Gyűlölködjünk
36 feliratkozó
több mint 1 éve
Jughead
5 220
Most lehet hülye vagyok, de nem pont ezért van a YouTube kids (kicsi még nálunk a gyerek ahhoz, hogy a YouTube közelébe menjen, szóval tapasztalatom nincs sok ezzel, csak kipróbáltam már jó előre, de akkor reklámot/felnőtt tartalmat sehogy se hozott)?Bassza teherbe az anyját az egész tetvedék jutúb, a wolt és a kibaszott nemzeti konzultációs brüsszeliszankcióknemvetettekvégetaháborúnakMi sem fizettünk.
Minden egyes kibaszott videó előtt.
Tudom, fizessek a prémiumért. Fizessen a faszom.
Legalább ne MINDIG ugyanazt a két kurva reklámot rakná be, okádék fos.
warr_b
Egyik nap megütötte a fülem hogy a gyerekek a Beliani.hu reklámját éneklik…
😅
jobbágy#JC6
több mint 1 éve
- JC6
6 991
Bassza teherbe az anyját az egész tetvedék jutúb, a wolt és a kibaszott nemzeti konzultációs brüsszeliszankcióknemvetettekvégetaháborúnakMi sem fizettünk.
warr_b
Egyik nap megütötte a fülem hogy a gyerekek a Beliani.hu reklámját éneklik…
😅
több mint 1 éve
Bassza teherbe az anyját az egész tetvedék jutúb, a wolt és a kibaszott nemzeti konzultációs brüsszeliszankcióknemvetettekvégetaháborúnakHa nem fizetsz azt látod amit a kormány kifizetett a te pénzedből. 😀
warr_b
több mint 1 éve
Bassza teherbe az anyját az egész tetvedék jutúb, a wolt és a kibaszott nemzeti konzultációs brüsszeliszankcióknemvetettekvégetaháborúnakMinden egyes kibaszott videó előtt.
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Feleségemmel közös kasszán vagyunk...általában én veszem elő étteremben a hitelkártyát, de néha ő fizet. Olyankor előveszi a tőlem kapott társkártyát 😊Külön kassza, étteremben az ő szépkártyájával fizetek, de a jatt saját kp! 😊
Klaci79
több mint 1 éve
Hiába tanítod neki, ha az osztályban akár öt másik gyerek ilyen, a többi meg nem lép közbe.En inkabb onnan kozelitenem meg h a gyereknek meg kell tanitani h ezek a gyerekek faszfejek akik ezert csufolnak kozositenek ki vkit.Jogos. Onnan sajna hiányzik a normális tanár ki elmagyarázná nekik hogy nem kéne.Az a baj, hogy nem menő akar lenni, csak nem kilógni lefelé. Azt meg taníthatod neki, hogy nem a drága cipőtől fejlődik ki a gerince valakinek, ha olyanok a társak, akkor kapni fogja az ívet, és az ritkán fut ki jól.Az a baj, hogy a közeg, amibe kerül, (ovi, iskola, stb...) legalább akkora hatással lesz rá, mint az otthoni nevelés. És a gyerkőc nem otthon a családtagok előtt akar majd menő lenni, hanem az iskolatársak, haveri kör előtt. És ha olyan közegbe kerül, ahol az öltözködéssel lehet menő, akkor majd öltözködni akar, hiába hogy ti otthon nem arra neveltétek.Mondjuk még van 12-13 év addig, de ez idő alatt bízom benne, hogy bele lehet nevelni egy gyerekbe, hogy mi az aminek van értelme, mi az aminek nincs és megteremteni a lehetőséget, hogy ha akar legyen cípője 50ezres, de azért akkor dolgozzon szépen meg vagy máshol nem fog olyan dolgokat kapni ami kell.Egyébként az jól látszik, hogy az itt hozzászólók nagyrésze stabil anyagi körülmények között él, ahol "mindegy" melyik módszert alkalmazzák. Előttem már valaki megpendítette, hogy ezek a felállások valószínűleg ott jelentenek kardinális kérdést, ahol a hónap végén matekozni kell, hogy mosószer vagy villanyszámla legyen befizetve, és ebben a scenárióban már valóban tud konfliktust generálni a "minek kellett még az a huszadik pecacucc/körömlakk"Én voltam 😊 Szemem előtt zajlott sajnos elég sokáig a családon belüli vita. Fater elég nehezen vette tudomásul, hogy nem igazán tudjuk a hobbijait fedezni. Mikor anyám közölte vele, hogy mindenki GMK-zott, onnan volt pénze, ez faternak nem tetszett.
