NFL eredménykövetés - 3 aktív topik
Green Bay Packers - San Francisco 49ers
182
17
22:25
Las Vegas Raiders - Denver Broncos
94
13
22:05
Seattle Seahawks - Arizona Cardinals
86
16
22:25
Gyűlölködjünk
36 feliratkozó
több mint 14 éve
Ez igaz, bár mondjuk Patai Annánál én kénytelen voltam kikapcsolni, de a mondandódban valóban van igazság. Már csak azt nem értem, hogy miért ebbe a topikba került akkor. 😊Nehéz szerelmes dalnak értelmezni, de persze mindenki úgy élvezi, ahogy akarja.Kiss Tibi (Quimby) korántsem szerelmes dalát ismertették meg egy országgal, miközben gondolom fingjuk nem volt róla milyen indittatásból is született a dal eredetileg.Szerintem egy dalt nem csak egyféleképpen lehet értelmezni. Én is tudok Kiss Tibi drogproblémáiról, és múltjáról, de pont az az igazán nagyszerű a dalban, hogy mindenki úgy értelmezi, ahogy szeretné. És ezt a dalt nem a tv2 értelmezte először szerelmes dalként. Szerepelt az S.O.S szerelem című nem túl minőségi filmben is és a Csík zenekar feldolgozásában is nekem szerelmes dalnak tűnt.F.Schleck
http://www.youtube.com/watch?v=WgiqBHQjatMSobri Jóska
Ettől függetlenül szerintem poén, hogy 8 megasztár ezt énekli, és nem valami kommersz "bulislágert" 😊Sobri Jóska
több mint 14 éve
Nehéz szerelmes dalnak értelmezni, de persze mindenki úgy élvezi, ahogy akarja.Kiss Tibi (Quimby) korántsem szerelmes dalát ismertették meg egy országgal, miközben gondolom fingjuk nem volt róla milyen indittatásból is született a dal eredetileg.Szerintem egy dalt nem csak egyféleképpen lehet értelmezni. Én is tudok Kiss Tibi drogproblémáiról, és múltjáról, de pont az az igazán nagyszerű a dalban, hogy mindenki úgy értelmezi, ahogy szeretné. És ezt a dalt nem a tv2 értelmezte először szerelmes dalként. Szerepelt az S.O.S szerelem című nem túl minőségi filmben is és a Csík zenekar feldolgozásában is nekem szerelmes dalnak tűnt.F.Schleck
Ettől függetlenül szerintem poén, hogy 8 megasztár ezt énekli, és nem valami kommersz "bulislágert" 😊
több mint 14 éve
Kiss Tibi (Quimby) korántsem szerelmes dalát ismertették meg egy országgal, miközben gondolom fingjuk nem volt róla milyen indittatásból is született a dal eredetileg.Szerintem egy dalt nem csak egyféleképpen lehet értelmezni. Én is tudok Kiss Tibi drogproblémáiról, és múltjáról, de pont az az igazán nagyszerű a dalban, hogy mindenki úgy értelmezi, ahogy szeretné. És ezt a dalt nem a tv2 értelmezte először szerelmes dalként. Szerepelt az S.O.S szerelem című nem túl minőségi filmben is és a Csík zenekar feldolgozásában is nekem szerelmes dalnak tűnt.
több mint 14 éve
Nem folynék bele a megasztár/xfaktor vitába, mivel én se vagyok a kimondott törzsközönség, de szerintem egy műsor, amiben énekelnek az sokkal kevésbbé ártalmas, mint rengeteg más, agyzsibbasztó fos (pl. győzike, mónika-show, valóvilág, táskanyitogatás, politika, stb). Én szeretem a zenét.Viszont az a videó, amit idekopizok, szép példája annak, hogy miképp teremt "véletlenül" értéket egy műsor.
Kiss Tibi (Quimby) korántsem szerelmes dalát ismertették meg egy országgal, miközben gondolom fingjuk nem volt róla milyen indittatásból is született a dal eredetileg.
http://www.youtube.com/watch?v=WgiqBHQjatM
több mint 14 éve
nahát, a fidesz szóvá tette, hogy az mszpsek idején a kormány azt mondta, hogy elítélendő dolog az utcára vinni a politikát, most ugyanezt teszi, mert már jó dolognak tartják. Eddig még oké, de számomra hihetetlen módon utána azt mondták (fidesz), hogy szerintük mindenkinek szíve joga az utcára menni és tüntetni valamiért 😮 fetomyFideszék lehet hogy már tudnak valamit. Mondjuk azt, hogy reaktiválják egy kis időre a viperás Gergényit 😉
több mint 14 éve
JéBé
7 035
Mesterszarházi hogy ki kelt magából 😀 mivan veled ember...
