Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 5 éve
index.hu/belfold/2020/11/10/nem_indul_nyomozas_borkai_zsolt_ellen/Gyégyen!!!🤬

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 5 éve
Nem tudom hova írjam, szoval csak ide bekurom:minap kocsival jártam meg, teljes agybaj. és mindenki agyhalottként vezet. bele se merek gondolni mi lenne ha x ember nem wfhban tolná
Kerülje mindenki nagy ívben a nyugati - Bajcsy zsilinszky utat (auto, busz, M3 potlo busz egyarant).
Az M3 pótló busszal a nyugati megallotol az arany Jánosig (1 megallo) 15 perc volt eljutni.
Sajnos ez lesz míg a Felújítási projekt tart.
Ventura
több mint 5 éve
Nem tudom hova írjam, szoval csak ide bekurom:Kerülje mindenki nagy ívben a nyugati - Bajcsy zsilinszky utat (auto, busz, M3 potlo busz egyarant).
Az M3 pótló busszal a nyugati megallotol az arany Jánosig (1 megallo) 15 perc volt eljutni.
Sajnos ez lesz míg a Felújítási projekt tart.
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 5 éve
Nem ködlámpáról vol szó a simát se 😉 😛10 kmn belül csak 5 embernek kellett jelezni, hogy a sűrű ködbe ugyan kapcsolja már fel a lámpát a kocsin.... 1 talán megtette....mert te sem tudod a kreszt: ködlámpát nappal a városban kell használni, hogy lássák neked milyen jó autód van
dande
(tegnap este volt durva köd, szerencsére csak az ablakból nem láttam semmit, de a kolléganőm a Balcsiról jött haza, azt mondta 2 csík látszódott, durva volt, totál elfáradtak az állandó koncentrálásban)
NB2
több mint 5 éve
10 kmn belül csak 5 embernek kellett jelezni, hogy a sűrű ködbe ugyan kapcsolja már fel a lámpát a kocsin.... 1 talán megtette....mert te sem tudod a kreszt: ködlámpát nappal a városban kell használni, hogy lássák neked milyen jó autód van
dande
(tegnap este volt durva köd, szerencsére csak az ablakból nem láttam semmit, de a kolléganőm a Balcsiról jött haza, azt mondta 2 csík látszódott, durva volt, totál elfáradtak az állandó koncentrálásban)
több mint 5 éve
Dögöljön meg a genya aki legalább 70 méterrel előbb látja, hogy ott áll három kecskéjéről leszállt bringás a zebra előtt, de leszarja és neki áll feljebb mert elégurítást imitálnak cca. 70 km/h órás sebességnél belterületen
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 504
csak egy "hasonlo" tortenet.piszochapata gyilkos fejem főleg amikor dolgozom 😀,De ez hihetetlen gondolom nem vagy egy rossz külemű figura plusz biztos nem is nézel ki arabnak meg azért magyar nyelvet keverni az arabbal vagy lehet ez csak nekünk magyaroknak fúrcsaangolul kezdték nyilván amikor mondtam h magyarul beszéltem, akkor szólt oda egyikük pár szót, de hát nyilván nagyon törtenNa ne ez komoly ??Annyira felbosszantott ma egy csávó, hogy üvöltve küldtem el MAGYARUL "a tetves kúrva anyjába" , majd kibasztam a picsába a kutatási csoportomból.... összetéptem a doktori anyagát, .....és felment a vérnyomásom 150/95-re szarul is lettem, kórházba is vittek. (amúgy 120/80). Már kicsit jobban vagyok , de átmenetileg búcsúzom. 😕oh baszki Helm, engedd el ennyit nem ér.
Helmut Zimmer
de szerencséd volt.
Tavaly nyáron, mentem egy pitchre New Yorkba, pár nappal el paso meg a másik nagy lövöldözés után. Hiltonban vagyok pár percre Times Squaretől. El is sétáltam oda, megnéztem milyen majd elindultam vissza hotelbe. Közben egy motor kipufogódurranást lövésnek gondolt a tömeg a times square-en, pánik, emberek jobbra balra.
Én mindenről mit sem sejtve, hotelem előtt cigizek, és telefonálok haza irodába magyar kollégákkal, nem káromkodtam meg nem kiabáltam, de heves beszélgetés volt mert elbasztak vmit.
Hirtelen 5-6 rendőrségi suv becsapódik Hilton elé, full tactical gearben ugrálnak kifele rendőrök NYPD counterterrorism feliratok, németjuhászok amit akarsz. Egy részük rohan be hotelbe, 2-en kutyástól jönnek felém, míg a maradék diszkréten félkörben körbeállt.
Egy pillanatra felmerült bennem ha na itt most keményen földhöz leszek baszva, talán eltörik valamim, perlem a várost, nyugdijas évek korán kezdődnek.
végül csak elbeszélgettek velem, h ki vagyok mit csinálok itt mégis milyen távol keleti nyelven beszéltem az előbb.
fun fact egyik rendőrnek vmelyik felmenője magyar volt, tesztelt is kicsit tört magyarsággal.
annyit még elárultak a végén h egy másik hotel előtt lévő vendég hívta ki őket, mert h hallja hogy egy terrorista támadást koordinál vmi "arab nyelven".
....
😀
briareos
És kajakra magyarúl tettek fel kérdést neked ?
Rózsa Sándor (betyár)
briareos
De azért ez jo kis story volt amit elmondtál
Rózsa Sándor (betyár)
de ja nyilván nem turbánban voltam robbanómellényben, hanem szépen öltöny meg minden. Zsaruk meg tették amit kell, inkább az a barom aki felhivta őket miattam, de hát hány hasonlót láttunk már.
Asszem volt vmi gyerek akit matekegyenletek miatt nyomott fel valaki (valami furcsa nyelvben ir volt ott is az indok)
briareos
haverom megy le a foldszintre, hogy miert es kik ordibalnak az apjaval....
konkretan a rendorseg/kommando rossz cimre hatolt be 😀 😕 ikerhaz
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
az a baj hogy emberek nem képesek megérteni hogy bizonyos helyzetekben nincs más megoldás mint sem az erőszak.Mint itt sem lett volna más lehetőség a helyzet kezelésére.
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Na ez egy korrekt válasz 😉😊A véleményem mindíg vállalom! Nem vagyok libsi, se kamu, se akármi. Megkönnyítem a dolgod, hogy be katekorizálhass, nacionalistának tartom magam! Az integráció meg egy politikai blöff. Ha valaki ilyen szituban erőszakhoz folyamodik, az ne lepődjön meg ha száljba basszák...index.hu/belfold/2020/11/05/video_bkv_busz_verekedes_eletveszely_ugyeszseg/Micsoda kamu liberális vagy !
Hogy ilyen miért nem történik amikor a Sógorral bebuszozunk sörözni a Belvárosba? Nem kéne ügyészség, csak zsepi a két bibihuszárnak! 😕
nagir
Bezzeg ha én mondtam volna hogy szét kell baszni a fejét az ilyennek
Akkor egyből jött volna a liberális álszent duma hogy az erőszak nem megoldás meg felzárkóztatás Viktor hibája stb.(pl.borbinho,peterk....)
Rózsa Sándor (betyár)
nagir
Tetszik nagyon és adom
több mint 5 éve
Neked van igazad!! Velem úgy is az a baj, hogy hirtelen haragú vagyok és az igazságtalanság roppant mód bosszant. Amióta apa vagyok sokszor az ment meg az elhamarkodottságtól, hogy Rájuk gondolok azonnal... Persze ha Őket bántanák jöhetnének nekem a joggal....😡Sajnos sokan gondoljuk úgy, hogy ezeket le kéne rugdosni a buszról, de sajnos téged vennének elő és aztán utána te járhatnál bíróságra 😕A véleményem mindíg vállalom! Nem vagyok libsi, se kamu, se akármi. Megkönnyítem a dolgod, hogy be katekorizálhass, nacionalistának tartom magam! Az integráció meg egy politikai blöff. Ha valaki ilyen szituban erőszakhoz folyamodik, az ne lepődjön meg ha száljba basszák...index.hu/belfold/2020/11/05/video_bkv_busz_verekedes_eletveszely_ugyeszseg/Micsoda kamu liberális vagy !
Hogy ilyen miért nem történik amikor a Sógorral bebuszozunk sörözni a Belvárosba? Nem kéne ügyészség, csak zsepi a két bibihuszárnak! 😕
nagir
Akkor egyből jött volna a liberális álszent duma hogy az erőszak nem megoldás meg felzárkóztatás Viktor hibája stb.(pl.borbinho,peterk....)
Rózsa Sándor (betyár)
nagir
NB2

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 5 éve
Sajnos sokan gondoljuk úgy, hogy ezeket le kéne rugdosni a buszról, de sajnos téged vennének elő és aztán utána te járhatnál bíróságra 😕A véleményem mindíg vállalom! Nem vagyok libsi, se kamu, se akármi. Megkönnyítem a dolgod, hogy be katekorizálhass, nacionalistának tartom magam! Az integráció meg egy politikai blöff. Ha valaki ilyen szituban erőszakhoz folyamodik, az ne lepődjön meg ha száljba basszák...index.hu/belfold/2020/11/05/video_bkv_busz_verekedes_eletveszely_ugyeszseg/Micsoda kamu liberális vagy !
nagir
Rózsa Sándor (betyár)
nagir
több mint 5 éve
A véleményem mindíg vállalom! Nem vagyok libsi, se kamu, se akármi. Megkönnyítem a dolgod, hogy be katekorizálhass, nacionalistának tartom magam! Az integráció meg egy politikai blöff. Ha valaki ilyen szituban erőszakhoz folyamodik, az ne lepődjön meg ha száljba basszák...index.hu/belfold/2020/11/05/video_bkv_busz_verekedes_eletveszely_ugyeszseg/Micsoda kamu liberális vagy !
nagir
Rózsa Sándor (betyár)

több mint 5 éve
Törölt felhasználó
index.hu/belfold/2020/11/05/video_bkv_busz_verekedes_eletveszely_ugyeszseg/Micsoda kamu liberális vagy !
nagir
több mint 5 éve
index.hu/belfold/2020/11/05/video_bkv_busz_verekedes_eletveszely_ugyeszseg/Hogy ilyen miért nem történik amikor a Sógorral bebuszozunk sörözni a Belvárosba? Nem kéne ügyészség, csak zsepi a két bibihuszárnak! 😕

több mint 5 éve
piszochapata gyilkos fejem főleg amikor dolgozom 😀,De ez hihetetlen gondolom nem vagy egy rossz külemű figura plusz biztos nem is nézel ki arabnak meg azért magyar nyelvet keverni az arabbal vagy lehet ez csak nekünk magyaroknak fúrcsaangolul kezdték nyilván amikor mondtam h magyarul beszéltem, akkor szólt oda egyikük pár szót, de hát nyilván nagyon törtenNa ne ez komoly ??Annyira felbosszantott ma egy csávó, hogy üvöltve küldtem el MAGYARUL "a tetves kúrva anyjába" , majd kibasztam a picsába a kutatási csoportomból.... összetéptem a doktori anyagát, .....és felment a vérnyomásom 150/95-re szarul is lettem, kórházba is vittek. (amúgy 120/80). Már kicsit jobban vagyok , de átmenetileg búcsúzom. 😕oh baszki Helm, engedd el ennyit nem ér.
Helmut Zimmer
de szerencséd volt.
Tavaly nyáron, mentem egy pitchre New Yorkba, pár nappal el paso meg a másik nagy lövöldözés után. Hiltonban vagyok pár percre Times Squaretől. El is sétáltam oda, megnéztem milyen majd elindultam vissza hotelbe. Közben egy motor kipufogódurranást lövésnek gondolt a tömeg a times square-en, pánik, emberek jobbra balra.
Én mindenről mit sem sejtve, hotelem előtt cigizek, és telefonálok haza irodába magyar kollégákkal, nem káromkodtam meg nem kiabáltam, de heves beszélgetés volt mert elbasztak vmit.
Hirtelen 5-6 rendőrségi suv becsapódik Hilton elé, full tactical gearben ugrálnak kifele rendőrök NYPD counterterrorism feliratok, németjuhászok amit akarsz. Egy részük rohan be hotelbe, 2-en kutyástól jönnek felém, míg a maradék diszkréten félkörben körbeállt.
Egy pillanatra felmerült bennem ha na itt most keményen földhöz leszek baszva, talán eltörik valamim, perlem a várost, nyugdijas évek korán kezdődnek.
végül csak elbeszélgettek velem, h ki vagyok mit csinálok itt mégis milyen távol keleti nyelven beszéltem az előbb.
fun fact egyik rendőrnek vmelyik felmenője magyar volt, tesztelt is kicsit tört magyarsággal.
annyit még elárultak a végén h egy másik hotel előtt lévő vendég hívta ki őket, mert h hallja hogy egy terrorista támadást koordinál vmi "arab nyelven".
....
😀
briareos
Rózsa Sándor (betyár)
briareos
Rózsa Sándor (betyár)
de ja nyilván nem turbánban voltam robbanómellényben, hanem szépen öltöny meg minden. Zsaruk meg tették amit kell, inkább az a barom aki felhivta őket miattam, de hát hány hasonlót láttunk már.
Asszem volt vmi gyerek akit matekegyenletek miatt nyomott fel valaki (valami furcsa nyelvben ir volt ott is az indok)
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
De ez hihetetlen gondolom nem vagy egy rossz külemű figura plusz biztos nem is nézel ki arabnak meg azért magyar nyelvet keverni az arabbal vagy lehet ez csak nekünk magyaroknak fúrcsaangolul kezdték nyilván amikor mondtam h magyarul beszéltem, akkor szólt oda egyikük pár szót, de hát nyilván nagyon törtenNa ne ez komoly ??Annyira felbosszantott ma egy csávó, hogy üvöltve küldtem el MAGYARUL "a tetves kúrva anyjába" , majd kibasztam a picsába a kutatási csoportomból.... összetéptem a doktori anyagát, .....és felment a vérnyomásom 150/95-re szarul is lettem, kórházba is vittek. (amúgy 120/80). Már kicsit jobban vagyok , de átmenetileg búcsúzom. 😕oh baszki Helm, engedd el ennyit nem ér.
Helmut Zimmer
de szerencséd volt.
....
😀
briareos
Rózsa Sándor (betyár)
briareos
több mint 5 éve
Jó hogy nem olyan az ábrázatod, mint Borbinhonak, le is lőttek volna kérdés nélkül 😆Annyira felbosszantott ma egy csávó, hogy üvöltve küldtem el MAGYARUL "a tetves kúrva anyjába" , majd kibasztam a picsába a kutatási csoportomból.... összetéptem a doktori anyagát, .....és felment a vérnyomásom 150/95-re szarul is lettem, kórházba is vittek. (amúgy 120/80). Már kicsit jobban vagyok , de átmenetileg búcsúzom. 😕oh baszki Helm, engedd el ennyit nem ér.
Helmut Zimmer
de szerencséd volt.
....
😀
briareos

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Lenini magasságokba emelkedtel. Ő is visszadobta a labdát a gyerekeknek.Annyira felbosszantott ma egy csávó, hogy üvöltve küldtem el MAGYARUL "a tetves kúrva anyjába" , majd kibasztam a picsába a kutatási csoportomból.... összetéptem a doktori anyagát, .....és felment a vérnyomásom 150/95-re szarul is lettem, kórházba is vittek. (amúgy 120/80). Már kicsit jobban vagyok , de átmenetileg búcsúzom. 😕Emlékeztet egy meg nem nevezett multinál töltött utolsó munkanapomra, amikor a kedves segghülye kollegina laptopját nemes egyszerűséggel kibasztam az ablakon. Máig úgy gondolom, hogy megérte és korrekt voltam, mert nem a hátán törtem ketté.. 😀
Helmut Zimmer
Szokol
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
angolul kezdték nyilván amikor mondtam h magyarul beszéltem, akkor szólt oda egyikük pár szót, de hát nyilván nagyon törtenNa ne ez komoly ??Annyira felbosszantott ma egy csávó, hogy üvöltve küldtem el MAGYARUL "a tetves kúrva anyjába" , majd kibasztam a picsába a kutatási csoportomból.... összetéptem a doktori anyagát, .....és felment a vérnyomásom 150/95-re szarul is lettem, kórházba is vittek. (amúgy 120/80). Már kicsit jobban vagyok , de átmenetileg búcsúzom. 😕oh baszki Helm, engedd el ennyit nem ér.
Helmut Zimmer
de szerencséd volt.
....
😀
briareos
Rózsa Sándor (betyár)
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Egy állat vagy 😃Annyira felbosszantott ma egy csávó, hogy üvöltve küldtem el MAGYARUL "a tetves kúrva anyjába" , majd kibasztam a picsába a kutatási csoportomból.... összetéptem a doktori anyagát, .....és felment a vérnyomásom 150/95-re szarul is lettem, kórházba is vittek. (amúgy 120/80). Már kicsit jobban vagyok , de átmenetileg búcsúzom. 😕Emlékeztet egy meg nem nevezett multinál töltött utolsó munkanapomra, amikor a kedves segghülye kollegina laptopját nemes egyszerűséggel kibasztam az ablakon. Máig úgy gondolom, hogy megérte és korrekt voltam, mert nem a hátán törtem ketté.. 😀
Helmut Zimmer
Szokol
Megnéztem volna !Mit szólt a kollegina ?
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Na ne ez komoly ??Annyira felbosszantott ma egy csávó, hogy üvöltve küldtem el MAGYARUL "a tetves kúrva anyjába" , majd kibasztam a picsába a kutatási csoportomból.... összetéptem a doktori anyagát, .....és felment a vérnyomásom 150/95-re szarul is lettem, kórházba is vittek. (amúgy 120/80). Már kicsit jobban vagyok , de átmenetileg búcsúzom. 😕oh baszki Helm, engedd el ennyit nem ér.
Helmut Zimmer
de szerencséd volt.
....
😀
briareos
több mint 5 éve
Annyira felbosszantott ma egy csávó, hogy üvöltve küldtem el MAGYARUL "a tetves kúrva anyjába" , majd kibasztam a picsába a kutatási csoportomból.... összetéptem a doktori anyagát, .....és felment a vérnyomásom 150/95-re szarul is lettem, kórházba is vittek. (amúgy 120/80). Már kicsit jobban vagyok , de átmenetileg búcsúzom. 😕oh baszki Helm, engedd el ennyit nem ér.
Helmut Zimmer
de szerencséd volt.
....
😀
több mint 5 éve
nekem mákom volt tavaly nyáron mikor a balatonon dolgoztam otthonról, jött egy kretén felvetésAnnyira felbosszantott ma egy csávó, hogy üvöltve küldtem el MAGYARUL "a tetves kúrva anyjába" , majd kibasztam a picsába a kutatási csoportomból.... összetéptem a doktori anyagát, .....és felment a vérnyomásom 150/95-re szarul is lettem, kórházba is vittek. (amúgy 120/80). Már kicsit jobban vagyok , de átmenetileg búcsúzom. 😕Emlékeztet egy meg nem nevezett multinál töltött utolsó munkanapomra, amikor a kedves segghülye kollegina laptopját nemes egyszerűséggel kibasztam az ablakon. Máig úgy gondolom, hogy megérte és korrekt voltam, mert nem a hátán törtem ketté.. 😀
Helmut Zimmer
Szokol
én meg közöltem hogy mára ennyi és délelőtt 11kor lementem a partra és bebasztam
ha nem teszem valszeg már nem vagyok a cégnél
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Annyira felbosszantott ma egy csávó, hogy üvöltve küldtem el MAGYARUL "a tetves kúrva anyjába" , majd kibasztam a picsába a kutatási csoportomból.... összetéptem a doktori anyagát, .....és felment a vérnyomásom 150/95-re szarul is lettem, kórházba is vittek. (amúgy 120/80). Már kicsit jobban vagyok , de átmenetileg búcsúzom. 😕Emlékeztet egy meg nem nevezett multinál töltött utolsó munkanapomra, amikor a kedves segghülye kollegina laptopját nemes egyszerűséggel kibasztam az ablakon. Máig úgy gondolom, hogy megérte és korrekt voltam, mert nem a hátán törtem ketté.. 😀
Helmut Zimmer