Gyűlölködjünk
36 feliratkozó
több mint 14 éve
a Programok telepítése és törlése nevű, vezérlőpultban megtalálható szarságban sincs ott? Nemtom milyen vindózód van, és azon megvan-e ez a dolog, de régen még XP alatt így még az alap beépített msn-t is ki lehetett törölni.fetomyez volt a probléma... hogy vindóz 7-en programok és szolgáltatások néven fut 😀 na megnézem sikerül-e a probléma megoldása... mindenesetre köszi
szerk.: Teljesen más módon de végre megoldódott ... el sem hiszem 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Mikey
18 740
Nem konkrét játékos miatt.Franc essen bele a 10 yardos oldalba.Louisville-t? Ki miatt?JJ Tiller
Három Louisville meccset töltöttem le az elmúlt két napban, és ebből kettőn is csúszik a kép vagy 5 másodpercet.
:mad:Mikey
Az eddigi igen felületes figyelgetés után alaposan is meg akarom ismerni a Big East csapatait, és ők vannak soron.
Egyelőre ennyi az egész.
több mint 14 éve
a Programok telepítése és törlése nevű, vezérlőpultban megtalálható szarságban sincs ott? Nemtom milyen vindózód van, és azon megvan-e ez a dolog, de régen még XP alatt így még az alap beépített msn-t is ki lehetett törölni.
több mint 14 éve
szutyok msn már egy hete baszakszik nem enged belépni, letörölném de nem találom uninstallt, ha csak simán kitörlöm nem törli le rendesen, ha régebbit akarom felrakni, akkor kiírja hogy újabb van fenn de nem tudom használni. így 1 hét után már kezd idegelni :mad:
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Franc essen bele a 10 yardos oldalba.Louisville-t? Ki miatt?
Három Louisville meccset töltöttem le az elmúlt két napban, és ebből kettőn is csúszik a kép vagy 5 másodpercet.
:mad:Mikey
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Mikey
18 740
Franc essen bele a 10 yardos oldalba.Három Louisville meccset töltöttem le az elmúlt két napban, és ebből kettőn is csúszik a kép vagy 5 másodpercet.
:mad:
több mint 14 éve
Mennyire rühellem a szar bulvárhíradókat, TV2 tények 10 perce megy, a hírek főcímei eddig sorrendbenAmióta nem nézek híradót, egész jól megvagyok. Pontosan emiatt hagytam abba. Hosszú távon nem egészséges...
vérfertőzés
halál a gólyabálon
11 év emberölésért
40 éves rablógyilkosság
nem ismeri el a gyilkosságot
drogfutárt fogtak
letartóztatták a férfit hivatalos személy elleni erőszak miatt
vizsgálat a motorosrendőr halála miattatapapa
több mint 14 éve
Mennyire rühellem a szar bulvárhíradókat, TV2 tények 10 perce megy, a hírek főcímei eddig sorrendbenNemrég alkalmam volt beszélgetni egy mentős/orvos valakivel és ő mesélte, hogy egy sérülthöz együtt értek ők illetve a Blikk/Rtl ilyesmi sajtó. Kérdezték, hogy a halálba lehetnek már itt, mire a tudósító mondta nekik, hogy a sérült anyja szólt nekik, hogy jöjjenek és még a fiának is szólt, hogy mosolyogjon amikor fotózzák.
vérfertőzés
halál a gólyabálon
11 év emberölésért
40 éves rablógyilkosság
drogfutárt fogtak
vizsgálat a motorosrendőr halála miattatapapa
Beteg világnak, beteg híradó.
több mint 14 éve
Mennyire rühellem a szar bulvárhíradókat, TV2 tények 10 perce megy, a hírek főcímei eddig sorrendben vérfertőzés
halál a gólyabálon
11 év emberölésért
40 éves rablógyilkosság
drogfutárt fogtak
vizsgálat a motorosrendőr halála miatt
több mint 14 éve
Attol függetlenül énis elmegyek csak jó sírni egy kicsit 😛 😀Amatőrök. Egyetemi kupákban 9 előtt nincs meccs, én ráadásul Csepelre kell járjak ami 1 óra út itthonról, mégse rinyálok 😛Rajnautálom hogy 8kor van edzésem...nem vesz rá a lélek hogy menjek pedig muszáj lenneHall Of GreenHasonló cipőben járok, bár engem már fél 7-kor sem vesz rá nagyon a lélek 😀 De azért azt hiszem elmegyek.Gabesz92
több mint 14 éve
college football primetimeAmatőrök. Egyetemi kupákban 9 előtt nincs meccs, én ráadásul Csepelre kell járjak ami 1 óra út itthonról, mégse rinyálok 😛Rajnautálom hogy 8kor van edzésem...nem vesz rá a lélek hogy menjek pedig muszáj lenneHall Of GreenHasonló cipőben járok, bár engem már fél 7-kor sem vesz rá nagyon a lélek 😀 De azért azt hiszem elmegyek.Gabesz92
több mint 14 éve
Amatőrök. Egyetemi kupákban 9 előtt nincs meccs, én ráadásul Csepelre kell járjak ami 1 óra út itthonról, mégse rinyálok 😛Rajnailyen ranggal ők sem tennék 😛 😂
több mint 14 éve
Amatőrök. Egyetemi kupákban 9 előtt nincs meccs, én ráadásul Csepelre kell járjak ami 1 óra út itthonról, mégse rinyálok 😛utálom hogy 8kor van edzésem...nem vesz rá a lélek hogy menjek pedig muszáj lenneHall Of GreenHasonló cipőben járok, bár engem már fél 7-kor sem vesz rá nagyon a lélek 😀 De azért azt hiszem elmegyek.Gabesz92
több mint 14 éve
Gabesz92
1 453
utálom hogy 8kor van edzésem...nem vesz rá a lélek hogy menjek pedig muszáj lenneHall Of GreenHasonló cipőben járok, bár engem már fél 7-kor sem vesz rá nagyon a lélek 😀 De azért azt hiszem elmegyek.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
buzi net, remélem soha többé nem csinálja azt amit tegnap este...
több mint 14 éve
utálom hogy 8kor van edzésem...nem vesz rá a lélek hogy menjek pedig muszáj lenne
több mint 14 éve
http://www.parlament.hu/irom39/01445/01445-0018.pdfmilyen szovegkornyezetben olvastad ezt a mondatot ?Fakeezt miert nem a make loveba irtad ?egyrészt, mert a politika ide való. másrészt mi az, hogy "a párt"?
vegre elhuznak a komcsik olyan orszagba ahol hasznukat veszikFake
de ja, a viccekhez is mehetett volnaSzobi22
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
milyen szovegkornyezetben olvastad ezt a mondatot ?egyrészt, mert a politika ide való. másrészt mi az, hogy "a párt"?Lázár János ma reggeli módosítójában:ezt miert nem a make loveba irtad ?
(6) Az Alkotmánybíróság tagjai nem lehetnek tagjai a pártnak, és az
Alkotmánybíróság hatásköréből adódó feladatokon kívül politikai
tevékenységet nem folytathatnak.
hm..Szobi22
de ja, a viccekhez is mehetett volnaSzobi22
több mint 14 éve
egyrészt, mert a politika ide való. másrészt mi az, hogy "a párt"?Lázár János ma reggeli módosítójában:ezt miert nem a make loveba irtad ?
hm..Szobi22
(azzal, amit te írtál, a világon semmi gondom nincs 😉 )
de ja, a viccekhez is mehetett volna
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Lázár János ma reggeli módosítójában:ezt miert nem a make loveba irtad ?
hm..Szobi22
vegre elhuznak a komcsik olyan orszagba ahol hasznukat veszik
több mint 14 éve
Lázár János ma reggeli módosítójában:(6) Az Alkotmánybíróság tagjai nem lehetnek tagjai a pártnak, és az
hm..
több mint 14 éve
hányszor meg lett mondva hogy ebből csakis a dirty version? 😂megint a nők bazmeg.. :/Stezhttp://www.youtube.com/watch?v=xjwN1RQZXUk
:cool: 😉Little Jarry
több mint 14 éve
mintha te nem erről beszéltél volna 😊mutass már az eu-ban olyan országot, ahol vezér van...DiamondsHead44Természetesen ezt ugyanaz az ember mondta:utálhatod, de jelen esetben a kettő nem zárja ki egymást.
"Akkor is így van ez, hogyha a történelem során a nyugati államoktól gyakran nem azt kaptunk, amit vártunk, vagy amit érdemeltünk volna. Akkor is, ha a nyugati államok sem viselkednek mindig nyugati államokhoz méltóan. Akkor is, ha látjuk, olyan jelenségek ütik fel a fejüket a nyugati térfélen, amelyek egyáltalán nem a kedvünk szerint valók. Mi mégsem a Nyugat miatt, hanem magunk miatt akarunk a Nyugathoz tartozni, mert függetlenek és erősek akarunk lenni, és nekünk Keleten nincs semmi keresnivalónk, ott nekünk semmilyen babér sem terem, csak alárendeltség, és kiszolgáltatottság." (2007 október 1.)
"A magyar egy keleti nép. A magyarnak Vezérre van szüksége, különben felfalja egymást. Én felesküdtem Orbán Viktorra." (Kossuth Rádió, Vasárnapi Újság, 2010 nov.15, 08h 25')
Úúútálom, amikor az álláspontot az üléspont határozza meg.DiamondsHead44
Keleti nép vagyunk (származást tekintve így van)=/=keleten nekünk nem terem babératapapa
Írtam én hogy Vezér kell? Kemény és határozott kéz, az most kell. De lehetőleg olyan ember keze, aki nem csak az irányt, hanem a helyes utat is ismeri.
több mint 14 éve
mutass már az eu-ban olyan országot, ahol vezér van...Természetesen ezt ugyanaz az ember mondta:utálhatod, de jelen esetben a kettő nem zárja ki egymást.
"Akkor is így van ez, hogyha a történelem során a nyugati államoktól gyakran nem azt kaptunk, amit vártunk, vagy amit érdemeltünk volna. Akkor is, ha a nyugati államok sem viselkednek mindig nyugati államokhoz méltóan. Akkor is, ha látjuk, olyan jelenségek ütik fel a fejüket a nyugati térfélen, amelyek egyáltalán nem a kedvünk szerint valók. Mi mégsem a Nyugat miatt, hanem magunk miatt akarunk a Nyugathoz tartozni, mert függetlenek és erősek akarunk lenni, és nekünk Keleten nincs semmi keresnivalónk, ott nekünk semmilyen babér sem terem, csak alárendeltség, és kiszolgáltatottság." (2007 október 1.)
"A magyar egy keleti nép. A magyarnak Vezérre van szüksége, különben felfalja egymást. Én felesküdtem Orbán Viktorra." (Kossuth Rádió, Vasárnapi Újság, 2010 nov.15, 08h 25')
Keleti nép vagyunk (származást tekintve így van)=/=keleten nekünk nem terem babératapapa
STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Egy átlagos zárójelentésnél csak egy E-ON számla érthetetlenebb.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 14 éve
Természetesen ezt ugyanaz az ember mondta:Egyetértek az előttem szólóval. Az első nem azt mondja, hogy nyugatiak vagyunk. Sőt tulajdonképpen éppen azt mondja, hogy nem vagyunk azok, hanem azok akarunk lenni.