NFL eredménykövetés - 3 aktív topik
Green Bay Packers - San Francisco 49ers
178
17
22:25
Las Vegas Raiders - Denver Broncos
87
13
22:05
Seattle Seahawks - Arizona Cardinals
80
15
22:25
Gyűlölködjünk
36 feliratkozó
több mint 14 éve
Mellesleg akkor konkrétan a Te esetedben él az emlékeimben nem egy eset, mikor inkább egy kevésbé fontos egyetemi focimeccset néztél, akár felvételről, miközben NFL meccs volt. Kétségkívül nem ugyanaz, de a korábbi példával szemléltetve, ki néz egy vidi-siófokot, mikor a másikon az El Clasicó megy?fetomycsütörtökön a Tuskegee-Alabama State meccset néztem a Saints-Cowboys helyett, na és?
mindegy, nem fogok egy értelmetlen vitába belemenni, akinek az ncaa örökrangadók helyett az x-faktor jelenti a szórakozást, érezze magát jól
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
biztos mindenkinek van, de egy soccer fórumon én sem hangoztatnám nagyon mondjuk az el clásico közben, hogy épp az ncaa női gyepladbakupájának negyeddöntőjét nézem...JJ TillerSzerintem azért hatalmas különbség van egy el clásico és egy egyetemi focimeccs között..
Ezen kívül szerintem van olyan soccerrajongó, aki mondjuk nem szereti sem a barcát sem a reált, ellenben mondjuk élvezi a női gyeplabdát is, és épp a kedvenc csapata játszik a negyeddöntőben, így lehet, hogy éppen nem focit fogja nézni, hanem a gyeplabdát. Kétségkívül kevesen, de itt sem 20an beszélgetünk róla, hanem 2-3 ember. És az egyéb témakörben, aminek elvileg kevés köze van a focihoz.
Mellesleg akkor konkrétan a Te esetedben él az emlékeimben nem egy eset, mikor inkább egy kevésbé fontos egyetemi focimeccset néztél, akár felvételről, miközben NFL meccs volt. Kétségkívül nem ugyanaz, de a korábbi példával szemléltetve, ki néz egy vidi-siófokot, mikor a másikon az El Clasicó megy?
több mint 14 éve
szaba
10 545
biztos mindenkinek van, de egy soccer fórumon én sem hangoztatnám nagyon mondjuk az el clásico közben, hogy épp az ncaa női gyepladbakupájának negyeddöntőjét nézem...JJ TillerAz el classico holnap kezdődik 8.20 PM az NBC-n.
több mint 14 éve
biztos mindenkinek van, de egy soccer fórumon én sem hangoztatnám nagyon mondjuk az el clásico közben, hogy épp az ncaa női gyepladbakupájának negyeddöntőjét nézem...
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
szaba
10 545
Annak is szántam 😀Huhúúúúú mégegy ekkora aranyköpést 😀😀fetomyAnnál meg már csak az viccesebb, mikor valaki meg van győződve róla, hogy neki bizony ilyen nincs.fetomyAmúgy nekem tényleg nincs.szaba
több mint 14 éve
Huhúúúúú mégegy ekkora aranyköpést 😀😀Annál meg már csak az viccesebb, mikor valaki meg van győződve róla, hogy neki bizony ilyen nincs.fetomyAmúgy nekem tényleg nincs.szaba
több mint 14 éve
szaba
10 545
Annál meg már csak az viccesebb, mikor valaki meg van győződve róla, hogy neki bizony ilyen nincs.fetomyAmúgy nekem tényleg nincs.
több mint 14 éve
tüsi91
11 023
hát szombat esténként tesóm bitorolja a gépet általában szal sok választásom nincs😀 A hang 😀 ha ez a csávó "világsztár" lesz ezzel a "hanggal" és fejszerkezettel, a draft közben élő egyenesen adásban operálom ki saját kezemmel az összes hangszálamat 😛KEresztes póknak meg kieshetne már egy embere. Elképesztő irritáló az a nő. Köcsög Geszti.tüsi91Vicc lett volna ha kiszróják a srácot vagy úgyis mondhatnám A hangot.JayB
mondjuk tényleg vicces, mikor egy amfocis fórumon kiváló meccsek közben valaki x-faktort néz...JJ Tiller
több mint 14 éve
Gyűlölöm, ha az embert folyamatosan baszogatják olyan k.vajelentős dolgokért, mint hogy mikor mit néz...Ezen kívül "vicces" mikor valaki lenéz, lebasz, stb... valakit, aki szerinte nevetséges, igénytelen, stb... dolgot szeret, és közben kegyesen szemet huny a saját "bűnös szenvedélyei" fölött... Annál meg már csak az viccesebb, mikor valaki meg van győződve róla, hogy neki bizony ilyen nincs.