több mint 14 éve
nahát, a fidesz szóvá tette, hogy az mszpsek idején a kormány azt mondta, hogy elítélendő dolog az utcára vinni a politikát, most ugyanezt teszi, mert már jó dolognak tartják. Eddig még oké, de számomra hihetetlen módon utána azt mondták (fidesz), hogy szerintük mindenkinek szíve joga az utcára menni és tüntetni valamiért 😮 A magyar politikától azt vártam volna, hogy rákontráz, és ő is elmondja, hogy szerintük se kéne az utcára menni 😀😀
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
nekem lakótársam volt wannabe építész. gyönyörű káromkodásokat tanulhattam tőle mindig rajz/makett leadás közeledtével 😛 kedvenc sztorim volt mikor bevitték a művet suliba, a tanár leokézta azzal, hogy még egészítse ki valamivel. ok, faszányos, hazafelé vettek SPARban sört, a többhetes munkálkodáséjszakázás feszültségét levezetendő. sajnos a táskába helyezett serital kifolyt, rá a rajzra, hazavágva cirka egy hónap munkáját, és ezzel a 3-4 kredites tárgyatkonquerorkiegészítette egy pár sörrel. A legideálisabb ház amiben beépített sör van. Nem tudom ezzel mi a baj.
több mint 14 éve
nekem lakótársam volt wannabe építész. gyönyörű káromkodásokat tanulhattam tőle mindig rajz/makett leadás közeledtével 😛 kedvenc sztorim volt mikor bevitték a művet suliba, a tanár leokézta azzal, hogy még egészítse ki valamivel. ok, faszányos, hazafelé vettek SPARban sört, a többhetes munkálkodáséjszakázás feszültségét levezetendő. sajnos a táskába helyezett serital kifolyt, rá a rajzra, hazavágva cirka egy hónap munkáját, és ezzel a 3-4 kredites tárgyat
több mint 14 éve
Nekem is tanul barátom építésznek, és? 😀És hogy bírod ki? Még nekünk is mondogatják, hogy az építészek furcsa emberek, el vannak szállva folyamatosan 😀tenorxhúgom építésznek tanul... :mad: -> you just made a powerful enemy! (ezentúl plusz felár GM játékban, esetleges tradeknél 😛 és teszek róla, hogy Rosenhausék felárazzák a szabadügynökeidet 😛)Igor
Ezt egy tanár mondta 😀
több mint 14 éve
És hogy bírod ki? Még nekünk is mondogatják, hogy az építészek furcsa emberek, el vannak szállva folyamatosan 😀tenorxhúgom építésznek tanul... :mad: -> you just made a powerful enemy! (ezentúl plusz felár GM játékban, esetleges tradeknél 😛 és teszek róla, hogy Rosenhausék felárazzák a szabadügynökeidet 😛)
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 14 éve
Építészmérnökről annyit, hogy két haverom felvételizett, egyik hónapokig járt pestre felkészítőre, és mindketten simán megbuktak a felvételin 😀nem is én akarok építészmérnökire menni,hanem BL 😛
Pedig mindkettő rohadt szépen és jól rajzol 😛tenorx
több mint 14 éve
Nem semmi felhozatal 😀Építészmérnökről annyit, hogy két haverom felvételizett, egyik hónapokig járt pestre felkészítőre, és mindketten simán megbuktak a felvételin 😀palcaembert en is rohadt szepen es jol rajzolok
csak eppen a fizikahoz meg a matekhoz kifejezetten segg vagyok meg magamhoz kepest is
edesanyam agan csaladi betegseg a bme epiteszmernoki kar hallok rola eleget 😀
nagyfater belsoepitesz leven tanitott jodarabig ott is
draga unokahugom pedig most faszakszik vele
a ketto kozott azert elvegeztek egy paran a csaladbol h biztos ne maradjunk legoaddictok nelkulFake
És hogy bírod ki? Még nekünk is mondogatják, hogy az építészek furcsa emberek, el vannak szállva folyamatosan 😀
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Építészmérnökről annyit, hogy két haverom felvételizett, egyik hónapokig járt pestre felkészítőre, és mindketten simán megbuktak a felvételin 😀palcaembert en is rohadt szepen es jol rajzolok
csak eppen a fizikahoz meg a matekhoz kifejezetten segg vagyok meg magamhoz kepest is
edesanyam agan csaladi betegseg a bme epiteszmernoki kar hallok rola eleget 😀
nagyfater belsoepitesz leven tanitott jodarabig ott is
draga unokahugom pedig most faszakszik vele
a ketto kozott azert elvegeztek egy paran a csaladbol h biztos ne maradjunk legoaddictok nelkul
több mint 14 éve
Építészmérnökről annyit, hogy két haverom felvételizett, egyik hónapokig járt pestre felkészítőre, és mindketten simán megbuktak a felvételin 😀Pedig mindkettő rohadt szépen és jól rajzol 😛
több mint 14 éve
Black Levanderrel durva ÖSZK volt tegnap.Mentünk BME nyíltnapra,két kar előadását hallgattuk meg (építészmérnök,gépészmérnök),ezután elmentünk gyakorlati bemutatóra (gépészmérnöki),eléggé elhúzódott----->14:23-as IC bukó15:23-as IC-vel akarunk menni----->100perc késés+nincs helyjegy
16:23-as IC-re elfogytak a jegyek,ezért maradt a 16:28-as gyors,ügyes,okos helyezkedés------>fasza ülőhely,szerencsére
több mint 14 éve
egy NB1-es foci pálya Magyarországonlibalegelő, fogadok h kedden se lesz meccs...
