NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Seattle Seahawks - Los Angeles Rams
100
15
02:15, ARENA4
Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 14 éve
buziblogponthu-n már megint nem jön be a kurva adminfelület, "internal server error". Kénytelen leszek a közeli rokonaikkal való párzásra bíztatni őket, ha az esti Avs+Mammoth doubleheader-ig nem tudom feltenni a kész írásomat. Meg egyébként is rohadjanak meg, hogy megint idegesítenie kell valami köcsögnek úgy általában. :mad:
több mint 14 éve
Akkor meg már minek? 😛kb 2 év múlva lehet vele beszélni 😛Newmanigen. csak előtte dumáld le SZimával és Poleksziccsel 😊haromtSzimával még csak-csak, de Poleksziccsel nehéz lesz....apeszos
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
kiégettem a szőnyegem...muterom kinyír 😊)))Hall Of Greenezért utálom csak a vízipipát mert vmelyik barom biztosan fellöki.
több mint 14 éve
kb 2 év múlva lehet vele beszélni 😛Szimával még csak-csak, de Poleksziccsel nehéz lesz....apeszosHát ki a f@szomra fogadjak, a DVSC-re?zinedine5igen. csak előtte dumáld le SZimával és Poleksziccsel 😊haromt
több mint 14 éve
Szimával még csak-csak, de Poleksziccsel nehéz lesz....igen. csak előtte dumáld le SZimával és Poleksziccsel 😊haromtNémet (olasz, spanyol, angol) csapatra nem szabad fogadni.Hát ki a f@szomra fogadjak, a DVSC-re?zinedine5
Teljesen kiszámíthatatlanok, és természetes, hogy szarba' hagyják a fogadót.Sobri Jóska
több mint 14 éve
2 dologra nem szabad: kedvencre, és női sportra (utóbbi erős idézőjelben)HurkaMeg kupa és barátságos meccsre 😀
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
igen. csak előtte dumáld le SZimával és Poleksziccsel 😊Hát ki a f@szomra fogadjak, a DVSC-re?zinedine5Hogy rohadna meg a Dortmund a pokol legmélyebb bugyrában. egyszer fogadok arra, hogy rugnak két gólt.zinedine5Német (olasz, spanyol, angol) csapatra nem szabad fogadni.
Teljesen kiszámíthatatlanok, és természetes, hogy szarba' hagyják a fogadót.Sobri Jóska
több mint 14 éve
ezt mondjuk én se értem, akkor tényleg nem lehet szinte semmire se 😛Hogy rohadna meg a Dortmund a pokol legmélyebb bugyrában. egyszer fogadok arra, hogy rugnak két gólt.zinedine5Német (olasz, spanyol, angol) csapatra nem szabad fogadni.
2 dologra nem szabad: kedvencre, és női sportra (utóbbi erős idézőjelben)
több mint 14 éve
Hát ki a f@szomra fogadjak, a DVSC-re?Hogy rohadna meg a Dortmund a pokol legmélyebb bugyrában. egyszer fogadok arra, hogy rugnak két gólt.zinedine5Német (olasz, spanyol, angol) csapatra nem szabad fogadni.
több mint 14 éve
Hogy rohadna meg a Dortmund a pokol legmélyebb bugyrában. egyszer fogadok arra, hogy rugnak két gólt.zinedine5Német (olasz, spanyol, angol) csapatra nem szabad fogadni.
Teljesen kiszámíthatatlanok, és természetes, hogy szarba' hagyják a fogadót.
több mint 14 éve
Hogy rohadna meg a Dortmund a pokol legmélyebb bugyrában. egyszer fogadok arra, hogy rugnak két gólt.
több mint 14 éve
bocs, ha valakit megbántanék, de ilyen esetekben mindig ez jut eszembe:

több mint 14 éve
Most azon ne baszd már fel magad, hogy antihokit nyomnak, azt csinálják lassan egy évtizede 😀 mellesleg voltak Andersonnak is szép védései, szerintem magukhoz képest egész szép támadásokat vezettek 😊 én meg nyertem rajtuk, 2,3-as szorzó alap volt 😀RajnaReggel felbasztak, már nyugodt vagyok, általában már immunis vagyok ezekre meg a kingz-re is.
