Gyűlölködjünk

36 feliratkozó

több mint 14 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 065 — #neverpunt
Természetesen ezt ugyanaz az ember mondta:
"Akkor is így van ez, hogyha a történelem során a nyugati államoktól gyakran nem azt kaptunk, amit vártunk, vagy amit érdemeltünk volna. Akkor is, ha a nyugati államok sem viselkednek mindig nyugati államokhoz méltóan. Akkor is, ha látjuk, olyan jelenségek ütik fel a fejüket a nyugati térfélen, amelyek egyáltalán nem a kedvünk szerint valók. Mi mégsem a Nyugat miatt, hanem magunk miatt akarunk a Nyugathoz tartozni, mert függetlenek és erősek akarunk lenni, és nekünk Keleten nincs semmi keresnivalónk, ott nekünk semmilyen babér sem terem, csak alárendeltség, és kiszolgáltatottság." (2007 október 1.)

"A magyar egy keleti nép. A magyarnak Vezérre van szüksége, különben felfalja egymást. Én felesküdtem Orbán Viktorra." (Kossuth Rádió, Vasárnapi Újság, 2010 nov.15, 08h 25')

Úúútálom, amikor az álláspontot az üléspont határozza meg.DiamondsHead44
utálhatod, de jelen esetben a kettő nem zárja ki egymást.
Keleti nép vagyunk (származást tekintve így van)=/=keleten nekünk nem terem babér

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
megint a nők bazmeg.. :/Stez
http://www.youtube.com/watch?v=xjwN1RQZXUk

:cool: 😉
több mint 14 éve
DiamondsHead44 2 696 — Rams fan
Természetesen ezt ugyanaz az ember mondta:
"Akkor is így van ez, hogyha a történelem során a nyugati államoktól gyakran nem azt kaptunk, amit vártunk, vagy amit érdemeltünk volna. Akkor is, ha a nyugati államok sem viselkednek mindig nyugati államokhoz méltóan. Akkor is, ha látjuk, olyan jelenségek ütik fel a fejüket a nyugati térfélen, amelyek egyáltalán nem a kedvünk szerint valók. Mi mégsem a Nyugat miatt, hanem magunk miatt akarunk a Nyugathoz tartozni, mert függetlenek és erősek akarunk lenni, és nekünk Keleten nincs semmi keresnivalónk, ott nekünk semmilyen babér sem terem, csak alárendeltség, és kiszolgáltatottság." (2007 október 1.)

"A magyar egy keleti nép. A magyarnak Vezérre van szüksége, különben felfalja egymást. Én felesküdtem Orbán Viktorra." (Kossuth Rádió, Vasárnapi Újság, 2010 nov.15, 08h 25')

Úúútálom, amikor az álláspontot az üléspont határozza meg.

STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Egy átlagos zárójelentésnél csak egy E-ON számla érthetetlenebb.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 14 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
lakótársamtól most lopta el 3 emberke az utcán a telefonját... persze nem cigányok voltak... áh nem... 😐eaglesmcnabb
hozzánk pár hete jött be egy roma tanárember egy másik suliból a városban, és 45 percen keresztül arról tartott előadást, hogy ne legyünk előítéletesek velük szemben, mert úgy viszonyulnak csak hozzánk, ahogy mi is hozzájuk...shawnka
És? Nincs igaza? 😐 Egyszer lopnának magyarok romáktól, egyből hírek, fókusz, este, mindenhol ez jönne.szaba
A magyarok mindíg lopnak tőlük. Hiszen ami a tiéd az az övék is. Tehát ha nem adod szépszerével, akkor lopsz tőlük....
több mint 14 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 543
lakótársamtól most lopta el 3 emberke az utcán a telefonját... persze nem cigányok voltak... áh nem... 😐eaglesmcnabb
hozzánk pár hete jött be egy roma tanárember egy másik suliból a városban, és 45 percen keresztül arról tartott előadást, hogy ne legyünk előítéletesek velük szemben, mert úgy viszonyulnak csak hozzánk, ahogy mi is hozzájuk...shawnka
És? Nincs igaza? 😐 Egyszer lopnának magyarok romáktól, egyből hírek, fókusz, este, mindenhol ez jönne.
több mint 14 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 296 — Tyrone Creek
hozzánk pár hete jött be egy roma tanárember egy másik suliból a városban, és 45 percen keresztül arról tartott előadást, hogy ne legyünk előítéletesek velük szemben, mert úgy viszonyulnak csak hozzánk, ahogy mi is hozzájuk...
több mint 14 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 644 — Axel Foley
Én nem hiszem el,hisz nincs is cigánybűnözés.

