NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
452
54
18:30-tól, ARENA4
Gyűlölködjünk
36 feliratkozó
több mint 1 éve
Ugyanazt tudom mondani hacsak házirend nem tiltja délelőtt hagyj kopogjon. Lehet kalapács műhely 😀.Ezeknek mindegy.Őszintén ha hétköznap délelőtt kalapál akkor jól teszi. Hétvégén nem illik, ebéd után gyerek altatási időben nem illik. Inkább kalapáljon akkor ha ennyire zavar kopogj be kerdezd meg miért aztán hatha meggyőzhető ha éjszakás vagy ne akkor kalapáljon.Nem az a baj, hogy kalapál.ja, a hülye bunkó hétköznap délelőtt kalapálni merészel. szerintem egyesével végig kellene kérdeznie mindenkit, hogy kit mikor nem zavar. biztos találna egy megfelelő időpontot mikor nyugodtan kalapálhat 😊Ebben a kibaszott lépcsőházban mindig van valami faszkalap aki miatt éjszakás meló után nem tudok aludni délelőtt.Most elvennéd a frissen kapott karácsonyi kapalácsot szerencsétlentől?
Én vagyok a hülye, hogy még nem gyilkoltam le itt senkit azzal a kalapáccsal amivel verik a falat állandóan.
Köszönöm, hogy leírhattam.
Bazzani
Tudod, el van a gyerek....
Egy kis empátiát ha kérhetnék.
kittli
peach
Az a baj, hogy ugyanabban a 2-3 lakásban van állandóan zaj.
Érdekes, hogy a többi 15ben nem kell állandóan szétverni valamit.
Például én egy éve nem fúrtam vagy kalapáltam semmit.
Bazzani
Azért az emberek nem az éjszakás Munka-Pihenési rendre vannak beállva.
Toca
Ugyanúgy kopog szombat ebéd után meg vasárnap is.
És nem az a baj ha ez néha előfordul.
Van olyan lakás amit 10éve folyamatosan újítanak fel 3havonta.
Albérlet.
Bazzani
Ha szombaton , vasárnap kopog at kell menni mindig aztán egyszer megunja.
több mint 1 éve
Ezeknek mindegy.Őszintén ha hétköznap délelőtt kalapál akkor jól teszi. Hétvégén nem illik, ebéd után gyerek altatási időben nem illik. Inkább kalapáljon akkor ha ennyire zavar kopogj be kerdezd meg miért aztán hatha meggyőzhető ha éjszakás vagy ne akkor kalapáljon.Nem az a baj, hogy kalapál.ja, a hülye bunkó hétköznap délelőtt kalapálni merészel. szerintem egyesével végig kellene kérdeznie mindenkit, hogy kit mikor nem zavar. biztos találna egy megfelelő időpontot mikor nyugodtan kalapálhat 😊Ebben a kibaszott lépcsőházban mindig van valami faszkalap aki miatt éjszakás meló után nem tudok aludni délelőtt.Most elvennéd a frissen kapott karácsonyi kapalácsot szerencsétlentől?
Én vagyok a hülye, hogy még nem gyilkoltam le itt senkit azzal a kalapáccsal amivel verik a falat állandóan.
Bazzani
kittli
peach
Bazzani
Toca
Ugyanúgy kopog szombat ebéd után meg vasárnap is.
És nem az a baj ha ez néha előfordul.
Van olyan lakás amit 10éve folyamatosan újítanak fel 3havonta.
Albérlet.
több mint 1 éve
Őszintén ha hétköznap délelőtt kalapál akkor jól teszi. Hétvégén nem illik, ebéd után gyerek altatási időben nem illik. Inkább kalapáljon akkor ha ennyire zavar kopogj be kerdezd meg miért aztán hatha meggyőzhető ha éjszakás vagy ne akkor kalapáljon.Nem az a baj, hogy kalapál.ja, a hülye bunkó hétköznap délelőtt kalapálni merészel. szerintem egyesével végig kellene kérdeznie mindenkit, hogy kit mikor nem zavar. biztos találna egy megfelelő időpontot mikor nyugodtan kalapálhat 😊Ebben a kibaszott lépcsőházban mindig van valami faszkalap aki miatt éjszakás meló után nem tudok aludni délelőtt.Most elvennéd a frissen kapott karácsonyi kapalácsot szerencsétlentől?
Bazzani
kittli
peach
Bazzani
több mint 1 éve
Nem az a baj, hogy kalapál.ja, a hülye bunkó hétköznap délelőtt kalapálni merészel. szerintem egyesével végig kellene kérdeznie mindenkit, hogy kit mikor nem zavar. biztos találna egy megfelelő időpontot mikor nyugodtan kalapálhat 😊Ebben a kibaszott lépcsőházban mindig van valami faszkalap aki miatt éjszakás meló után nem tudok aludni délelőtt.Most elvennéd a frissen kapott karácsonyi kapalácsot szerencsétlentől?
Bazzani
kittli
peach
több mint 1 éve
ja, a hülye bunkó hétköznap délelőtt kalapálni merészel. szerintem egyesével végig kellene kérdeznie mindenkit, hogy kit mikor nem zavar. biztos találna egy megfelelő időpontot mikor nyugodtan kalapálhat 😊Ebben a kibaszott lépcsőházban mindig van valami faszkalap aki miatt éjszakás meló után nem tudok aludni délelőtt.Most elvennéd a frissen kapott karácsonyi kapalácsot szerencsétlentől?
Bazzani
kittli
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 1 éve
Ebben a kibaszott lépcsőházban mindig van valami faszkalap aki miatt éjszakás meló után nem tudok aludni délelőtt.Most elvennéd a frissen kapott karácsonyi kapalácsot szerencsétlentől?
Bazzani
több mint 1 éve
Ebben a kibaszott lépcsőházban mindig van valami faszkalap aki miatt éjszakás meló után nem tudok aludni délelőtt. Én vagyok a hülye, hogy még nem gyilkoltam le itt senkit azzal a kalapáccsal amivel verik a falat állandóan.
több mint 1 éve
telex.hu/belfold/2022/12/19/gyongyos-benzin-lopas-autoigen. mikor kirohadt alólam az egyik kocsim és donornak adtam el. na mielőtt kilehelte a lelkét azelőtti nap toltam fullra 60 L gázolajjal. nem is foglalkoztam vele, mondom majd leszívom ha elkel. megvette egy faszi a kocsit, mondta kedd este jön érte a trélerrel. kedden délután 4 körül átszaladtam a szomszéd autószerelőhöz, hogy adjon már kölcsön egy lopócsövet. kérdezte minek az nekem, elmondtam. elkezdett röhögni, ő világosított fel, hogy ez már rég nem az 1200es zsiga korszak... 😃peach már próbálta a 😊Ok. Nem értek hozzá, úgyhogy lehet akár így is.a csövet nem bírja ledugni, arra nyomásra nyit ahogy ömlik bele az üzemanyag a kútoszlopbólde ha egy csövet ledug, akkor pont nyitva tartja a szelepet, nem?úgysem jó. van egy ilyen biztonsági visszacsapó szelep féleség bennük (nemtudom mi a pontos neve) ami pont arra van, hogy csak befele tudjon menni az anyag, kifele neFelfeszített több tanksapkát és valószínűleg szivattyút is használt, nem tüdővel szívta megNálunk megoldotta egy csávó, mert az utcán parkoló összes kocsiból leszívta a benzint.azt hogy? már nem 1200es zsigák szaladgálnak az utakon, a legtöbb autónál már nem úgy van, hogy ledugom a golyós szelepet a tankba és már dől is kifelé a manna...
Remélem azért összekeveredett a dízellel és le is tüdőzte!
Willie Parker
peach
Willie Parker
peach
slowmotion
peach
slowmotion
NB2
peach
Meglett 😁
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Hosszú, nem is feltétlenül èrdemes elolvasni, a mondandóm lènyege, hogy akkor adjanak ahhoz pènzt, hogy ki tudjak èpíteni egy a többletet felhasználó rendszert is pl hőszivattyú....telex.hu/gazdasag/2022/12/16/napelemes-haztartasi-kiseromu-eves-szaldoelszamolas-kivezetese-havi-szaldo
több mint 1 éve
Itt a HO és az iskola, tanársztájk kapcsán jutott eszembe, hogy mennyire gyűlültem mikor covid alatt digitális oktatás volt 2 általános iskolás koru gyerekkel.Egyszerűen, mintha 2 műszakba goldogztam volna, napi meló letudva (de közben mindenki lábújhegyen jár, mert mindenkin headset es mindenhol kamera), utána meg egyik gyereknek ellenőrizni a messengeret, kretat, emailt, teamst határidőket kiírni, kijegyeztelni mit melyik platformon kell beadni, milyen témában, majd jött a másik. 2 hét után már felmondtam volna a családnak legszívesebben. Soha többet! Szóval én szurkolok a tanároknak piszkosul, mert megegyszer meló melett ezt nem.Akkor a következő szint:Hamar rá fog jönni, hogy téved 😄
És ha valaki azt hiszi, hogy így még (kis)gyereket is lehet nevelni?
r.baggio
Az enyémek 6 és 9 múltak, de reggelente onnantól kezdve hogy felkeltem őket kb semmit nem tudok dolgozni, amíg el nem indulunk hogy intézménybe vigyem őket...
warr_b
Szükség van a napközis gyerekbörtönre, ahol tanulhatnak is! Na
XD
több mint 1 éve
öcsémék nekiálltak a széket rászögelni a motorháztetőre mer akkor elfértünk volna mind a kocsibanAddig jó ameddig nem az udvaron gurítja a kiengedett kézifékkel...Anyám egy volt főnöke mesélte egyszer, hogy egy fáradt hétvége délelőtt, a gyerek rohan be marha büszkén egy betondarabbal a kezében, és közli, hogy apa ráírtam a kocsira hogy "pözsó"
Willie Parker
Hanni
a nagyinak nem kellett volna külön fuvart intézni
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Addig jó ameddig nem az udvaron gurítja a kiengedett kézifékkel...Anyám egy volt főnöke mesélte egyszer, hogy egy fáradt hétvége délelőtt, a gyerek rohan be marha büszkén egy betondarabbal a kezében, és közli, hogy apa ráírtam a kocsira hogy "pözsó"
Willie Parker
több mint 1 éve
Willie Parker
15 409
Addig jó ameddig nem az udvaron gurítja a kiengedett kézifékkel...tegnap ugy dolgoztam h az asztalon mellettem tologatta az autokat....ez nagyon ritka amugy. 😀Az az igazi szívás, ha a srácok otthon maradnak betegség v intézményzárás, karantén miatt.Akkor a következő szint:Hamar rá fog jönni, hogy téved 😄
r.baggio
Az enyémek 6 és 9 múltak, de reggelente onnantól kezdve hogy felkeltem őket kb semmit nem tudok dolgozni, amíg el nem indulunk hogy intézménybe vigyem őket...
warr_b
Akkor én csak éjszakázni tudtam, mert hárman nyomták liveban a tanulást/tanítást, az ovist meg távol kellett ettől tartanom, mert nyilván ő is szerepelni szeretett volna.
Ez volt az az időszak, amikor kiolvastam a 1000 magyar népmesét, az Andersen és Benedek Elek összest meg végszükségben a teljes Bogyó-Babócát.
Willie Parker
YoungZeeZee
több mint 1 éve
YoungZeeZee
8 567
tegnap ugy dolgoztam h az asztalon mellettem tologatta az autokat....ez nagyon ritka amugy. 😀Az az igazi szívás, ha a srácok otthon maradnak betegség v intézményzárás, karantén miatt.Akkor a következő szint:Hamar rá fog jönni, hogy téved 😄
r.baggio
warr_b
Akkor én csak éjszakázni tudtam, mert hárman nyomták liveban a tanulást/tanítást, az ovist meg távol kellett ettől tartanom, mert nyilván ő is szerepelni szeretett volna.
Ez volt az az időszak, amikor kiolvastam a 1000 magyar népmesét, az Andersen és Benedek Elek összest meg végszükségben a teljes Bogyó-Babócát.
Willie Parker
több mint 1 éve
Willie Parker
15 409
Népmesékbőlmelyik volt a kedvenc mesed?Az az igazi szívás, ha a srácok otthon maradnak betegség v intézményzárás, karantén miatt.Akkor a következő szint:Hamar rá fog jönni, hogy téved 😄
r.baggio
warr_b
Willie Parker
csebi
A fellegjáró legény
A szélkirály kastélya
A gyémántemberke
Lúdas Matyit imádták meg Arany Lászlót is
Bogyót én végigszenvedtem, azt kötelességtudatból nyomtam
Andersen nekik még kicsit sok volt, de bonyolult ezért apának rövid és gyors, m elaludtak😃
több mint 1 éve
Ismerem, csináltuk...Az az igazi szívás, ha a srácok otthon maradnak betegség v intézményzárás, karantén miatt.Akkor a következő szint:Hamar rá fog jönni, hogy téved 😄
r.baggio
warr_b
Willie Parker
Fuhh, a B&B-t mennyire rühelltük, jájj...
Meg az annapetigergő könyvek, anyám borogass. Hál istennek hamar rövidre zártuk és túlment...
több mint 1 éve
az a baj hogy itthon is sok minden elveszi az ember figyelmétMeg hát olyan sok kávé már tényleg nemhasznos
de ha bemegy az idő fele locsifecsi
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
A Bogyó és Babóca dallamát rohadt sok ideig nem tudtam kiverni a fejemből.Az az igazi szívás, ha a srácok otthon maradnak betegség v intézményzárás, karantén miatt.Akkor a következő szint:Hamar rá fog jönni, hogy téved 😄
r.baggio
warr_b
Willie Parker
Hónapokig dúdoltam magamban még meló közben is.
Lányom rongyosra nézte a DVD-ket.
több mint 1 éve
Akkor a következő szint:Ezt le kell ülni megbeszélni.
r.baggio
Vagy ketten vagy szakember segítséggel.
Csak akkor lesz változás ha ő is belátja, hogy ez a helyzet így nem jó.
több mint 1 éve
melyik volt a kedvenc mesed?Az az igazi szívás, ha a srácok otthon maradnak betegség v intézményzárás, karantén miatt.Akkor a következő szint:Hamar rá fog jönni, hogy téved 😄
r.baggio
warr_b
Willie Parker
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Willie Parker
15 409
Az az igazi szívás, ha a srácok otthon maradnak betegség v intézményzárás, karantén miatt.Akkor a következő szint:Hamar rá fog jönni, hogy téved 😄
r.baggio
warr_b
több mint 1 éve
az a baj hogy itthon is sok minden elveszi az ember figyelmétde ha bemegy az idő fele locsifecsi
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Lúdas Solymi
8 029
Nálunk is igencsak fostak a Covid előtt, hogy jajj mi lesz így a teljesítménnyel, stb. stb., aztán a Covid megmutatta, hogy egyáltalán nem romlott, sőt, nőtt a teljesítmény és kiderült az is, hogy XY nem is dolgozik annyit mint amennyire mutatja 😀Erről azt olvastam, hogy a vezetőség számára kiderült, hogy az irodai vezetőkre valójában nincs szükség, akiknek a fő feladata a munka kiosztása és az eredmény számonkérésre. És ezt észrevették ezek az emberek és kitaláltak valami mondvacsinált indokot, hogy ők se vesszék el a munkájukat, így visszaterelve a népet az irodákba.Eleg sok helyen hallom. Gondolom kicsi így a kontroll és nem tetszik a felső vezetésnek.Mondjuk nálunk pont most jöttek rá, hogy nem olyan jó dolog ez a home office úgyhogy január 1-től vége. Hogy mi az indok azt ne kérdezzétek...Én a céges mobilt használom magánra is, 2 simmel.Ajanlott.en nekem siman megy igy egyszerubb is, foleg nem adnak masik telot csak gepet.mondjuk a cegest hasznalom szorfozesre, de az appok kikapcsolva. a napi kommunikacio nem mailem megy igy nem zavar ha molbilra hallom ha pittyeg.külön céges és magán telefon szerintem fontosLehet felrertem a kerdest.Mit tehet az ember, ha valakinek a covid alatt annyira bekattant a home office, hogy számára teljesen összemosódott a munkával töltött idő a tényleges otthonléttel?ha magától nem tudja szétválasztani akkor doki hogy segítsen neki
r.baggio
ami nekem segített szeparálni:
dedikált placc a melóhoz, 8 óra után fixen kikapcsolni mindent esetleg el is zárni
Negritis, a vajda
Mondjuk nekem ho mar covid elott volt. A lenyeg h kapcsoljon ki minden kommunikaciis vonalat a gepen mikor befejezte a munkat.
En pl beallitom az appokat h ne kapjak ertesitot ha irnak amig offline vagyok.pl telora
Mailek viszont jonnek , latom de nem erdekelnek.
YoungZeeZee
Negritis, a vajda
Anno en is neztem mindent mert miert ne.aztan ugy dontottem h lofaszt.onnantoo eleg hard headed vagyok ha munkaidorol van szo.1-2 alkalommal irt kollega privat uton mikor offon oltam.nem valaszoltam mert semmi olyan kerdes nem volt ami 2 perc kereses utan ne tudott volna megoldani es meg is oldotta.
A fonokok meg tudjak h vki off akkor off.
YoungZeeZee
Levél értesítéseket nem kapok, csak Teamst, az meg nem zavar, általában akkor keresnek csak ha vmihez tényleg kellek, ilyen szempontból normális a munkám meg a kollégák/cég is.
E-maileket néha megnézem ha tudom h valami fontos projekt fut, nehogy vmi félremenjen, de azon kívül nem szoktam.
HO-ban meg már én is eljutottam oda, hogy adott időben lecsapom a gépet, mert egyrészt csak fáradtabb leszek, másik h nekem is van életem és ilyen alapon nem szólhatnak rám, hisz betartom a work/life balanszot.
De amúgy csak 1-1 esetet tudok, amikor a segítségemet kérték, mert mástól valóban nem tudtak.
Visszatérve az eredeti kérdésre, ha vkinek nehezen megy elszakadni a munkától, mert túl elhivatott vagy lelkiismeretes, akkor fel kell állítani egy munkaidőt és azt be kell tartani.
Mittomén, attól függően h mikor végezne normálisan, be kell iktatni egy étkezést/sétát/edzést/bevásárlást, vmit.
Illetve ha lehetséges, akkor kialakítani egy munkasarkot neki és nem a kanapén meg itt-ott dolgozni.
Lúdas Solymi
Matthew99
Toca
Fontos_Vidra
De amúgy valaki bejárt, mert jobb volt neki meg most is az van, hogy alig bírták a HO-ból visszarángatni az embereket és muszáj volt kiadni a heti 2-3 HO napot, hogy legyen is bent valaki az irodában, ha már bérlik/felújították.
Szóval ment a cidri, utána meg már nem tudtak indokot mondani, hogy miért kell mindenkit berángatni dolgozni.
Ráadásul a munkaidőn is lazítottak és úgymond kötetlen lett, így legalább a gyerekesek tudják intézni a dolgokat normálisan vagy legalábbis könnyebben.
Én általában Hétfőn meg pénteken otthon melózom, a kettő között meg bent.
De ha esetleg úgy kelek fel, akkor megtehetném azt is, hogy nem megyek be aznap.
Viszont bejárni meg szeretek, mert legalább szocializálódok.
több mint 1 éve
Akkor a következő szint:Hamar rá fog jönni, hogy téved 😄
r.baggio
több mint 1 éve
Akkor a következő szint:téved. ennyi.
r.baggio
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...