NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
555
58
18:30-tól, ARENA4
Gyűlölködjünk
36 feliratkozó
több mint 2 éve
Bezzeg ha egy vasbeton épületet kezdtek volna el kalapáccsal bontani már ott lennél😃telex.hu/belfold/2022/11/24/csopak-strand-tolgyfa-ambrus-tiborMert körbefűrészelt egy fát? 😊
De szívesen körbefűrészelném derékban azt is, aki tette...
somoskovig
Én a nyáron agyonnyomtam vagy száz poloskát, engem meg ipari présgépbe vagy egy óriási satuba raknál ezért?
Az oké, hogy védjük a természetet, de azért ne essünk át a ló túloldalára, egy fáról beszélünk egy település közepén, egy növényről, egy valamiről, nem egy valakiről, ami a cikk szerint rossz helyen volt valakik számára, akik nyilávn elakadván a bürokráciában, hatáskörüket átlépték, és jól kibasztak sok strandolóval, akik a fa alatt üldögéltek eddig az árnyékban, és ez így egyértelműen rongálás, jár a pénzbüntetés érte, de akkoris egy fa baszki.
Őszentsége Sobri Jóska
Te vagy köztünk a legelfogadóbb, miért zavar téged, ha valakinek egy cserepes kaktusz élete is komoly jelentőséggel bír? Kihat az életedre? Ne engedd be.
több mint 2 éve
Úgy sajnálom, hogy te már nem fogod megérni, amikor az egész Föld egy nagy, kibaszott szürke betonmassza lesz, sehol egy centi zölddel. Neked biztos tetszene.telex.hu/belfold/2022/11/24/csopak-strand-tolgyfa-ambrus-tiborMert körbefűrészelt egy fát? 😊
somoskovig
Én a nyáron agyonnyomtam vagy száz poloskát, engem meg ipari présgépbe vagy egy óriási satuba raknál ezért?
Az oké, hogy védjük a természetet, de azért ne essünk át a ló túloldalára, egy fáról beszélünk egy település közepén, egy növényről, egy valamiről, nem egy valakiről, ami a cikk szerint rossz helyen volt valakik számára, akik nyilávn elakadván a bürokráciában, hatáskörüket átlépték, és jól kibasztak sok strandolóval, akik a fa alatt üldögéltek eddig az árnyékban, és ez így egyértelműen rongálás, jár a pénzbüntetés érte, de akkoris egy fa baszki.
Őszentsége Sobri Jóska
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
telex.hu/belfold/2022/11/24/csopak-strand-tolgyfa-ambrus-tiborMert körbefűrészelt egy fát? 😊
somoskovig
több mint 2 éve
telex.hu/belfold/2022/11/24/csopak-strand-tolgyfa-ambrus-tiborAhogyan kitakarja a Balatonra a kilátást, én a mögötte álló nyaralók tulajai körében kezdeném a vizsgálódást. Ez nem szimpla vandalizmus.
somoskovig
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 2 éve
telex.hu/belfold/2022/11/24/csopak-strand-tolgyfa-ambrus-tiborDe szívesen körbefűrészelném derékban azt is, aki tette...
több mint 2 éve
dugo93
4 233
MVM új fejezet:Minek mentél oda?!?! 😀
kiállít egy 72kbm és egy 128 kbm fogyasztású szlát, 7600 és 13700 ft-ról, befizetem őket
ma küld értesítőt, h tartozom 1944 ft-tal, mert ennyivel többet kellett volna fizetnem, tehát 21300 helyett 23300-at ugyanarra a kbm mennyiségre
De akkor mér nem arról adott számlát????
Willie Parker
több mint 2 éve
MVM új fejezet:jujj, nekem is küldtek a szokásosakon felül két vagy három számlát, de ilyen fiszfasz összegekkel, csak még nem volt érkezésem arra, hogy átnézzem.
kiállít egy 72kbm és egy 128 kbm fogyasztású szlát, 7600 és 13700 ft-ról, befizetem őket
ma küld értesítőt, h tartozom 1944 ft-tal, mert ennyivel többet kellett volna fizetnem, tehát 21300 helyett 23300-at ugyanarra a kbm mennyiségre
Willie Parker
az MVM villanyrészlege amúgy nagy kabaré, átállították a szarul beállított díjszabásomat, és az utolsó egy évet kiszámlázták (az azt megelőző kettőt meg az E-on).
na az E-on visszafizetése frankón megérkezett. az MVM tizenkét számlára kiállított tíz helyesbítőt, a rendszerben kettőnél szerepel, hogy ki van egyenlítve, de csak az egyik érkezett meg.
még fogalmazom a kedvesen megírt levelet, hogy a többivel mégis mi a fasz lesz, és a kipipált, de meg nem érkezett tétel mégis hol a toszban van elakadva?
szerk: na a gázrész megnézve, sikeresen visszasírtam magam diktálásosba, több fogyasztást számoltak ki a jelleggörbével, mint amit diktáltam, az egyik a sztornószámla volt, a másik ugyanarra az időszakra a diktált mennyiség arányosított része, a harmadik pedig a maradék két napra a fennmaradó fogyasztás (nov 2-ig szólt az eredeti számla, nov 4-én diktáltam, két napra külön számlát állítottak ki. hát, ha ők akarják... kár, hogy nem fehér csekken adom fel, már ha van még ilyen). szóval az a része ha nehézkesen is, de rendezve van.
akkor már csak a villany miatt kell plusz köröket futni.
Szerkesztette: slowmotion
több mint 2 éve
Willie Parker
15 409
MVM új fejezet:kiállít egy 72kbm és egy 128 kbm fogyasztású szlát, 7600 és 13700 ft-ról, befizetem őket
több mint 2 éve
Nem loptak mèg eleget....Hogyaza....Ez brutal szopatas es nem ertem a mogottes szandekot.
telex.hu/gazdasag/2022/11/22/napelem-napelemes-rendszer-elszamolas-modositas
Nagyon remélem hogy addig lesz váltás...
dande2
Mi okt 29-an adtunk be orszagosan kb 600 hmke igenybejelentot, mely megterulesere eddig se volt igazan remeny az arfolyam es a brutal kereslet miatt, de így meg aztan...De ismerek sok olyan csaladot is, akinel mar volt napelem es direkt atalltak most full elektromos uzemre a gazár miatt (elektromos futes-melegviz, gepkocsi, stb) na most ok is baromi idegesek lettek
Pari
több mint 2 éve
Willie Parker
15 409
most meg fél 9-kor fúrnak, hát beszarokAkkor lesznek gólok
Löfli
több mint 2 éve
Hogyaza....Ez brutal szopatas es nem ertem a mogottes szandekot.
telex.hu/gazdasag/2022/11/22/napelem-napelemes-rendszer-elszamolas-modositas
dande2
Mi okt 29-an adtunk be orszagosan kb 600 hmke igenybejelentot, mely megterulesere eddig se volt igazan remeny az arfolyam es a brutal kereslet miatt, de így meg aztan...De ismerek sok olyan csaladot is, akinel mar volt napelem es direkt atalltak most full elektromos uzemre a gazár miatt (elektromos futes-melegviz, gepkocsi, stb) na most ok is baromi idegesek lettek
több mint 2 éve
most meg fél 9-kor fúrnak, hát beszarokbasic-online.hu/eep-100-eu-3m-peltor-zajszintfuggo-fuldugo-7597?utm_source=google_shopping&utm_medium=cpp&utm_campaign=direct_link&gclid=Cj0KCQiAg_KbBhDLARIsANx7wAyl3ZTyuyyk1gHSaSjqt9-1nXIIe0Co2pl7TrPVEWi4RLyVjHGUELYaApCREALw_wcB
Löfli
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 2 éve
most meg fél 9-kor fúrnak, hát beszarok
több mint 2 éve
Hogyaza....telex.hu/gazdasag/2022/11/22/napelem-napelemes-rendszer-elszamolas-modositas
több mint 2 éve
Problémamegoldás level100.Marv és a vendettája! Haveromék pont ez után az eset után mentek nyári munkára Grand Lakebe, a Granby-i bankot használták a pénzügyeik intézésére. Addig...
youtu.be/-d7Q4-eIA2E
Őszentsége Sobri Jóska
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 2 éve
40-es cerkája tuti nem volt 😊 Mikor a szomszédban albérlők voltak, volt szerencsém nekem is hallani mikor a fürdőben jól érezték magukat 😊Személy szerint úgy vagyok ezzel a társasházi léttel, hogy én úgy állok hozzá, hogy ami engem zavarna, azt nem teszem. Nyilván mivel egész életemet panelban éltem le (leszámítva mikor öreganyámnál nyaraltunk), tudom, hogy hallod valamennyire a szomszédokat, de...Kifejezetten irritált:
- mikor a szomszéd vasárnap 8-kor nekiállt kalapálni, nyilván egyszeri eset volt, de ott akkor nem esett jól
- mikor faterom a 80-as években fél7-kor a hangos rádiójával a lakásban járkált
- mikor a tesóm este 10-kor üvöltötte 89-ben a Metallica/Iron Maiden/Helloween kombók valamelyikét
- mikor valaki este 5 után újít fel több napon keresztül (jó nyilván meló után csinálta, de azért 2 hétig fárasztó volt hallgatni)
Rengeteg konfliktusot láttam, néha tényleg úgy éreztem, hogy az emberek piszok önzőek és tényleg csak magukra gondolnak, eszükbe sem jut, hogy élnek rajtuk kívül mások is a világon.
több mint 2 éve
Egyik barátomék felett lakott a kosaras Lo Elhaji Malick az új barátnőjével.Ha nem bírta, minek ment oda? 😊
Malick hát hogy is mondjam nem csak a kosártudása miatt volt elhíresült a városban hanem a 40es cerka miatt.
Minden este úgy sivított a csaj mint amikor a disznót szúrják.
Bazzani
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 2 éve
Egyik barátomék felett lakott a kosaras Lo Elhaji Malick az új barátnőjével.Malick hát hogy is mondjam nem csak a kosártudása miatt volt elhíresült a városban hanem a 40es cerka miatt.
Minden este úgy sivított a csaj mint amikor a disznót szúrják.
több mint 2 éve
Lúdas Solymi
8 029
Ott is volt hasonló, meg a Kálvária téren is."Megölleeeek"... az nem a Népszínház utca? 😀Nálam olyan volt, hogy valaki este 10-kor kezdett el TV-t nézni, de úgy, hogy hallottad mit néz.jó, a mi alsó szomszédaink meg állandóan veszekednek.a dob és a gitár is tud idegesítő lenni, de a hegedű az fáj ha valaki nem ért hozzádob meg gitár lófasz a hegedűhöz képestA 6-7. évben már elviselhető, amikor hangok jönnek ki a hangszerből, de az elején, amikor csak nyúzzák a húrokat...
Negritis, a vajda
kittli
és sajnos van akinek 10 év se elég
Negritis, a vajda
de az a durva, hogy a hang a lichthofon keresztül, a csukott ablakon át jön.
és baszki minden egyes kibaszott nap ez megy. akkor mi a faszért nem válnak el? gyerek úgysincs, ahogy láttam.
slowmotion
Tisztára kiidegelt, lementem az alsó szomszédhoz, nem ők azok, felmegyek a felsőhöz, ő sem, de ő is hallja.
Állítólag felette szólt és a hang a falon vagy a csöveken jött le.
Szerencsére aztán elköltöztem onnan.
De imádom a paneleket, mert tényleg mindesz szar hallatszik bennük, meg mint szociális tanulmány se rossz dolog.
Mikor este a X. ker, Gyakorló utca csendjében felcsendül egy irtózatosan hangos "Megölllek" kiáltás, az mindent visz.
Vagy amikor a feletted lakó tip-top kiscsajt oltja le a halálba a pasija, de olyan módon, hogy az már szégyen, bár lehet ott is vannak fejben bajok.
Lúdas Solymi
nekünk Csepelen reggel hétkor volt tűsarkas kopogás végig a parkettán, megyek fel, hogy ezt így miért, erre: hát nem mi voltunk azok (megjegyzem, valszeg tényleg nem, és nem is volt lányuk, aki csinálta volna...vagy fiuk, manapság már sosem tudni 😀)
slowmotion
Jó környékeken (is) laktam 😊
több mint 2 éve
"Megölleeeek"... az nem a Népszínház utca? 😀Nálam olyan volt, hogy valaki este 10-kor kezdett el TV-t nézni, de úgy, hogy hallottad mit néz.jó, a mi alsó szomszédaink meg állandóan veszekednek.a dob és a gitár is tud idegesítő lenni, de a hegedű az fáj ha valaki nem ért hozzádob meg gitár lófasz a hegedűhöz képestA 6-7. évben már elviselhető, amikor hangok jönnek ki a hangszerből, de az elején, amikor csak nyúzzák a húrokat...
Negritis, a vajda
kittli
és sajnos van akinek 10 év se elég
Negritis, a vajda
de az a durva, hogy a hang a lichthofon keresztül, a csukott ablakon át jön.
és baszki minden egyes kibaszott nap ez megy. akkor mi a faszért nem válnak el? gyerek úgysincs, ahogy láttam.
slowmotion
Tisztára kiidegelt, lementem az alsó szomszédhoz, nem ők azok, felmegyek a felsőhöz, ő sem, de ő is hallja.
Állítólag felette szólt és a hang a falon vagy a csöveken jött le.
Szerencsére aztán elköltöztem onnan.
De imádom a paneleket, mert tényleg mindesz szar hallatszik bennük, meg mint szociális tanulmány se rossz dolog.
Mikor este a X. ker, Gyakorló utca csendjében felcsendül egy irtózatosan hangos "Megölllek" kiáltás, az mindent visz.
Vagy amikor a feletted lakó tip-top kiscsajt oltja le a halálba a pasija, de olyan módon, hogy az már szégyen, bár lehet ott is vannak fejben bajok.
Lúdas Solymi
nekünk Csepelen reggel hétkor volt tűsarkas kopogás végig a parkettán, megyek fel, hogy ezt így miért, erre: hát nem mi voltunk azok (megjegyzem, valszeg tényleg nem, és nem is volt lányuk, aki csinálta volna...
több mint 2 éve
Amíg proletárok vannak, addig blikk is lesz. Elég stabilan bebetonozták magukat. 😊Hát ha a kedves szülőd így folytatja, előbb-utóbb olyan történik vele, ami miatt első oldalas cikket írnak róla a Blikkbe (ha még van egyáltalán Blikk) 😀ja a legjobbat meg elfelejtettem, első covid lezárásoknál még 2020-ban vettek egy kibaszott trambulint a közös kertbe, azóta minden kikúrt nyáron reggeltől estig visítanak az ablakom alattApáméknál is egy belvárosi gangos házban valami albérlők a magasföldszinten.
Löfli
Apám szólt, hogy nem támogatja, de leszarták.
Aztán egyik este előtört az antiszociális énje, és a hálórészt egy csípőfogóval elválasztotta a kerettől. Egészen a kukákig. Bár a tulajdonos megvádolta, hogy aktívan részt vett a trambulin megrongálodásában, de apám szerint vagy anyagfáradás vagy nem csak őt zavarta az oda nem illő játékszer, amit ő is mondott, és tessék, igaza is lett.
Igaz, ő volt az is, aki légpuskával leszedte a szomszéd gangos ház egyik lakásajtaja fölötti indokolatlanul 100-as égőjét, ami anyám hálójába világított be, és mivel csak sokadjára sikerült, és ez okozott némi frusztrációt az ott lakóknak, ezért rendőrt hívtak, de amikor jöttek a rendőrok, és azt állították, hogy ő volt és van e légpuskaja, akkor büszkén mondta, hogy persze, hogy van, de csak nem gondolják, hogy 70 évesen ilyet tenne?! De, gondolták, hisz azért jöttek, csak bizonyítani nem tudták, így annyiban maradt a dolog.
Szóval ahány kellemetlenség, annyiféle egyedi megoldás.
Őszentsége Sobri Jóska
ender1112
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 2 éve
Hát ha a kedves szülőd így folytatja, előbb-utóbb olyan történik vele, ami miatt első oldalas cikket írnak róla a Blikkbe (ha még van egyáltalán Blikk) 😀ja a legjobbat meg elfelejtettem, első covid lezárásoknál még 2020-ban vettek egy kibaszott trambulint a közös kertbe, azóta minden kikúrt nyáron reggeltől estig visítanak az ablakom alattApáméknál is egy belvárosi gangos házban valami albérlők a magasföldszinten.
Löfli
Apám szólt, hogy nem támogatja, de leszarták.
Aztán egyik este előtört az antiszociális énje, és a hálórészt egy csípőfogóval elválasztotta a kerettől. Egészen a kukákig. Bár a tulajdonos megvádolta, hogy aktívan részt vett a trambulin megrongálodásában, de apám szerint vagy anyagfáradás vagy nem csak őt zavarta az oda nem illő játékszer, amit ő is mondott, és tessék, igaza is lett.
Igaz, ő volt az is, aki légpuskával leszedte a szomszéd gangos ház egyik lakásajtaja fölötti indokolatlanul 100-as égőjét, ami anyám hálójába világított be, és mivel csak sokadjára sikerült, és ez okozott némi frusztrációt az ott lakóknak, ezért rendőrt hívtak, de amikor jöttek a rendőrok, és azt állították, hogy ő volt és van e légpuskaja, akkor büszkén mondta, hogy persze, hogy van, de csak nem gondolják, hogy 70 évesen ilyet tenne?! De, gondolták, hisz azért jöttek, csak bizonyítani nem tudták, így annyiban maradt a dolog.
Szóval ahány kellemetlenség, annyiféle egyedi megoldás.
Őszentsége Sobri Jóska
több mint 2 éve
rokaur
869
A mi also szomszedunk zongorazik, de nagyon szepen tolja, mikor gyakorol estenkent kikapcsoljuk a tv-t es hallgatjuk neha 😀
több mint 2 éve
dob meg gitár lófasz a hegedűhöz képestSzomszéd gyerek hegedül, teljesen ártalmatlan, mert csak ritkán gyakorol 😀
Negritis, a vajda
Persze faterom szaxofonos, rendszeresen az alagsorban gyakorolt és simán hallottuk a padlástérben. Azóta immunis vagyok bármilyen hangszer hangjára 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!