Gyűlölködjünk

36 feliratkozó

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
a francert kezdek el wweshopot nezegetni
megvennem a felet es egy fitying sincs rendelni
mindenesetre ha vki meglep egy orton lobotomy poloval
nem fogom elkuldeni a francba kivetelesen 😀
több mint 14 éve
mighty8 34 — The Rebels' C
pfej...
egy kurva nagy púp nőtt a fejem tetején, csak tudnám mitől...
gondolom az alkohol lehetett ludas(bár a lúd szót félve írom le JC6 miatt, nehogy valami rosszra gondoljon)haromt
Jól gondolod te barom 😛

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
pfej...
gondolom az alkohol lehetett ludas(bár a lúd szót félve írom le JC6 miatt, nehogy valami rosszra gondoljon)haromt
felőlem anyázhatsz is, megbocsájtok 😀
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
pfej...
gondolom az alkohol lehetett ludas(bár a lúd szót félve írom le JC6 miatt, nehogy valami rosszra gondoljon)
több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
faszomat, hogy megint elfelejtettem,hogy vidi meccs van :mad: :mad:
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
felveszed a kesztyűt ?

odamész a hídhoz egy vödör vízzel meg egy flakon Ciffel?Höri
..és ha igen?
inkább, minthogy azt írjam ki: mocsk...nác*k...
több mint 14 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
felveszed a kesztyűt ?

odamész a hídhoz egy vödör vízzel meg egy flakon Ciffel?Höri
De a kesztyű nem rossz ötlet, nagyon ki tudják marni a kezet az ilyen anyagok.

több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
felveszed a kesztyűt ?

odamész a hídhoz egy vödör vízzel meg egy flakon Ciffel?

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
szerintem mindenki látott már hasonló feliratot...Szegecs
Csak hogy ennek több oka van... engem ez a felirat sért. És itt betelt a pohár, nem az első. De ez minden eddiginél durvább... úgyhogy felveszem a kesztyűt.

És itt befejeztem az offolást, van arra külön topik, elnézést mindenkitől.
több mint 14 éve
Szegecs Las Vegas Raiders 1 114 — Qui Tangit Frangitur
szerintem mindenki látott már hasonló feliratot...

The response must be equal to the threat.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Jövök haza, erre majdnem a városközpontnál, a hídra fel van vésve, hogy: " m*cskos zs*dók". Na én ezt gyűlölöm...

Ezért tart ott Salgótarján, ahol tart...JC6
Igen, az elfajult nácizmus miatt nincs ott pénz gondolom.Rajna
Te már aztán csak tudhatod milyen egy ilyen feliratot látni, hatalmas betűkkel, majdnem a város közepén... láma..
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
AI-s picsákkal többször ittunk együtt régebben. Sötétek mint a kút feneke. Kár hogy ezek formálják a közvéleményt.
több mint 14 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 7 256 — Saturday Night Lights
Jövök haza, erre majdnem a városközpontnál, a hídra fel van vésve, hogy: " m*cskos zs*dók". Na én ezt gyűlölöm...

ez is gáz, de az is undorító, hogy a metropol (Budapest legolvasottabb ingyenes napilapja, minden metrómegállóban osztogatják) a címlapon kiáltja, hogy "meg kell állítani a rasszizmust", mert az Amnesty International (aminél jobban csak a PETA-t gyűlölöm) megint megfeddte hazánkat a romákat ért "sorozatos támadások" miatt... ők egyenesen 22-t (!!) számoltak össze 2009-ben a magyar hatóságok által közölt nyolccal szemben
arról persze nem szól a fáma, hogy hány eset történt fordított leosztásban, és ezt minden józan, reális gondolkodású ember tudja, de hát abban nincs olyan nagy bizniszJJ Tiller
Amit az AI írt, abban azért van igazság, léteznek ilyen támadások, engem inkább az háborít fel, hogy néhány miskolci romát most ítéltek el rasszista bűncselekmény miatt ("halál a magyarokra!"-felkiáltással vertek szét egy kocsit) és a jelentésben erről egy szó sincs.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 14 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 740
Az Amnesty International minden egyes vezetőjét egy-egy roma család szomszédságába költöztetném.
Kíváncsi lennék, rá fél évre is megfeddnék-e Magyarországot.
több mint 14 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 427 — no es importante