több mint 14 éve
JéBé
7 035
Tudom kurva gáz, el is bújok mindjárt.😀 A hang 😀 ha ez a csávó "világsztár" lesz ezzel a "hanggal" és fejszerkezettel, a draft közben élő egyenesen adásban operálom ki saját kezemmel az összes hangszálamat 😛KEresztes póknak meg kieshetne már egy embere. Elképesztő irritáló az a nő. Köcsög Geszti.tüsi91Vicc lett volna ha kiszróják a srácot vagy úgyis mondhatnám A hangot.JayB
mondjuk tényleg vicces, mikor egy amfocis fórumon kiváló meccsek közben valaki x-faktort néz...JJ Tiller
több mint 14 éve
😀 A hang 😀 ha ez a csávó "világsztár" lesz ezzel a "hanggal" és fejszerkezettel, a draft közben élő egyenesen adásban operálom ki saját kezemmel az összes hangszálamat 😛KEresztes póknak meg kieshetne már egy embere. Elképesztő irritáló az a nő. Köcsög Geszti.tüsi91Vicc lett volna ha kiszróják a srácot vagy úgyis mondhatnám A hangot.JayB
mondjuk tényleg vicces, mikor egy amfocis fórumon kiváló meccsek közben valaki x-faktort néz...
---
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
gyűlölök mindenkit aki a kibaszott """""""tehetségkutatókról""""""""" beszél
több mint 14 éve
JéBé
7 035
KEresztes póknak meg kieshetne már egy embere. Elképesztő irritáló az a nő. Köcsög Geszti.tüsi91Vicc lett volna ha kiszróják a srácot vagy úgyis mondhatnám A hangot.
több mint 14 éve
tüsi91
11 023
KEresztes póknak meg kieshetne már egy embere. Elképesztő irritáló az a nő. Köcsög Geszti.
több mint 14 éve
hát már a melyik 😛 Vannak, akik magunkak írnak 😊 de kétségkívül ők vannak kevesebben..lehet igazatok van, de egy számot megírni szövegestől-zenéstől azért jóval másabb mint átalakítani.eaglesmcnabbLehet sokként fog érni, de az amerikai sztárok se maguknak írják a szöveget, sőt a zenét se általában 😛tenorx
több mint 14 éve
Lehet sokként fog érni, de az amerikai sztárok se maguknak írják a szöveget, sőt a zenét se általában 😛tenorxépp ezért csak a te szemedben sztárok 😛
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
lehet igazatok van, de egy számot megírni szövegestől-zenéstől azért jóval másabb mint átalakítani.eaglesmcnabbLehet sokként fog érni, de az amerikai sztárok se maguknak írják a szöveget, sőt a zenét se általában 😛
több mint 14 éve
JéBé
7 035
lehet igazatok van, de egy számot megírni szövegestől-zenéstől azért jóval másabb mint átalakítani.eaglesmcnabbEzért hívják zenei tehetségKUTATÓNAK, nem grammy díjas zenészek versenyének 😛 Valahol el kell indulni.
