NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
370
44
18:30-tól, ARENA4
Gyűlölködjünk
36 feliratkozó
több mint 1 éve
Hazaértem.nem bírom a nyomorultat, de ez idevág 😀
Aludnék.
Ablakcsere a "szokásos helyek" egyikén.
Tegnap a szomszédban volt villanyszerelés falbontással.
Mintha egy építkezésen élnék.
Bazzani
www.youtube.com/watch?v=hhp_ExSjY7M
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
YoungZeeZee
8 567
Kb ugyanez.a szomszed 18korul lotte fel a cuccokat amit az ablakbol lattunk es tetszett neki4 éves fiamtól kérdeztem, hogy megnézzük a tűzijátékokat?Fuu ne is mond .vegig durrogtatas volt.szoval nagy nehezen el tudott aludni ejfel elott.igazabol tetszett neki a hang es a latvany is..de leginkabb csak hallotta h a kornyeken ment a bimbum..Nekem szilveszterkor egy szavam sincs a durrogtatókra, mert hozzátartozik, meg olyankor mi is úgykészülünk.nálunk voltak, akik a greenwichi idő szerint tolták elsején. nagyjából letolta mki 0:50ig, erre vmeik hülye elkezdi 1:00kor, nyilván erre már megébredt a kislányom ...
De ma este már igazán szájbabaszhatná a kurvaanyját aki még mindig ebben leli örömét.
Hanni
csebi
Na szoval pont elaludt 12 elott mondom bazz par perc es fel fog ebredni..
Essss
Nem.olyan alvokaval rendelkezik h ha o alszik akkor alszik.nem eloszor nem ebredt fel hangos hangokra.
Megusztuk az ejfeli ropogasokat.
YoungZeeZee
A nemleges válaszra még visszakérdeztem, hogy biztos?
"Na jó, ha annyira akarod"
Megnéztünk egy párat, majd fekvés. Utána még egy órán keresztül "apa, valahol lőnek, nézzük meg"
"Aludj már!"
Magammal toltam ki.
kittli
Majd csak durrogtatast hallottunk latni nem lattuk semmit de szegeny mindig jott h nezzunk ki....
több mint 1 éve
Gyengék kavéja!Ja. Végül 14órára készen lettek.Hazaértem.Jó helyre mentél haza?
Aludnék.
Bazzani
Mikey
Most láttam a kiírást, hogy sok munkálat lesz a héten náluk.
Mindegy, alvas nélkül is van élet.
Bazzani
több mint 1 éve
Ja. Végül 14órára készen lettek.Hazaértem.Jó helyre mentél haza?
Aludnék.
Bazzani
Mikey
Most láttam a kiírást, hogy sok munkálat lesz a héten náluk.
Mindegy, alvas nélkül is van élet.
több mint 1 éve
Mikey
18 755
Hazaértem.Jó helyre mentél haza?
Aludnék.
Bazzani
több mint 1 éve
4 éves fiamtól kérdeztem, hogy megnézzük a tűzijátékokat?Fuu ne is mond .vegig durrogtatas volt.szoval nagy nehezen el tudott aludni ejfel elott.igazabol tetszett neki a hang es a latvany is..de leginkabb csak hallotta h a kornyeken ment a bimbum..Nekem szilveszterkor egy szavam sincs a durrogtatókra, mert hozzátartozik, meg olyankor mi is úgykészülünk.nálunk voltak, akik a greenwichi idő szerint tolták elsején. nagyjából letolta mki 0:50ig, erre vmeik hülye elkezdi 1:00kor, nyilván erre már megébredt a kislányom ...
De ma este már igazán szájbabaszhatná a kurvaanyját aki még mindig ebben leli örömét.
Hanni
csebi
Essss
Nem.olyan alvokaval rendelkezik h ha o alszik akkor alszik.nem eloszor nem ebredt fel hangos hangokra.
YoungZeeZee
A nemleges válaszra még visszakérdeztem, hogy biztos?
"Na jó, ha annyira akarod"
Megnéztünk egy párat, majd fekvés. Utána még egy órán keresztül "apa, valahol lőnek, nézzük meg"
"Aludj már!"
Magammal toltam ki.
több mint 1 éve
YoungZeeZee
8 567
Fuu ne is mond .vegig durrogtatas volt.szoval nagy nehezen el tudott aludni ejfel elott.igazabol tetszett neki a hang es a latvany is..de leginkabb csak hallotta h a kornyeken ment a bimbum..Nekem szilveszterkor egy szavam sincs a durrogtatókra, mert hozzátartozik, meg olyankor mi is úgykészülünk.nálunk voltak, akik a greenwichi idő szerint tolták elsején. nagyjából letolta mki 0:50ig, erre vmeik hülye elkezdi 1:00kor, nyilván erre már megébredt a kislányom ...
Hanni
csebi
Essss
több mint 1 éve
Nekem szilveszterkor egy szavam sincs a durrogtatókra, mert hozzátartozik, meg olyankor mi is úgykészülünk.nálunk voltak, akik a greenwichi idő szerint tolták elsején. nagyjából letolta mki 0:50ig, erre vmeik hülye elkezdi 1:00kor, nyilván erre már megébredt a kislányom ...
Hanni
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
YoungZeeZee
8 567
Hazaértem.Sajna ez van ha az ember forditottan el.
Aludnék.
Bazzani
több mint 1 éve
Hazaértem.Aludnék.
több mint 1 éve
Nekem szilveszterkor egy szavam sincs a durrogtatókra, mert hozzátartozik, meg olyankor mi is úgykészülünk.De ma este már igazán szájbabaszhatná a kurvaanyját aki még mindig ebben leli örömét.
több mint 1 éve
annál kicsibb bonyibb, a lényeg h középmotor két tengely között helyezkedik el, farmotor meg a hátsó tengely felett/mögött.Ez kicsit ilyen nem ravasz hanem elsütőbillentyű vita, de OK.az egy középmotoros elrendezés.r8 nem farmotorosFarmotoros kocsid van? Végre egy jó autóizlésü forumtárs. Porsche? Ferrari? Audi r8?Így van. kb egy hónapja nem működik a bal hátsó féklámpám. Gondoltam megoldom én. Videó alapján csak a motort nem kell kivenni mielőtt hozzáférnék. Szervízbe nyugodtan hagyja itt kb két hét múlva szólunk hogy kész van. Nyilván tudom addig nélkülözni a kocsit.Sajnos az autószervíz kurvára nem olcsó dolog, vhol értem h manapság ezen spórolnak az emberek, persze ha ezért meg kapnak vmi fasza bírságot, az halmozott szívás.Egyébként egy "egyszerű" izzócserére is kb. két hét, mire nálunk kapsz időpontot szervízbe. Mert hát nem egyszerű az sem, mert le kell bontani a fél autót hozzá.
empty taxi
De persze nagyrészt nem az izzó hibája a probléma, hanem a sofőré hogy baszik felkapcsolni, ami amúgy teljesen érthetetlen.
Mikey
Nemes samu09
vpi
Kúrfürst briareos
Akkor az egy legokészlet az ablak alatt?
vpi
szivesen
Kúrfürst briareos
vpi
több mint 1 éve
Ez kicsit ilyen nem ravasz hanem elsütőbillentyű vita, de OK.az egy középmotoros elrendezés.r8 nem farmotorosFarmotoros kocsid van? Végre egy jó autóizlésü forumtárs. Porsche? Ferrari? Audi r8?Így van. kb egy hónapja nem működik a bal hátsó féklámpám. Gondoltam megoldom én. Videó alapján csak a motort nem kell kivenni mielőtt hozzáférnék. Szervízbe nyugodtan hagyja itt kb két hét múlva szólunk hogy kész van. Nyilván tudom addig nélkülözni a kocsit.Sajnos az autószervíz kurvára nem olcsó dolog, vhol értem h manapság ezen spórolnak az emberek, persze ha ezért meg kapnak vmi fasza bírságot, az halmozott szívás.Egyébként egy "egyszerű" izzócserére is kb. két hét, mire nálunk kapsz időpontot szervízbe. Mert hát nem egyszerű az sem, mert le kell bontani a fél autót hozzá.
empty taxi
De persze nagyrészt nem az izzó hibája a probléma, hanem a sofőré hogy baszik felkapcsolni, ami amúgy teljesen érthetetlen.
Mikey
Nemes samu09
vpi
Kúrfürst briareos
vpi
szivesen
Kúrfürst briareos
több mint 1 éve
Smart. Egyébként csak túlzásnak szántam hogy mennyire el kell bontani a kocsit 😃az egy középmotoros elrendezés.r8 nem farmotorosFarmotoros kocsid van? Végre egy jó autóizlésü forumtárs. Porsche? Ferrari? Audi r8?Így van. kb egy hónapja nem működik a bal hátsó féklámpám. Gondoltam megoldom én. Videó alapján csak a motort nem kell kivenni mielőtt hozzáférnék. Szervízbe nyugodtan hagyja itt kb két hét múlva szólunk hogy kész van. Nyilván tudom addig nélkülözni a kocsit.Sajnos az autószervíz kurvára nem olcsó dolog, vhol értem h manapság ezen spórolnak az emberek, persze ha ezért meg kapnak vmi fasza bírságot, az halmozott szívás.Egyébként egy "egyszerű" izzócserére is kb. két hét, mire nálunk kapsz időpontot szervízbe. Mert hát nem egyszerű az sem, mert le kell bontani a fél autót hozzá.
empty taxi
Mikey
Nemes samu09
vpi
Kúrfürst briareos
vpi
szivesen
Kúrfürst briareos
több mint 1 éve
az egy középmotoros elrendezés.r8 nem farmotorosFarmotoros kocsid van? Végre egy jó autóizlésü forumtárs. Porsche? Ferrari? Audi r8?Így van. kb egy hónapja nem működik a bal hátsó féklámpám. Gondoltam megoldom én. Videó alapján csak a motort nem kell kivenni mielőtt hozzáférnék. Szervízbe nyugodtan hagyja itt kb két hét múlva szólunk hogy kész van. Nyilván tudom addig nélkülözni a kocsit.Sajnos az autószervíz kurvára nem olcsó dolog, vhol értem h manapság ezen spórolnak az emberek, persze ha ezért meg kapnak vmi fasza bírságot, az halmozott szívás.Egyébként egy "egyszerű" izzócserére is kb. két hét, mire nálunk kapsz időpontot szervízbe. Mert hát nem egyszerű az sem, mert le kell bontani a fél autót hozzá.
empty taxi
Mikey
Nemes samu09
vpi
Kúrfürst briareos
vpi
szivesen
több mint 1 éve
Kispócki lesz az!Skoda 120Farmotoros kocsid van? Végre egy jó autóizlésü forumtárs. Porsche? Ferrari? Audi r8?Így van. kb egy hónapja nem működik a bal hátsó féklámpám. Gondoltam megoldom én. Videó alapján csak a motort nem kell kivenni mielőtt hozzáférnék. Szervízbe nyugodtan hagyja itt kb két hét múlva szólunk hogy kész van. Nyilván tudom addig nélkülözni a kocsit.Sajnos az autószervíz kurvára nem olcsó dolog, vhol értem h manapság ezen spórolnak az emberek, persze ha ezért meg kapnak vmi fasza bírságot, az halmozott szívás.Egyébként egy "egyszerű" izzócserére is kb. két hét, mire nálunk kapsz időpontot szervízbe. Mert hát nem egyszerű az sem, mert le kell bontani a fél autót hozzá.
empty taxi
Mikey
Nemes samu09
vpi
slowmotion
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 1 éve
Sajnos az autószervíz kurvára nem olcsó dolog, vhol értem h manapság ezen spórolnak az emberek, persze ha ezért meg kapnak vmi fasza bírságot, az halmozott szívás.Aki majmot tart annak a banánra is futnia kell! 🤗
empty taxi
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 1 éve
Fontos_Vidra
1 483
ez középmotorosr8 nem farmotorosFarmotoros kocsid van? Végre egy jó autóizlésü forumtárs. Porsche? Ferrari? Audi r8?Így van. kb egy hónapja nem működik a bal hátsó féklámpám. Gondoltam megoldom én. Videó alapján csak a motort nem kell kivenni mielőtt hozzáférnék. Szervízbe nyugodtan hagyja itt kb két hét múlva szólunk hogy kész van. Nyilván tudom addig nélkülözni a kocsit.Sajnos az autószervíz kurvára nem olcsó dolog, vhol értem h manapság ezen spórolnak az emberek, persze ha ezért meg kapnak vmi fasza bírságot, az halmozott szívás.Egyébként egy "egyszerű" izzócserére is kb. két hét, mire nálunk kapsz időpontot szervízbe. Mert hát nem egyszerű az sem, mert le kell bontani a fél autót hozzá.
empty taxi
Mikey
Nemes samu09
vpi
Kúrfürst briareos
vpi
több mint 1 éve
r8 nem farmotorosFarmotoros kocsid van? Végre egy jó autóizlésü forumtárs. Porsche? Ferrari? Audi r8?Így van. kb egy hónapja nem működik a bal hátsó féklámpám. Gondoltam megoldom én. Videó alapján csak a motort nem kell kivenni mielőtt hozzáférnék. Szervízbe nyugodtan hagyja itt kb két hét múlva szólunk hogy kész van. Nyilván tudom addig nélkülözni a kocsit.Sajnos az autószervíz kurvára nem olcsó dolog, vhol értem h manapság ezen spórolnak az emberek, persze ha ezért meg kapnak vmi fasza bírságot, az halmozott szívás.Egyébként egy "egyszerű" izzócserére is kb. két hét, mire nálunk kapsz időpontot szervízbe. Mert hát nem egyszerű az sem, mert le kell bontani a fél autót hozzá.
empty taxi
Mikey
Nemes samu09
vpi
Kúrfürst briareos
több mint 1 éve
r8 nem farmotorosFarmotoros kocsid van? Végre egy jó autóizlésü forumtárs. Porsche? Ferrari? Audi r8?Így van. kb egy hónapja nem működik a bal hátsó féklámpám. Gondoltam megoldom én. Videó alapján csak a motort nem kell kivenni mielőtt hozzáférnék. Szervízbe nyugodtan hagyja itt kb két hét múlva szólunk hogy kész van. Nyilván tudom addig nélkülözni a kocsit.Sajnos az autószervíz kurvára nem olcsó dolog, vhol értem h manapság ezen spórolnak az emberek, persze ha ezért meg kapnak vmi fasza bírságot, az halmozott szívás.Egyébként egy "egyszerű" izzócserére is kb. két hét, mire nálunk kapsz időpontot szervízbe. Mert hát nem egyszerű az sem, mert le kell bontani a fél autót hozzá.
empty taxi
Mikey
Nemes samu09
vpi
több mint 1 éve
Skoda 120Farmotoros kocsid van? Végre egy jó autóizlésü forumtárs. Porsche? Ferrari? Audi r8?Így van. kb egy hónapja nem működik a bal hátsó féklámpám. Gondoltam megoldom én. Videó alapján csak a motort nem kell kivenni mielőtt hozzáférnék. Szervízbe nyugodtan hagyja itt kb két hét múlva szólunk hogy kész van. Nyilván tudom addig nélkülözni a kocsit.Sajnos az autószervíz kurvára nem olcsó dolog, vhol értem h manapság ezen spórolnak az emberek, persze ha ezért meg kapnak vmi fasza bírságot, az halmozott szívás.Egyébként egy "egyszerű" izzócserére is kb. két hét, mire nálunk kapsz időpontot szervízbe. Mert hát nem egyszerű az sem, mert le kell bontani a fél autót hozzá.
empty taxi
Mikey
Nemes samu09
vpi
több mint 1 éve
Farmotoros kocsid van? Végre egy jó autóizlésü forumtárs. Porsche? Ferrari? Audi r8?Így van. kb egy hónapja nem működik a bal hátsó féklámpám. Gondoltam megoldom én. Videó alapján csak a motort nem kell kivenni mielőtt hozzáférnék. Szervízbe nyugodtan hagyja itt kb két hét múlva szólunk hogy kész van. Nyilván tudom addig nélkülözni a kocsit.Sajnos az autószervíz kurvára nem olcsó dolog, vhol értem h manapság ezen spórolnak az emberek, persze ha ezért meg kapnak vmi fasza bírságot, az halmozott szívás.Egyébként egy "egyszerű" izzócserére is kb. két hét, mire nálunk kapsz időpontot szervízbe. Mert hát nem egyszerű az sem, mert le kell bontani a fél autót hozzá.
empty taxi
Mikey
Nemes samu09
több mint 1 éve
mikor mi, nekünk a Focus II-ben a bal első tompa szokott tönkremenni (mint a Focus II-ben általában), viszont eddig bármikor beálltam márkaszervizbe, terheltségtől függően 15-30 perc alatt cserélték.Sajnos az autószervíz kurvára nem olcsó dolog, vhol értem h manapság ezen spórolnak az emberek, persze ha ezért meg kapnak vmi fasza bírságot, az halmozott szívás.Egyébként egy "egyszerű" izzócserére is kb. két hét, mire nálunk kapsz időpontot szervízbe. Mert hát nem egyszerű az sem, mert le kell bontani a fél autót hozzá.
empty taxi
Mikey
nyilván egy hátsó helyzetjelző ennél bonyolultabb, de itt első tompák sem voltak tegnap
több mint 1 éve
Sajnos az autószervíz kurvára nem olcsó dolog, vhol értem h manapság ezen spórolnak az emberek, persze ha ezért meg kapnak vmi fasza bírságot, az halmozott szívás.Aki nem tudja kifizetni, annak nem telik autóra.
empty taxi
több mint 1 éve
Így van. kb egy hónapja nem működik a bal hátsó féklámpám. Gondoltam megoldom én. Videó alapján csak a motort nem kell kivenni mielőtt hozzáférnék. Szervízbe nyugodtan hagyja itt kb két hét múlva szólunk hogy kész van. Nyilván tudom addig nélkülözni a kocsit.Sajnos az autószervíz kurvára nem olcsó dolog, vhol értem h manapság ezen spórolnak az emberek, persze ha ezért meg kapnak vmi fasza bírságot, az halmozott szívás.Egyébként egy "egyszerű" izzócserére is kb. két hét, mire nálunk kapsz időpontot szervízbe. Mert hát nem egyszerű az sem, mert le kell bontani a fél autót hozzá.
empty taxi
Mikey