Gyűlölködjünk

36 feliratkozó

több mint 14 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
Annyira azért nem vagyok magam alatt,hogy ne tudjam elmesélni mi volt 😉 lévén nem volt ez valami komoly dolog,igazából véget ért még mielőtt elkezdődhetett volna,csak kiakaszt hogy megint csak pislogok és nem értem mi a fasz baja van...Mi volt a gáz? Őszintén?Nem tudom.Ez a HSZ amikor íródott(már amit idéztem) kb az volt az utolsó amikor még rendben voltak a dolgok.Eleve a randival kapcsolatban ekkor még konkrétumot nem beszéltünk meg csak annyit tisztáztam vele hogy ugye egyáltalán kölcsönös e a dolog.Ugye akkor az volt hogy igen,de ez után akármikor felhoztam szóba a dolgot hogy akkor hogy hol meg mikor csak elterelte valamival,"még nem tudom,majd megbeszéljük" stb.Én már ekkor éreztem hogy gázos a dolog,úgyhogy megmondtam neki hogy nyugodtan mondja meg ha már nincs kedve a dologhoz meggondolta magát vagy valami.Nem,csak hogy sok dolga volt/van a héten és hogy fáradt és hogy nem tudja még hogy mi lesz a jövőhéten stb stb.Aztán már most jöttek az ilyen finomságok hogy látom fenn van msnen,irok neki,erre ő "bocs de most nem érek rá".Ez többször is volt.Ma pedig egész egyszerűen amikor irtam neki nem válaszolt semmit csak kijelentkezett.... Hát kb itt döntöttem úgy hogy hagyom a faszba,nem tudom mi lelte az elmúlt másfél két hétben komolyan...ennyi.Ebből rengeteget tanulhatsz 😂
Hmm, tipikus. :/
Egyik nap még kölcsönös, de persze kiderül másnapra, hogy igazából nem.
Az MSN a legjobb. Szó nélkül lép le, annyit nem ír oda, hogy "nem érek rá".
Fogalmuk sincs, ezzel hogy megalázzák a másikat, hogy arra nem méltatják, hogy visszírjanak 1-2 szót. :/
Meg amikor bejelentkezel, akkor ő meg pont ki. 😂
több mint 14 éve
catattack 3 520
Ja, jó csajok, bár nem mind, de sok a bomba keleti szépség 😊Sobri Jóska
tudod ki vegyülne velük...eaglesmcnabb
Ki? :cool:
tisztáztam vele hogy ugye egyáltalán kölcsönös e a dolog
Cowboykarcsi
Szerintem itt b.sztad el!
több mint 14 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 428 — no es importante
kínaiak, vietnámiak, koreaiak, etc... ellepik a közterületeket, a metrokat, villamosokat...eaglesmcnabb
az ázsiai csajokból két típus létezik: vagy nagyon randa vagy gyönyörű, átmenet nincs

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 497 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
kínaiak, vietnámiak, koreaiak, etc... ellepik a közterületeket, a metrokat, villamosokat...eaglesmcnabb
tudod ki vegyülne velük...

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 412 — #NoStress
Ja, jó csajok, bár nem mind, de sok a bomba keleti szépség 😊

több mint 14 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 497 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
kínaiak, vietnámiak, koreaiak, etc... ellepik a közterületeket, a metrokat, villamosokat...

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
konqueror 2 491 — ...
ó igen, az MSN az a legnagyobb szövetségesük