több mint 14 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 497 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
lakótársamtól most lopta el 3 emberke az utcán a telefonját... persze nem cigányok voltak... áh nem... 😐

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 365 — No 1 Zhang Yufei fan
"Rooseveltre hivatkozott Matolcsy György, amikor felvezette miniszteri expozéját a költségvetés vitájához. Az 1932-ben megválasztott amerikai elnök az 1929-33-as nagy gazdasági válságban, felpörgetett pénznyomás nélküli gazdaságpolitikával segítette a talpra állást Matolcsy szerint.
Egy másik példában a második világháború utáni Németország gazdaságpolitikusait idézte a miniszter, kiemelve, hogy ott a teljes foglalkoztatottságot tűzték ki célul. Harmadik példája Japán és több kisebb ázsiai ország volt, ahol szerinte alacsony adók mellett is lehetett gazdaságot működtetni"

Jah, mindharom pelda siman passzol a mi orszag/gazdasagi berendezkedesunkre..
En is tudok olyan jol befektetesi tanacsot adni, mint Buffett v. Lynch 😛

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 14 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Gyűlölök nekrológot írni. 😕 RIP Polyák Imre.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
vadibandi 1 438 — Giants fan
http://www.youtube.com/watch?v=epUIRJiYEWo 😉 😀😀😀lotus86
Inkább a halál. 😀Stez
Rendben, de előtte egy kis unga-bunga!😊

több mint 14 éve
Stez SMU Mustangs 43 303 — Whoops, looks like something went wrong.
Inkább a halál. 😀

több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Bazmeg Morgan, 8 pontom bánja fantasy-ban, hogy nem bírtál még mászni 1 yardot :mad:
több mint 14 éve
konqueror 2 491 — ...
yeah, Lajoie rulez 😛
több mint 14 éve
lotus86 New York Giants 1 090 — Saquon Barkley
http://www.youtube.com/watch?v=epUIRJiYEWo 😉 😀😀😀

Magyar New York Giants Blog! Mert megérdemled!
több mint 14 éve
konqueror 2 491 — ...
painful, pointless, overrated. told 'ya

több mint 14 éve
Stez SMU Mustangs 43 303 — Whoops, looks like something went wrong.
megint a nők bazmeg.. :/

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
rühellek beteg lenni főleg h csak annyira vagyok h anyám még elküld suliba de meccset nézni kómásan szar ill még tanulnom is kéne nem keveset. áá
több mint 14 éve
Ti csodálatos emberek vagytok! Ha valaki felkúrja az én agyamat, akkor én nem tudok a billentyűzeten bepötyögni egyetlen árva szót sem, hanem a körülöttem levő tárgyak (élőlények) megsemmisítésébe kezdek. Fel nem tudom fogni, hogyan tud valaki sík ideg állapotban posztolni! 😊vadibandi
hát spec én ilyenkor nem pötyögetek, hanem ütöm a billentyűket, úgy írok 😀 és azért annyira nem voltam ideges, hogy szétverjek valamit 😊
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Ti csodálatos emberek vagytok! Ha valaki felkúrja az én agyamat, akkor én nem tudok a billentyűzeten bepötyögni egyetlen árva szót sem, hanem a körülöttem levő tárgyak (élőlények) megsemmisítésébe kezdek. Fel nem tudom fogni, hogyan tud valaki sík ideg állapotban posztolni! 😊vadibandi
😀 😀 😀
több mint 14 éve
vadibandi 1 438 — Giants fan
Ti csodálatos emberek vagytok! Ha valaki felkúrja az én agyamat, akkor én nem tudok a billentyűzeten bepötyögni egyetlen árva szót sem, hanem a körülöttem levő tárgyak (élőlények) megsemmisítésébe kezdek. Fel nem tudom fogni, hogyan tud valaki sík ideg állapotban posztolni! 😊

