NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
555
58
18:30-tól, ARENA4
Gyűlölködjünk
36 feliratkozó
több mint 2 éve
Jughead
5 229
Másodikra én se kaptam érzéstelenítést az eddigi két alkalommal, kicsit hiányzott a zsibbadó érzés, de amúgy mivel nem fájt ezért elviseltem, hogy nincs zsibbadás.Igazából nincs, csak amit mondtam, hogyha első alkalommal jól kiszedtem az ideget, akkor már nem kell, szóval pazarlás, a páciens meg feleslegesen zsibbad több órán keresztül, ami alsó őrlőfognál a fél nyelvet, ajkat is érinti. És ameddig tart a zsibbadás, a pácienst megkérjük hogy ne egyen mert simán elrágcsálja a nyelvét.Erre gondoltam én is, hogy szimplán spórolás, majd fáj egy kicsit a betegnek 😊 (no offense)
Meg a másik amit mondtam, könnyebb nekem is ha a beteg ad visszajelzést, mikor érem el a gyökér végét, mert a bemérő műszer tud rosszul jelezni.
Én személy szerint ezt mind elmondom a betegeimnek, hogy tudják mi miért van, meg hogy érheti őket valamennyi kellemetlenség, ezután ha mégis kérnek, akkor nyilván kapnak szurit.
Fontos_Vidra
Az én tág ismerősi körömben volt több gyökérkezelés az elmúlt 10 évben. Akiknek fájdalmai voltak hasonló okból (spórolás) azok miután meghallották, hogy másoknak nem fájt, mert kaptak szurit a második alkalommal is, fogorvost cseréltek. Lehet nem kellett volna spórolnia..
Sajnos sok ember azt gondolja, hogy ennek fájnia kell, pedig egyáltalán nem így van.
Ahogy nekem a zsibbadás sem tartott még soha órákon át az utóbbi 10 évben. De úgy 10-15 éve valóban ez volt a helyzet.
Azt mondjuk megnézném, mikor közlöd a beteggel, hogy spórolok a szurin, de ettől ugyanannyiba kerül a kezelés, és ha váratlanul (nagy) fájdalmat érez, akkor azért beadom persze. 😊
Amúgy csak kíváncsiságból, te tudod milyen érzés ez fájdalomcsillapítás nélkül?
topin
Lehet mondjuk jó a fogorvosom és elsőre eltávolította az idegeket, ezért nem fájt.
Szerkesztette: Jughead
több mint 2 éve
Érzéstelenítés neked akkor nem jár gondolom. 😀Ha Te nem az én fogorvosom vagy akkor már két GB drukker fogorvos is van. Ez már tendencia.Itt szeretném megjegyezni, hogy második alkalommal én se adok szurit a betegeknek, ha nem muszáj, mert ha elsőre jól végeztem a dolgom, akkor már nincs ideg a csatornában ami fájjon. Azt érezhetik, amikor megvan a gyökércsúcs, de ez is az oka az érzéstelenítő mellőzésének, hogy kapok visszajelzést, mert a hiper-szuper bemérő kütyük néha pontatlanok.miért, amíg nem voltak antibiotikumok, tán meghaltak az emberek?Imádom 😀
warr_b
A régi fogorvosom jut róla eszembe, aki úgy gondolta, hogy a félig gyökérkezelt fog második körére, már felesleges az érzéstelenítő. Én magam megszültem a székben persze, konkrétan amikor kiszálltam az egész testem izzadtságnyoma látszott. Majd kifelé menet utánam szólt, amikor látta, hogy nem vagyok túl boldog:
- Norbert, így utólag... kért volna érzéstelenítőt?
- Doktor úr, így utólag... kértem volna.
