Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 4 éve
Szerencsere a tarsadalom tobbsege nem igy gondolkodik, ezt tudjuk onnet, hogy a normaikat jogszabalyokba ontottek es a buncselekmeny elkovetoje szokesenek elosegitese stb akkor is bcs, ha csaladtag csinalja. Aki az abuziv, gyilkos gyereket megszokteti a rendorseg elol ugy, hogy a menyuket olte meg, az ugyanolyan szar alak, mint a gyereke 😊 Foleg ugy, hogy kozben szo nelkul vegignezi a lany csaladjanak szenvedeset, agoniajat, mikozben pontosan tudjak, hogy mi tortent. Hogy a fiuk elvette az eletet.Miért? Teljesen igaza van, még ha meglepő is tőle, hisz nincs gyereke.Te vagy nagyon beteg vagy, vagy iszonyat nagy troll.Engem is az egesz sztoriban a csalad magatarzasa zaklat fel a legjobban.Ha huszonéves lennék, lenne egy csajom, akivel összebalhézunk, és mondjuk ellököm, ő meg meghal, akkor én is elvárnám a családomtól, hogy az én pártomon álljon. Vagyis inkább el se tudom képzelni, hogy a szüleim ilyen szituban ne segítettek volna. A baj már megtörtént, azzal kezdeni már szart se lehet, de a fiuknak még segíthetnek.
undisputedly
Sőt, továbbmegyek, ha apa lennék, és a fiam egy vita során belelöki egy szakadékba az általam is kedvelt csaját, vagy kissé fejbebaszdossa egy gyalásóval, akkor ugyan szomorú lennék, de azért mindent megtennék a törvényesség határain is túl, hogy őt megvédjem, megmentsem, segítsek neki.
A család magatartása teljesen normális, életszerű, mi mást tehetnének, minthogy segítik a gyereküket?!
Nem egy évekig tomboló sorozatgyilkosról van szó, aki gyerekkorában felgyűjtotta az anyja haját, vagy áramot vezetett a wc-deszkába amikor ráült az apja, hanem egy hülye fiatalról, akinek elgurult a gyógyszere 3 percre.
Mert se előtte nem volt semmi erőszakosságból fakadó balhéja, nem verekedett hetente, nem rabolt bankot, se utána nem viselkedett bomlott agyú elmebetegként, hanem racionális döntések sorát hozta meg.
Ha valami teljesen érthető és megérthető ebben az ügyben az a szülői, családi segítség.
Sobri Jóska
Hihetetlen.
#JC6
Tök alap, hogy véded a gyerekedet. Mondjuk hogy házon belül hogy beszéltek meg egy ilyet, az más kérdés
warr_b
Nagy mak, hogy publicitast kapott az ugy, csak temelni tudom, hogy a szuleinek se lesz egy nyugodt perce ezutan es a lakokornyezetuk megbelyegzi oket.
több mint 4 éve
mér az a betegebb verzió mikor valami picsaság nevében egymást jelentgeti föl apa a fiát fiú az apjátTe vagy nagyon beteg vagy, vagy iszonyat nagy troll.Engem is az egesz sztoriban a csalad magatarzasa zaklat fel a legjobban.Ha huszonéves lennék, lenne egy csajom, akivel összebalhézunk, és mondjuk ellököm, ő meg meghal, akkor én is elvárnám a családomtól, hogy az én pártomon álljon. Vagyis inkább el se tudom képzelni, hogy a szüleim ilyen szituban ne segítettek volna. A baj már megtörtént, azzal kezdeni már szart se lehet, de a fiuknak még segíthetnek.
undisputedly
Sőt, továbbmegyek, ha apa lennék, és a fiam egy vita során belelöki egy szakadékba az általam is kedvelt csaját, vagy kissé fejbebaszdossa egy gyalásóval, akkor ugyan szomorú lennék, de azért mindent megtennék a törvényesség határain is túl, hogy őt megvédjem, megmentsem, segítsek neki.
A család magatartása teljesen normális, életszerű, mi mást tehetnének, minthogy segítik a gyereküket?!
Nem egy évekig tomboló sorozatgyilkosról van szó, aki gyerekkorában felgyűjtotta az anyja haját, vagy áramot vezetett a wc-deszkába amikor ráült az apja, hanem egy hülye fiatalról, akinek elgurult a gyógyszere 3 percre.
