NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
536
57
18:30-tól, ARENA4
Gyűlölködjünk
36 feliratkozó
több mint 1 éve
Marhafelsál esélyes.Pedig a sál az nagyon fontos, elvtárs!transtelex.ro/kozelet/2022/12/02/nagy-romaniaztak-es-horat-jartak-a-roman-nacionalistak-a-kezdivasarhely-kozpontjaban-december-1-alkalmavalMegpróbálom néha komolyan venni az ilyen bohócokat, de a végén mindig csak nevetni tudok. Amúgy milyen sálat viseltek?
nagir
gyeeknagymagyarországpassz
nagir
gyeek
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
Pedig a sál az nagyon fontos, elvtárs!transtelex.ro/kozelet/2022/12/02/nagy-romaniaztak-es-horat-jartak-a-roman-nacionalistak-a-kezdivasarhely-kozpontjaban-december-1-alkalmavalMegpróbálom néha komolyan venni az ilyen bohócokat, de a végén mindig csak nevetni tudok. Amúgy milyen sálat viseltek?
nagir
gyeeknagymagyarországpassz
nagir
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 1 éve
transtelex.ro/kozelet/2022/12/02/nagy-romaniaztak-es-horat-jartak-a-roman-nacionalistak-a-kezdivasarhely-kozpontjaban-december-1-alkalmavalMegpróbálom néha komolyan venni az ilyen bohócokat, de a végén mindig csak nevetni tudok. Amúgy milyen sálat viseltek?
nagir
gyeek
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 1 éve
transtelex.ro/kozelet/2022/12/02/nagy-romaniaztak-es-horat-jartak-a-roman-nacionalistak-a-kezdivasarhely-kozpontjaban-december-1-alkalmavalMegpróbálom néha komolyan venni az ilyen bohócokat, de a végén mindig csak nevetni tudok. Amúgy milyen sálat viseltek?
nagir
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 1 éve
transtelex.ro/kozelet/2022/12/02/nagy-romaniaztak-es-horat-jartak-a-roman-nacionalistak-a-kezdivasarhely-kozpontjaban-december-1-alkalmaval
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 1 éve
Mr Derp lett a vége. 😕
több mint 1 éve
A "the higher level thinker" felhasználó nevű voltos rendelőt ti mire neveznétek át? Én csak egy egyszerű "derp"-re gondoltam, de van kb 20 percetek javaslatokat tenni.Sheldon
gyeek
több mint 1 éve
A "the higher level thinker" felhasználó nevű voltos rendelőt ti mire neveznétek át? Én csak egy egyszerű "derp"-re gondoltam, de van kb 20 percetek javaslatokat tenni.Thinkerbell.
gyeek
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
A "the higher level thinker" felhasználó nevű voltos rendelőt ti mire neveznétek át? Én csak egy egyszerű "derp"-re gondoltam, de van kb 20 percetek javaslatokat tenni.alacsony kerítés szökevény
gyeek
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
A "the higher level thinker" felhasználó nevű voltos rendelőt ti mire neveznétek át? Én csak egy egyszerű "derp"-re gondoltam, de van kb 20 percetek javaslatokat tenni.
több mint 1 éve
Lúdas Solymi
8 029
Jon a karacsony, meg amugy is, ha mar szolidaritunk a rendorokkel is, akkor vhogy tamogassuk meg az o fizetesuket is, ha mar Brusszel nem adja oda azt ami jar vagy mi.telex.hu/belfold/2022/11/30/gyorshajtas-37-es-ut-rendorseg-borsod-abauj-zemplen-megyeEz a hazai rendszer, amíg nincs meg a teljes műszaki átvétel lepapírozása, addig az útszakasz építési területnek minősül, és addig kint hagyják a sebesség korlátozó táblákat. Pl pár éve Kakasd-Szekszárd között a 6-os út, fullosan kész volt, friss felfestéssel mindennel együtt, de még valami nem volt aláírva és a munkák tényleges befejezését követően még jópár hétig (1- 1,5 hónapig) kint volt a 60-as tábla, a tökéletes állapotú úton. Nyilván senki nem tartotta be, és nyilván hogy oda jártak a rendőrök trafizni.
Az ilyen féregnek miért marad meg a jogsija a büntetés mellett???
Beki
A cikkben említett 37-es úton idén kétszer is jártam, nyáron még épült, és ahogy emlékszem, a már elkészült szakaszokon nemigen mentek 60-al az emberek.