nyugi, hétvégén telibeveritek a Lionst, az majd helyrebasz
több mint 14 éve
Cowboykarcsi Dallas Cowboys 1 874 — Cowboys fan
látom nem tanulsz 😊briareos
És tényleg nem...jöhet aminek jönnie kell.Cowboykarcsi
Mi volt a gáz? Én tanulni szeretnék.
Persze csak akkor írd le ha van kedved.Tomeee
Annyira azért nem vagyok magam alatt,hogy ne tudjam elmesélni mi volt 😉 lévén nem volt ez valami komoly dolog,igazából véget ért még mielőtt elkezdődhetett volna,csak kiakaszt hogy megint csak pislogok és nem értem mi a fasz baja van...Mi volt a gáz? Őszintén?Nem tudom.Ez a HSZ amikor íródott(már amit idéztem) kb az volt az utolsó amikor még rendben voltak a dolgok.Eleve a randival kapcsolatban ekkor még konkrétumot nem beszéltünk meg csak annyit tisztáztam vele hogy ugye egyáltalán kölcsönös e a dolog.Ugye akkor az volt hogy igen,de ez után akármikor felhoztam szóba a dolgot hogy akkor hogy hol meg mikor csak elterelte valamival,"még nem tudom,majd megbeszéljük" stb.Én már ekkor éreztem hogy gázos a dolog,úgyhogy megmondtam neki hogy nyugodtan mondja meg ha már nincs kedve a dologhoz meggondolta magát vagy valami.Nem,csak hogy sok dolga volt/van a héten és hogy fáradt és hogy nem tudja még hogy mi lesz a jövőhéten stb stb.Aztán már most jöttek az ilyen finomságok hogy látom fenn van msnen,irok neki,erre ő "bocs de most nem érek rá".Ez többször is volt.Ma pedig egész egyszerűen amikor irtam neki nem válaszolt semmit csak kijelentkezett.... Hát kb itt döntöttem úgy hogy hagyom a faszba,nem tudom mi lelte az elmúlt másfél két hétben komolyan...ennyi.Ebből rengeteget tanulhatsz 😂

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 14 éve
Tomeee 753
Csak el ne kiabáljam de életemben először mennek,elsőre,simán,minden gubanc,fölösleges körök,és forgás nélkül a dolgok egy igen szimpatikus csajszival 😉 Nekem tetszik ő,én is bejövök neki,tök jól eldumálgatunk vagy két hete már kisérgetem ie oda ő is feszt jött velem ide oda,ma megmondtam neki hogy mi a szitu,kértem egy randit és ő bele is ment,sőt még azt is mondta hogy már ő akart elhívni engem 😀 Aztán persze holnap már lehet kérhetem a 99-t de most még örülök hogy pillanatnyilag rendben haladnak a dolgok!Cowboykarcsi
Mi volt a gáz? Én tanulni szeretnék.
Persze csak akkor írd le ha van kedved.

twitter | last.fm | mixcloud
több mint 14 éve
Azt. Ha kedves vagy, az a baj. Ha ráírsz MSN-n az a baj, ha nem írsz rá MSN-n az a baj. Ha ráírsz akkor nyomulsz az a baj, ha nem írsz rá gyáva vagy az a baj. 😛
A lényeg, hogy amit csinálsz, és semmi gond nincs vele, neki épp az ellenkezője kéne, ezért nyafog. Semmi nem jó nekik. Komolyan nem hittem ezt el néhány éve.
Azóta folyamatosan ezt tapasztalom...

A 99 már uncsi, inkább a Belga- Az a baj, nah az jobban illik ehhez. 😊 😂 :cool:
több mint 14 éve
konqueror 2 491 — ...
Csak el ne kiabáljam de életemben először mennek,elsőre,simán,minden gubanc,fölösleges körök,és forgás nélkül a dolgok egy igen szimpatikus csajszival 😉 Nekem tetszik ő,én is bejövök neki,tök jól eldumálgatunk vagy két hete már kisérgetem ie oda ő is feszt jött velem ide oda,ma megmondtam neki hogy mi a szitu,kértem egy randit és ő bele is ment,sőt még azt is mondta hogy már ő akart elhívni engem 😀 Aztán persze holnap már lehet kérhetem a 99-t de most még örülök hogy pillanatnyilag rendben haladnak a dolgok!Cowboykarcsi
csak bajt okoznak
több mint 14 éve
És tényleg nem...jöhet aminek jönnie kell.

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 14 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
átálltunk a kibaszott outlookra. :mad:

ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
1.)Kell hozzá egy vmware player nevű program, van más is, de ez a legjobb, a célra meg elég a player http://downloads.vmware.com/d/info/desktop_downloads/vmware_player/3_0
//A letöltéshez regelni kell, de ingyenes

2.)Aztán kell hozzá letöltened valamilyen 'virtuális' operációs rendszert. Pl XP-t vagy win98at, vagy amin úgy gondolod, h megfelelően fut egy '99es játék. kicsit keresni kell valahol biztos van az oldalon.

3.)Aztán elindítod a virtuális opre-t, vagy annak a könyvtárából kiválasztod a .vmx file-t, vagy a vmware playert indítod el, és kitallózod a megfelő virtuális gépet.