Mert se előtte nem volt semmi erőszakosságból fakadó balhéja, nem verekedett hetente, nem rabolt bankot, se utána nem viselkedett bomlott agyú elmebetegként, hanem racionális döntések sorát hozta meg.
Ha valami teljesen érthető és megérthető ebben az ügyben az a szülői, családi segítség.
Sobri Jóska
Hihetetlen.
#JC6
ahoty a etyik mama monta a másiknak: Juliskám, te megütnéd a véredet?!

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 4 éve
Miért? Teljesen igaza van, még ha meglepő is tőle, hisz nincs gyereke.Te vagy nagyon beteg vagy, vagy iszonyat nagy troll.Engem is az egesz sztoriban a csalad magatarzasa zaklat fel a legjobban.Ha huszonéves lennék, lenne egy csajom, akivel összebalhézunk, és mondjuk ellököm, ő meg meghal, akkor én is elvárnám a családomtól, hogy az én pártomon álljon. Vagyis inkább el se tudom képzelni, hogy a szüleim ilyen szituban ne segítettek volna. A baj már megtörtént, azzal kezdeni már szart se lehet, de a fiuknak még segíthetnek.
undisputedly
Sobri Jóska
Hihetetlen.
#JC6
Tök alap, hogy véded a gyerekedet. Mondjuk hogy házon belül hogy beszéltek meg egy ilyet, az más kérdés

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Te vagy nagyon beteg vagy, vagy iszonyat nagy troll.Engem is az egesz sztoriban a csalad magatarzasa zaklat fel a legjobban.Ha huszonéves lennék, lenne egy csajom, akivel összebalhézunk, és mondjuk ellököm, ő meg meghal, akkor én is elvárnám a családomtól, hogy az én pártomon álljon. Vagyis inkább el se tudom képzelni, hogy a szüleim ilyen szituban ne segítettek volna. A baj már megtörtént, azzal kezdeni már szart se lehet, de a fiuknak még segíthetnek.
undisputedly
Sobri Jóska
Hihetetlen.
több mint 4 éve
www.bbc.com/news/entertainment-arts-58714203egy másodpercig nem sajnálom
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Engem is az egesz sztoriban a csalad magatarzasa zaklat fel a legjobban.Ha huszonéves lennék, lenne egy csajom, akivel összebalhézunk, és mondjuk ellököm, ő meg meghal, akkor én is elvárnám a családomtól, hogy az én pártomon álljon. Vagyis inkább el se tudom képzelni, hogy a szüleim ilyen szituban ne segítettek volna. A baj már megtörtént, azzal kezdeni már szart se lehet, de a fiuknak még segíthetnek.
undisputedly
több mint 4 éve
Floridai jogszabalyok alapjan nehez lesz barmit rabizonyitaniuk.Amúgy a srác szülei mit hisznek? Átverte őket a srác vagy mi?Nem tudom, en kovetek rengeteg jobboldalit, a qanon bugyorbol megse tort fel kozejuk semmi. Szerintem a qanonnal csak az talalkozik aki kifejezetten keresi a kontentjuket. Gondolom te is balos talking headeken keresztul jutottal oda, ok meg kerestek.Megtortent a halottkemi vizsgalat. Emberoles aldozata lett a lany. E kozben a volegenye megszokott, megy a hajtovadaszat, de nem talaljak.Nem vagyok hajlandó belinkelni, de közben a Qanon hívőktől elindult konteot, miszerint nincs is ügy, már elkezdte csavarni a alt-right media (Crowder show csinált egy végtelen gusztustalan szegmenst, kezdésnek), aminek az a lényege, hogy az egész ügy csak terelés.
A szulei es az ugyved elhajtotta a rensorseget elozo heten is amikor beszelni akartak vele, most pedig kiderult, hogy igazabol mar tobb, mint egy hete elhagyta a hazat, akkor sem volt ott amikor a rendorok beszelni akartak vele.
A szulei ket napja bejelentettek kb az “eltuneset”, azt mondtak egy kozeli nemzeti parkba ment. Napokig kerestek, semmi. Velhetoen mar az orszagot is elhagyhatta a gyerek amig a szulei feltevezettek a hatosagokat.
