NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Gyűlölködjünk

36 feliratkozó

több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 12 903 — Kinek mit intézett a kormánya
Na, már kezdik a tüzijátékot.
Azzal van a kisebb baj, pláne ha meszsebb vannak, nem a városközpontban. Viszont a tavalyiak után remélem idén kevesebb lesz a petárda, mert azzal fel tudnak baszni, főleg NCAA közben.
több mint 1 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 276 — Steelers fan
A seggfej amelyik nem képes értelmezni a KRESZ táblákat és még emberkedik utána.
Bolt mellett parkoló, majd a parkoló hátsó kijáratánál 1 irányú utca tábla. Parkolóból még visszafelé is lehet haladni. De emberünk eltorlaszolja a kijáratot, hogy ráneveljen a hülyeségére.
kittli
Nekem a kedvencem az elmúlt pár napból az az utánfutós kisbuszos volt, aki az M1-esen 130-nál lehagyott. Majd beállt elém 110-re. Aztán az egyik emelkedőn visszaelőztem, de utána a leejtőn 130-nál ismét lehagyott. 😀 Végül az M0-s lehajtóig már a látótávolságomból is kikerült, annyira sietett.
Mikey
Igazából akkor durrant el az agyam amikor még elkezdett pofázni.
Az "Öcsi" megszólítás volt az olaj, (20 évesen sem viseltem könnyen de már az 50-t taposom) utána már nem igazán volt megállás a jelzőkben amit tőlem kapott.
Lehet az asszony előtt akart vagánykodni, nem tudom.
több mint 1 éve
warr_b Washington Commanders 24 214 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Már vártam mikor kezdődik a minden évben kihagyhatatlan flame 😁

Megvettem a tüzijátékokat, jó lesz 🥳🎉
warr_b
Egyébként csak hogy miért is írtam be. Most az előbb fotóztam a naplementét az erkélyemről, és valaki pont petárdázott egyet, és annyira megijedtem, hogy majdnem leejtettem a telefont a negyedikről. Szóval ÉN ijedek meg tőle és én vagyok nyugtalan a nagy petárdázások-tűzijátékozások közepette. Nem a kiskutyám, nem a macskám, nem a szívbeteg nagymamám, hanem én. Soha nem volt rossz élményem, de a hangos és éles hangoktól akaratlanul is megijedek, így ezektől is. Konkrétan az utcára kimenni sem merek ilyenkor.
Mikey
Hmm. Nálunk a nagyobbik gyerek ilyen a kutyákkal. Soha semmi rossz élménye nem volt velük, mégis fosik tőlük.

Amúgy itt nálunk SEMMI nincs egyelőre, pedig fél 6... Ennyire megcsórósodtak az emberek? A tüzijátékárust is kérdeztem, ő is mondta hogy nem sok minden fogyott...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 657 — Cowboys fan
A seggfej amelyik nem képes értelmezni a KRESZ táblákat és még emberkedik utána.
Bolt mellett parkoló, majd a parkoló hátsó kijáratánál 1 irányú utca tábla. Parkolóból még visszafelé is lehet haladni. De emberünk eltorlaszolja a kijáratot, hogy ráneveljen a hülyeségére.
kittli
Nekem a kedvencem az elmúlt pár napból az az utánfutós kisbuszos volt, aki az M1-esen 130-nál lehagyott. Majd beállt elém 110-re. Aztán az egyik emelkedőn visszaelőztem, de utána a leejtőn 130-nál ismét lehagyott. 😀 Végül az M0-s lehajtóig már a látótávolságomból is kikerült, annyira sietett.
Mikey
67-es út, valamelyik kiváló képességű barom a kurva szekerén vagy képtelen volt beállítani a tompítottat, vagy Szigetvártól Kaposvárig távolságival jött mögöttem a sötétben.
Egyszer eldurrant az agyam, majdnem ráhúztam a ködlámpát, csak az elöl is világított, ott viszont egy mentő haladt, akivel nem akartam kibaszni.

Sajnos a város déli szélén lekanyarodott, ha marad a pláza előtti kereszteződésig (mert ott mindig sikerül piros lámpát kapni) akkor átballagtam volna hozzá, és nem túl költői nyelven megkérdezem, hogy melyik sorsjegyen nyerte a jogosítványát...
több mint 1 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 767 — Így remélem megfelelek nektek.....
Nálunk már elkezdték, de jó lesz közben istentiszteletet tartani....😊
több mint 1 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 755
Már vártam mikor kezdődik a minden évben kihagyhatatlan flame 😁

Megvettem a tüzijátékokat, jó lesz 🥳🎉
warr_b
Egyébként csak hogy miért is írtam be. Most az előbb fotóztam a naplementét az erkélyemről, és valaki pont petárdázott egyet, és annyira megijedtem, hogy majdnem leejtettem a telefont a negyedikről. Szóval ÉN ijedek meg tőle és én vagyok nyugtalan a nagy petárdázások-tűzijátékozások közepette. Nem a kiskutyám, nem a macskám, nem a szívbeteg nagymamám, hanem én. Soha nem volt rossz élményem, de a hangos és éles hangoktól akaratlanul is megijedek, így ezektől is. Konkrétan az utcára kimenni sem merek ilyenkor.
több mint 1 éve
kittli
több mint 1 éve
YoungZeeZee 8 567
kittli
A multkor lattam vkit aki a benzinkuton ment ki ott ahol bejott ergo mindenkivrl szemben.🤣
több mint 1 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 18 912 — Csodabogár
Lehetsz te a legjobb szülő a legkomolyabb értékek átadásával, rengeteg pénzért magánóráért, de ha rákap a faszra vagy a puncira, utána már csak reménykedhet az a szülő hogy visszatalál. Ha nem voltál karót nyelt seggfej akkor nagyobb esélyed van rá hogy marad gyereked.
Mégha úgy is tűnik sokszor hogy értelmetlen velük beszélni, a legváratlanabb pillanatban köszön vissza, hogy mégsem volt hiába.
Na, az nagyon jó érzés.

ozibozi
Oooké???

több mint 1 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 276 — Steelers fan
több mint 1 éve
Rohadjon meg minden olyan
kutyatartó’ aki nem viszi be a kutymorgót a lakásba vagy zárja el jól szilveszterkor. Szemét az ilyen, leszarja konkrétan a jószágot 😕
De majd hőzöngve panaszkodik.
ozibozi
Hasonlóképpen az ostoba tulkok, akik úgy ügy lövik fel a tüzijátékot meg a szikrázó sz.rjaikat, hogy más ingatlanán esik le. Illetve akik bedobnak bármi ilyet mások udvarába, és ki ne hagyjam azokat, akik az elhasznált vackaikat otthagyják a közterületen hogy elsején úgy nézzen ki az utca mint egy szemétdomb.
Jan
Ez így van, de mi köze a kutyusokhoz
ozibozi
A kutyák is buzik mind, amiért félnek a hangos pukkanó, robbanó hangoktól és a villanásoktól, annyi a köze. 😀
több mint 1 éve
ozibozi New York Giants 17 208
Lehetsz te a legjobb szülő a legkomolyabb értékek átadásával, rengeteg pénzért magánóráért, de ha rákap a faszra vagy a puncira, utána már csak reménykedhet az a szülő hogy visszatalál. Ha nem voltál karót nyelt seggfej akkor nagyobb esélyed van rá hogy marad gyereked.
Mégha úgy is tűnik sokszor hogy értelmetlen velük beszélni, a legváratlanabb pillanatban köszön vissza, hogy mégsem volt hiába.
Na, az nagyon jó érzés.

Szerkesztette: ozibozi
több mint 1 éve
ozibozi New York Giants 17 208
kutyatartó’ aki nem viszi be a kutymorgót a lakásba vagy zárja el jól szilveszterkor. Szemét az ilyen, leszarja konkrétan a jószágot 😕
ozibozi
Hasonlóképpen az ostoba tulkok, akik úgy ügy lövik fel a tüzijátékot meg a szikrázó sz.rjaikat, hogy más ingatlanán esik le. Illetve akik bedobnak bármi ilyet mások udvarába, és ki ne hagyjam azokat, akik az elhasznált vackaikat otthagyják a közterületen hogy elsején úgy nézzen ki az utca mint egy szemétdomb.
Jan
Ez így van, de mi köze a kutyusokhoz
több mint 1 éve
warr_b Washington Commanders 24 214 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
ozibozi
Jan
Ez mondjuk már a szokásos emberi gyökérség.
Én mindig szabad, nyílt terepen küldöm fel ahol fák sincsenek túl közel, utána lelocsolom vízzel, összeszedem és kidobom.
warr_b
warr, akkor te vmilyen szempontbol kiesel a szidasbol, de sokan nem csinljak azt amit te.
engem az jobban izgat h a gyerkoc meg aludna de a puffogtatas megy 😀
YoungZeeZee
Emmegmá' monnyuk gyerekfüggő, az enyémeket sose zavarta, aludtak nyugton mindig.

több mint 1 éve
Aki felnőttként kapucnis kabátot hord, az mondjuk meg is érdemelné 😄😝
warr_b
Excuse me, wat?
Hanni
Azt mondja, hogy a kapucnisok buzik.
Willie Parker
a kapucnisok, akik sportszárba, papucsba vannak
azokis?!?!?!?!?!
Gróf de sutianap
Sőt a szandálosok is 😄

több mint 1 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 347 — capitaine du château de Vienne 1487
warr_b
Excuse me, wat?
Hanni
Willie Parker
a kapucnisok, akik sportszárba, papucsba vannak
azokis?!?!?!?!?!

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 1 éve
gyeek LSU Tigers 8 189 — Faith, Fight, Fold
warr_b
és aki kapucnis pulcsit? 😀
Negritis, a vajda
És aki mindkettőt? 😊
csebi
Gondolom az olyan két zoknit is húz 🤣
warr_b
Ez telibe találtad.

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 1 éve
Assurbanapli Denver Broncos 1 355
warr_b
Excuse me, wat?
Hanni
Willie Parker
Végre valaki megértette
több mint 1 éve
Toca Minnesota Vikings 19 380 — Vikings fan
warr_b
Amikor Redskins Football team Commanders szurkoló próbál ízlésről tartani kiselőadást, mindig elgondolkozom, hogy ez valami inverz világ ? 🤔😂
több mint 1 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 15 409
warr_b
Excuse me, wat?
Hanni
több mint 1 éve
YoungZeeZee 8 567
warr_b
Excuse me, wat?
Hanni
mondjuk esoben tenyleg ego 😀 vagy hoban
több mint 1 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 311 — Je suis kobranadrág
warr_b
Excuse me, wat?
több mint 1 éve
YoungZeeZee 8 567
ozibozi
Jan
Én mindig szabad, nyílt terepen küldöm fel ahol fák sincsenek túl közel, utána lelocsolom vízzel, összeszedem és kidobom.
warr_b
warr, akkor te vmilyen szempontbol kiesel a szidasbol, de sokan nem csinljak azt amit te.
engem az jobban izgat h a gyerkoc meg aludna de a puffogtatas megy 😀
több mint 1 éve
ozibozi
Jan

több mint 1 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 120 — Steelers fan
ozibozi