Na, hát akkor te is mehetsz velük együtt... 😛
több mint 14 éve
Most azon ne baszd már fel magad, hogy antihokit nyomnak, azt csinálják lassan egy évtizede 😀 mellesleg voltak Andersonnak is szép védései, szerintem magukhoz képest egész szép támadásokat vezettek 😊 én meg nyertem rajtuk, 2,3-as szorzó alap volt 😀
több mint 14 éve
Ja, most sérülés legalább nem volt, örüljünk az apróságoknak. 😀Retkes kurva buzivájd. :mad: De én vagyok fasz, nem tudom hogy felejtettem el bevenni este a Xanax-ot, idén minden kingz és vájd meccs kötelező eleme, és mosolyogva viseltem el mindent, most mégis olyan másnapos voltam, hogy kiment a fejemből, erre tessék, szét is basz az ideg azzal a lendülettel. De hát mi is megbaszhatjuk mindenki kurva anyját.TheMileHighCityMibaj volt a meccsel? Kifejezetten gólgazdag volt Minny-meccsnek, még Theo is próbált segíteni egy picit, meg ti balfaszkodtatok pár helyzetnél... a szokásosnál nem éreztem több brutalitást.Rajna
Leginkább az antihokijuk baszott fel, hogy szarul kezdtünk, rögtön 0-2 lett, aztán hiába támadtunk végig, még ők találtak gólokat, amikor véletlen betévedtek a harmadunkba. Csak a szokásos, józanul nehéz nem érvágó hangulatba kerülni ezektől. 😊
több mint 14 éve
...és mindeközben igyekszik érvelni, vitázni, de a személyeskedést, a sértő, bántó, odanemillő viselkedést kerülni. 😊 Ja.ööö, azért ez mégiscsak a bowl.hu.Mondja ezt egy olyan ember, aki oldalakon keresztül képes védeni a saját igazát/hülyeségét, és a végletekig ragaszkodik minden véleményéhez. 😊
Én hiszek a szólásszabadságban, de azért egy ilyen hsz méltatlan még a gyűlölködős topicba is.
Még ha igazad lenne is úgy érzem elvetetted a sulykot, és átcsúsztál személyeskedésbe, ami nem csak gagyi, de még csak értelme sincs.
Más ember pöcsméretére utalgatni azért már az űbergáz kategória. Akár, mint végső, mindent vivő érvként teszi ezt valaki, akár, ha kínjában, sértettségében, bármiben. Idáig eljutni, ráadásul ilyen hamar és ennyire irreleváns módon mindenesetre.... furcsa. (És itt magamban tartom akkor azt a jelzőt, amit leírni lehet elhamarkodott lenne.)Sobri Jóska
Most viszont tökéletesen egyet kell értsek vele. Kicsit elvetetted a sulykot Toxique. Nem is kicsit.GRAFI
több mint 14 éve
én is bocs, ha olyat mondtam.
több mint 14 éve
Akinek sértette a szemét ez a veszett nagy pofám (élőben már 10szer elsétáltam volna 😂 ), attól bocs. Meg a fetomy-tól is. Igazad van; ez egy fórum.ööö, azért ez mégiscsak a bowl.hu.Mondja ezt egy olyan ember, aki oldalakon keresztül képes védeni a saját igazát/hülyeségét, és a végletekig ragaszkodik minden véleményéhez. 😊
Én hiszek a szólásszabadságban, de azért egy ilyen hsz méltatlan még a gyűlölködős topicba is.
Még ha igazad lenne is úgy érzem elvetetted a sulykot, és átcsúsztál személyeskedésbe, ami nem csak gagyi, de még csak értelme sincs.