több mint 14 éve
Nem kell kianalizálni, egyszerűen valaki felkúrta az agyamat. Neked pedig azért úgy válaszoltam itt ahogy, mert te sem voltál túl kúltúrált, és külön nem tett jót a fenyegetésed sem, főleg, hogy az illető, aki felbaszott szintén fenyegetőzött ok nélkül jobbra-balra, mindegy, hosszú.. Ha felidegesítenek, akkor lehetetlen, hogy ne legyek agresszív olyannal, aki belém köt.

Lényeg, hogy én is bocs. Nyilván félreérthető is voltam, de a lényeg, hogy ha ideges állapotomban belém kötsz (vagy bárki), nem leszek kedves.. 😊 De amúgy ez szerintem nem csak velem van így, akiben sok a düh meg mittudomén mi (ami nagyon távol áll már a valóságtól), hanem szerintem akárkivel így lenne. Főleg, hogy most több minden összejött, mindegy 😊
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Én a helyedben - bármilyen ideges is lettem volna, vagy vagyok - akkor sem így válaszoltam volna, kedves fetomy, mint te tetted azt az előbb, a fél oldalas írásoddal. Nem tudom mi bajod van, de nagyon nagy gondod lehet. Sok benned a düh és a harag, amit ki kell "öntened" magadból. Én nem tudok így, arctalanul, az interneten a másik ember szájába lépni, természetesen verbálisan, akkor sem, amikor magára veszi azt, amit nem is neki szántam. Sajnálom, hogy "összeesküvés elméletet" gyártottam, annak ellenére, hogy a soccer topikos írásod után fél perccel itt siránkoztál, hogy kit utálsz, amikor az én írásomat vehetted beszólásnak, sértésnek.

Sajnálom, hogy megbántottalak, hirtelen felindulásból írtam, reagáltam a soraidra. Amúgy meg, képtelen lennék nem egymagamban, hanem több segítőtársammal menni egy személyes találkozóra, ha nézeteltérésem támadt valakivel. De többynire lehiggadok pár perc után... 😊

Lehiggadtam, és elnézést kérek tőled és a többi fórumozótól, hogy ezt "ide hoztam". De attól még tartom magam azon állításomhoz, hogy ha valami nem tetszik, annak hangot adok, viszont őszintén mondom, hogy a másikat sem megbántani, sem leszólni nem akarom. Lehet kulturáltan is. Egy szónak is .... bocsánat.
több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
a francert kezdek el wweshopot nezegetni
megvennem a felet es egy fitying sincs rendelni
mindenesetre ha vki meglep egy orton lobotomy poloval
nem fogom elkuldeni a francba kivetelesen 😀Fake
egy lobotomy avatart össze tudok dobni a közelgő karácsony alkalmából 😀

több mint 14 éve
pc_x 943 — Red Fist
a francert kezdek el wweshopot nezegetni
megvennem a felet es egy fitying sincs rendelni
mindenesetre ha vki meglep egy orton lobotomy poloval
nem fogom elkuldeni a francba kivetelesen 😀Fake
ejj hányszor átéltem ezt (+footballfanatics.com, eastbay.com, wweuroshop.com 😕 )