4.) Miután elindult egy olyan felületet látsz, mintha most lett volna a gépedre installálva az adott operációs rendszer. Róla ugyanúgy el tudod érni az internetet mint a gazdagépen. Ugyanúgy letöltöd rá a játékot, mint a gazdagépre, és ugyanúgy felteszed

5.)Enjoy playing

Megj1: Akár kb majdnem egy GB memóriát alapból megehet egy virtuális gép...
Megj2: Ez csak akkor segít a problémádon, ha a játék azért szaggat, mert nem kompatibilis az operációs rendszereddel. Pl mert Windows7-ed van, az nem lefele kompatibilis pl egy win98-cal
Megj3: A virtuális gépet is személyre szabhatod értelmes böngészővel (Firefox, Opera vagy Chrome), értelmes médialejátszókkal (VLC, BSPlayer, stb), itt akármilyen programot biztonságosan kipróbálhatsz
Megj4: A virtuális gép előnye, hogy szabadon garázdálkodhatsz rajta. Ott nem tartasz fontos adatokat, ha sok programmal hazavágod, csak egyszerűen újra teszed. Nyilvánvalóan kisebb macerával jár, mintha az alapgépen kéne újra tenni a windowst.
Megj5: Ha más operációs rendszert is ki akarsz próbálni, legjobb először ilyen virtuális gépen, aztán ha megszoktad, megtanultad használni, akkor válthatsz rá a gazdagépen is.

Röviden ennyi, próbáltam érteles neveken nevezni a szereplőket, lényegtelen dolgokkal nem összekavarni, ha valami nem világos nyugodtan írj. De a vmware használatáról gondolom a google is sokat tud. Könnyebb használni, mint ahogy az ilyen leírás sugallja...Black_Adder
Köszi a segítséget de azóta már utánna néztem és nem az op rendszerrel van a baja(XP) hanem a processzorral.De azért kösz hogy segíteni próbáltál 😊

több mint 14 éve
Rajna Tennessee Titans 7 926 — Nega Scott
Faszé nincs időm aludni vagy rendesen emccset nézni már a harmadik napja szériában...

több mint 14 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
1.)Kell hozzá egy vmware player nevű program, van más is, de ez a legjobb, a célra meg elég a player http://downloads.vmware.com/d/info/desktop_downloads/vmware_player/3_0

2.)Aztán kell hozzá letöltened valamilyen 'virtuális' operációs rendszert. Pl XP-t vagy win98at, vagy amin úgy gondolod, h megfelelően fut egy '99es játék. kicsit keresni kell valahol biztos van az oldalon.

3.)Aztán elindítod a virtuális opre-t, vagy annak a könyvtárából kiválasztod a .vmx file-t, vagy a vmware playert indítod el, és kitallózod a megfelő virtuális gépet.

4.) Miután elindult egy olyan felületet látsz, mintha most lett volna a gépedre installálva az adott operációs rendszer. Róla ugyanúgy el tudod érni az internetet mint a gazdagépen. Ugyanúgy letöltöd rá a játékot, mint a gazdagépre, és ugyanúgy felteszed

5.)Enjoy playing

Megj2: Ez csak akkor segít a problémádon, ha a játék azért szaggat, mert nem kompatibilis az operációs rendszereddel. Pl mert Windows7-ed van, az nem lefele kompatibilis pl egy win98-cal
Megj3: A virtuális gépet is személyre szabhatod értelmes böngészővel (Firefox, Opera vagy Chrome), értelmes médialejátszókkal (VLC, BSPlayer, stb), itt akármilyen programot biztonságosan kipróbálhatsz
Megj4: A virtuális gép előnye, hogy szabadon garázdálkodhatsz rajta. Ott nem tartasz fontos adatokat, ha sok programmal hazavágod, csak egyszerűen újra teszed. Nyilvánvalóan kisebb macerával jár, mintha az alapgépen kéne újra tenni a windowst.
Megj5: Ha más operációs rendszert is ki akarsz próbálni, legjobb először ilyen virtuális gépen, aztán ha megszoktad, megtanultad használni, akkor válthatsz rá a gazdagépen is.

