NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
366
44
18:30-tól, ARENA4
Gyűlölködjünk
36 feliratkozó
több mint 1 éve
Na, már kezdik a tüzijátékot.Azzal van a kisebb baj, pláne ha meszsebb vannak, nem a városközpontban. Viszont a tavalyiak után remélem idén kevesebb lesz a petárda, mert azzal fel tudnak baszni, főleg NCAA közben.
több mint 1 éve
Igazából akkor durrant el az agyam amikor még elkezdett pofázni.A seggfej amelyik nem képes értelmezni a KRESZ táblákat és még emberkedik utána.Nekem a kedvencem az elmúlt pár napból az az utánfutós kisbuszos volt, aki az M1-esen 130-nál lehagyott. Majd beállt elém 110-re. Aztán az egyik emelkedőn visszaelőztem, de utána a leejtőn 130-nál ismét lehagyott. 😀 Végül az M0-s lehajtóig már a látótávolságomból is kikerült, annyira sietett.
Bolt mellett parkoló, majd a parkoló hátsó kijáratánál 1 irányú utca tábla. Parkolóból még visszafelé is lehet haladni. De emberünk eltorlaszolja a kijáratot, hogy ráneveljen a hülyeségére.
kittli
Mikey
Az "Öcsi" megszólítás volt az olaj, (20 évesen sem viseltem könnyen de már az 50-t taposom) utána már nem igazán volt megállás a jelzőkben amit tőlem kapott.
Lehet az asszony előtt akart vagánykodni, nem tudom.
több mint 1 éve
Hmm. Nálunk a nagyobbik gyerek ilyen a kutyákkal. Soha semmi rossz élménye nem volt velük, mégis fosik tőlük.Már vártam mikor kezdődik a minden évben kihagyhatatlan flame 😁Egyébként csak hogy miért is írtam be. Most az előbb fotóztam a naplementét az erkélyemről, és valaki pont petárdázott egyet, és annyira megijedtem, hogy majdnem leejtettem a telefont a negyedikről. Szóval ÉN ijedek meg tőle és én vagyok nyugtalan a nagy petárdázások-tűzijátékozások közepette. Nem a kiskutyám, nem a macskám, nem a szívbeteg nagymamám, hanem én. Soha nem volt rossz élményem, de a hangos és éles hangoktól akaratlanul is megijedek, így ezektől is. Konkrétan az utcára kimenni sem merek ilyenkor.
Megvettem a tüzijátékokat, jó lesz 🥳🎉
warr_b
Mikey
Amúgy itt nálunk SEMMI nincs egyelőre, pedig fél 6... Ennyire megcsórósodtak az emberek? A tüzijátékárust is kérdeztem, ő is mondta hogy nem sok minden fogyott...
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
67-es út, valamelyik kiváló képességű barom a kurva szekerén vagy képtelen volt beállítani a tompítottat, vagy Szigetvártól Kaposvárig távolságival jött mögöttem a sötétben.A seggfej amelyik nem képes értelmezni a KRESZ táblákat és még emberkedik utána.Nekem a kedvencem az elmúlt pár napból az az utánfutós kisbuszos volt, aki az M1-esen 130-nál lehagyott. Majd beállt elém 110-re. Aztán az egyik emelkedőn visszaelőztem, de utána a leejtőn 130-nál ismét lehagyott. 😀 Végül az M0-s lehajtóig már a látótávolságomból is kikerült, annyira sietett.
Bolt mellett parkoló, majd a parkoló hátsó kijáratánál 1 irányú utca tábla. Parkolóból még visszafelé is lehet haladni. De emberünk eltorlaszolja a kijáratot, hogy ráneveljen a hülyeségére.
kittli
Mikey
Egyszer eldurrant az agyam, majdnem ráhúztam a ködlámpát, csak az elöl is világított, ott viszont egy mentő haladt, akivel nem akartam kibaszni.
Sajnos a város déli szélén lekanyarodott, ha marad a pláza előtti kereszteződésig (mert ott mindig sikerül piros lámpát kapni) akkor átballagtam volna hozzá, és nem túl költői nyelven megkérdezem, hogy melyik sorsjegyen nyerte a jogosítványát...
több mint 1 éve
Nálunk már elkezdték, de jó lesz közben istentiszteletet tartani....😊
több mint 1 éve
Mikey
18 755
Már vártam mikor kezdődik a minden évben kihagyhatatlan flame 😁Egyébként csak hogy miért is írtam be. Most az előbb fotóztam a naplementét az erkélyemről, és valaki pont petárdázott egyet, és annyira megijedtem, hogy majdnem leejtettem a telefont a negyedikről. Szóval ÉN ijedek meg tőle és én vagyok nyugtalan a nagy petárdázások-tűzijátékozások közepette. Nem a kiskutyám, nem a macskám, nem a szívbeteg nagymamám, hanem én. Soha nem volt rossz élményem, de a hangos és éles hangoktól akaratlanul is megijedek, így ezektől is. Konkrétan az utcára kimenni sem merek ilyenkor.
Megvettem a tüzijátékokat, jó lesz 🥳🎉
warr_b
több mint 1 éve
Mikey
18 755
A seggfej amelyik nem képes értelmezni a KRESZ táblákat és még emberkedik utána.Nekem a kedvencem az elmúlt pár napból az az utánfutós kisbuszos volt, aki az M1-esen 130-nál lehagyott. Majd beállt elém 110-re. Aztán az egyik emelkedőn visszaelőztem, de utána a leejtőn 130-nál ismét lehagyott. 😀 Végül az M0-s lehajtóig már a látótávolságomból is kikerült, annyira sietett.
kittli
több mint 1 éve
YoungZeeZee
8 567
A seggfej amelyik nem képes értelmezni a KRESZ táblákat és még emberkedik utána.A multkor lattam vkit aki a benzinkuton ment ki ott ahol bejott ergo mindenkivrl szemben.🤣
kittli
több mint 1 éve
Lehetsz te a legjobb szülő a legkomolyabb értékek átadásával, rengeteg pénzért magánóráért, de ha rákap a faszra vagy a puncira, utána már csak reménykedhet az a szülő hogy visszatalál. Ha nem voltál karót nyelt seggfej akkor nagyobb esélyed van rá hogy marad gyereked.Oooké???
Mégha úgy is tűnik sokszor hogy értelmetlen velük beszélni, a legváratlanabb pillanatban köszön vissza, hogy mégsem volt hiába.
Na, az nagyon jó érzés.
ozibozi
több mint 1 éve
A seggfej amelyik nem képes értelmezni a KRESZ táblákat és még emberkedik utána.Bolt mellett parkoló, majd a parkoló hátsó kijáratánál 1 irányú utca tábla. Parkolóból még visszafelé is lehet haladni. De emberünk eltorlaszolja a kijáratot, hogy ráneveljen a hülyeségére.
több mint 1 éve
Mikey
18 755
A kutyák is buzik mind, amiért félnek a hangos pukkanó, robbanó hangoktól és a villanásoktól, annyi a köze. 😀Ez így van, de mi köze a kutyusokhozRohadjon meg minden olyanHasonlóképpen az ostoba tulkok, akik úgy ügy lövik fel a tüzijátékot meg a szikrázó sz.rjaikat, hogy más ingatlanán esik le. Illetve akik bedobnak bármi ilyet mások udvarába, és ki ne hagyjam azokat, akik az elhasznált vackaikat otthagyják a közterületen hogy elsején úgy nézzen ki az utca mint egy szemétdomb.
kutyatartó’ aki nem viszi be a kutymorgót a lakásba vagy zárja el jól szilveszterkor. Szemét az ilyen, leszarja konkrétan a jószágot 😕
De majd hőzöngve panaszkodik.
ozibozi
Jan
ozibozi
több mint 1 éve
ozibozi
17 208
Lehetsz te a legjobb szülő a legkomolyabb értékek átadásával, rengeteg pénzért magánóráért, de ha rákap a faszra vagy a puncira, utána már csak reménykedhet az a szülő hogy visszatalál. Ha nem voltál karót nyelt seggfej akkor nagyobb esélyed van rá hogy marad gyereked.Mégha úgy is tűnik sokszor hogy értelmetlen velük beszélni, a legváratlanabb pillanatban köszön vissza, hogy mégsem volt hiába.
Na, az nagyon jó érzés.
Szerkesztette: ozibozi
több mint 1 éve
ozibozi
17 208
Ez így van, de mi köze a kutyusokhozRohadjon meg minden olyanHasonlóképpen az ostoba tulkok, akik úgy ügy lövik fel a tüzijátékot meg a szikrázó sz.rjaikat, hogy más ingatlanán esik le. Illetve akik bedobnak bármi ilyet mások udvarába, és ki ne hagyjam azokat, akik az elhasznált vackaikat otthagyják a közterületen hogy elsején úgy nézzen ki az utca mint egy szemétdomb.
kutyatartó’ aki nem viszi be a kutymorgót a lakásba vagy zárja el jól szilveszterkor. Szemét az ilyen, leszarja konkrétan a jószágot 😕
ozibozi
Jan
több mint 1 éve
Emmegmá' monnyuk gyerekfüggő, az enyémeket sose zavarta, aludtak nyugton mindig.warr, akkor te vmilyen szempontbol kiesel a szidasbol, de sokan nem csinljak azt amit te.Ez mondjuk már a szokásos emberi gyökérség.Rohadjon meg minden olyanHasonlóképpen az ostoba tulkok, akik úgy ügy lövik fel a tüzijátékot meg a szikrázó sz.rjaikat, hogy más ingatlanán esik le. Illetve akik bedobnak bármi ilyet mások udvarába, és ki ne hagyjam azokat, akik az elhasznált vackaikat otthagyják a közterületen hogy elsején úgy nézzen ki az utca mint egy szemétdomb.
ozibozi
Jan
Én mindig szabad, nyílt terepen küldöm fel ahol fák sincsenek túl közel, utána lelocsolom vízzel, összeszedem és kidobom.
warr_b
engem az jobban izgat h a gyerkoc meg aludna de a puffogtatas megy 😀
YoungZeeZee
több mint 1 éve
Sőt a szandálosok is 😄a kapucnisok, akik sportszárba, papucsba vannakAzt mondja, hogy a kapucnisok buzik.Aki felnőttként kapucnis kabátot hord, az mondjuk meg is érdemelné 😄😝Excuse me, wat?
warr_b
Hanni
Willie Parker
azokis?!?!?!?!?!
Gróf de sutianap
több mint 1 éve
a kapucnisok, akik sportszárba, papucsba vannakAzt mondja, hogy a kapucnisok buzik.Aki felnőttként kapucnis kabátot hord, az mondjuk meg is érdemelné 😄😝Excuse me, wat?
warr_b
Hanni
Willie Parker
azokis?!?!?!?!?!
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 1 éve
Ez telibe találtad.Gondolom az olyan két zoknit is húz 🤣És aki mindkettőt? 😊Aki felnőttként kapucnis kabátot hord, az mondjuk meg is érdemelné 😄😝és aki kapucnis pulcsit? 😀
warr_b
Negritis, a vajda
csebi
warr_b
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 1 éve
Assurbanapli
1 355
Végre valaki megértetteAzt mondja, hogy a kapucnisok buzik.Aki felnőttként kapucnis kabátot hord, az mondjuk meg is érdemelné 😄😝Excuse me, wat?
warr_b
Hanni
Willie Parker
több mint 1 éve
Aki felnőttként kapucnis kabátot hord, az mondjuk meg is érdemelné 😄😝Amikor
warr_b
több mint 1 éve
Willie Parker
15 409
Azt mondja, hogy a kapucnisok buzik.Aki felnőttként kapucnis kabátot hord, az mondjuk meg is érdemelné 😄😝Excuse me, wat?
warr_b
Hanni
több mint 1 éve
YoungZeeZee
8 567
mondjuk esoben tenyleg ego 😀 vagy hobanAki felnőttként kapucnis kabátot hord, az mondjuk meg is érdemelné 😄😝Excuse me, wat?
warr_b
Hanni
több mint 1 éve
Aki felnőttként kapucnis kabátot hord, az mondjuk meg is érdemelné 😄😝Excuse me, wat?
warr_b
több mint 1 éve
YoungZeeZee
8 567
warr, akkor te vmilyen szempontbol kiesel a szidasbol, de sokan nem csinljak azt amit te.Ez mondjuk már a szokásos emberi gyökérség.Rohadjon meg minden olyanHasonlóképpen az ostoba tulkok, akik úgy ügy lövik fel a tüzijátékot meg a szikrázó sz.rjaikat, hogy más ingatlanán esik le. Illetve akik bedobnak bármi ilyet mások udvarába, és ki ne hagyjam azokat, akik az elhasznált vackaikat otthagyják a közterületen hogy elsején úgy nézzen ki az utca mint egy szemétdomb.
ozibozi
Jan
Én mindig szabad, nyílt terepen küldöm fel ahol fák sincsenek túl közel, utána lelocsolom vízzel, összeszedem és kidobom.
warr_b
engem az jobban izgat h a gyerkoc meg aludna de a puffogtatas megy 😀
több mint 1 éve
Ez mondjuk már a szokásos emberi gyökérség.Rohadjon meg minden olyanHasonlóképpen az ostoba tulkok, akik úgy ügy lövik fel a tüzijátékot meg a szikrázó sz.rjaikat, hogy más ingatlanán esik le. Illetve akik bedobnak bármi ilyet mások udvarába, és ki ne hagyjam azokat, akik az elhasznált vackaikat otthagyják a közterületen hogy elsején úgy nézzen ki az utca mint egy szemétdomb.
ozibozi
Jan
több mint 1 éve
Rohadjon meg minden olyanHasonlóképpen az ostoba tulkok, akik úgy ügy lövik fel a tüzijátékot meg a szikrázó sz.rjaikat, hogy más ingatlanán esik le. Illetve akik bedobnak bármi ilyet mások udvarába, és ki ne hagyjam azokat, akik az elhasznált vackaikat otthagyják a közterületen hogy elsején úgy nézzen ki az utca mint egy szemétdomb.
ozibozi