Más ember pöcsméretére utalgatni azért már az űbergáz kategória. Akár, mint végső, mindent vivő érvként teszi ezt valaki, akár, ha kínjában, sértettségében, bármiben. Idáig eljutni, ráadásul ilyen hamar és ennyire irreleváns módon mindenesetre.... furcsa. (És itt magamban tartom akkor azt a jelzőt, amit leírni lehet elhamarkodott lenne.)Sobri Jóska
Most viszont tökéletesen egyet kell értsek vele. Kicsit elvetetted a sulykot Toxique. Nem is kicsit.GRAFI
Nem akarok senkit sem meggyőzni arról, hogy ki mit hogyan kezdett és hogy személyeskedett. Fetomy-t sem tartom "rossz embernek": más a látásmódja, valszeg azért, mert más háttérrel, más tapasztalattal és más gondolkodásmóddal rendelkezik. Nem jobb vagy rosszabb mint pl. az enyém, vagy a tied, vagy bárki másé. Csak másabb. Az én egyenletemből ez adódik, Fetomyéból az.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
úgy érzem rázzák egyesek a banfát.a személyeskedésből most elég
több mint 14 éve
ööö, azért ez mégiscsak a bowl.hu.Mondja ezt egy olyan ember, aki oldalakon keresztül képes védeni a saját igazát/hülyeségét, és a végletekig ragaszkodik minden véleményéhez. 😊
Most viszont tökéletesen egyet kell értsek vele. Kicsit elvetetted a sulykot Toxique. Nem is kicsit.
több mint 14 éve
Sobri: nem véletlenül nem szorgalmaztam tovább a dolgot... De jó látni, hogy azért még van értelmes ember is 😊
több mint 14 éve
"vagy lefeküdtél velük, és nem hivtak vissza"Milyen jó, hogy itt van egy olyan sokat tapasztalt megmondóember, akinek az intellektusa majdhogynem takarja a szájából kilógó kapanyelet! Megaszontad! Igazából letojom, hogy éled ki a pöttöm pélós frusztrációdat. Ha neked erre áll fel, akkor agyaddneki rejszrojsz!toxiqueööö, azért ez mégiscsak a bowl.hu.
Nem én kezdtem a szexualitással cseszekedni, bocs. Szerintem; tartogasd csak a jelződ nyugodtan 😉
több mint 14 éve
Milyen jó, hogy itt van egy olyan sokat tapasztalt megmondóember, akinek az intellektusa majdhogynem takarja a szájából kilógó kapanyelet! Megaszontad! Igazából letojom, hogy éled ki a pöttöm pélós frusztrációdat. Ha neked erre áll fel, akkor agyaddneki rejszrojsz!toxiqueööö, azért ez mégiscsak a bowl.hu.
Más ember pöcsméretére utalgatni azért már az űbergáz kategória. Akár, mint végső, mindent vivő érvként teszi ezt valaki, akár, ha kínjában, sértettségében, bármiben. Idáig eljutni, ráadásul ilyen hamar és ennyire irreleváns módon mindenesetre.... furcsa. (És itt magamban tartom akkor azt a jelzőt, amit leírni lehet elhamarkodott lenne.)
több mint 14 éve
Retkes kurva buzivájd. :mad: De én vagyok fasz, nem tudom hogy felejtettem el bevenni este a Xanax-ot, idén minden kingz és vájd meccs kötelező eleme, és mosolyogva viseltem el mindent, most mégis olyan másnapos voltam, hogy kiment a fejemből, erre tessék, szét is basz az ideg azzal a lendülettel. De hát mi is megbaszhatjuk mindenki kurva anyját.TheMileHighCityMibaj volt a meccsel? Kifejezetten gólgazdag volt Minny-meccsnek, még Theo is próbált segíteni egy picit, meg ti balfaszkodtatok pár helyzetnél... a szokásosnál nem éreztem több brutalitást.