Röviden ennyi, próbáltam érteles neveken nevezni a szereplőket, lényegtelen dolgokkal nem összekavarni, ha valami nem világos nyugodtan írj. De a vmware használatáról gondolom a google is sokat tud. Könnyebb használni, mint ahogy az ilyen leírás sugallja...Black_Adder
né' mán itt segít a másiknak a gyűlőködő topikba' 😛 😂davemayer
Az úttörő ott segít ahol tud....
több mint 14 éve
davemayer Chicago Bears 14 751 — "Grammar maci"

5.)Enjoy playing

né' mán itt segít a másiknak a gyűlőködő topikba' 😛 😂

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 14 éve
Black_Adder Denver Broncos 8 963 — we almost always almost win

5.)Enjoy playing

Röviden ennyi, próbáltam érteles neveken nevezni a szereplőket, lényegtelen dolgokkal nem összekavarni, ha valami nem világos nyugodtan írj. De a vmware használatáról gondolom a google is sokat tud. Könnyebb használni, mint ahogy az ilyen leírás sugallja...

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 14 éve
Találtam egy iszonyat jó kis játékot,gp500,nem tudom ki ismeri innen,99'es játék de szerintem a valaha volt legjobb motorverseny szimulátor,és nem ilyen árkád híg fos mint amiket mostanában adnak ki motogp néven.Viszont mivel 11 éves játék olyan szinten szaggat ha versenyt nyomatok és más versenyzők is vannak a pályán hogy gyakorlatilag játszhatatlan.Igy marad csak a time trial mód 😕 pedig teljesen beleszerelmesedtem a hangulatába Doohan,Biaggi,Robert Jr,McCoy,Barros,Checa...Cowboykarcsi
Ha inkompatibilitási probléma miatt szaggat, próbáld futtatni virtuális gépen, ha nem azért, hanem mert szarul van megírva, akkor mégse olyan jó...

Egyébként nekem a régi játékok vagy teljesen jól futnak, vagy sehogy se...Black_Adder
nem igazán értek az ilyen informatikai dolgokhoz,mi az és hpgy kell csinálni az ilyen virtuális gépet?

több mint 14 éve
Black_Adder Denver Broncos 8 963 — we almost always almost win
Találtam egy iszonyat jó kis játékot,gp500,nem tudom ki ismeri innen,99'es játék de szerintem a valaha volt legjobb motorverseny szimulátor,és nem ilyen árkád híg fos mint amiket mostanában adnak ki motogp néven.Viszont mivel 11 éves játék olyan szinten szaggat ha versenyt nyomatok és más versenyzők is vannak a pályán hogy gyakorlatilag játszhatatlan.Igy marad csak a time trial mód 😕 pedig teljesen beleszerelmesedtem a hangulatába Doohan,Biaggi,Robert Jr,McCoy,Barros,Checa...Cowboykarcsi
Ha inkompatibilitási probléma miatt szaggat, próbáld futtatni virtuális gépen, ha nem azért, hanem mert szarul van megírva, akkor mégse olyan jó...

Egyébként nekem a régi játékok vagy teljesen jól futnak, vagy sehogy se...

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 14 éve
Találtam egy iszonyat jó kis játékot,gp500,nem tudom ki ismeri innen,99'es játék de szerintem a valaha volt legjobb motorverseny szimulátor,és nem ilyen árkád híg fos mint amiket mostanában adnak ki motogp néven.Viszont mivel 11 éves játék olyan szinten szaggat ha versenyt nyomatok és más versenyzők is vannak a pályán hogy gyakorlatilag játszhatatlan.Igy marad csak a time trial mód 😕 pedig teljesen beleszerelmesedtem a hangulatába Doohan,Biaggi,Robert Jr,McCoy,Barros,Checa...

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
megint a nők bazmeg.. :/Stez
http://www.youtube.com/watch?v=xjwN1RQZXUk

:cool: 😉Little Jarry
hányszor meg lett mondva hogy ebből csakis a dirty version? 😂eaglesmcnabb
nem találtam ebből a rmxből dirty változatot youtubeon 😕
több mint 14 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Freemailen 2 napja nem tudom normálisan megnézni a leveleimet. Tudtam én, hogy szar az egész, na de hogy ennyire?

Másnál is?

Bár nyilván én vagyok hülye, hogy freemailt (is) használok.Vrijbloed
Én is azt használtam sokáig, de egyszerűen rossz, válts gmailre, és reménykedj, hogy majd megjavul.
több mint 14 éve
Freemailen 2 napja nem tudom normálisan megnézni a leveleimet. Tudtam én, hogy szar az egész, na de hogy ennyire?

Másnál is?

Bár nyilván én vagyok hülye, hogy freemailt (is) használok.
több mint 14 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Áhh, nem megalázó, egy kicsit sem...
http://vastagbor.blog.hu/2010/11/17/romania_a_nemzeti_szinhazban_unnepel