NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
508
57
18:30-tól, ARENA4
Gyűlölködjünk
36 feliratkozó
több mint 1 éve
A f@szomat beleverem, hogy a mix mindig egy meccsen megy el, nyilván mindig valami olyan jórészt egyértelműn, mint hogy a Titans elveri a Jagset. Szerencsére sose fogadok nagy összegben, de tényleg idegesítő. Miközben biztos voltam benne hogy a Lions nyer (nagy császárok és szimpatikus csapat, csak így tovább!!!). 😀Nem
Fontos_Vidra
szabad
kötésben
fogadni.
Soha.
több mint 1 éve
A f@szomat beleverem, hogy a mix mindig egy meccsen megy el, nyilván mindig valami olyan jórészt egyértelműn, mint hogy a Titans elveri a Jagset. Szerencsére sose fogadok nagy összegben, de tényleg idegesítő. Miközben biztos voltam benne hogy a Lions nyer (nagy császárok és szimpatikus csapat, csak így tovább!!!). 😀Én 6/7-es systemet játszok mindig a 7 órás meccsekre, zsinórban 5.hete (!) hiányzik csak 1 meccs a tökéletes szelóhoz ( nekem is a titans). Legfájóbb a mi vereségünk volt otthon a lions ellen, +14ről 1 ponttal egy kihagyott extra miatt
Fontos_Vidra
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 1 éve
Fontos_Vidra
1 483
A f@szomat beleverem, hogy a mix mindig egy meccsen megy el, nyilván mindig valami olyan jórészt egyértelműn, mint hogy a Titans elveri a Jagset. Szerencsére sose fogadok nagy összegben, de tényleg idegesítő. Miközben biztos voltam benne hogy a Lions nyer (nagy császárok és szimpatikus csapat, csak így tovább!!!). 😀
több mint 1 éve
néha van 1-2 ember aki próbál érvekkel megérkezni egy cikk aláAjánlom az NSO kommentszekciót😃Nem komoly ügy, de a hülyék miért élnek köztünk ezen a fórumon?Látogass gyakrabban más fórumokra, és akkor jobban fogod értékelni ezt a társaságot.
tüsi91
Jan
Hozzájuk képest ez a fórum egy szuperintelligens társulás 😃
jobbágy#JC6
gyorsan megjönnek a trollok és átmegy retardáltba
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
- JC6
6 999
Ajánlom az NSO kommentszekciót😃Nem komoly ügy, de a hülyék miért élnek köztünk ezen a fórumon?Látogass gyakrabban más fórumokra, és akkor jobban fogod értékelni ezt a társaságot.
tüsi91
Jan
Hozzájuk képest ez a fórum egy szuperintelligens társulás 😃
több mint 1 éve
Nem komoly ügy, de a hülyék miért élnek köztünk ezen a fórumon?Látogass gyakrabban más fórumokra, és akkor jobban fogod értékelni ezt a társaságot.
tüsi91
több mint 1 éve
Nem komoly ügy, de a hülyék miért élnek köztünk ezen a fórumon?Ne élj a fórumon 😉
tüsi91
több mint 1 éve
Nem komoly ügy, de a hülyék miért élnek köztünk ezen a fórumon?Sajnálom,de nekünk is élnünk kell valahol.
tüsi91
több mint 1 éve
Fontos_Vidra
1 483
Nem komoly ügy, de a hülyék miért élnek köztünk ezen a fórumon?pletyi van? kiket nem szeretünk?