- Norbertnek biztos nem túl magas a fájdalomküszöbe (pedig amúgy de 😀)
Egy dolog miatt nem haragszok rá. Bő 10 éve szállóige a haveri körben az "így utólag..." 😀
dugo93
Persze ha látom, vagy jelzi, hogy rendesen fáj akkor kap lidocaint. Nem vagyunk mi szadisták. 😀
Fontos_Vidra
Bazzani
több mint 2 éve
Ha Te nem az én fogorvosom vagy akkor már két GB drukker fogorvos is van. Ez már tendencia.Itt szeretném megjegyezni, hogy második alkalommal én se adok szurit a betegeknek, ha nem muszáj, mert ha elsőre jól végeztem a dolgom, akkor már nincs ideg a csatornában ami fájjon. Azt érezhetik, amikor megvan a gyökércsúcs, de ez is az oka az érzéstelenítő mellőzésének, hogy kapok visszajelzést, mert a hiper-szuper bemérő kütyük néha pontatlanok.miért, amíg nem voltak antibiotikumok, tán meghaltak az emberek?Imádom 😀
warr_b
A régi fogorvosom jut róla eszembe, aki úgy gondolta, hogy a félig gyökérkezelt fog második körére, már felesleges az érzéstelenítő. Én magam megszültem a székben persze, konkrétan amikor kiszálltam az egész testem izzadtságnyoma látszott. Majd kifelé menet utánam szólt, amikor látta, hogy nem vagyok túl boldog:
Egy dolog miatt nem haragszok rá. Bő 10 éve szállóige a haveri körben az "így utólag..." 😀
dugo93
Persze ha látom, vagy jelzi, hogy rendesen fáj akkor kap lidocaint. Nem vagyunk mi szadisták. 😀
Fontos_Vidra
több mint 2 éve
topin
2 008
Igazából nincs, csak amit mondtam, hogyha első alkalommal jól kiszedtem az ideget, akkor már nem kell, szóval pazarlás, a páciens meg feleslegesen zsibbad több órán keresztül, ami alsó őrlőfognál a fél nyelvet, ajkat is érinti. És ameddig tart a zsibbadás, a pácienst megkérjük hogy ne egyen mert simán elrágcsálja a nyelvét.Erre gondoltam én is, hogy szimplán spórolás, majd fáj egy kicsit a betegnek 😊 (no offense)
Meg a másik amit mondtam, könnyebb nekem is ha a beteg ad visszajelzést, mikor érem el a gyökér végét, mert a bemérő műszer tud rosszul jelezni.
Én személy szerint ezt mind elmondom a betegeimnek, hogy tudják mi miért van, meg hogy érheti őket valamennyi kellemetlenség, ezután ha mégis kérnek, akkor nyilván kapnak szurit.
Fontos_Vidra
Az én tág ismerősi körömben volt több gyökérkezelés az elmúlt 10 évben. Akiknek fájdalmai voltak hasonló okból (spórolás) azok miután meghallották, hogy másoknak nem fájt, mert kaptak szurit a második alkalommal is, fogorvost cseréltek. Lehet nem kellett volna spórolnia..
Sajnos sok ember azt gondolja, hogy ennek fájnia kell, pedig egyáltalán nem így van.
Ahogy nekem a zsibbadás sem tartott még soha órákon át az utóbbi 10 évben. De úgy 10-15 éve valóban ez volt a helyzet.
Azt mondjuk megnézném, mikor közlöd a beteggel, hogy spórolok a szurin, de ettől ugyanannyiba kerül a kezelés, és ha váratlanul (nagy) fájdalmat érez, akkor azért beadom persze. 😊
Amúgy csak kíváncsiságból, te tudod milyen érzés ez fájdalomcsillapítás nélkül?
több mint 2 éve
Nekem a lábam sikerült egyszer 'megműttetni' lejárt érzéstelenítővel. Csak kisebb, sürgősségi beavatkozás volt; de úgy is kurvára élveztem. A kontrollnál szólt a fasztarisznya, hogy 'Bocs, de valszeg szar volt a szuri'. Azóta is csodálkozom magamon, hogy nem vertem be a pofáját.Nem tudom ki hogy van vele, de még sosem kaptam annyi érzéstelenítőt, hogy a gyökérkezelés ne fájjon.Igazából nincs, csak amit mondtam, hogyha első alkalommal jól kiszedtem az ideget, akkor már nem kell, szóval pazarlás, a páciens meg feleslegesen zsibbad több órán keresztül, ami alsó őrlőfognál a fél nyelvet, ajkat is érinti. És ameddig tart a zsibbadás, a pácienst megkérjük hogy ne egyen mert simán elrágcsálja a nyelvét.Amúgy van bármi szakmai indok az érzéstelenítés ellen második alkalomra?Itt szeretném megjegyezni, hogy második alkalommal én se adok szurit a betegeknek, ha nem muszáj, mert ha elsőre jól végeztem a dolgom, akkor már nincs ideg a csatornában ami fájjon. Azt érezhetik, amikor megvan a gyökércsúcs, de ez is az oka az érzéstelenítő mellőzésének, hogy kapok visszajelzést, mert a hiper-szuper bemérő kütyük néha pontatlanok.miért, amíg nem voltak antibiotikumok, tán meghaltak az emberek?Imádom 😀
warr_b
dugo93
Fontos_Vidra
topin
Fontos_Vidra
Mondjuk én már akkor majd feltépem a karfát mikor azokat a kis gyökértelenítő fúrókat válogatja a dokinéni.
kittli
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 2 éve
Nem tudom ki hogy van vele, de még sosem kaptam annyi érzéstelenítőt, hogy a gyökérkezelés ne fájjon.Igazából nincs, csak amit mondtam, hogyha első alkalommal jól kiszedtem az ideget, akkor már nem kell, szóval pazarlás, a páciens meg feleslegesen zsibbad több órán keresztül, ami alsó őrlőfognál a fél nyelvet, ajkat is érinti. És ameddig tart a zsibbadás, a pácienst megkérjük hogy ne egyen mert simán elrágcsálja a nyelvét.Amúgy van bármi szakmai indok az érzéstelenítés ellen második alkalomra?Itt szeretném megjegyezni, hogy második alkalommal én se adok szurit a betegeknek, ha nem muszáj, mert ha elsőre jól végeztem a dolgom, akkor már nincs ideg a csatornában ami fájjon. Azt érezhetik, amikor megvan a gyökércsúcs, de ez is az oka az érzéstelenítő mellőzésének, hogy kapok visszajelzést, mert a hiper-szuper bemérő kütyük néha pontatlanok.miért, amíg nem voltak antibiotikumok, tán meghaltak az emberek?Imádom 😀
warr_b
dugo93
Fontos_Vidra
topin
Fontos_Vidra
Mondjuk én már akkor majd feltépem a karfát mikor azokat a kis gyökértelenítő fúrókat válogatja a dokinéni.
több mint 2 éve
Fontos_Vidra
1 483
Igazából nincs, csak amit mondtam, hogyha első alkalommal jól kiszedtem az ideget, akkor már nem kell, szóval pazarlás, a páciens meg feleslegesen zsibbad több órán keresztül, ami alsó őrlőfognál a fél nyelvet, ajkat is érinti. És ameddig tart a zsibbadás, a pácienst megkérjük hogy ne egyen mert simán elrágcsálja a nyelvét.Amúgy van bármi szakmai indok az érzéstelenítés ellen második alkalomra?Itt szeretném megjegyezni, hogy második alkalommal én se adok szurit a betegeknek, ha nem muszáj, mert ha elsőre jól végeztem a dolgom, akkor már nincs ideg a csatornában ami fájjon. Azt érezhetik, amikor megvan a gyökércsúcs, de ez is az oka az érzéstelenítő mellőzésének, hogy kapok visszajelzést, mert a hiper-szuper bemérő kütyük néha pontatlanok.miért, amíg nem voltak antibiotikumok, tán meghaltak az emberek?Imádom 😀
warr_b
dugo93
Fontos_Vidra
topin
több mint 2 éve
dugo93
4 233
Ezzel így nincs is semmi gond. Épp a héten voltam (egy másiknál), ahol ugyanez volt. El is hangzott a mondat, hogy "itt már nem fog kelleni érzéstelenítő". Keményen be is szartam, de tényleg nem kellett😀Itt szeretném megjegyezni, hogy második alkalommal én se adok szurit a betegeknek, ha nem muszáj, mert ha elsőre jól végeztem a dolgom, akkor már nincs ideg a csatornában ami fájjon. Azt érezhetik, amikor megvan a gyökércsúcs, de ez is az oka az érzéstelenítő mellőzésének, hogy kapok visszajelzést, mert a hiper-szuper bemérő kütyük néha pontatlanok.miért, amíg nem voltak antibiotikumok, tán meghaltak az emberek?Imádom 😀
warr_b
dugo93
Fontos_Vidra
több mint 2 éve
topin
2 008
Amúgy van bármi szakmai indok az érzéstelenítés ellen második alkalomra?Itt szeretném megjegyezni, hogy második alkalommal én se adok szurit a betegeknek, ha nem muszáj, mert ha elsőre jól végeztem a dolgom, akkor már nincs ideg a csatornában ami fájjon. Azt érezhetik, amikor megvan a gyökércsúcs, de ez is az oka az érzéstelenítő mellőzésének, hogy kapok visszajelzést, mert a hiper-szuper bemérő kütyük néha pontatlanok.miért, amíg nem voltak antibiotikumok, tán meghaltak az emberek?Imádom 😀
warr_b
dugo93
Fontos_Vidra
több mint 2 éve
Fontos_Vidra
1 483
Itt szeretném megjegyezni, hogy második alkalommal én se adok szurit a betegeknek, ha nem muszáj, mert ha elsőre jól végeztem a dolgom, akkor már nincs ideg a csatornában ami fájjon. Azt érezhetik, amikor megvan a gyökércsúcs, de ez is az oka az érzéstelenítő mellőzésének, hogy kapok visszajelzést, mert a hiper-szuper bemérő kütyük néha pontatlanok.miért, amíg nem voltak antibiotikumok, tán meghaltak az emberek?Imádom 😀
warr_b
dugo93
több mint 2 éve
Megint halálos baleset a gyorsforgalmin...
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
De jó is lesz ez a több mint 2 éve
Lúdas Solymi
8 029
Ez nem feltétlenül rossz dolog, persze időseknek torkot fényképezni, meg amúgy torokkal foglalkozni így valóban rossz, de bármi egyebet szerintem lehetne így kezelni, mert egyszerűbb és nem az van, hogy egy normál esetben 5 perces vizsgálatból lesz 15-20 perc mire a delikvens levetkőzik, felöltözik, plusz a rendelőbe jár szociális életet élni és elmeséli mi történt vele.Telefonnal fényképezd le a torkod és küldd el messengeren.Figyi, vidéken is hasonló megy.Ja, Budapestről van szó mindkettőtöknek, Az más, már értem......a mi gyerekorvos/védőnő kettősünk a gyerek csuklótörését nem tudta diagnosztizálni, azt mondták nincs semmi baj, kenegessük krémmel... bőrkiütés, szintén hatalmas melléÖrülök, hogy neked jó tapasztalatod van a védőnőkkel, nyilván van ilyen is.Ezt azért nehezen hiszem el.
Akikhez nekünk volt szerencsénk, azok nem sokat értek. Kedves, aranyos, tündibündi, csak bármit kérdeztünk semmire se tudott semmi használhatót mondani. Semmilyen gondot, problémát nem ismertek fel. Gyerekorvos dettó.
De nyilván van ilyen is, olyan is. Szerencsére már a kisebbik is elmúlt hat, úgyhogy túl vagyunk az utolsó látogatáson 😊
warr_b
csi77
és ez nem egy zsákfaluban történt, hanem Újbudán
r.baggio
csi77
Nem gyerekorvosos sztori, de apámnak is úgy diagnosztizálta a tüdőgyulladását az orvos, hogy 2 méterre ült a széken és azt mondta, hogy biztos csak megfázás, szopogasson izlandi zuzmó tablettát.
Aztán mikor 2-3. napja nem múlt a láza, mentünk vele vissza a dokihoz, hogy ez így nem jó és szerencsére egy másik fogadott, mert amaz éppen nem volt.
Na, az már intézkedett is.
Nem csak az orvosi hanyagság a probléma, hanem az, hogy kedvel-e vagy sem vagy vmi.
Lúdas Solymi
Szintén vidék. Trehány kóklerek mindenütt vannak.
kittli
Az orvoslás is egy munka, engem nem zavar, hogyha gyorsan, de szakszerűen lerendez és nem elfecseg erről-arról.
több mint 2 éve
Telefonnal fényképezd le a torkod és küldd el messengeren.Figyi, vidéken is hasonló megy.Ja, Budapestről van szó mindkettőtöknek, Az más, már értem......a mi gyerekorvos/védőnő kettősünk a gyerek csuklótörését nem tudta diagnosztizálni, azt mondták nincs semmi baj, kenegessük krémmel... bőrkiütés, szintén hatalmas melléÖrülök, hogy neked jó tapasztalatod van a védőnőkkel, nyilván van ilyen is.Ezt azért nehezen hiszem el.