ez is gáz, de az is undorító, hogy a metropol (Budapest legolvasottabb ingyenes napilapja, minden metrómegállóban osztogatják) a címlapon kiáltja, hogy "meg kell állítani a rasszizmust", mert az Amnesty International (aminél jobban csak a PETA-t gyűlölöm) megint megfeddte hazánkat a romákat ért "sorozatos támadások" miatt... ők egyenesen 22-t (!!) számoltak össze 2009-ben a magyar hatóságok által közölt nyolccal szemben
arról persze nem szól a fáma, hogy hány eset történt fordított leosztásban, és ezt minden józan, reális gondolkodású ember tudja, de hát abban nincs olyan nagy biznisz

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Rajna Tennessee Titans 7 926 — Nega Scott

Igen, az elfajult nácizmus miatt nincs ott pénz gondolom.

több mint 14 éve
Törölt felhasználó

Ezért tart ott Salgótarján, ahol tart...
több mint 14 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 10 306 — 49ers GM
http://index.hu/belfold/budapest/2010/11/12/feljelent_a_traktoros_tabla_miatt_a_fovarosi_mszp/

bár ezt lehet, hogy inkább a viccek topicba kellene...

több mint 14 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 7 256 — Saturday Night Lights
A cikk és szerintetek a menedzser egyszerűen tető alá hozta az üzletet és így fizették ki. Szerintem meg idő előtt megkapta a fülest az üzletről és gyorsan lépett. A személyére szabott részvényár csak a hab volt a tortán, ezt valszeg tényleg szerződésben rögzítették.Dzsokijuing
Akkor lenne alapja az elméletednek, amennyiben a részvényár esett volna és a góré ezt előre tudván gyorsan eladott volna.
De ez teljesen tiszta ügy, habár a górénak semmi kockázata nem volt (leszámítva azt, hogy a neki felkínált részvények ára időközben még a kedvezményezett árnál is lejjebb mehetett volna).
Akkor hívta le a részvényt, amikor akarta kötött áron. Hogy közben maga vezényelte azt a felvásárlást, ami dobott a cég értékén és ezelőtt nem bizniszelte el a részvényopcióját?
Ez nem gond. Talán akkor lenne gond, ha a felvásárlás bejelentése előtt a PIACON vett volna részvényt, majd a bejelentés után eladta volna.atapapa
http://index.hu/gazdasag/vilag/2010/11/11/zsenialis_befekteto_az_erste-vezer/?rnd=344vadibandi
Ez az Erste a kilakoltatáskirály, nem? Vagy a Raiffeisen, mindegy, Vörös Csepel, vezesd a harcot...

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 14 éve
vadibandi 1 438 — Giants fan
Az igazgatótanácsnak semmi feladata nem volt, a kedvezményes részvényvásárlási jogot valószínűleg már régen rögzítették a szerződésében.
Az is elképzelhető, hogy amikor megkapta az állást, még 40 euró volt egy részvény, és mondták neki, hogy öreg, Xezer részvényt bármikor lehívhatsz a munkába állás napján érvényes árfolyamon. Vezesd jól a céget, és keress a különbözeten minél többet.atapapa
A cikk és szerintetek a menedzser egyszerűen tető alá hozta az üzletet és így fizették ki. Szerintem meg idő előtt megkapta a fülest az üzletről és gyorsan lépett. A személyére szabott részvényár csak a hab volt a tortán, ezt valszeg tényleg szerződésben rögzítették.Dzsokijuing
Akkor lenne alapja az elméletednek, amennyiben a részvényár esett volna és a góré ezt előre tudván gyorsan eladott volna.
De ez teljesen tiszta ügy, habár a górénak semmi kockázata nem volt (leszámítva azt, hogy a neki felkínált részvények ára időközben még a kedvezményezett árnál is lejjebb mehetett volna).
Akkor hívta le a részvényt, amikor akarta kötött áron. Hogy közben maga vezényelte azt a felvásárlást, ami dobott a cég értékén és ezelőtt nem bizniszelte el a részvényopcióját?
Ez nem gond. Talán akkor lenne gond, ha a felvásárlás bejelentése előtt a PIACON vett volna részvényt, majd a bejelentés után eladta volna.atapapa
http://index.hu/gazdasag/vilag/2010/11/11/zsenialis_befekteto_az_erste-vezer/?rnd=344