Felháborítónak tartom, hogy egy elkészült úton, bürokratikus okokból, a munkák befejezése után még hetekig lassítsák a forgalmat.
Félreértések elkerülése végett: nem arra reagáltam, hogy 200-al ment az ember, (arra nem tudok mit mondani) hanem arra, hogy a szokásos magyar rendőr tempó szerint, megint a felújított úton kint hagyott 60-as táblánál mértek.
Jan
több mint 1 éve
telex.hu/belfold/2022/11/30/gyorshajtas-37-es-ut-rendorseg-borsod-abauj-zemplen-megyeEz a hazai rendszer, amíg nincs meg a teljes műszaki átvétel lepapírozása, addig az útszakasz építési területnek minősül, és addig kint hagyják a sebesség korlátozó táblákat. Pl pár éve Kakasd-Szekszárd között a 6-os út, fullosan kész volt, friss felfestéssel mindennel együtt, de még valami nem volt aláírva és a munkák tényleges befejezését követően még jópár hétig (1- 1,5 hónapig) kint volt a 60-as tábla, a tökéletes állapotú úton. Nyilván senki nem tartotta be, és nyilván hogy oda jártak a rendőrök trafizni.
Az ilyen féregnek miért marad meg a jogsija a büntetés mellett???
Beki
A cikkben említett 37-es úton idén kétszer is jártam, nyáron még épült, és ahogy emlékszem, a már elkészült szakaszokon nemigen mentek 60-al az emberek.
Felháborítónak tartom, hogy egy elkészült úton, bürokratikus okokból, a munkák befejezése után még hetekig lassítsák a forgalmat.
Félreértések elkerülése végett: nem arra reagáltam, hogy 200-al ment az ember, (arra nem tudok mit mondani) hanem arra, hogy a szokásos magyar rendőr tempó szerint, megint a felújított úton kint hagyott 60-as táblánál mértek.
több mint 1 éve
Törölt felhasználó
telex.hu/belfold/2022/11/30/gyorshajtas-37-es-ut-rendorseg-borsod-abauj-zemplen-megyeAz ilyen féregnek miért marad meg a jogsija a büntetés mellett???
több mint 2 éve
Én pl. gyűlölöm az érzéstelenítőt fogorvosnál.Kifejezetten kérni szoktam, hogy NE adjon be, mert utálom, hogy utána még 4-5 órával is zsibbad a pofám, nem tudok beszélni, nem érzem, hogy véres nyál csordogál az államon, vagy elharapom a szám. Se töméshez, se (2.) gyökérkezeléshez, se koronához, se kisebb húzáshoz nem kérek, max 2+ gyökeres húzás-vésés/gyulladt foghoz.Felesleges volt kifejtve válaszolnom, ha egy szót ragadtál ki belőle és azon lovagolsz. A spórolás a legkevesebb része, de úgy tűnik azok az érvek amiket leírtam már nem jutottak el.Igazából nincs, csak amit mondtam, hogyha első alkalommal jól kiszedtem az ideget, akkor már nem kell, szóval pazarlás, a páciens meg feleslegesen zsibbad több órán keresztül, ami alsó őrlőfognál a fél nyelvet, ajkat is érinti. És ameddig tart a zsibbadás, a pácienst megkérjük hogy ne egyen mert simán elrágcsálja a nyelvét.Erre gondoltam én is, hogy szimplán spórolás, majd fáj egy kicsit a betegnek 😊 (no offense)
Meg a másik amit mondtam, könnyebb nekem is ha a beteg ad visszajelzést, mikor érem el a gyökér végét, mert a bemérő műszer tud rosszul jelezni.
Én személy szerint ezt mind elmondom a betegeimnek, hogy tudják mi miért van, meg hogy érheti őket valamennyi kellemetlenség, ezután ha mégis kérnek, akkor nyilván kapnak szurit.
Fontos_Vidra
Az én tág ismerősi körömben volt több gyökérkezelés az elmúlt 10 évben. Akiknek fájdalmai voltak hasonló okból (spórolás) azok miután meghallották, hogy másoknak nem fájt, mert kaptak szurit a második alkalommal is, fogorvost cseréltek. Lehet nem kellett volna spórolnia..
Sajnos sok ember azt gondolja, hogy ennek fájnia kell, pedig egyáltalán nem így van.
Ahogy nekem a zsibbadás sem tartott még soha órákon át az utóbbi 10 évben. De úgy 10-15 éve valóban ez volt a helyzet.
Azt mondjuk megnézném, mikor közlöd a beteggel, hogy spórolok a szurin, de ettől ugyanannyiba kerül a kezelés, és ha váratlanul (nagy) fájdalmat érez, akkor azért beadom persze. 😊
Amúgy csak kíváncsiságból, te tudod milyen érzés ez fájdalomcsillapítás nélkül?
topin
Sajnos sok ember azt gondolja, hogy ennek fájnia kell, pedig egyáltalán nem így van.
Ez ilyen tipikus hozzáállás itthon, hogy nehogymár az orvos tudja mi hogy működik, mert biztos rajtam akar nyerészkedni. Érdekes módon a pácienseim elhiszik amit mondok, és mondjuk 100 esetből ha 3-nál kellett lidocain, mert ad1 jól végzem a munkám, ad2 szar állapotban volt a fog, mert sose mosták. Persze ezt nem lehet velük közölni.
Amúgy állami ellátásban dolgozom egy elég csóró régióban, szóval pénzt külön nem kérhetek a munkámért, aminek nincs fogtechnikai része.
És nem, nem kellett még soha semmit csinálni a számban, fogkőszedésen kívül. 😊
Fontos_Vidra
Volt, hogy összevesztem emiatt a dokival emiatt (gondolom neki fontosabb volt az "kezelés 10 perces pozitív élménye", mint, hogy utána szopok még 5 órát a melóhelyen).
És tuti hogy tök átalagos a fájdalomtűrő képességem is, legtöbb esetben jobban fáj a szuri, mint maga a beavatkozás.
több mint 2 éve
rossz válasz 😊PasszA mi védőnőnk 😉Ejha... és ő nem csak a gyerekekkel törődik?
m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid02vZCwmQc1NXcnH78MNmjq31WcVVpmEChcGadbVNC7fvyDztbWVwCDRnCsdZVS6F5Sl&id=100063450651135
ThundersNFL a Jobbágy
slowmotion
ThundersNFL a Jobbágy
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 2 éve
PasszA mi védőnőnk 😉Ejha... és ő nem csak a gyerekekkel törődik?
m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid02vZCwmQc1NXcnH78MNmjq31WcVVpmEChcGadbVNC7fvyDztbWVwCDRnCsdZVS6F5Sl&id=100063450651135
ThundersNFL a Jobbágy
slowmotion
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 2 éve
A mi védőnőnk 😉Ejha... és ő nem csak a gyerekekkel törődik?
ThundersNFL a Jobbágy
több mint 2 éve
Nyilván irónia volt, de nekem olyan hihetetlennek tűnik, más tapasztalataim vannak itt a végeken.?Ja, Budapestről van szó mindkettőtöknek, Az más, már értem......a mi gyerekorvos/védőnő kettősünk a gyerek csuklótörését nem tudta diagnosztizálni, azt mondták nincs semmi baj, kenegessük krémmel... bőrkiütés, szintén hatalmas melléÖrülök, hogy neked jó tapasztalatod van a védőnőkkel, nyilván van ilyen is.Ezt azért nehezen hiszem el.
Akikhez nekünk volt szerencsénk, azok nem sokat értek. Kedves, aranyos, tündibündi, csak bármit kérdeztünk semmire se tudott semmi használhatót mondani. Semmilyen gondot, problémát nem ismertek fel. Gyerekorvos dettó.
De nyilván van ilyen is, olyan is. Szerencsére már a kisebbik is elmúlt hat, úgyhogy túl vagyunk az utolsó látogatáson 😊
warr_b
csi77
és ez nem egy zsákfaluban történt, hanem Újbudán
r.baggio
csi77
r.baggio
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 2 éve
Az volt.Érzéstelenítés neked akkor nem jár gondolom. 😀Ha Te nem az én fogorvosom vagy akkor már két GB drukker fogorvos is van. Ez már tendencia.Itt szeretném megjegyezni, hogy második alkalommal én se adok szurit a betegeknek, ha nem muszáj, mert ha elsőre jól végeztem a dolgom, akkor már nincs ideg a csatornában ami fájjon. Azt érezhetik, amikor megvan a gyökércsúcs, de ez is az oka az érzéstelenítő mellőzésének, hogy kapok visszajelzést, mert a hiper-szuper bemérő kütyük néha pontatlanok.miért, amíg nem voltak antibiotikumok, tán meghaltak az emberek?Imádom 😀
warr_b
A régi fogorvosom jut róla eszembe, aki úgy gondolta, hogy a félig gyökérkezelt fog második körére, már felesleges az érzéstelenítő. Én magam megszültem a székben persze, konkrétan amikor kiszálltam az egész testem izzadtságnyoma látszott. Majd kifelé menet utánam szólt, amikor látta, hogy nem vagyok túl boldog:
- Norbert, így utólag... kért volna érzéstelenítőt?
- Doktor úr, így utólag... kértem volna.
- Norbertnek biztos nem túl magas a fájdalomküszöbe (pedig amúgy de 😀)
Egy dolog miatt nem haragszok rá. Bő 10 éve szállóige a haveri körben az "így utólag..." 😀
dugo93
Persze ha látom, vagy jelzi, hogy rendesen fáj akkor kap lidocaint. Nem vagyunk mi szadisták. 😀
Fontos_Vidra
Bazzani
kittli
A szájpecek behelyezés utáni Lions piszkálás volt a "jutalmam".
több mint 2 éve
a nemtávol 100 kilométerre innet töredéknyi érzéstelenítőt adnak, ad egy amikor nagyon kéne akkor annyira "tokban" van a gyulladás, hogy locsolhatod bele a lidokaint, akkor se fog odajutni ahova kéne - a kicsi izékhez meg nem kellIgazából nincs, csak amit mondtam, hogyha első alkalommal jól kiszedtem az ideget, akkor már nem kell, szóval pazarlás, a páciens meg feleslegesen zsibbad több órán keresztül, ami alsó őrlőfognál a fél nyelvet, ajkat is érinti. És ameddig tart a zsibbadás, a pácienst megkérjük hogy ne egyen mert simán elrágcsálja a nyelvét.Erre gondoltam én is, hogy szimplán spórolás, majd fáj egy kicsit a betegnek 😊 (no offense)
Meg a másik amit mondtam, könnyebb nekem is ha a beteg ad visszajelzést, mikor érem el a gyökér végét, mert a bemérő műszer tud rosszul jelezni.
Én személy szerint ezt mind elmondom a betegeimnek, hogy tudják mi miért van, meg hogy érheti őket valamennyi kellemetlenség, ezután ha mégis kérnek, akkor nyilván kapnak szurit.
Fontos_Vidra
Az én tág ismerősi körömben volt több gyökérkezelés az elmúlt 10 évben. Akiknek fájdalmai voltak hasonló okból (spórolás) azok miután meghallották, hogy másoknak nem fájt, mert kaptak szurit a második alkalommal is, fogorvost cseréltek. Lehet nem kellett volna spórolnia..
Ahogy nekem a zsibbadás sem tartott még soha órákon át az utóbbi 10 évben. De úgy 10-15 éve valóban ez volt a helyzet.
Azt mondjuk megnézném, mikor közlöd a beteggel, hogy spórolok a szurin, de ettől ugyanannyiba kerül a kezelés, és ha váratlanul (nagy) fájdalmat érez, akkor azért beadom persze. 😊
topin
de ugyanígy van a túlzott vérhigítózással, tetanuszozassal és még egypár dologgal, ami megszokott a magyar rendszerben
nyilvan a lidokainistak nem tapasztaltak még gyógyszer indukálta aritmiát pedig fasza, szóva megin kockazatértékelés van, mi nagyobb, mi kisebb, mikor alacsonyabb a lidokain adás kockazata mint kontra
youtu.be/j6ndK446TGo
Szerkesztette: sutianap
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 2 éve
Az csak esztétika és adottság. Nekem is sárgák, de soha nem volt lyukas fogam és húzva se volt egy sem.Jók a fogaid, Laci! 😀Felesleges volt kifejtve válaszolnom, ha egy szót tagadtál ki belőle és azon lovagolsz. A spórolás a legkevesebb része, de úgy tűnik azok az érvek amiket leírtam már nem jutottak el.Igazából nincs, csak amit mondtam, hogyha első alkalommal jól kiszedtem az ideget, akkor már nem kell, szóval pazarlás, a páciens meg feleslegesen zsibbad több órán keresztül, ami alsó őrlőfognál a fél nyelvet, ajkat is érinti. És ameddig tart a zsibbadás, a pácienst megkérjük hogy ne egyen mert simán elrágcsálja a nyelvét.Erre gondoltam én is, hogy szimplán spórolás, majd fáj egy kicsit a betegnek 😊 (no offense)
Fontos_Vidra
topin
Ez ilyen tipikus hozzáállás itthon, hogy nehogymár az orvos tudja mi hogy működik, mert biztos rajtam akar nyerészkedni. Érdekes módon a pácienseim elhiszik amit mondok, és mondjuk 100 esetből ha 3-nál kellett lidocain, mert ad1 jól végzem a munkám, ad2 szar állapotban volt a fog, mert sose mosták. Persze ezt nem lehet velük közölni.
Amúgy állami ellátásban dolgozom egy elég csóró régióban, szóval pénzt külön nem kérhetek a munkámért, aminek nincs fogtechnikai része.
Fontos_Vidra
Annak idején amúgy mindig az iskolafogásznak voltak a legsárgább fogai... de hát harminc év alatt ez is változhat.
slowmotion
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
Fontos_Vidra
1 483
Nincs Lions szurker páciensem, szóval tendencia lesz az. 😀Ha Te nem az én fogorvosom vagy akkor már két GB drukker fogorvos is van. Ez már tendencia.Itt szeretném megjegyezni, hogy második alkalommal én se adok szurit a betegeknek, ha nem muszáj, mert ha elsőre jól végeztem a dolgom, akkor már nincs ideg a csatornában ami fájjon. Azt érezhetik, amikor megvan a gyökércsúcs, de ez is az oka az érzéstelenítő mellőzésének, hogy kapok visszajelzést, mert a hiper-szuper bemérő kütyük néha pontatlanok.miért, amíg nem voltak antibiotikumok, tán meghaltak az emberek?Imádom 😀
warr_b
A régi fogorvosom jut róla eszembe, aki úgy gondolta, hogy a félig gyökérkezelt fog második körére, már felesleges az érzéstelenítő. Én magam megszültem a székben persze, konkrétan amikor kiszálltam az egész testem izzadtságnyoma látszott. Majd kifelé menet utánam szólt, amikor látta, hogy nem vagyok túl boldog:
- Norbert, így utólag... kért volna érzéstelenítőt?
- Doktor úr, így utólag... kértem volna.
- Norbertnek biztos nem túl magas a fájdalomküszöbe (pedig amúgy de 😀)
Egy dolog miatt nem haragszok rá. Bő 10 éve szállóige a haveri körben az "így utólag..." 😀
dugo93
Persze ha látom, vagy jelzi, hogy rendesen fáj akkor kap lidocaint. Nem vagyunk mi szadisták. 😀
Fontos_Vidra
Bazzani
több mint 2 éve
Jók a fogaid, Laci! 😀Felesleges volt kifejtve válaszolnom, ha egy szót tagadtál ki belőle és azon lovagolsz. A spórolás a legkevesebb része, de úgy tűnik azok az érvek amiket leírtam már nem jutottak el.Igazából nincs, csak amit mondtam, hogyha első alkalommal jól kiszedtem az ideget, akkor már nem kell, szóval pazarlás, a páciens meg feleslegesen zsibbad több órán keresztül, ami alsó őrlőfognál a fél nyelvet, ajkat is érinti. És ameddig tart a zsibbadás, a pácienst megkérjük hogy ne egyen mert simán elrágcsálja a nyelvét.Erre gondoltam én is, hogy szimplán spórolás, majd fáj egy kicsit a betegnek 😊 (no offense)
Fontos_Vidra
topin
Fontos_Vidra
Annak idején amúgy mindig az iskolafogásznak voltak a legsárgább fogai... de hát harminc év alatt ez is változhat.
több mint 2 éve
Fontos_Vidra
1 483
Felesleges volt kifejtve válaszolnom, ha egy szót ragadtál ki belőle és azon lovagolsz. A spórolás a legkevesebb része, de úgy tűnik azok az érvek amiket leírtam már nem jutottak el.Igazából nincs, csak amit mondtam, hogyha első alkalommal jól kiszedtem az ideget, akkor már nem kell, szóval pazarlás, a páciens meg feleslegesen zsibbad több órán keresztül, ami alsó őrlőfognál a fél nyelvet, ajkat is érinti. És ameddig tart a zsibbadás, a pácienst megkérjük hogy ne egyen mert simán elrágcsálja a nyelvét.Erre gondoltam én is, hogy szimplán spórolás, majd fáj egy kicsit a betegnek 😊 (no offense)
Fontos_Vidra
topin
Szerkesztette: Fontos_Vidra