációkfetomy: 32 éves kollégám reggel halt meg, két kisgyerkőc mega neje hátra; nagyon rendes, jólelkű, ügyes srác volt.Senki fájdalmát nem venném a számra , de a H1N1 oltás biztos nem lehetett a ludas.
Csak mielött valaki azt hinné, hogy a H1N1 oltás az nem -ért van, hanem -ellen.Sobri Jóska
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
ezt a buzi operatőrt a magyar meccsen :mad:
több mint 13 éve
fetomy: 32 éves kollégám reggel halt meg, két kisgyerkőc mega neje hátra; nagyon rendes, jólelkű, ügyes srác volt.Senki fájdalmát nem venném a számra , de a H1N1 oltás biztos nem lehetett a ludas.
Csak mielött valaki azt hinné, hogy a H1N1 oltás az nem -ért van, hanem -ellen.
több mint 13 éve
:S:S részvétem 😕
több mint 13 éve
fetomy: 32 éves kollégám reggel halt meg, két kisgyerkőc mega neje hátra; nagyon rendes, jólelkű, ügyes srác volt. Alig egy hónapja temettük el egy olyan kollégámat, aki még apámnak meg anyámnak is munaktársa volt, mondjuk nála a kurva HINI oltás volt a ludas valszeg,. ..dee.-- tulajdonképpen 5 év alatt 5 kb velem egykorú barátom, ismerősöm, kollégám ment el...
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
Pedig aki Jaguárból mondja, annak jobban elhiszem, mint aki Trabantból.
több mint 13 éve
A pénz nem boldogít - zokogta órákon át, majd beült a vadonatúj Jaguárba, és elhajtott. :cool: Ilyen jellegű a probléma?
Ettől én is kiborulok...
több mint 13 éve
kibaszott rák....
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
Örülök.Néha azért kibaszottul utálom az életem, és irigylem mások problémáit.tenorxakkor ne nézz be a "Kérdések bármiről" topikba. 😛Bébé
több mint 13 éve
Néha azért kibaszottul utálom az életem, és irigylem mások problémáit.tenorxakkor ne nézz be a "Kérdések bármiről" topikba. 😛
több mint 13 éve
Néha azért kibaszottul utálom az életem, és irigylem mások problémáit.
több mint 13 éve
Mikey
18 753
Tudom, hogy a kutyát se érdekli, de utálom hogy egybe lett vonva a WRC és az F1 topik.Rettentően fel tud idegesíteni ugyanis az állandó sok "vajon visszatér Räikkönen az F1-be?" témájú cikk, amit linkelnek, és az ezekből fakadó "jaj de jó lenne ha Kimi visszatérne az F1-be" témájú hsz.
Persze most kénytelen vagyok ezeket is észrevenni, mert mindig benézek a Motorsportok topikba, hátha éppen WRC-ről vagy WSBK-ról írt valaki.
Kár hogy nincs meg a tudásom ahhoz, hogy kifejlesszek valami hsz-szűrő progit. 😕
Szerk.: fontos! Ez most nem konkrét személyek ellen szól, hanem maga a jelenség ellen. Szóval ne vegye magára senki!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
éjjel 3kor feküdtem le. fél7-kor arra keltem hogy elbaszottul fáj a gyomrom. Fél tízig próbáltam odázni a dolgot, de akkor jött az egyik kedvenc elfoglaltságom az epehányás. azóta továbbra is csak fetrengés van, semmi alvás. kibaszottul gyűlölöm, mert nem tudok enni
több mint 13 éve
Szopják azok mindenkiét, aki fizet...Gál!? Nem Batiz? 😊vadibandihttp://www.terminartors.com/artistprofile/Gal_AndrasJJ Tillerfelfoghatatlan. és ezek leginkább az állam csöcsét szopják...haromt
Nekem Dalinál zárul a képzőművészet... Picasso és akik utána jöttek - nagyrészt - inkább leépítették, és kicsufolták a képzőművészeteket. Egy tehetség nélküli korszak, vagy inkább tehetséget elutasító korszak a mai (nagyjából minden téren).
Öltözködésben /divatművészet/ pl. mekkora ellentmondások vannak. Ad1: ne vagyél fel öltönyhöz tornacsukát mert bunkó leszel, ad2: vegyél fel, mert stílusos leszel. Szubjektív, vagyis mindenki véleménye okés. Nincs elvárás a művészet felé, vagyis nincs definíció, ami alapján be lehetne határolni, hogy mi a művészi, mi nem az. Mi giccses, tré, sillány, és mi nem az? Akkor mi dönt ma? Média, és a pénz. Ki szabja meg a szabályokat? A média és a pénz. Ha nincsenek szabályok, csak a pénz, akkor minden relatívvá válik: a nagy szabadosság nagy-nagy hátránya.
Alapvetően igény sincs csak arra, amit a média támaszt a fogyasztóban. Szánalmas egy életünk van.
Egy kutató barátom panaszkodott arról (amíg nem örökölt, és nem tudta megfinanszírozni a saját kutatásait - azóta fenemód büszke rá az intézet), hogy a tudomány legnagyobb gátja is ez a felfogás. Az intézmények emblematikus embereket erőltetnek, vagy emblematikus kutatásokat; a másféle "talentum" elvész, mivel nincs rá szükség, csak az emblematikus kutatót/kutatást kiszolgáló "kiskatonára". Azt mondja, hogy bárhová mész a világon, a kutatóknak ugyanez a problémája: nem csak magyar baj ez. Csak nagyon kevés tehetségre van szükség (amely szükségletet a gazdag-prosperáló tehetségekből fel is töltik), és aki e mellett befut, az a szerencse fia, és majdnem olyan kivételezett helyzetben van, mint akik lottó főnyereményt nyernek.
több mint 13 éve
Átok bazzeg, ááátok! 😕Köcsög citromos sör... basszameg deszarvolt. :mad:toxiqueMert az nem sör 😛FViktor93