Akikhez nekünk volt szerencsénk, azok nem sokat értek. Kedves, aranyos, tündibündi, csak bármit kérdeztünk semmire se tudott semmi használhatót mondani. Semmilyen gondot, problémát nem ismertek fel. Gyerekorvos dettó.
De nyilván van ilyen is, olyan is. Szerencsére már a kisebbik is elmúlt hat, úgyhogy túl vagyunk az utolsó látogatáson 😊
warr_b
csi77
r.baggio
csi77
Nem gyerekorvosos sztori, de apámnak is úgy diagnosztizálta a tüdőgyulladását az orvos, hogy 2 méterre ült a széken és azt mondta, hogy biztos csak megfázás, szopogasson izlandi zuzmó tablettát.
Aztán mikor 2-3. napja nem múlt a láza, mentünk vele vissza a dokihoz, hogy ez így nem jó és szerencsére egy másik fogadott, mert amaz éppen nem volt.
Nem csak az orvosi hanyagság a probléma, hanem az, hogy kedvel-e vagy sem vagy vmi.
Lúdas Solymi
Szintén vidék. Trehány kóklerek mindenütt vannak.
több mint 2 éve
Lúdas Solymi
8 029
Figyi, vidéken is hasonló megy.Ja, Budapestről van szó mindkettőtöknek, Az más, már értem......a mi gyerekorvos/védőnő kettősünk a gyerek csuklótörését nem tudta diagnosztizálni, azt mondták nincs semmi baj, kenegessük krémmel... bőrkiütés, szintén hatalmas melléÖrülök, hogy neked jó tapasztalatod van a védőnőkkel, nyilván van ilyen is.Ezt azért nehezen hiszem el.
warr_b
csi77
r.baggio
csi77
több mint 2 éve
?Ja, Budapestről van szó mindkettőtöknek, Az más, már értem......a mi gyerekorvos/védőnő kettősünk a gyerek csuklótörését nem tudta diagnosztizálni, azt mondták nincs semmi baj, kenegessük krémmel... bőrkiütés, szintén hatalmas melléÖrülök, hogy neked jó tapasztalatod van a védőnőkkel, nyilván van ilyen is.Ezt azért nehezen hiszem el.
warr_b
csi77
r.baggio
csi77
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
Ja, Budapestről van szó mindkettőtöknek, Az más, már értem......a mi gyerekorvos/védőnő kettősünk a gyerek csuklótörését nem tudta diagnosztizálni, azt mondták nincs semmi baj, kenegessük krémmel... bőrkiütés, szintén hatalmas melléÖrülök, hogy neked jó tapasztalatod van a védőnőkkel, nyilván van ilyen is.Ezt azért nehezen hiszem el.
warr_b
csi77
r.baggio
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 2 éve
a mi gyerekorvos/védőnő kettősünk a gyerek csuklótörését nem tudta diagnosztizálni, azt mondták nincs semmi baj, kenegessük krémmel... bőrkiütés, szintén hatalmas melléÖrülök, hogy neked jó tapasztalatod van a védőnőkkel, nyilván van ilyen is.Ezt azért nehezen hiszem el.
warr_b
csi77
Szerkesztette: r.baggio
---
több mint 2 éve
új szót tanultunk az egyik legújabb giga mega magyar sláger refrénje: szét-szeretlek.........hajrá szét szeretni 😛 😕
több mint 2 éve
YoungZeeZee
8 567
mondjuk ez eros 😊nekem errol kedvenc peldam Kairo, Zamalek egyik meno orientalista hely, amcsi diplomata parral ultunk be 'paros randira'. nyilvan eloetelnek kikerjuk a szokasos kenceket, kis is hozzak, hozza a pitakat, martogatni. veszem el, mar tennem bele, miro szol Ben, hogy varjunk. hivja a pincert. visszakuldette az osszes pitat, mert nem frisset hoztak nekunk. na most a helyen, ott helyben sutotte egy oreglany eges nap 12 oraban a friss pitakat a kemence mellett, csak hozzan mar olyan kerult, ami nem forro volt hanem szimplan meleg. Ben szerint ez meg nem friss igy vissza kell kuldeni. teljesen mas kultura USA.Ezer es ezer is ilyen pelda van arra h mennyi helyen hunyaszkodik meg az ember.Így van nekem is ez a bajom. A kiegészítés ami még hozzátartozik, hogy védőnő aki helyette volt 7 évig egy nagyon normális, alapos nő volt. Amikor ez a másik vissza akart jönni, akkor ment is a hőbörgés, hogy ne küldjék el a helyettesét. Végül nyilván visszajöhetett, mert ragaszkodott hozzá és ugye a törvény is őt védte. Ezzel még mindig nincs semmi baj, mert senkit ne küldjenek el azért mert elmegy szülni, csak ha már ennyire erőlködött a helyéért, akkor végezze már rendesen.Persze de a lenyeg az h vki szar szidja mindenki de senki nem tesz semmit vagyis 1 ember.a tobbi meg elfogadja h szar es viszi oda.pedig lehet a kovetkezo jo lenne vagy a kivetkezo de senki nem tesz semmit.Ásna a tököm 😀Erre jut eszembe h a minap egy lako panaszkodott h a kozutrol befolyik a viz a kertjehez.hozatott homokot vagy mit es megcsinalta h ne legyen tobb problema aztan mondta h a szomszedjai nyugatiak es ok nem hozatnak homokot pedig van penz.mondom bazz a kizteruletet rendbe rakni nem az i felelosseguk es nem nekik kell kolteni ra mikor ezert is fizetnek a telepulesen adot.Én azt nem értem, hogy jól szituált, értelmes emberek miért foglalkoznak egyáltalán a védőnővel? Teljesen értelmetlen a jelenléte, számunkra csak egy nyűg volt a jelenléte.Részünkről ez egyáltalán nem csak rólunk szól. Az egész nő visszhangja borzasztó. Rengeteg téves információt ad át szülőknek. Nem mindenki születik 12 unokás nagymamának, hogy a fing hangjáról is tudja, hogy a gyerek most épp rosszat evett, vagy nem lát a fél szemére. Egyáltalán nem mindegy. És igen, a jól szituált, értelmes emberek valószínűleg ezt megoldják, de ez megint nem fedi le a teljes társadalmat, sőt.
Szokol
dugo93
Masik sztori.temetes kifizetnek x 100ezret.a temetes elott par oraval kiderul h nincs kiasva a hely es a gaz nyakig er.dikkk a "vevo" kezebe adtak egy lapatot es ok nyirtak le a fuvet is.ilyen van!es nem szoltak vissza am bazz nem a mi dokgounk.mire fizetunk ennyit.
De valszeg szokol, warr es sobri is vigan asna mert igy mukodik.
YoungZeeZee
Örülök, hogy neked jó tapasztalatod van a védőnőkkel, nyilván van ilyen is.
warr_b
YoungZeeZee
dugo93
Es ne csak egy dolgot lasson az ember hanem a teljes kepet
Utolso pelda.usaban elo ismeros bement egy maagyar bankhoz pesten ahol vezeti a szamlajat.sehol senki es vart.majd szova tette h nincs ugyfel sehol es miert kell 20 perceket varnia mikor a penzt meg hasznaljak ami az ove
Es jogos.usaban van customer service rendes.itt sok helyen nem is tudjak h mi az.
Mara ennyi voltam
YoungZeeZee
te peldadban az a csoda, hogy a csavo nem vitte at a penzet masik bankhoz.
csebi
itt a bankosnal konkretan az ugyintezok le sem szartak ot vagy a tobbit ugyfelet.
odament es megkerdezte, hogy akkor onoket miert is fizetik. rogton el kezdtek dolgozni.
itt tudok azonosulni vele, hogy lathatoan szarnak az ugyfelre.
több mint 2 éve
A védőnő azokhoz a családokhoz megy, ahol nincs rá szükség. Ahol szükség lenne rá, oda nem megy.