Joci
|
több mint 14 éve
egy NB1-es foci pálya Magyarországontöbb mint 14 éve
Egyébként ez a C-vitamin, mint csodaszer nagyon nincs bizonyítva.F.Schleckengem meggyógyít, nekem ez elég 😊
több mint 14 éve
Egyébként ez a C-vitamin, mint csodaszer nagyon nincs bizonyítva.
több mint 14 éve
a pálinkát főleg torokfájásra szoktam. arra a legjobb.nekem megvan mind a hét 😀
illetve egy jó barckban kurva sok vitamin is van. nem kell csak 1 max 2 felest lenyomni.
de sajna nincs itthon HP így szenvedekharomt
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
a pálinkát főleg torokfájásra szoktam. arra a legjobb.nem is kell 😊 egy jó adag vitaminbomba kiölögeti a cuccost, a pia meg enyhíti a tüneteket 😀vegyél C-Vitamint 😉 Mármint nem pezsgőszart, hanem rendes minimum 500, de inkább 1000 milis tablettát. Iszonyat hatásos tud lenni, és túladagolni sem lehet 😉fetomytegnap 3db 500ast nyomtam be. soha nem nyomok megfázásra mást csak pálinkát és vitamint.
szedek elég mérget másra.haromt
amúgy érdekes kombó, tekintve, hogy az alkoholtól is többet pisál az ember, a sok cvitamintól is sokat pisál az ember, szóval a kettő együtt főleg ha társul egy kis inkontinenciával igen kellemes napokat tud okozni 😀fetomy
illetve egy jó barckban kurva sok vitamin is van. nem kell csak 1 max 2 felest lenyomni.
de sajna nincs itthon HP így szenvedek
több mint 14 éve
nem is kell 😊 egy jó adag vitaminbomba kiölögeti a cuccost, a pia meg enyhíti a tüneteket 😀tegnap 3db 500ast nyomtam be. soha nem nyomok megfázásra mást csak pálinkát és vitamint.kurva megfázás. Tegnap dél óta kettő 100as csomag zsebkendőt nyomtam el.haromtvegyél C-Vitamint 😉 Mármint nem pezsgőszart, hanem rendes minimum 500, de inkább 1000 milis tablettát. Iszonyat hatásos tud lenni, és túladagolni sem lehet 😉fetomy
szedek elég mérget másra.haromt
amúgy érdekes kombó, tekintve, hogy az alkoholtól is többet pisál az ember, a sok cvitamintól is sokat pisál az ember, szóval a kettő együtt főleg ha társul egy kis inkontinenciával igen kellemes napokat tud okozni 😀
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
tegnap 3db 500ast nyomtam be. soha nem nyomok megfázásra mást csak pálinkát és vitamint.kurva megfázás. Tegnap dél óta kettő 100as csomag zsebkendőt nyomtam el.haromtvegyél C-Vitamint 😉 Mármint nem pezsgőszart, hanem rendes minimum 500, de inkább 1000 milis tablettát. Iszonyat hatásos tud lenni, és túladagolni sem lehet 😉fetomy
szedek elég mérget másra.
több mint 14 éve
kurva megfázás. Tegnap dél óta kettő 100as csomag zsebkendőt nyomtam el.haromtvegyél C-Vitamint 😉 Mármint nem pezsgőszart, hanem rendes minimum 500, de inkább 1000 milis tablettát. Iszonyat hatásos tud lenni, és túladagolni sem lehet 😉