több mint 14 éve
lehet igazatok van, de egy számot megírni szövegestől-zenéstől azért jóval másabb mint átalakítani.eaglesmcnabbviszont egy slágert, amit mindenki egy módon ismer, és milliók imádnak, nem egyszerű adott esetben egy teljesen más formában sikeresen előadni 😊
több mint 14 éve
lehet igazatok van, de egy számot megírni szövegestől-zenéstől azért jóval másabb mint átalakítani.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
stop
több mint 14 éve
JéBé
7 035
Rendre felhozzák pozitívumnak ha sajátjukra formálják a dalt, pl a Nikolas gyerek eddigi minden dala jobb volt (nálam) mint az eredeti, és még csak nem is hasonlított rá.Én például ezt nem szeretem az ilyen műsorokban. Könnyű más számot, ami voltaképp befutott elénekelni...amúgy - csak hogy megint előjöjjek az uk x factorral 😛 - azért szeretem sokkal jobban a uk x factort, mert ott direkt minden számot sajátra kell formálni. Szóval pontosan az a cél, hogy megváltoztasd a számot, vagy valahogy tedd bele magad, míg itthon annál jobb, minél jobban hasonlít az eredetire... A uk-ban volt már többször is, hogy az élősóban konkrétan lebaszták a versenyzőt, hogy bár nem énekelt rosszul, de ez csak egy másolat volt, ami ilyen formában szarrá teszi a produkciót 😛
Írjanak saját számot, és adják elő azt. Mint pl. anno Caramel a "Szállok a dallal"-t. az számomra művészet. Ez nem...
Ez olyan mintha kiállnék stand upolni Kiss Ádám és Bödőcs Tibor poénjaival...eaglesmcnabb
persze van, hogy 1-1 produkció hasonlít az eredetire, de mégis jobbnak tűnik az, hogy mindenképpen kicsit saját formára kell alakítani, nem elég, ha lemásolod az eredetit..fetomy
több mint 14 éve
Én például ezt nem szeretem az ilyen műsorokban. Könnyű más számot, ami voltaképp befutott elénekelni...amúgy - csak hogy megint előjöjjek az uk x factorral 😛 - azért szeretem sokkal jobban a uk x factort, mert ott direkt minden számot sajátra kell formálni. Szóval pontosan az a cél, hogy megváltoztasd a számot, vagy valahogy tedd bele magad, míg itthon annál jobb, minél jobban hasonlít az eredetire... A uk-ban volt már többször is, hogy az élősóban konkrétan lebaszták a versenyzőt, hogy bár nem énekelt rosszul, de ez csak egy másolat volt, ami ilyen formában szarrá teszi a produkciót 😛
Írjanak saját számot, és adják elő azt. Mint pl. anno Caramel a "Szállok a dallal"-t. az számomra művészet. Ez nem...
Ez olyan mintha kiállnék stand upolni Kiss Ádám és Bödőcs Tibor poénjaival...eaglesmcnabb
persze van, hogy 1-1 produkció hasonlít az eredetire, de mégis jobbnak tűnik az, hogy mindenképpen kicsit saját formára kell alakítani, nem elég, ha lemásolod az eredetit..
több mint 14 éve
Én például ezt nem szeretem az ilyen műsorokban. Könnyű más számot, ami voltaképp befutott elénekelni...Írjanak saját számot, és adják elő azt. Mint pl. anno Caramel a "Szállok a dallal"-t. az számomra művészet. Ez nem...
Ez olyan mintha kiállnék stand upolni Kiss Ádám és Bödőcs Tibor poénjaival...
több mint 14 éve
A CSÍK zenekar féle hangszerelésben és előadásban ugyan nagyon másnak nem lehet értelmezni, mint szerelmes dalnak, ha a szövegtől eltekintünk teljes egészében.Nehéz szerelmes dalnak értelmezni, de persze mindenki úgy élvezi, ahogy akarja.Kiss Tibi (Quimby) korántsem szerelmes dalát ismertették meg egy országgal, miközben gondolom fingjuk nem volt róla milyen indittatásból is született a dal eredetileg.Szerintem egy dalt nem csak egyféleképpen lehet értelmezni. Én is tudok Kiss Tibi drogproblémáiról, és múltjáról, de pont az az igazán nagyszerű a dalban, hogy mindenki úgy értelmezi, ahogy szeretné. És ezt a dalt nem a tv2 értelmezte először szerelmes dalként. Szerepelt az S.O.S szerelem című nem túl minőségi filmben is és a Csík zenekar feldolgozásában is nekem szerelmes dalnak tűnt.F.Schleck
http://www.youtube.com/watch?v=WgiqBHQjatMSobri Jóska
Ettől függetlenül szerintem poén, hogy 8 megasztár ezt énekli, és nem valami kommersz "bulislágert" 😊Sobri Jóska
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."