több mint 14 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 427 — no es importante
Meg azt a jó büdös...

„Itt mindenki jól jár. Hogyha valaki csak kétezer forinttal keres kevesebbet, viszont nem egy teljes napon át tölti ki az adóbevallását, akkor már jobban járt, és már egyszerűbb lett az élete” – mondta Nagy Anna, kormányszóvivő.

http://www.rtlklub.hu/musorok/hazonkivul/cikk/343819Matthew99
Megint jol kommunikaltak a dolgot 😀 mintha nem lenne otthon eleg kommunikacio szakos bolcsesz 😛 😛
(Ettol fuggetlenul az teny sztem, hogy 1 napi munka/1 szabadnap penzugyi erteke >>> 2,000 forint, szinte barki szamara..)Igor
nagy hülyeség viszont, mert két éve az én adóbevallásom annyiból áll, hogy bemegyek a helyi adóhivatalba, és az ottani ügyintéző szépen bediktálja nekem az adatokat 😊 10 perc az egész, ennél nem hiszem hogy lehetne egyszerűbben...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 10 306 — 49ers GM
MNB vs. kormány a költségvetés kapcsán milyen már? Egyrészt ugye törvényszegés, hogy nem vonták be őket az előkészítésbe, de ezen nem lepődünk meg annyira persze. Másrészt amit kritikaként megfogalmaztak, az zömmel sajnos jogos (nincs strukturális változás kiadási oldalon, hosszú távú finanszírozhatóság/fenntarthatóság erősen kérdéses).

Erre Szíjjártó Péterke válasza: "Simor András a költségvetési szférában meghatározott 2 millió forintos fizetési plafon bevezetése, azaz fizetésének csökkenése miatt személyesen sértődött meg a kormányra." - priceless

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
mivel a legtöbb ember adóbevallását, főleg aki csak 1 helyen dolgozik, nincs semmi más jövedelme, a cégénél töltik ki igen elbaszott dolog ez már megint. Nevezhetjük akár hazugságnak is, de ilyet ugye ők NER szoktak csinálni....

Illetve ha 2k-val kevesebbet keres havonta az már 24 ezer forint évente és pont annak a rétegnek akinek 24 ezer forint kibaszott sok...

De hát ha a delejes ember szerint mindenki jól jár akkor senki ne kételkedjen, mert az komenista.
több mint 14 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 365 — No 1 Zhang Yufei fan
Meg azt a jó büdös...

„Itt mindenki jól jár. Hogyha valaki csak kétezer forinttal keres kevesebbet, viszont nem egy teljes napon át tölti ki az adóbevallását, akkor már jobban járt, és már egyszerűbb lett az élete” – mondta Nagy Anna, kormányszóvivő.

http://www.rtlklub.hu/musorok/hazonkivul/cikk/343819Matthew99
Megint jol kommunikaltak a dolgot 😀 mintha nem lenne otthon eleg kommunikacio szakos bolcsesz 😛 😛
(Ettol fuggetlenul az teny sztem, hogy 1 napi munka/1 szabadnap penzugyi erteke >>> 2,000 forint, szinte barki szamara..)

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 14 éve
Matthew99 New Orleans Saints 9 643 — Invisible man
Meg azt a jó büdös...

http://www.rtlklub.hu/musorok/hazonkivul/cikk/343819

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.