több mint 2 éve
Miért szar a Vasas?Azt hiszel, amit akarsz ☺️Ezt azért nehezen hiszem el.Ásna a tököm 😀Erre jut eszembe h a minap egy lako panaszkodott h a kozutrol befolyik a viz a kertjehez.hozatott homokot vagy mit es megcsinalta h ne legyen tobb problema aztan mondta h a szomszedjai nyugatiak es ok nem hozatnak homokot pedig van penz.mondom bazz a kizteruletet rendbe rakni nem az i felelosseguk es nem nekik kell kolteni ra mikor ezert is fizetnek a telepulesen adot.Én azt nem értem, hogy jól szituált, értelmes emberek miért foglalkoznak egyáltalán a védőnővel? Teljesen értelmetlen a jelenléte, számunkra csak egy nyűg volt a jelenléte.Részünkről ez egyáltalán nem csak rólunk szól. Az egész nő visszhangja borzasztó. Rengeteg téves információt ad át szülőknek. Nem mindenki születik 12 unokás nagymamának, hogy a fing hangjáról is tudja, hogy a gyerek most épp rosszat evett, vagy nem lát a fél szemére. Egyáltalán nem mindegy. És igen, a jól szituált, értelmes emberek valószínűleg ezt megoldják, de ez megint nem fedi le a teljes társadalmat, sőt.
Szokol
dugo93
Masik sztori.temetes kifizetnek x 100ezret.a temetes elott par oraval kiderul h nincs kiasva a hely es a gaz nyakig er.dikkk a "vevo" kezebe adtak egy lapatot es ok nyirtak le a fuvet is.ilyen van!es nem szoltak vissza am bazz nem a mi dokgounk.mire fizetunk ennyit.
YoungZeeZee
warr_b
csi77
warr_b
Hogy lehet ilyen csapatnevet kitalálni hogy Football team?
Maga szerint is rasszista a Redskins?
Aztán egyikre se tudta a választ!
Amúgy a mi védőnőnk se segített kb semmit mondjuk mi hagytuk is a picsaba, kijön megnézi amit kell aztán hazamegy és csokolom…
több mint 2 éve
Azt hiszel, amit akarsz ☺️Ezt azért nehezen hiszem el.Ásna a tököm 😀Erre jut eszembe h a minap egy lako panaszkodott h a kozutrol befolyik a viz a kertjehez.hozatott homokot vagy mit es megcsinalta h ne legyen tobb problema aztan mondta h a szomszedjai nyugatiak es ok nem hozatnak homokot pedig van penz.mondom bazz a kizteruletet rendbe rakni nem az i felelosseguk es nem nekik kell kolteni ra mikor ezert is fizetnek a telepulesen adot.Én azt nem értem, hogy jól szituált, értelmes emberek miért foglalkoznak egyáltalán a védőnővel? Teljesen értelmetlen a jelenléte, számunkra csak egy nyűg volt a jelenléte.Részünkről ez egyáltalán nem csak rólunk szól. Az egész nő visszhangja borzasztó. Rengeteg téves információt ad át szülőknek. Nem mindenki születik 12 unokás nagymamának, hogy a fing hangjáról is tudja, hogy a gyerek most épp rosszat evett, vagy nem lát a fél szemére. Egyáltalán nem mindegy. És igen, a jól szituált, értelmes emberek valószínűleg ezt megoldják, de ez megint nem fedi le a teljes társadalmat, sőt.
Szokol
dugo93
YoungZeeZee
warr_b
csi77
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
Ezt azért nehezen hiszem el.Ásna a tököm 😀Erre jut eszembe h a minap egy lako panaszkodott h a kozutrol befolyik a viz a kertjehez.hozatott homokot vagy mit es megcsinalta h ne legyen tobb problema aztan mondta h a szomszedjai nyugatiak es ok nem hozatnak homokot pedig van penz.mondom bazz a kizteruletet rendbe rakni nem az i felelosseguk es nem nekik kell kolteni ra mikor ezert is fizetnek a telepulesen adot.Én azt nem értem, hogy jól szituált, értelmes emberek miért foglalkoznak egyáltalán a védőnővel? Teljesen értelmetlen a jelenléte, számunkra csak egy nyűg volt a jelenléte.Részünkről ez egyáltalán nem csak rólunk szól. Az egész nő visszhangja borzasztó. Rengeteg téves információt ad át szülőknek. Nem mindenki születik 12 unokás nagymamának, hogy a fing hangjáról is tudja, hogy a gyerek most épp rosszat evett, vagy nem lát a fél szemére. Egyáltalán nem mindegy. És igen, a jól szituált, értelmes emberek valószínűleg ezt megoldják, de ez megint nem fedi le a teljes társadalmat, sőt.
Szokol
dugo93
YoungZeeZee
warr_b
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png