tüsi91
több mint 1 éve
Willie Parker
15 409
Lehet, hogy ügyes voltwww.vezess.hu/magazin/2022/08/20/leszivnad-a-benzint-igy-allj-neki/
több mint 1 éve
igen. mikor kirohadt alólam az egyik kocsim és donornak adtam el. na mielőtt kilehelte a lelkét azelőtti nap toltam fullra 60 L gázolajjal. nem is foglalkoztam vele, mondom majd leszívom ha elkel. megvette egy faszi a kocsit, mondta kedd este jön érte a trélerrel. kedden délután 4 körül átszaladtam a szomszéd autószerelőhöz, hogy adjon már kölcsön egy lopócsövet. kérdezte minek az nekem, elmondtam. elkezdett röhögni, ő világosított fel, hogy ez már rég nem az 1200es zsiga korszak... 😃peach már próbálta a 😊Ok. Nem értek hozzá, úgyhogy lehet akár így is.a csövet nem bírja ledugni, arra nyomásra nyit ahogy ömlik bele az üzemanyag a kútoszlopbólde ha egy csövet ledug, akkor pont nyitva tartja a szelepet, nem?úgysem jó. van egy ilyen biztonsági visszacsapó szelep féleség bennük (nemtudom mi a pontos neve) ami pont arra van, hogy csak befele tudjon menni az anyag, kifele neFelfeszített több tanksapkát és valószínűleg szivattyút is használt, nem tüdővel szívta megNálunk megoldotta egy csávó, mert az utcán parkoló összes kocsiból leszívta a benzint.azt hogy? már nem 1200es zsigák szaladgálnak az utakon, a legtöbb autónál már nem úgy van, hogy ledugom a golyós szelepet a tankba és már dől is kifelé a manna...
Remélem azért összekeveredett a dízellel és le is tüdőzte!
Willie Parker
peach
Willie Parker
peach
slowmotion
peach
slowmotion
NB2
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 1 éve
peach már próbálta a 😊Ok. Nem értek hozzá, úgyhogy lehet akár így is.a csövet nem bírja ledugni, arra nyomásra nyit ahogy ömlik bele az üzemanyag a kútoszlopbólde ha egy csövet ledug, akkor pont nyitva tartja a szelepet, nem?úgysem jó. van egy ilyen biztonsági visszacsapó szelep féleség bennük (nemtudom mi a pontos neve) ami pont arra van, hogy csak befele tudjon menni az anyag, kifele neFelfeszített több tanksapkát és valószínűleg szivattyút is használt, nem tüdővel szívta megNálunk megoldotta egy csávó, mert az utcán parkoló összes kocsiból leszívta a benzint.azt hogy? már nem 1200es zsigák szaladgálnak az utakon, a legtöbb autónál már nem úgy van, hogy ledugom a golyós szelepet a tankba és már dől is kifelé a manna...
Willie Parker
peach
Willie Parker
peach
slowmotion
peach
slowmotion
több mint 1 éve
Ok. Nem értek hozzá, úgyhogy lehet akár így is.a csövet nem bírja ledugni, arra nyomásra nyit ahogy ömlik bele az üzemanyag a kútoszlopbólde ha egy csövet ledug, akkor pont nyitva tartja a szelepet, nem?úgysem jó. van egy ilyen biztonsági visszacsapó szelep féleség bennük (nemtudom mi a pontos neve) ami pont arra van, hogy csak befele tudjon menni az anyag, kifele neFelfeszített több tanksapkát és valószínűleg szivattyút is használt, nem tüdővel szívta megNálunk megoldotta egy csávó, mert az utcán parkoló összes kocsiból leszívta a benzint.azt hogy? már nem 1200es zsigák szaladgálnak az utakon, a legtöbb autónál már nem úgy van, hogy ledugom a golyós szelepet a tankba és már dől is kifelé a manna...
Willie Parker
peach
Willie Parker
peach
slowmotion
peach
több mint 1 éve
a csövet nem bírja ledugni, arra nyomásra nyit ahogy ömlik bele az üzemanyag a kútoszlopbólde ha egy csövet ledug, akkor pont nyitva tartja a szelepet, nem?úgysem jó. van egy ilyen biztonsági visszacsapó szelep féleség bennük (nemtudom mi a pontos neve) ami pont arra van, hogy csak befele tudjon menni az anyag, kifele neFelfeszített több tanksapkát és valószínűleg szivattyút is használt, nem tüdővel szívta megNálunk megoldotta egy csávó, mert az utcán parkoló összes kocsiból leszívta a benzint.azt hogy? már nem 1200es zsigák szaladgálnak az utakon, a legtöbb autónál már nem úgy van, hogy ledugom a golyós szelepet a tankba és már dől is kifelé a manna...
Willie Parker
peach
Willie Parker
peach
slowmotion
több mint 1 éve
Willie Parker
15 409
Fogalmam sincs, lehet, hogy nyitja a szelepet, majd ha kiderül a módszer, akkor leírom.úgysem jó. van egy ilyen biztonsági visszacsapó szelep féleség bennük (nemtudom mi a pontos neve) ami pont arra van, hogy csak befele tudjon menni az anyag, kifele neFelfeszített több tanksapkát és valószínűleg szivattyút is használt, nem tüdővel szívta megNálunk megoldotta egy csávó, mert az utcán parkoló összes kocsiból leszívta a benzint.azt hogy? már nem 1200es zsigák szaladgálnak az utakon, a legtöbb autónál már nem úgy van, hogy ledugom a golyós szelepet a tankba és már dől is kifelé a manna...
Willie Parker
peach
Willie Parker
peach
több mint 1 éve
de ha egy csövet ledug, akkor pont nyitva tartja a szelepet, nem?úgysem jó. van egy ilyen biztonsági visszacsapó szelep féleség bennük (nemtudom mi a pontos neve) ami pont arra van, hogy csak befele tudjon menni az anyag, kifele neFelfeszített több tanksapkát és valószínűleg szivattyút is használt, nem tüdővel szívta megNálunk megoldotta egy csávó, mert az utcán parkoló összes kocsiból leszívta a benzint.azt hogy? már nem 1200es zsigák szaladgálnak az utakon, a legtöbb autónál már nem úgy van, hogy ledugom a golyós szelepet a tankba és már dől is kifelé a manna...
Willie Parker
peach
Willie Parker
peach
több mint 1 éve
úgysem jó. van egy ilyen biztonsági visszacsapó szelep féleség bennük (nemtudom mi a pontos neve) ami pont arra van, hogy csak befele tudjon menni az anyag, kifele neFelfeszített több tanksapkát és valószínűleg szivattyút is használt, nem tüdővel szívta megNálunk megoldotta egy csávó, mert az utcán parkoló összes kocsiból leszívta a benzint.azt hogy? már nem 1200es zsigák szaladgálnak az utakon, a legtöbb autónál már nem úgy van, hogy ledugom a golyós szelepet a tankba és már dől is kifelé a manna...
Willie Parker
peach
Willie Parker
több mint 1 éve
azon már befér a duplacsövű....Most rendelt újra. Most így hívják. Egyébként egy ajtót résnyire nyitó és kinyúló krícsör a szóban forgó magasabb szinten gondolkodó.A "the higher level thinker" felhasználó nevű voltos rendelőt ti mire neveznétek át? Én csak egy egyszerű "derp"-re gondoltam, de van kb 20 percetek javaslatokat tenni.Thinkerbell.
gyeek
warr_b
gyeek
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 1 éve
Most rendelt újra. Most így hívják. Egyébként egy ajtót résnyire nyitó és kinyúló krícsör a szóban forgó magasabb szinten gondolkodó.A "the higher level thinker" felhasználó nevű voltos rendelőt ti mire neveznétek át? Én csak egy egyszerű "derp"-re gondoltam, de van kb 20 percetek javaslatokat tenni.Thinkerbell.
gyeek
warr_b
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 1 éve
A 69 jobb.Problems? Luftballon?99?????
r.baggio
Bazzani
warr_b
több mint 1 éve
Problems? Luftballon?99?????
r.baggio
Bazzani
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
99
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Willie Parker
15 409
Felfeszített több tanksapkát és valószínűleg szivattyút is használt, nem tüdővel szívta megNálunk megoldotta egy csávó, mert az utcán parkoló összes kocsiból leszívta a benzint.azt hogy? már nem 1200es zsigák szaladgálnak az utakon, a legtöbb autónál már nem úgy van, hogy ledugom a golyós szelepet a tankba és már dől is kifelé a manna...
Willie Parker
peach