Hanni
Illetve az ideírók közül úgy látom nincs még +14-es gyerek, ha majd befigyel 2, nagy igényekkel, akkor azért lesznek érdekes dolgok. Mikor nem hajlandó felhúzni az olcsó cipőt, neki csak a 50e-s Adidas/Nike jó, amit persze fél év alatt kinő.
NB2
Ha az asszony szüleinek és az enyémneik sikerült átadni ezt az infot, remélem nekünk is fog menni. 😊
Aztán majd 13 év múlva írok, hogy beszoptuk-e 😀
Toca
Jan
slowmotion
eaglesmcnabb
Nekem sem volt meno cuccom alt iskolaban se gimi elejen de szerencsere csak 1 gyerek volt aki beszologatott o is edzesen.siman feldolgoztam.a haverok es a baratok soha nem ken,szeritettek semmire vagy geciztek ami miatt h en miert nem csinalom vagy miert csinalom.cigi, alkohol stb....
YoungZeeZee
A másik meg az, hogy nálunk még nem pont ez volt a helyzet, de azóta eltelt 15-20 év (nekem lassan 30), és hát nem éppen jó irányba fejlődött sem a fogyasztói tásadalom, sem a fiatalság hozzáállása.
több mint 1 éve
YoungZeeZee
8 566
En inkabb onnan kozelitenem meg h a gyereknek meg kell tanitani h ezek a gyerekek faszfejek akik ezert csufolnak kozositenek ki vkit.Jogos. Onnan sajna hiányzik a normális tanár ki elmagyarázná nekik hogy nem kéne.Az a baj, hogy nem menő akar lenni, csak nem kilógni lefelé. Azt meg taníthatod neki, hogy nem a drága cipőtől fejlődik ki a gerince valakinek, ha olyanok a társak, akkor kapni fogja az ívet, és az ritkán fut ki jól.Az a baj, hogy a közeg, amibe kerül, (ovi, iskola, stb...) legalább akkora hatással lesz rá, mint az otthoni nevelés. És a gyerkőc nem otthon a családtagok előtt akar majd menő lenni, hanem az iskolatársak, haveri kör előtt. És ha olyan közegbe kerül, ahol az öltözködéssel lehet menő, akkor majd öltözködni akar, hiába hogy ti otthon nem arra neveltétek.Mondjuk még van 12-13 év addig, de ez idő alatt bízom benne, hogy bele lehet nevelni egy gyerekbe, hogy mi az aminek van értelme, mi az aminek nincs és megteremteni a lehetőséget, hogy ha akar legyen cípője 50ezres, de azért akkor dolgozzon szépen meg vagy máshol nem fog olyan dolgokat kapni ami kell.Egyébként az jól látszik, hogy az itt hozzászólók nagyrésze stabil anyagi körülmények között él, ahol "mindegy" melyik módszert alkalmazzák. Előttem már valaki megpendítette, hogy ezek a felállások valószínűleg ott jelentenek kardinális kérdést, ahol a hónap végén matekozni kell, hogy mosószer vagy villanyszámla legyen befizetve, és ebben a scenárióban már valóban tud konfliktust generálni a "minek kellett még az a huszadik pecacucc/körömlakk"Én voltam 😊 Szemem előtt zajlott sajnos elég sokáig a családon belüli vita. Fater elég nehezen vette tudomásul, hogy nem igazán tudjuk a hobbijait fedezni. Mikor anyám közölte vele, hogy mindenki GMK-zott, onnan volt pénze, ez faternak nem tetszett.
Hanni
Illetve az ideírók közül úgy látom nincs még +14-es gyerek, ha majd befigyel 2, nagy igényekkel, akkor azért lesznek érdekes dolgok. Mikor nem hajlandó felhúzni az olcsó cipőt, neki csak a 50e-s Adidas/Nike jó, amit persze fél év alatt kinő.
NB2
Ha az asszony szüleinek és az enyémneik sikerült átadni ezt az infot, remélem nekünk is fog menni. 😊
Toca
Jan
slowmotion
eaglesmcnabb
Nekem sem volt meno cuccom alt iskolaban se gimi elejen de szerencsere csak 1 gyerek volt aki beszologatott o is edzesen.siman feldolgoztam.a haverok es a baratok soha nem ken,szeritettek semmire vagy geciztek ami miatt h en miert nem csinalom vagy miert csinalom.cigi, alkohol stb....
több mint 1 éve
Jogos. Onnan sajna hiányzik a normális tanár ki elmagyarázná nekik hogy nem kéne.Az a baj, hogy nem menő akar lenni, csak nem kilógni lefelé. Azt meg taníthatod neki, hogy nem a drága cipőtől fejlődik ki a gerince valakinek, ha olyanok a társak, akkor kapni fogja az ívet, és az ritkán fut ki jól.Az a baj, hogy a közeg, amibe kerül, (ovi, iskola, stb...) legalább akkora hatással lesz rá, mint az otthoni nevelés. És a gyerkőc nem otthon a családtagok előtt akar majd menő lenni, hanem az iskolatársak, haveri kör előtt. És ha olyan közegbe kerül, ahol az öltözködéssel lehet menő, akkor majd öltözködni akar, hiába hogy ti otthon nem arra neveltétek.Mondjuk még van 12-13 év addig, de ez idő alatt bízom benne, hogy bele lehet nevelni egy gyerekbe, hogy mi az aminek van értelme, mi az aminek nincs és megteremteni a lehetőséget, hogy ha akar legyen cípője 50ezres, de azért akkor dolgozzon szépen meg vagy máshol nem fog olyan dolgokat kapni ami kell.Egyébként az jól látszik, hogy az itt hozzászólók nagyrésze stabil anyagi körülmények között él, ahol "mindegy" melyik módszert alkalmazzák. Előttem már valaki megpendítette, hogy ezek a felállások valószínűleg ott jelentenek kardinális kérdést, ahol a hónap végén matekozni kell, hogy mosószer vagy villanyszámla legyen befizetve, és ebben a scenárióban már valóban tud konfliktust generálni a "minek kellett még az a huszadik pecacucc/körömlakk"Én voltam 😊 Szemem előtt zajlott sajnos elég sokáig a családon belüli vita. Fater elég nehezen vette tudomásul, hogy nem igazán tudjuk a hobbijait fedezni. Mikor anyám közölte vele, hogy mindenki GMK-zott, onnan volt pénze, ez faternak nem tetszett.
Hanni
NB2
Toca
Jan
slowmotion
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Szintén, csak én biciklit vettem belőle magamnak (meg anyám helyett a rezsit fizettem be belőle később télen), meg én strandon güriztem, ahol legalább a tinédzser kori nyálcsorgatással össze tudtam kötni a melót😀Nekem mondjuk volt barátom aki megkapott minden menő cuccot, mert megengedhették, én meg tudtam hogy mi nem, úgyhogy 16 évesen nyáron izzadtam egy hónapot egy pékségben az első Nike Air Force 1 cipőmért, aztán még többet is, hogy fussa strandra menni is. Mondjuk az egy baszott jó cipő volt, vagy 4-5 évet hordtam úgy, hogy szinte csak az volt a lábamon, azóta egy kalap fos lett ezeknek a minősége, az ár persze maradt ugyanolyan színvonalú. (kabbeNike!, ha már gyűlölködünk)Az a baj, hogy a közeg, amibe kerül, (ovi, iskola, stb...) legalább akkora hatással lesz rá, mint az otthoni nevelés. És a gyerkőc nem otthon a családtagok előtt akar majd menő lenni, hanem az iskolatársak, haveri kör előtt. És ha olyan közegbe kerül, ahol az öltözködéssel lehet menő, akkor majd öltözködni akar, hiába hogy ti otthon nem arra neveltétek.Mondjuk még van 12-13 év addig, de ez idő alatt bízom benne, hogy bele lehet nevelni egy gyerekbe, hogy mi az aminek van értelme, mi az aminek nincs és megteremteni a lehetőséget, hogy ha akar legyen cípője 50ezres, de azért akkor dolgozzon szépen meg vagy máshol nem fog olyan dolgokat kapni ami kell.Egyébként az jól látszik, hogy az itt hozzászólók nagyrésze stabil anyagi körülmények között él, ahol "mindegy" melyik módszert alkalmazzák. Előttem már valaki megpendítette, hogy ezek a felállások valószínűleg ott jelentenek kardinális kérdést, ahol a hónap végén matekozni kell, hogy mosószer vagy villanyszámla legyen befizetve, és ebben a scenárióban már valóban tud konfliktust generálni a "minek kellett még az a huszadik pecacucc/körömlakk"Én voltam 😊 Szemem előtt zajlott sajnos elég sokáig a családon belüli vita. Fater elég nehezen vette tudomásul, hogy nem igazán tudjuk a hobbijait fedezni. Mikor anyám közölte vele, hogy mindenki GMK-zott, onnan volt pénze, ez faternak nem tetszett.
Hanni
NB2
Toca
Jan
Henderson
több mint 1 éve
Klaci79
22 221
Feleségemmel közös kasszán vagyunk...általában én veszem elő étteremben a hitelkártyát, de néha ő fizet. Olyankor előveszi a tőlem kapott társkártyát 😊
több mint 1 éve
Henderson
1 046
Nekem mondjuk volt barátom aki megkapott minden menő cuccot, mert megengedhették, én meg tudtam hogy mi nem, úgyhogy 16 évesen nyáron izzadtam egy hónapot egy pékségben az első Nike Air Force 1 cipőmért, aztán még többet is, hogy fussa strandra menni is. Mondjuk az egy baszott jó cipő volt, vagy 4-5 évet hordtam úgy, hogy szinte csak az volt a lábamon, azóta egy kalap fos lett ezeknek a minősége, az ár persze maradt ugyanolyan színvonalú. (kabbeNike!, ha már gyűlölködünk)Az a baj, hogy a közeg, amibe kerül, (ovi, iskola, stb...) legalább akkora hatással lesz rá, mint az otthoni nevelés. És a gyerkőc nem otthon a családtagok előtt akar majd menő lenni, hanem az iskolatársak, haveri kör előtt. És ha olyan közegbe kerül, ahol az öltözködéssel lehet menő, akkor majd öltözködni akar, hiába hogy ti otthon nem arra neveltétek.Mondjuk még van 12-13 év addig, de ez idő alatt bízom benne, hogy bele lehet nevelni egy gyerekbe, hogy mi az aminek van értelme, mi az aminek nincs és megteremteni a lehetőséget, hogy ha akar legyen cípője 50ezres, de azért akkor dolgozzon szépen meg vagy máshol nem fog olyan dolgokat kapni ami kell.Egyébként az jól látszik, hogy az itt hozzászólók nagyrésze stabil anyagi körülmények között él, ahol "mindegy" melyik módszert alkalmazzák. Előttem már valaki megpendítette, hogy ezek a felállások valószínűleg ott jelentenek kardinális kérdést, ahol a hónap végén matekozni kell, hogy mosószer vagy villanyszámla legyen befizetve, és ebben a scenárióban már valóban tud konfliktust generálni a "minek kellett még az a huszadik pecacucc/körömlakk"Én voltam 😊 Szemem előtt zajlott sajnos elég sokáig a családon belüli vita. Fater elég nehezen vette tudomásul, hogy nem igazán tudjuk a hobbijait fedezni. Mikor anyám közölte vele, hogy mindenki GMK-zott, onnan volt pénze, ez faternak nem tetszett.
Hanni
NB2
Toca
Jan
"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
több mint 1 éve
Az a baj, hogy nem menő akar lenni, csak nem kilógni lefelé. Azt meg taníthatod neki, hogy nem a drága cipőtől fejlődik ki a gerince valakinek, ha olyanok a társak, akkor kapni fogja az ívet, és az ritkán fut ki jól.Az a baj, hogy a közeg, amibe kerül, (ovi, iskola, stb...) legalább akkora hatással lesz rá, mint az otthoni nevelés. És a gyerkőc nem otthon a családtagok előtt akar majd menő lenni, hanem az iskolatársak, haveri kör előtt. És ha olyan közegbe kerül, ahol az öltözködéssel lehet menő, akkor majd öltözködni akar, hiába hogy ti otthon nem arra neveltétek.Mondjuk még van 12-13 év addig, de ez idő alatt bízom benne, hogy bele lehet nevelni egy gyerekbe, hogy mi az aminek van értelme, mi az aminek nincs és megteremteni a lehetőséget, hogy ha akar legyen cípője 50ezres, de azért akkor dolgozzon szépen meg vagy máshol nem fog olyan dolgokat kapni ami kell.Egyébként az jól látszik, hogy az itt hozzászólók nagyrésze stabil anyagi körülmények között él, ahol "mindegy" melyik módszert alkalmazzák. Előttem már valaki megpendítette, hogy ezek a felállások valószínűleg ott jelentenek kardinális kérdést, ahol a hónap végén matekozni kell, hogy mosószer vagy villanyszámla legyen befizetve, és ebben a scenárióban már valóban tud konfliktust generálni a "minek kellett még az a huszadik pecacucc/körömlakk"Én voltam 😊 Szemem előtt zajlott sajnos elég sokáig a családon belüli vita. Fater elég nehezen vette tudomásul, hogy nem igazán tudjuk a hobbijait fedezni. Mikor anyám közölte vele, hogy mindenki GMK-zott, onnan volt pénze, ez faternak nem tetszett.
Hanni
NB2
Toca
Jan
több mint 1 éve
Sebii
3 536
Mondjuk 12-13 év múlva 50ezres cipőt már csak a kínaiban lehet majd kapni. 😊Mondjuk még van 12-13 év addig, de ez idő alatt bízom benne, hogy bele lehet nevelni egy gyerekbe, hogy mi az aminek van értelme, mi az aminek nincs és megteremteni a lehetőséget, hogy ha akar legyen cípője 50ezres, de azért akkor dolgozzon szépen meg vagy máshol nem fog olyan dolgokat kapni ami kell.Egyébként az jól látszik, hogy az itt hozzászólók nagyrésze stabil anyagi körülmények között él, ahol "mindegy" melyik módszert alkalmazzák. Előttem már valaki megpendítette, hogy ezek a felállások valószínűleg ott jelentenek kardinális kérdést, ahol a hónap végén matekozni kell, hogy mosószer vagy villanyszámla legyen befizetve, és ebben a scenárióban már valóban tud konfliktust generálni a "minek kellett még az a huszadik pecacucc/körömlakk"Én voltam 😊 Szemem előtt zajlott sajnos elég sokáig a családon belüli vita. Fater elég nehezen vette tudomásul, hogy nem igazán tudjuk a hobbijait fedezni. Mikor anyám közölte vele, hogy mindenki GMK-zott, onnan volt pénze, ez faternak nem tetszett.
Hanni
NB2
Toca
több mint 1 éve
Az a baj, hogy a közeg, amibe kerül, (ovi, iskola, stb...) legalább akkora hatással lesz rá, mint az otthoni nevelés. És a gyerkőc nem otthon a családtagok előtt akar majd menő lenni, hanem az iskolatársak, haveri kör előtt. És ha olyan közegbe kerül, ahol az öltözködéssel lehet menő, akkor majd öltözködni akar, hiába hogy ti otthon nem arra neveltétek.Mondjuk még van 12-13 év addig, de ez idő alatt bízom benne, hogy bele lehet nevelni egy gyerekbe, hogy mi az aminek van értelme, mi az aminek nincs és megteremteni a lehetőséget, hogy ha akar legyen cípője 50ezres, de azért akkor dolgozzon szépen meg vagy máshol nem fog olyan dolgokat kapni ami kell.Egyébként az jól látszik, hogy az itt hozzászólók nagyrésze stabil anyagi körülmények között él, ahol "mindegy" melyik módszert alkalmazzák. Előttem már valaki megpendítette, hogy ezek a felállások valószínűleg ott jelentenek kardinális kérdést, ahol a hónap végén matekozni kell, hogy mosószer vagy villanyszámla legyen befizetve, és ebben a scenárióban már valóban tud konfliktust generálni a "minek kellett még az a huszadik pecacucc/körömlakk"Én voltam 😊 Szemem előtt zajlott sajnos elég sokáig a családon belüli vita. Fater elég nehezen vette tudomásul, hogy nem igazán tudjuk a hobbijait fedezni. Mikor anyám közölte vele, hogy mindenki GMK-zott, onnan volt pénze, ez faternak nem tetszett.
Hanni
NB2
Toca
több mint 1 éve
Mondjuk még van 12-13 év addig, de ez idő alatt bízom benne, hogy bele lehet nevelni egy gyerekbe, hogy mi az aminek van értelme, mi az aminek nincs és megteremteni a lehetőséget, hogy ha akar legyen cípője 50ezres, de azért akkor dolgozzon szépen meg vagy máshol nem fog olyan dolgokat kapni ami kell.Egyébként az jól látszik, hogy az itt hozzászólók nagyrésze stabil anyagi körülmények között él, ahol "mindegy" melyik módszert alkalmazzák. Előttem már valaki megpendítette, hogy ezek a felállások valószínűleg ott jelentenek kardinális kérdést, ahol a hónap végén matekozni kell, hogy mosószer vagy villanyszámla legyen befizetve, és ebben a scenárióban már valóban tud konfliktust generálni a "minek kellett még az a huszadik pecacucc/körömlakk"Én voltam 😊 Szemem előtt zajlott sajnos elég sokáig a családon belüli vita. Fater elég nehezen vette tudomásul, hogy nem igazán tudjuk a hobbijait fedezni. Mikor anyám közölte vele, hogy mindenki GMK-zott, onnan volt pénze, ez faternak nem tetszett.
Hanni
NB2
több mint 1 éve
Amíg Mészáros Lölőéknél külön kasszák vannak: EU-s, állami, céges, magán, Andika, addig nekem is jó.Azért az ott komoly logisztika, Annyifelé kell osztani a pénzt, hogy ihaj. Mondjuk van is miből a kurva anyjukat.
Willie Parker
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
Willie Parker
15 391
Amíg Mészáros Lölőéknél külön kasszák vannak: EU-s, állami, céges, magán, Andika, addig nekem is jó.
több mint 1 éve
Lúdas Solymi
8 027
Akkor adok neki egy 20-ast cipőre, a többit meg tegye hozzá zsebpénzből.Egyébként az jól látszik, hogy az itt hozzászólók nagyrésze stabil anyagi körülmények között él, ahol "mindegy" melyik módszert alkalmazzák. Előttem már valaki megpendítette, hogy ezek a felállások valószínűleg ott jelentenek kardinális kérdést, ahol a hónap végén matekozni kell, hogy mosószer vagy villanyszámla legyen befizetve, és ebben a scenárióban már valóban tud konfliktust generálni a "minek kellett még az a huszadik pecacucc/körömlakk"Én voltam 😊 Szemem előtt zajlott sajnos elég sokáig a családon belüli vita. Fater elég nehezen vette tudomásul, hogy nem igazán tudjuk a hobbijait fedezni. Mikor anyám közölte vele, hogy mindenki GMK-zott, onnan volt pénze, ez faternak nem tetszett.
Hanni
NB2
Meg le kell ültetni egy kicsit gazdálkodj Okosanozni és elmagyarázni nekik, hogy apuéknak erre futtja, sorry-nem sorry.
több mint 1 éve
Kíváncsi leszek végérvényesen eltiltják e a vezetéstől, az összes ilyen parasztnak aki egyszer is büntető fékezik soha többet nem kéne volán mögé ülni.nem fogják, valahogy elsimul.
Nomac
az a bazinagy parkolókártya az autó elején valószínűleg nem a társasházi mélygarázsba való, gondolom van ismeretsége itt-ott.
több mint 1 éve
Kíváncsi leszek végérvényesen eltiltják e a vezetéstől, az összes ilyen parasztnak aki egyszer is büntető fékezik soha többet nem kéne volán mögé ülni. több mint 1 éve
Egyébként az jól látszik, hogy az itt hozzászólók nagyrésze stabil anyagi körülmények között él, ahol "mindegy" melyik módszert alkalmazzák. Előttem már valaki megpendítette, hogy ezek a felállások valószínűleg ott jelentenek kardinális kérdést, ahol a hónap végén matekozni kell, hogy mosószer vagy villanyszámla legyen befizetve, és ebben a scenárióban már valóban tud konfliktust generálni a "minek kellett még az a huszadik pecacucc/körömlakk"Én voltam 😊 Szemem előtt zajlott sajnos elég sokáig a családon belüli vita. Fater elég nehezen vette tudomásul, hogy nem igazán tudjuk a hobbijait fedezni. Mikor anyám közölte vele, hogy mindenki GMK-zott, onnan volt pénze, ez faternak nem tetszett.
Hanni
több mint 1 éve
Egyébként az jól látszik, hogy az itt hozzászólók nagyrésze stabil anyagi körülmények között él, ahol "mindegy" melyik módszert alkalmazzák. Előttem már valaki megpendítette, hogy ezek a felállások valószínűleg ott jelentenek kardinális kérdést, ahol a hónap végén matekozni kell, hogy mosószer vagy villanyszámla legyen befizetve, és ebben a scenárióban már valóban tud konfliktust generálni a "minek kellett még az a huszadik pecacucc/körömlakk"
több mint 1 éve
Jughead
5 220
Én mondjuk értetlenül állok azelőtt, hogy azon megy a vita párok között, hogy mire költsenek. Én sose vitáztam még ezen a feleségemmel, ha ő vesz egy sokadik valójában felesleges, de őt boldoggá tevő cipőt/táskát stb. mert boldoggá teszi hát hadd vegye meg, és ugyanez fordítva (pedig én is szeretek ruhákat, italokat, szivarokat vagy konzolos játékokat venni, amikre semmi szükség, de boldoggá tesz).Attól, hogy közösen tartjuk nyilván a pénzt még nem fogjuk a másikat korlátozni, hisz az a lényeg, hogy boldogak legyünk, így vegyünk meg bármit, ami ehhez segít (mármint nyilván ésszerű keretek között). A boldogsághoz meg az is hozzátartozik nálunk, hogy nekünk felesleges szívás lenne nyomonkövetni, hogy ki mennyit költött, mert úgyis az a lényeg, hogy együtt mennyit költünk, nem pedig külön-külön. Ennek ellenére értem, akik így csinálják, csak nekem ez életidegen.
Szerkesztette: Jughead
több mint 1 éve
Lúdas Solymi
8 027
a külön kasszához kapcsolódva. mivan akkor ha a másiknak 20.-án elfogy a pénze. közlöd a nejeddel, hogy pech, de nyugi, az ember 10 napig bírja kaja nélkül a víz pedig folyik a csapból?Érdekes kérdés ez a külön kassza.
peach
A szüleim közös kasszán voltak, anyám kezelte a pénzügyeket (mondjuk közgazdász volt), apám meg sose tudott a pénzzel bánni, mindig elköltötte, úgy kellett rászólnom, hogy tegyen már félre.
Viszont ha a másik oldalról nézem, a közös költségeken, nyaraláson, gyereknevelésen, egyéb közös terveken felül hadd kezdjen már az ember a pénzével azt amit akar és ne azon menjen a vita, hogy miért költöttél már megint xy hobbira 20-30 ezret vagy h már minek a n+1-edig cipő, stb. amit kb. csak egyszer fogsz viselni.
Persze ez csak akkor áll fenn, hogyha mindkét félnek olyan az anyagi háttere, hogy az ilyen szintű függetlenség az opció.
több mint 1 éve
Hú ez a közös kasszás téma "hit too close to home"
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal