Gyűlölködjünk
36 feliratkozó
több mint 14 éve
Ja és kihozott az Retekklub egy felmérést, hogy a zemberek akarták a börtöntölteléket.Matthew99persze, mert így nem az van, hogy Sósbuci azt csinál amit akar, akkoris visszajön, hanem így ő hős, akiért az emberek könyörögnek...
Egyébként poén az átverés, de igazából k.vanagy fasság is volt a retkektől...
Amúgy UK X-Factort jobb nézni, fényévekkel minőségibb előadók, produkciók vannak 😉
több mint 14 éve
Ja és kihozott az Retekklub egy felmérést, hogy a zemberek akarták a börtöntölteléket.
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 14 éve
Szánalmas az összes ilyen. Kezdve a Megaszarral, az X-fucktoron át, a Megrendezett Művilágig. Csak sajnálni tudom azokat, akiknek ez okozza a legtöbb örömöt, h ezeket nézik.
több mint 14 éve
Undorító. Remélem jónéhányszor letiltják őket a francba. Hogy miket meg lehet csinálni? Rég börtönben kéne rohadnia.Rohadt féreg Stohl a balhéja után már nagyban nyomul a való világban, jellemző.Stezettől függetelenül zseniális volt Balázs behypeolása, jól be is nyalta mindenkishawnka
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 14 éve
Már megint elindult az a szar? :oRohadt féreg Stohl a balhéja után már nagyban nyomul a való világban, jellemző.Stezettől függetelenül zseniális volt Balázs behypeolása, jól be is nyalta mindenkishawnka
több mint 14 éve
Rohadt féreg Stohl a balhéja után már nagyban nyomul a való világban, jellemző.Stezettől függetelenül zseniális volt Balázs behypeolása, jól be is nyalta mindenki
több mint 14 éve
Rohadt féreg Stohl a balhéja után már nagyban nyomul a való világban, jellemző.
több mint 14 éve
szaba
10 543
Azt viszont csak sajnálni tudom. Ott télleg vmi nagy gixer lehet.De. Van.Van, akinek csak egy esélye van az életben...kishasziSzvsz nincs olyan.
Főleg nem tizenévesen fog ez kiderülni.Bazzani
sőt, olyan is van, akinek egy sincs...kishaszi
több mint 14 éve
Nem volt konkrét személy akire gondoltam.21 vagyok 😉 már ha rám céloztálCowboykarcsiVan, akinek csak egy esélye van az életben...kishasziSzvsz nincs olyan.
És természetesen azokról beszéltem akik nem "úgy születnek hogy".
több mint 14 éve
21 vagyok 😉 már ha rám céloztálSzvsz nincs olyan.gyűlölöm ha sírnak a ribik miatt.HöriVan, akinek csak egy esélye van az életben...kishaszi
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 14 éve
Van, aki úgy születik.., ezt egy normális fazon értelemszerűen nem érti.De. Van.Hát akkor az egy balfék,már megbocsáss.
Nekem vannak haverjaim,akik nem túl jó pasik a csajok szemében,de stílussal,dumával,jó öltözködéssel sok csajt hálóztak be.
Ha ez sem megy akkor gazdagnak kell lenni,az mondent megold. 😉Bazzani
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 14 éve
De. Van.Hát akkor az egy balfék,már megbocsáss.
Nekem vannak haverjaim,akik nem túl jó pasik a csajok szemében,de stílussal,dumával,jó öltözködéssel sok csajt hálóztak be.
Ha ez sem megy akkor gazdagnak kell lenni,az mondent megold. 😉
több mint 14 éve
De. Van.Szvsz nincs olyan.gyűlölöm ha sírnak a ribik miatt.HöriVan, akinek csak egy esélye van az életben...kishaszi
sőt, olyan is van, akinek egy sincs...
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 14 éve
Szvsz nincs olyan.gyűlölöm ha sírnak a ribik miatt.HöriVan, akinek csak egy esélye van az életben...kishaszi
Főleg nem tizenévesen fog ez kiderülni.
több mint 14 éve
gyűlölöm ha sírnak a ribik miatt.HöriVan, akinek csak egy esélye van az életben...
szerk. erre pont a Zorall - Szerelemre születtem (ugyebár Seek&Destroy aláfestéssel) szól, hát eldurran a ...
😛
több mint 14 éve
Ha újra fiatalabb lehetnék,akkor 26-28éves koromig nem lenne egy hosszabb kapcsolatom sem.Nem igazán értem mire gondolsz.Ha egy leányzóval komolyabb mederbe akarod terelni a dolgot akkor csak megmondod neki hogy bejön neked nem?CowboykarcsiDe nem 2 hét után! Kíméld magad.catattack
Éppen addig tartana amíg izgalmas a dugás.
Ha sikerülne akkor lehetőleg párhuzamosan több csaj.
Ezek a tizenévesen túlkomolykodott szerelmi történetek semmire sem jó.
Csak rábaszás a vége.
Inkább baszás mint rábaszás.
több mint 14 éve
catattack
3 520
Nem igazán értem mire gondolsz.Ha egy leányzóval komolyabb mederbe akarod terelni a dolgot akkor csak megmondod neki hogy bejön neked nem?CowboykarcsiDe nem 2 hét után! Kíméld magad.
több mint 14 éve
gyűlölöm ha sírnak a ribik miatt.HöriÉn csak gyűlölködök. 😛
több mint 14 éve
gyűlölöm ha sírnak a ribik miatt.HöriOMG cirka ugyanakkor írt hsz-ben ugyanúgy a "ribi" szóképet alkalmaztuk a leányzókra
miracolo
több mint 14 éve
amúgy néha én is alkalmazom a ribikkel, hogy húzzam az agyuk & tudják hol a helyük 😛 😀Hmm, ilyenem még nem volt, de tuti csak idő kérdése. 😀 😂 😊VrijbloedMeg amikor bejelentkezel, akkor ő meg pont ki. 😂Vrijbloedáh, ekkor csak letilt vagy rejtve lesz fenn 😛konqueror
több mint 14 éve
v csak nem tudsz róla... 😊Hmm, ilyenem még nem volt, de tuti csak idő kérdése. 😀 😂 😊VrijbloedMeg amikor bejelentkezel, akkor ő meg pont ki. 😂Vrijbloedáh, ekkor csak letilt vagy rejtve lesz fenn 😛konqueror
|
több mint 14 éve
Hmm, ilyenem még nem volt, de tuti csak idő kérdése. 😀 😂 😊Meg amikor bejelentkezel, akkor ő meg pont ki. 😂Vrijbloedáh, ekkor csak letilt vagy rejtve lesz fenn 😛konqueror
több mint 14 éve
Meg amikor bejelentkezel, akkor ő meg pont ki. 😂Vrijbloedáh, ekkor csak letilt vagy rejtve lesz fenn 😛
több mint 14 éve
Nem igazán értem mire gondolsz.Ha egy leányzóval komolyabb mederbe akarod terelni a dolgot akkor csak megmondod neki hogy bejön neked nem?Vagy csak összerakja majd ha lerángatom róla a bugyit mi? 😀Ki? :cool:Ja, jó csajok, bár nem mind, de sok a bomba keleti szépség 😊Sobri Jóskatudod ki vegyülne velük...eaglesmcnabb
tisztáztam vele hogy ugye egyáltalán kölcsönös e a dologSzerintem itt b.sztad el!catattack
Cowboykarcsi
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen