NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
170
29
18:30-tól, ARENA4
Gyűlölködjünk
36 feliratkozó
több mint 1 éve
Ez ugye az a híd aminek az egyik végén sebességmérő van? Remélem ott lassított, nehogy büntetést is kapjon 🙂Egy hét múlva jogsi nélkül.Szegeden a Bertalan hídon baleset.Gondolom majd kap egy év felfüggesztettet, és majd újra vezethet fél év múlva.
Előtte a csávó 80al rongyolt végig a Rió kávézó melletti kisutcán, farolva kihajtott, szembesávba végig teligázzal.
Full bedrogozva, kocsiból ordibálva.
Lányomnak vártunk az edzésére. Végignéztük.
Aztán a hídon lerombolt 3kocsit.
Állítólag a zsaruk alig tudták kiszedni a kocsiból olyan kész volt.
Bazzani
Mikey
Bazzani
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 1 éve
Egy hét múlva jogsi nélkül.Szegeden a Bertalan hídon baleset.Gondolom majd kap egy év felfüggesztettet, és majd újra vezethet fél év múlva.
Előtte a csávó 80al rongyolt végig a Rió kávézó melletti kisutcán, farolva kihajtott, szembesávba végig teligázzal.
Bazzani
Mikey
több mint 1 éve
Mikey
18 755
Szegeden a Bertalan hídon baleset.Gondolom majd kap egy év felfüggesztettet, és majd újra vezethet fél év múlva.
Bazzani
több mint 1 éve
én eleve nem értem b+ hogy a faszba nem lehet a tartalomhoz illő reklámot odabaszni 2022benÉn teljesen egyetértek veled.Nincsenek kétségeim, hogy ez a bajom senkit nem érdekel és nem is volt célom továbbvinni. Azért kaptam fel a vizet, mert a gyerek is nézte a műsort amit ilyen reklámmal szakítottak meg, ráadásul én se szeretem a horrort.höhö, majd a nemzeti média bizottság biztos jól a tv2 körmére néz (pillanatra azt hittem hogy a viccek topicban vagyunk 😀 )Azért a tv2play-nél is elmehetnének melegebb helyre. Gyerekes műsornál jobb helyre is berakhatták volna egy 16-os karikás horrorfilm bemutatóját, amit ráadásul skippelni se lehet...sztem ezért felnyomhatóak btw
Matthew99
Negritis, a vajda
Fontos_Vidra
Matthew99
Egyszerűen azt tartom képtelennek, hogy ezt az adót elővegyék.
Fontos_Vidra
és ez nem csak a tv2playnél van a kibaszott youtube is azon vernyákol hogy megszünteti a monetizátott 2 bazmeg és egy fákjú miatt
vagy akár csak azért mert van egy olyan kép ami szerinte necces
és nem az hogy célzott reklámok mennek oda hanem szimplán a csatorna kevesebb pénzt kap majd
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Szegeden a Bertalan hídon baleset.Előtte a csávó 80al rongyolt végig a Rió kávézó melletti kisutcán, farolva kihajtott, szembesávba végig teligázzal.
több mint 1 éve
Fontos_Vidra
1 483
Én teljesen egyetértek veled.Nincsenek kétségeim, hogy ez a bajom senkit nem érdekel és nem is volt célom továbbvinni. Azért kaptam fel a vizet, mert a gyerek is nézte a műsort amit ilyen reklámmal szakítottak meg, ráadásul én se szeretem a horrort.höhö, majd a nemzeti média bizottság biztos jól a tv2 körmére néz (pillanatra azt hittem hogy a viccek topicban vagyunk 😀 )Azért a tv2play-nél is elmehetnének melegebb helyre. Gyerekes műsornál jobb helyre is berakhatták volna egy 16-os karikás horrorfilm bemutatóját, amit ráadásul skippelni se lehet...sztem ezért felnyomhatóak btw
Matthew99
Negritis, a vajda
Fontos_Vidra
Matthew99
Egyszerűen azt tartom képtelennek, hogy ezt az adót elővegyék.
több mint 1 éve
Nincsenek kétségeim, hogy ez a bajom senkit nem érdekel és nem is volt célom továbbvinni. Azért kaptam fel a vizet, mert a gyerek is nézte a műsort amit ilyen reklámmal szakítottak meg, ráadásul én se szeretem a horrort.höhö, majd a nemzeti média bizottság biztos jól a tv2 körmére néz (pillanatra azt hittem hogy a viccek topicban vagyunk 😀 )Azért a tv2play-nél is elmehetnének melegebb helyre. Gyerekes műsornál jobb helyre is berakhatták volna egy 16-os karikás horrorfilm bemutatóját, amit ráadásul skippelni se lehet...sztem ezért felnyomhatóak btw
Matthew99
Negritis, a vajda
Fontos_Vidra
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 1 éve
Fontos_Vidra
1 483
höhö, majd a nemzeti média bizottság biztos jól a tv2 körmére néz (pillanatra azt hittem hogy a viccek topicban vagyunk 😀 )Azért a tv2play-nél is elmehetnének melegebb helyre. Gyerekes műsornál jobb helyre is berakhatták volna egy 16-os karikás horrorfilm bemutatóját, amit ráadásul skippelni se lehet...sztem ezért felnyomhatóak btw
Matthew99
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
Azért a tv2play-nél is elmehetnének melegebb helyre. Gyerekes műsornál jobb helyre is berakhatták volna egy 16-os karikás horrorfilm bemutatóját, amit ráadásul skippelni se lehet...sztem ezért felnyomhatóak btw
Matthew99
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Azért a tv2play-nél is elmehetnének melegebb helyre. Gyerekes műsornál jobb helyre is berakhatták volna egy 16-os karikás horrorfilm bemutatóját, amit ráadásul skippelni se lehet...
több mint 1 éve
Az amúgy jó ár! Valami év végi leárazás volt és meg akartak szabadulni a maradéktól?De jól megy itt a környékbeli henteseknek...Viszont ilyenkor van a társas vadászatok főszezonja, így vadhús van bőven mindenhol.
Nyilván az ünnepek alatt azért leürült a fagyasztó, gondoltuk feltankolunk kicsit. Hát az összes hentes zárva, nyitás 10-én... B+.
warr_b
400+ Áfa áron vettem szarvast, rendesen számlásan a Mecsekerdőtől. Egy 40 kilós állat kb 20e ft, lett belőle több mint 20 kiló hús, és ez olyan bio, amilyen csak lehet. Sok elmegy belőle, bőr meg ilyenek, de még így is, a végén a húsnak kilója 1000 ft alá jön ki.
Persze sokan nem tudnak elrakni ennyit (én sem) , úgyhogy mindig ketten összeállunk, és felezünk, vagy tesómmal, sógorommal, vagy egy haverral. Simán megéri.
Jan
több mint 1 éve
megzavart, hogy Vasas drukker 😊Bocs, akkor én néztem be, valamiért azt gondoltam hogy pécsi vagy.Ez jól hangzik, de egyrészt a gyerekek nem biztos hogy megeszik a szokatlan ízű vadhúst, másrészt itt Pesten nem nagyon látom hol tudnám beszerezni 😁De jól megy itt a környékbeli henteseknek...Viszont ilyenkor van a társas vadászatok főszezonja, így vadhús van bőven mindenhol.
Nyilván az ünnepek alatt azért leürült a fagyasztó, gondoltuk feltankolunk kicsit. Hát az összes hentes zárva, nyitás 10-én... B+.
warr_b
400+ Áfa áron vettem szarvast, rendesen számlásan a Mecsekerdőtől. Egy 40 kilós állat kb 20e ft, lett belőle több mint 20 kiló hús, és ez olyan bio, amilyen csak lehet. Sok elmegy belőle, bőr meg ilyenek, de még így is, a végén a húsnak kilója 1000 ft alá jön ki.
Persze sokan nem tudnak elrakni ennyit (én sem) , úgyhogy mindig ketten összeállunk, és felezünk, vagy tesómmal, sógorommal, vagy egy haverral. Simán megéri.
Jan
Úgy meg már nem akkora buli, ha autókázni kell oda-vissza 2-300 km-t miatta 😐
warr_b
Jan
több mint 1 éve
Bp-hez legközelebb a pusztavacsi erdészetnél van ismerősöm, de biztos vagyok benne, hogy ha felhívod a hozzád legközelebbi állami erdészetet, elmondják hogy pontosan mikor, hol, mennyiért, milyen vadat tudsz venni. Most szvsz országosan lent van a vadhús ára.Engem érdekelne 😃De jól megy itt a környékbeli henteseknek...Viszont ilyenkor van a társas vadászatok főszezonja, így vadhús van bőven mindenhol.
warr_b
Jan
jobbágy#JC6
Ha mégsem sikerül, keress privátban, valamit biztos tudunk intézni.😊
több mint 1 éve
Bocs, akkor én néztem be, valamiért azt gondoltam hogy pécsi vagy.Ez jól hangzik, de egyrészt a gyerekek nem biztos hogy megeszik a szokatlan ízű vadhúst, másrészt itt Pesten nem nagyon látom hol tudnám beszerezni 😁De jól megy itt a környékbeli henteseknek...Viszont ilyenkor van a társas vadászatok főszezonja, így vadhús van bőven mindenhol.
warr_b
Jan
warr_b
több mint 1 éve
Engem az érdekel, hogy egy normálisan beállított ködlámpa, miért zavar bárkit? Egyáltalán nem vakít, földre szór, segít a kátyúk kikerülésében. A hátsó ködzárófény indokolatlan használata persze nyilván vakít, nem erről beszélek, de az elsőtől kikészülést sosem értettem. És valamiért erre minden nyugdíjas suzukis úgy ugrik, mintha minimum gyerekgyilkos lennél.A ködlámpa helyes használatát miért olyan kurva nehéz megértetni az autóvezetőkkel?😀a távolságit sem tudják szabályosan használni a legtöbben, miért vársz el tőlük bármi pluszt?
Kenny
slowmotion
több mint 1 éve
- JC6
6 993
Engem érdekelne 😃De jól megy itt a környékbeli henteseknek...Viszont ilyenkor van a társas vadászatok főszezonja, így vadhús van bőven mindenhol.
warr_b
Jan
több mint 1 éve
A ködlámpa helyes használatát miért olyan kurva nehéz megértetni az autóvezetőkkel?😀a távolságit sem tudják szabályosan használni a legtöbben, miért vársz el tőlük bármi pluszt?
Kenny
több mint 1 éve
Ez jól hangzik, de egyrészt a gyerekek nem biztos hogy megeszik a szokatlan ízű vadhúst, másrészt itt Pesten nem nagyon látom hol tudnám beszerezni 😁De jól megy itt a környékbeli henteseknek...Viszont ilyenkor van a társas vadászatok főszezonja, így vadhús van bőven mindenhol.
warr_b
Jan
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
A ködlámpa helyes használatát miért olyan kurva nehéz megértetni az autóvezetőkkel?😀Mert leszarják. Ő látszik aztán kész, a másik meg törölgesse a kiégett szemét.
Kenny
több mint 1 éve
A ködlámpa helyes használatát miért olyan kurva nehéz megértetni az autóvezetőkkel?😀
több mint 1 éve
De jól megy itt a környékbeli henteseknek...Viszont ilyenkor van a társas vadászatok főszezonja, így vadhús van bőven mindenhol.
warr_b
több mint 1 éve
Törölt felhasználó
De jól megy itt a környékbeli henteseknek...január első hetében a legtöbb vágóhíd nem üzemel, nem tudom ennek mi az oka, vagy miért alakult így, de ilyenkor jóval nehezebb friss húst szerezni.
warr_b
több mint 1 éve
Fontos_Vidra
1 483
“Majd alszunk a sírban.”Ja. Végül 14órára készen lettek.Hazaértem.Jó helyre mentél haza?
Aludnék.
Ablakcsere a "szokásos helyek" egyikén.
Tegnap a szomszédban volt villanyszerelés falbontással.
Mintha egy építkezésen élnék.
Bazzani
Mikey
Most láttam a kiírást, hogy sok munkálat lesz a héten náluk.
Mindegy, alvas nélkül is van élet.
Bazzani
Egyetemen is működött ez a mottó, amikor buli vagy vizsga volt. 😀
több mint 1 éve
De jól megy itt a környékbeli henteseknek...Kartalon kurvajó hentes van, nyitva van 6-18-ig, és elfogad szép kártyát is! Hajrá! 😀
warr_b
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
De jól megy itt a környékbeli henteseknek...Nyilván az ünnepek alatt azért leürült a fagyasztó, gondoltuk feltankolunk kicsit. Hát az összes hentes zárva, nyitás 10-én... B+.
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta