NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Gyűlölködjünk

37 feliratkozó

több mint 4 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 536
Én a vezetés közbeni mobilozáson vagyok ki.
Konkrétan ma 3 balesetveszélyes sztorit láttam magam előtt pár méterre, aztán mikor a pirosnál mellégurultam, ő még nagyban nyomkodta azt a szart.
Egyszerűen hihetetlen, minden nap 4-5 ilyet látok. Zöld van, nem indul, kacsázik, szembemegy, kitér a sávjából, stb.
Iszonyat durva.
több mint 4 éve
clbass New Orleans Saints 3 163 — Saints fan
 telex.hu/belfold/2021/07/14/baleset-autopalya-m5-kamion-kocsisor-lezaras

De az ilyet se bírom megérteni, mi a jó búbánatost csinált az a nyomorék kamionos..... szerencsétlenek.... hihetelen, amúgy itt vagyunk most a Hortobágy közepén amit a 33-34 s úton oda nem illő hatalmas autók, kamionok művelnek....félelmetes...😕

Azon is mindig kiakadok mikor olvasom, túltméretes szerelvényt pótkocsit stbt állítottak meg.. be nem engedném őket az országba, nem hogy áthajtsanak rajta...
dande
Rémisztő eset! Nyilván nem segítene minden alkalommal, de bennem mindig van egy egészséges félelem, hogy meg tudjak menekülni. Egy ilyen a torlódás, kivátképp ha mögöttem még szabad a pálya. Legyezve lassítok, kicsapom a vészvillogót, hagyok magam előtt 2-3 autónyi távolságot a megállás előtt és már nem is előre, hanem csak a visszapillantóba nézek...jpé, fizika, rutin
A túlméretes szállítmányok szapulását viszont nem értem! Több van belőle mint gondolnád, csak a legtöbb esetben problémamentesen, jól szervezetten, az éj leple alatt bonyolítják.
clbass
Félreérthetően fogalmaztam így nem egyre gondoltunk 😊 Persze azokkal nincs bajom amire te gondoltál, hanem az úgynevezett főleg román horrorkaravánokkal vagy túlsúlyos kocsikkal ami minap a 0on kapott defektet miután átjöttva fél országon és csoda hogy nem lett nagyobb baj.
dande
Ja azok a karavánok?!?! Az Tajgetosz vonal. Hegyeshalomnál távcsövessel gyéríteném a forgalmat 😉
Régen csak az M1-en féltem tőlük, de amikor anno a karácsonyi szünetre hazafelé tartva az M5-ön, Kecskemét előtt, 120 körül előzték a tömött sort jobbról a leállósávban, na akkor már egy kicsit be is szartam...
több mint 4 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 112 — Így remélem megfelelek nektek.....

De az ilyet se bírom megérteni, mi a jó búbánatost csinált az a nyomorék kamionos..... szerencsétlenek.... hihetelen, amúgy itt vagyunk most a Hortobágy közepén amit a 33-34 s úton oda nem illő hatalmas autók, kamionok művelnek....félelmetes...😕

Azon is mindig kiakadok mikor olvasom, túltméretes szerelvényt pótkocsit stbt állítottak meg.. be nem engedném őket az országba, nem hogy áthajtsanak rajta...
dande
Rémisztő eset! Nyilván nem segítene minden alkalommal, de bennem mindig van egy egészséges félelem, hogy meg tudjak menekülni. Egy ilyen a torlódás, kivátképp ha mögöttem még szabad a pálya. Legyezve lassítok, kicsapom a vészvillogót, hagyok magam előtt 2-3 autónyi távolságot a megállás előtt és már nem is előre, hanem csak a visszapillantóba nézek...jpé, fizika, rutin
A túlméretes szállítmányok szapulását viszont nem értem! Több van belőle mint gondolnád, csak a legtöbb esetben problémamentesen, jól szervezetten, az éj leple alatt bonyolítják.
clbass
Félreérthetően fogalmaztam így nem egyre gondoltunk 😊 Persze azokkal nincs bajom amire te gondoltál, hanem az úgynevezett főleg román horrorkaravánokkal vagy túlsúlyos kocsikkal ami minap a 0on kapott defektet miután átjöttva fél országon és csoda hogy nem lett nagyobb baj.

Szerkesztette: dande2
több mint 4 éve
clbass New Orleans Saints 3 163 — Saints fan

dande
több mint 4 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 112 — Így remélem megfelelek nektek.....

több mint 4 éve
ozibozi New York Giants 20 212
Azért most megvette magának a Csicska jegyet, hiszen most bármelyik ellensége vagy csak gyűlölője odaléphet hozzá, leköpheti, nyilvános helyen bealázva elküldheti a picsába, hiszen ha feláll, vagy csak visszaüt, mehet a pucsítóba, ott meg aztán kifejezetten szeretik az ilyeneket.

Szerkesztette: ozibozi
több mint 4 éve
NB2 New England Patriots 27 456 — nabege2@yahoo.com
akkor most pörögjön: 2 év felfüggesztett!
NB2
mert egy büntetőfékezésért mennyit kellene adni? aminek következtében nem volt súlyos sérülés. azért talán letöltendőt nem. annyiban súlyosítottam volna az ítéletet, hogy 2 évnél hosszabb időre tiltottam volna el a járművezetéstől. mondjuk 4 évre, tekintettel arra is, hogy eléggé gyakori a büntetőfékezés a magyar utakon az internetre felkerült videók tanúsága alapján.
deyell
nyilván szólt ennek a baromnak, semmint a tette súlyosságának
több mint 4 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 226
NB2
mert egy büntetőfékezésért mennyit kellene adni? aminek következtében nem volt súlyos sérülés. azért talán letöltendőt nem. annyiban súlyosítottam volna az ítéletet, hogy 2 évnél hosszabb időre tiltottam volna el a járművezetéstől. mondjuk 4 évre, tekintettel arra is, hogy eléggé gyakori a büntetőfékezés a magyar utakon az internetre felkerült videók tanúsága alapján.

buhloone mindstate

több mint 4 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 16 940
NB2
Nem jogerős, az ügyész már fellebbezett súlyosbításért.
Illetve ha a Kuna ügyben 4 éven belül jogerősen letöltendőre ítélik, akkor ezt a 2 évet is le kell ülnie.
Sobri Jóska
Nem, mert a Kuna ügyben szereplő vádbeli cselekményeket a felfüggesztett kiszabása előtt követte el, nem pedig a próbaidő alatt.

Ha végrehajtandót kap a másik ügyben, akkor a próbaideje párhuzamosan telik.
Willie Parker
Értem.
Vagyis ha mondjuk '22 január eljsején bevonul 1 évre, akkor '23 elejére letelik már egy év a négyből is, amennyi időre felfüggesztették?
És ha bent elkövet valamit, akkor meg 3 vagy 3+ évet tölt bent?
Sobri Jóska
Elmélet: ha a Kuna ügyben végrehajtandót kap, akkor arra be kell vonulnia, melyből - lévén nem visszaeső - feltételes szabadságra bocsátható, mégpedig a végrehajtási fokozattól függően akár a büntetés 2/3-val. Tehát ha kap mondjuk abban az ügyében két évet, akkor ténylegesen abból 16 hónapot kell kiülnie és akkor dönt a bv bíró a feltételes szabadságáról. A maradék büntetésnek is lesz egy próbaideje, az eredetileg kiszabott (példánkban két éves) szabadságvesztés végéig.

Azzal a büntetéssel párhuzamosan telik a mostani felfüggesztettjének a próbaideje, de csak akkor, ha jogerős lesz.

Ha a börtönben elkövet valamit, akkor ugrik a feltételese (kvázi kiüli a teljes végrehajtandót), viszont a felfüggesztettet csak akkor kell letöltenie, ha az új ügyben is végrehajtandót kap.

A fentiek szerint a végrehajtandóból történő feltételes szabadságra bocsátásának próbaideje és a felfüggesztett büntetés próbaideje párhuzamosan telik (függően nyilván attól, hogy melyik a hosszabb, mert nyilván közben az egyik letelhet "eredményesen"). A párhuzamos folyás miatt - ha újabb elítélést kap - akkor kiülheti mindhármat folyamatában.
több mint 4 éve
gyeek LSU Tigers 8 598 — Grady Judd fan
NB2
Illetve ha a Kuna ügyben 4 éven belül jogerősen letöltendőre ítélik, akkor ezt a 2 évet is le kell ülnie.
Sobri Jóska
Nem, mert a Kuna ügyben szereplő vádbeli cselekményeket a felfüggesztett kiszabása előtt követte el, nem pedig a próbaidő alatt.

Willie Parker
Értem.
Vagyis ha mondjuk '22 január eljsején bevonul 1 évre, akkor '23 elejére letelik már egy év a négyből is, amennyi időre felfüggesztették?
Sobri Jóska
Szodómia.

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 4 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 146 — #NoStress
NB2
Sobri Jóska

Willie Parker
Értem.

több mint 4 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 16 940
NB2
Sobri Jóska

több mint 4 éve
warr_b Washington Commanders 27 905 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
NB2
Amilyen pöcs, úgysem bír nyugton ülni a seggén, és csinál ezalatt a két (négy?) év alatt valami újabb ordas faszságot 😊

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 4 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 146 — #NoStress
NB2

több mint 4 éve
NB2 New England Patriots 27 456 — nabege2@yahoo.com
több mint 4 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 147 — Bears & Illinois fan
Lol...

telex.hu/belfold/2021/07/12/berki-krisztian-buntetofekezes-targyalas
warr_b
Kérni kérni a hivatalos Bentley márkakereskedéstől vagy magától a Bentleytől egy állásfoglalást, hogy miért is gyártanak veszélyes járműveket...

Ha már világhírre vágyik ez a bohóc, legalább bepereltetném hírnév/márka vagy mi rontásáért...
Solymi
"buszt a középső visszapillantó tükörben nem látta közeledni, valószínűleg „a sportautó kialakítása miatt”.

ezzel sehogy sem menti magát, mert kresz szabály, hogy a közlekedésben olyan járművel szabad részt venni, amelynek műszaki és biztonsági jellemzői megfelelőek. ha netán a Bentley tényleg szarul lenne kialakítva ami a tükröket illeti (nyilván nem, de ha még így is lenne) akkor is Berki a hibás, hogy ilyen gépjárművel részt vett a közlekedésben, és ezzel további kresz szabályt szegett meg. legjobb lett volna ha meg sem szólal, mert ezzel tovább vágja a fát maga alatt.
deyell
meg hagyjuk már. megelőzte majd 2 mp múlva meglepődik, hogy mögötte van?
csebi
rövidtávú memória zavarok

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 4 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 932 — Lucas Scott
Lol...

warr_b
Kérni kérni a hivatalos Bentley márkakereskedéstől vagy magától a Bentleytől egy állásfoglalást, hogy miért is gyártanak veszélyes járműveket...

Ha már világhírre vágyik ez a bohóc, legalább bepereltetném hírnév/márka vagy mi rontásáért...
Solymi
"buszt a középső visszapillantó tükörben nem látta közeledni, valószínűleg „a sportautó kialakítása miatt”.

ezzel sehogy sem menti magát, mert kresz szabály, hogy a közlekedésben olyan járművel szabad részt venni, amelynek műszaki és biztonsági jellemzői megfelelőek. ha netán a Bentley tényleg szarul lenne kialakítva ami a tükröket illeti (nyilván nem, de ha még így is lenne) akkor is Berki a hibás, hogy ilyen gépjárművel részt vett a közlekedésben, és ezzel további kresz szabályt szegett meg. legjobb lett volna ha meg sem szólal, mert ezzel tovább vágja a fát maga alatt.
deyell
meg hagyjuk már. megelőzte majd 2 mp múlva meglepődik, hogy mögötte van?

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 908 — Cowboys fan
Lol...

warr_b

Solymi

deyell
Nekem anno az oktató nemes egyszerűséggel felcsapta a plafon felé a középsőt, amikor állandóan azt néztem, merthogy azért vannak a külsők, hogy abban nézzem a forgalmat
több mint 4 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 226
Lol...

warr_b

Solymi

buhloone mindstate

több mint 4 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 8 879
Lol...

warr_b

több mint 4 éve
warr_b Washington Commanders 27 905 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Lol...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 4 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 026 — "Montoya por favor!"
El kell utaznom Németországba, és mivel ott járok gondoltam kilátogatok pár barátságos meccsre scoutingolni. Igen ám, de a belépéshez alkalmazásban kell igazolni az EU-s oltási igazolványt, de köszönhetően Viktor urunknak a magyarországi EESZT-s oldalon letölthető EU-s igazolványt nem scanneli be, pedig már a második oltás után bőven eltelt 14 nap. Ezt nem sikerült megoldani, de legalább a melegeket tudják baszogatni.

U.i. : ha valaki tudja hogy lehet a Corona-warn vagy Luca app ban ezt megoldani koszonom a válaszát
Heisman
Pont elozo heten jartam ott, autoval (azt nem irtad mivel mesz), az osztak/nemet hataron semmilyen ellenorzes nem volt ott ahol mi atleptunk.0
undisputedly
Németországba csak légi úton történő belépéshez kell teszt/oltási igazolás

Dehogy kell alkalmazásban igazolni, a kétnyelvű papírfecni is bőven elég
r.baggio
Arról már le tudjak olvasni a qr kódot?
csebi
Arról felesleges leolvasni, mert ha leolvassák, ugyanazokat az infókat fogják látni, amik amúgy ott vannak a papíron.

Horváto, Bosznia és Montenegro belépéshez biztosan elég az "EU digital COVID Certificate" kinyomtatva. A héten kérdeztem meg. Ha meg mindenáron qr kód kell, a plasztikkártyáról le lehet olvasni.
Jan
A plasztikkártyán levő qr kódot nem fogja neked senki leolvasni, Montenegróban vagy pl Törökországban azért fogadják el, mert velük kétoldali megállapodást kötöttünk.
r.baggio
Vicc. Autoval ezek szerint nem lehet bevinni a virust 😀
undisputedly
Az app ahhoz kell hogy különböző helyekre/eseményekre beengedjenek, szabadidőben, gondoltam ennyi idő után beoltva megtehetem. Autóval simán be lehet menni igen.

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 932 — Lucas Scott
Valaki biztos, de ha a részleteket is mutatod, akkor az telefonon vagy papíron is elég
r.baggio
Köszi majd meg lehet h zargatlak ősszel priviben ha megyek vissza h biztos legyek.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 412 — Steelers fan
Németországba csak légi úton történő belépéshez kell teszt/oltási igazolás

Dehogy kell alkalmazásban igazolni, a kétnyelvű papírfecni is bőven elég
r.baggio
Arról már le tudjak olvasni a qr kódot?
csebi
Arról felesleges leolvasni, mert ha leolvassák, ugyanazokat az infókat fogják látni, amik amúgy ott vannak a papíron.

Horváto, Bosznia és Montenegro belépéshez biztosan elég az "EU digital COVID Certificate" kinyomtatva. A héten kérdeztem meg. Ha meg mindenáron qr kód kell, a plasztikkártyáról le lehet olvasni.
Jan
A plasztikkártyán levő qr kódot nem fogja neked senki leolvasni, Montenegróban vagy pl Törökországban azért fogadják el, mert velük kétoldali megállapodást kötöttünk.
r.baggio
Világos, de ezeken a helyeken nem is kérik a qr kódot, elég a kinyomtatott igazolás. Belépéshez legalábbis.

Csak most jött le nekem is, hogy nem a határon belépésre vonatkozott a kérdés, hanem rendezvényre. Az más téma, ha ott qr kódot kérnek, akkor az kell, nyilván.
több mint 4 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 074 — Lájkold a zsűrit!
Jövő 7végén repülök vissza Svájcba miután felvettem a 2. oltást, nekem is annyit mondtak h legyen angol nyelvű az igazolás (tök mind1 h papíron/telefonon van) és legyen rajta a vakcina típusa, ennyi a lényeg.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...