A 911 hivas is nyilvanos, a bejelento egyertelmuen latta, hogy a csavo utlegelte a lanyt. Megneztem a rendorok testkameras videojat is, nagyon para ez az erzelmi deficit a ketto kozott. A lany zokog, fel van dulva, magat hibaztatja, a volegenye pedig teljesen nyugodt, meg ki is rohogi.
Remelem elkapjak a tetvet, es nem lesz alkalma ongyilkossagra. Nem erdemel ilyen konnyu kiutat.
Szerk: Kulon undorito, hogy az apa elmondasa szerint, miutan a volegeny egyedul erkezett haza Floridaba es tudomast szereztek rola, probaltak hivni ot, a srac apjat, anyjat, noveret. Irtak uzeneteket, de se azokra, se a hivasokra nem valaszoltak. Undorito.
undisputedly
Szép új világ.
Gyurma Pappa
Btw, baloldalon meg a rasszizmus kartya jott fel a racebaiter mainstream balosoktol, hogy az egesz ugy egy white women syndrome meg feher felsobbrenduseg stb.
Mind a ket oldal kreten, ezek is meg a qanon is.
undisputedly
Mert ha egyszer kiderül, hogy tudtak arról hogy mi történt és segítettek neki elmenekülni, akkor bűnrészessé váltak és le fogják őket is csukni.
Amúgy nem kell messzire menni, itt van nekünk a kedves sósavas doktor úr, aki kb. érinthetetlen, a médiában nem lehet arccal szerepeltetni, az áldozatát meg folyamatosan mutogatják. És a faszi még ahol lehet ott árt neki még mindig.
Solymi
Ugye ne felejtsuk, hogy a sracnak volt kb 10 napja miutan hazaert Floridaba es konzultalt ugyveddel, hogy eltuntessen minden nyomot.
Ezek utan a szulei 99,9%, hogy szandekosan felrevezettek a rendoroket, amikor bejelentettek a fiuk eltuneset es azt a latszatot keltettek, hogy egy mocsaras reszen bujkal, ami ugye kamu volt.
Az FBI amugy nem is hitte, hogy ott van, igy ok alapbol nem veztek reszt a park atkutatasaban.
Engem is az egesz sztoriban a csalad magatarzasa zaklat fel a legjobban.
A lany, a leendo menyuk ott elt veluk egy fedel alatt, a a gyulkos lanytestverenek a gyerekeit imadta, vidam lany volt, a fiuk megolte es a panikolo szuloknek akik kerestek a lanyt, annyit se mondtak, hogy mar nem el vagy barmi. Hetekig kussban bujtattak a gyilkost es terveztek a szokeset.
Amugy pont a 10-21 napos hatrany miatt lehetetlen lesz kb elitelni a gyereket. Az elfogatoparancsot is azert adtak ki, mert a lany halala utan hasznalta annak bankkartyait, ami buncselekmeny, de nem jar erte nagy buntetes.
több mint 4 éve
van egy csomó dolog amit konteonak tartottak de igaz lettNekem az az elméletem, hogy a qanon csak azért van, hogy általánosításos alapon minden konteót nevetségessé tegyen. Pedig a nagy számok törvénye alapján IS az egyik mögött ott az igazság! 😛Nem tudom, en kovetek rengeteg jobboldalit, a qanon bugyorbol megse tort fel kozejuk semmi. Szerintem a qanonnal csak az talalkozik aki kifejezetten keresi a kontentjuket. Gondolom te is balos talking headeken keresztul jutottal oda, ok meg kerestek.Jajj, ezen is kiakadtam. Értem, hogy miért vannak ezek a dolgok, meg minden, de már nem is kattintok inkább sehova
Btw, baloldalon meg a rasszizmus kartya jott fel a racebaiter mainstream balosoktol, hogy az egesz ugy egy white women syndrome meg feher felsobbrenduseg stb.
undisputedly
Mondjuk ezek szerint Crowder már neked is sok 😀 (tényleg balos reakció videóban láttam, de a Qanon konteokat követem, szórakoztatnak, mondjuk ez most speciel nem annyira)
Gyurma Pappa
gyeek
több mint 4 éve
Nekem az az elméletem, hogy a qanon csak azért van, hogy általánosításos alapon minden konteót nevetségessé tegyen. Pedig a nagy számok törvénye alapján IS az egyik mögött ott az igazság! 😛Nem tudom, en kovetek rengeteg jobboldalit, a qanon bugyorbol megse tort fel kozejuk semmi. Szerintem a qanonnal csak az talalkozik aki kifejezetten keresi a kontentjuket. Gondolom te is balos talking headeken keresztul jutottal oda, ok meg kerestek.Jajj, ezen is kiakadtam. Értem, hogy miért vannak ezek a dolgok, meg minden, de már nem is kattintok inkább sehova
undisputedly
Mondjuk ezek szerint Crowder már neked is sok 😀 (tényleg balos reakció videóban láttam, de a Qanon konteokat követem, szórakoztatnak, mondjuk ez most speciel nem annyira)
Gyurma Pappa
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 4 éve
Nem tudom, en kovetek rengeteg jobboldalit, a qanon bugyorbol megse tort fel kozejuk semmi. Szerintem a qanonnal csak az talalkozik aki kifejezetten keresi a kontentjuket. Gondolom te is balos talking headeken keresztul jutottal oda, ok meg kerestek.Jajj, ezen is kiakadtam. Értem, hogy miért vannak ezek a dolgok, meg minden, de már nem is kattintok inkább sehova
undisputedly

több mint 4 éve
Amúgy a srác szülei mit hisznek? Átverte őket a srác vagy mi?Nem tudom, en kovetek rengeteg jobboldalit, a qanon bugyorbol megse tort fel kozejuk semmi. Szerintem a qanonnal csak az talalkozik aki kifejezetten keresi a kontentjuket. Gondolom te is balos talking headeken keresztul jutottal oda, ok meg kerestek.Megtortent a halottkemi vizsgalat. Emberoles aldozata lett a lany. E kozben a volegenye megszokott, megy a hajtovadaszat, de nem talaljak.Nem vagyok hajlandó belinkelni, de közben a Qanon hívőktől elindult konteot, miszerint nincs is ügy, már elkezdte csavarni a alt-right media (Crowder show csinált egy végtelen gusztustalan szegmenst, kezdésnek), aminek az a lényege, hogy az egész ügy csak terelés.
A szulei es az ugyved elhajtotta a rensorseget elozo heten is amikor beszelni akartak vele, most pedig kiderult, hogy igazabol mar tobb, mint egy hete elhagyta a hazat, akkor sem volt ott amikor a rendorok beszelni akartak vele.
A szulei ket napja bejelentettek kb az “eltuneset”, azt mondtak egy kozeli nemzeti parkba ment. Napokig kerestek, semmi. Velhetoen mar az orszagot is elhagyhatta a gyerek amig a szulei feltevezettek a hatosagokat.
A 911 hivas is nyilvanos, a bejelento egyertelmuen latta, hogy a csavo utlegelte a lanyt. Megneztem a rendorok testkameras videojat is, nagyon para ez az erzelmi deficit a ketto kozott. A lany zokog, fel van dulva, magat hibaztatja, a volegenye pedig teljesen nyugodt, meg ki is rohogi.
Remelem elkapjak a tetvet, es nem lesz alkalma ongyilkossagra. Nem erdemel ilyen konnyu kiutat.
Szerk: Kulon undorito, hogy az apa elmondasa szerint, miutan a volegeny egyedul erkezett haza Floridaba es tudomast szereztek rola, probaltak hivni ot, a srac apjat, anyjat, noveret. Irtak uzeneteket, de se azokra, se a hivasokra nem valaszoltak. Undorito.
undisputedly
Szép új világ.
Gyurma Pappa
undisputedly
Mert ha egyszer kiderül, hogy tudtak arról hogy mi történt és segítettek neki elmenekülni, akkor bűnrészessé váltak és le fogják őket is csukni.
Amúgy nem kell messzire menni, itt van nekünk a kedves sósavas doktor úr, aki kb. érinthetetlen, a médiában nem lehet arccal szerepeltetni, az áldozatát meg folyamatosan mutogatják. És a faszi még ahol lehet ott árt neki még mindig.
több mint 4 éve
Nem tudom, en kovetek rengeteg jobboldalit, a qanon bugyorbol megse tort fel kozejuk semmi. Szerintem a qanonnal csak az talalkozik aki kifejezetten keresi a kontentjuket. Gondolom te is balos talking headeken keresztul jutottal oda, ok meg kerestek.Megtortent a halottkemi vizsgalat. Emberoles aldozata lett a lany. E kozben a volegenye megszokott, megy a hajtovadaszat, de nem talaljak.Nem vagyok hajlandó belinkelni, de közben a Qanon hívőktől elindult konteot, miszerint nincs is ügy, már elkezdte csavarni a alt-right media (Crowder show csinált egy végtelen gusztustalan szegmenst, kezdésnek), aminek az a lényege, hogy az egész ügy csak terelés.
undisputedly
Szép új világ.
Gyurma Pappa
több mint 4 éve
Na de miről terelik el a figyelmet?Megtortent a halottkemi vizsgalat. Emberoles aldozata lett a lany. E kozben a volegenye megszokott, megy a hajtovadaszat, de nem talaljak.Nem vagyok hajlandó belinkelni, de közben a Qanon hívőktől elindult konteot, miszerint nincs is ügy, már elkezdte csavarni a alt-right media (Crowder show csinált egy végtelen gusztustalan szegmenst, kezdésnek), aminek az a lényege, hogy az egész ügy csak terelés.
undisputedly
Szép új világ.
Gyurma Pappa
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
Megtortent a halottkemi vizsgalat. Emberoles aldozata lett a lany. E kozben a volegenye megszokott, megy a hajtovadaszat, de nem talaljak.Nem vagyok hajlandó belinkelni, de közben a Qanon hívőktől elindult konteot, miszerint nincs is ügy, már elkezdte csavarni a alt-right media (Crowder show csinált egy végtelen gusztustalan szegmenst, kezdésnek), aminek az a lényege, hogy az egész ügy csak terelés.
undisputedly
Szép új világ.

több mint 4 éve
www.youtube.com/watch?v=Ov7JrC3raN8&t=868sDe, Konok hülye. Oltásellenes faszkalap.
17:54 perc
Ez a korreláció dolog ez nem megy... Valaki szólhatna ennek a derék embernek, aki amúgy valószínűleg nem hülye, csak nem ez a szakmája.
De nem, mindenki ül és okosakat mond. 2. műsorban 2. beszélő fej garnitúra.
Helmut Zimmer
Valahol az elmúlt években elveszítette a józan eszét.
több mint 4 éve
www.youtube.com/watch?v=Ov7JrC3raN8&t=868s17:54 perc
Ez a korreláció dolog ez nem megy... Valaki szólhatna ennek a derék embernek, aki amúgy valószínűleg nem hülye, csak nem ez a szakmája.
De nem, mindenki ül és okosakat mond. 2. műsorban 2. beszélő fej garnitúra.
több mint 4 éve
De olvastad, nem is ezt az ominózust adták volna ki, hanem 3 másikat, amivel saját bevallásuk szerint sem volt semmi gond.majd jön daráló dóra és kiadja, ha neki ez tetszikTudom, láttam. De ne toljuk már fullba' a kretént.Talán ebbe a topicba...168.hu/itthon/gyermekvedelem-tomi-mesek-kerekmese-rasszizmus-szegenyellenesseg-213822
telex.hu/kult/2021/09/23/kolibri-szerzodes-kerekmese-tomi-mese
Jááájj.
Szerintem akkor a Hófehérkét, Hamupipőkét, Holle anyót meg a többi szörnyűséget sem lenne szabad kiadni...
warr_b
innen indult ugye
Negritis
"az ENSZ gyerekjogi egyezményén is szöges bakanccsal tapos az opusz, amennyiben sérti a gyerekek egészséges testi-lelki fejlődéshez való jogát, na meg még egy sor egyéb jogukat"
Persze a leszbi királylányok meg transz hercegek nem sértik ezen jogokat 😄
Az belefér, sőt nagyjából már kötelező lesz.
Nem baj, legfeljebb rasszista homofób pöcs leszek 🥱 (és nem, továbbra sem érdekelnek a fidesz szólamai, még mielőtt)
warr_b
egy kiadó miért ne adhatná ki vagy kaszálhatná el?
Negritis
Nah mindegy 😊 Amúgy Solyminak is igaza van valószínüleg.

több mint 4 éve
Inkább általában az szokott lenni, hogy van egy-két kezdeményező, aki az előzőekhez képest egy addig szokatlan felállást mutat be, majd kb. mindenki elkezd hasonlóakat gyártani, hogy megmutassa, neki is van ilyen a portfóliójában, emiatt telítődik a piac, aztán meg lecseng a téma és visszaáll egy nem erőltetett, de kiegészített mederbe.Tudom, láttam. De ne toljuk már fullba' a kretént.Talán ebbe a topicba...168.hu/itthon/gyermekvedelem-tomi-mesek-kerekmese-rasszizmus-szegenyellenesseg-213822
Jááájj.
Szerintem akkor a Hófehérkét, Hamupipőkét, Holle anyót meg a többi szörnyűséget sem lenne szabad kiadni...
warr_b
innen indult ugye
Negritis
"az ENSZ gyerekjogi egyezményén is szöges bakanccsal tapos az opusz, amennyiben sérti a gyerekek egészséges testi-lelki fejlődéshez való jogát, na meg még egy sor egyéb jogukat"
Nem baj, legfeljebb rasszista homofób pöcs leszek 🥱 (és nem, továbbra sem érdekelnek a fidesz szólamai, még mielőtt)
warr_b
Kicsit olyan mint amikor a mozikban sok volt az katasztrófás film...
Megnézném mondjuk azt a mesét, ahol a transz hercegnek kellene megmenteni a leszbi királylányt...aztán az öreg király meg próbálná összeesketni őket még úgy is, hogy a fele királyságát kell odaadnia nékik...
Szerk.: Így jobban belegondolva, van muníció egy ilyen sztoriban, olyan karaktereket lehetne belepakolni, hogy ihaj 😀
(OFF, Politikát poénból belevíve: Lehet erre gyűjt Orbán, hogy kicsi fijának találjon vmi menyecskét? 😀 A Récsölt már eladta, költöznek is Spanyolországba...)
Szerkesztette: Lúdas Solymi
több mint 4 éve
majd jön daráló dóra és kiadja, ha neki ez tetszikTudom, láttam. De ne toljuk már fullba' a kretént.Talán ebbe a topicba...168.hu/itthon/gyermekvedelem-tomi-mesek-kerekmese-rasszizmus-szegenyellenesseg-213822
Jááájj.
warr_b
innen indult ugye
Negritis
warr_b
egy kiadó miért ne adhatná ki vagy kaszálhatná el?
több mint 4 éve
Tudom, láttam. De ne toljuk már fullba' a kretént.Talán ebbe a topicba...168.hu/itthon/gyermekvedelem-tomi-mesek-kerekmese-rasszizmus-szegenyellenesseg-213822
Jááájj.
warr_b
innen indult ugye
Negritis

több mint 4 éve
Talán ebbe a topicba...168.hu/itthon/gyermekvedelem-tomi-mesek-kerekmese-rasszizmus-szegenyellenesseg-213822
Jááájj.
warr_b
innen indult ugye
több mint 4 éve
Talán ebbe a topicba... telex.hu/kult/2021/09/23/kolibri-szerzodes-kerekmese-tomi-mese
Jááájj.

több mint 4 éve
g7.hu/kozelet/20210924/becsben-fopalyaudvar-is-kijott-annyibol-mint-amennyiert-budapesten-meszaros-lorinc-par-kilometer-vasutat-fejleszt/

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Engedd el Ulpi, te itt csak túl korán itelkezel és tuti ártatlan a csávó.szarkazmus off.
több mint 4 éve
Megtortent a halottkemi vizsgalat. Emberoles aldozata lett a lany. E kozben a volegenye megszokott, megy a hajtovadaszat, de nem talaljak.A szulei es az ugyved elhajtotta a rensorseget elozo heten is amikor beszelni akartak vele, most pedig kiderult, hogy igazabol mar tobb, mint egy hete elhagyta a hazat, akkor sem volt ott amikor a rendorok beszelni akartak vele.
Szerkesztette: undisputedly