Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 5 éve
Lassan azért megadhatnák rá a kilövési engedélyt, mert rohadt gáz ez a fickó. Értem én, hogy a hatalom embere, de azért van egy színt ami már kurva gáz.Bárki számára meglepetés tán, hogy ez az izomagyú kirakatköcsög fog még vezetni?
index.hu/belfold/2020/10/12/bors_eltiltottak_megis_jogsi_nelkul_vezet_a_dozsa_gyorgy_uti_gazolo/
NB2
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 5 éve
Hulye picsa nyilvan lecsapatta 3 nap alatt az elzaszi turara magat (vonattal es busszal😊), aztan ma buszken buszken mondja, hogy a kutya se kert tesztet. Felelotlen hulye.
Szerkesztette: dankodavid
Pulvis et umbra sumus.
több mint 5 éve
Lassan azért megadhatnák rá a kilövési engedélyt, mert rohadt gáz ez a fickó. Értem én, hogy a hatalom embere, de azért van egy színt ami már kurva gáz.index.hu/belfold/2020/10/12/bors_eltiltottak_megis_jogsi_nelkul_vezet_a_dozsa_gyorgy_uti_gazolo/
több mint 5 éve
de tessékElvetted tőlem a lehetőséget, hogy a szenes vasalóban és a mérhetetlen fájdalomban higgyek.
www.youtube.com/watch?v=bSgq0bXi1Qo
Negritis
Már nem is érdekes ez a vasalás.
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 5 éve
de tessékwww.youtube.com/watch?v=bSgq0bXi1Qo
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Tudom meg fogom bánni ezt a kérdést, de.....képzeld el a japán apple - pen + pineapple - pen csávót
Mi az a herevasalás?
Bazzani
csak vasalóval és herével
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Tudom meg fogom bánni ezt a kérdést, de.....Mi az a herevasalás?
több mint 5 éve
Én Berki édesanyjával dolgoztam egy boltban és hát ő sem tagadta. 😀Ha már a bulvárnál tartunk. Teljesen összeomlottam...En meg ismerem aki vasalta.
"Berki Krisztián bevallotta, hogy egy szó sem volt igaz a herevasalós sztorijából, valójában soha nem csináltak rajta ilyen beavatkozást."
propeller.hu/szorakozas/3584999-kamu-volt-atvertek-egesz-orszagot-berki-soha-nem?utm_source=hirkereso.hu&utm_medium=referral
nagylaza
diverdoc
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
Nem ez a lényeg. Hanem az: miért akadályozta meg a Háttérhatalom, hogy Berki főpolgármester lehessen? Kinek állt ez érdekében? Már előtte tudták, hogy ő aztán nem fog bedőlni a vírushisztériának? Felismerték, hogy nem egy madzagon rángatható báb, aki úgy táncol, ahogy a Tudjukkik fütyülnek? Szomorú kérdések ezek, amelyekre csak még szomorúbb válaszok léteznek. Szegény Hazám...Ha már a bulvárnál tartunk. Teljesen összeomlottam...En meg ismerem aki vasalta.
"Berki Krisztián bevallotta, hogy egy szó sem volt igaz a herevasalós sztorijából, valójában soha nem csináltak rajta ilyen beavatkozást."
propeller.hu/szorakozas/3584999-kamu-volt-atvertek-egesz-orszagot-berki-soha-nem?utm_source=hirkereso.hu&utm_medium=referral
nagylaza
diverdoc
több mint 5 éve
Ha már a bulvárnál tartunk. Teljesen összeomlottam...En meg ismerem aki vasalta.
nagylaza

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 5 éve
És még több tagadja, hogy szereti. 😀Még zajlik, messze még a vége.Ezek szerint Puzsér és Berki pereskedett. Szépen vagyunk. (Meg se merem kérdezni, hogy ki győzött...)Ha már a bulvárnál tartunk. Teljesen összeomlottam...Ezt már évek óta mondja Puzsér, most a perük kapcsán is többször előjött.
nagylaza
Sobri Jóska
nagylaza
De gondolom ennek kapcsán kellett most Berkinek önbevallani.
Amúgy sok értelmiségi ódzkodik a bulvártól, de én szeretem a trasht (lehet nem is vagyok ilyeténképp klasszikus értelmiségi), módfelett szórakoztató tud lenni, és végtelen a tárháza youtubeon.
Sobri Jóska
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 5 éve
Még zajlik, messze még a vége.Ezek szerint Puzsér és Berki pereskedett. Szépen vagyunk. (Meg se merem kérdezni, hogy ki győzött...)Ha már a bulvárnál tartunk. Teljesen összeomlottam...Ezt már évek óta mondja Puzsér, most a perük kapcsán is többször előjött.
nagylaza
Sobri Jóska
nagylaza
De gondolom ennek kapcsán kellett most Berkinek önbevallani.
Amúgy sok értelmiségi ódzkodik a bulvártól, de én szeretem a trasht (lehet nem is vagyok ilyeténképp klasszikus értelmiségi), módfelett szórakoztató tud lenni, és végtelen a tárháza youtubeon.
több mint 5 éve
Ezek szerint Puzsér és Berki pereskedett. Szépen vagyunk. (Meg se merem kérdezni, hogy ki győzött...)Ha már a bulvárnál tartunk. Teljesen összeomlottam...Ezt már évek óta mondja Puzsér, most a perük kapcsán is többször előjött.
nagylaza
Sobri Jóska
több mint 5 éve
Ha már a bulvárnál tartunk. Teljesen összeomlottam...Ezt már évek óta mondja Puzsér, most a perük kapcsán is többször előjött.
nagylaza
több mint 5 éve
Ha már a bulvárnál tartunk. Teljesen összeomlottam..."Berki Krisztián bevallotta, hogy egy szó sem volt igaz a herevasalós sztorijából, valójában soha nem csináltak rajta ilyen beavatkozást."
több mint 5 éve
Szoktam látni a bulvárhírek címeiben a neten, de még sosem kattintottam rá. Elég sok ilyen nevet tudnék mondani (ha eszembe jutna).Ha komolyan irtad nagyon irigyellekKi az a Pumped Gabó?Értettem, vicceltem, ezekszerintnemjöttátArra utalt sztem, hogy sajnos nagy a rahatasa a fejlodesukre ( foleg, ha elkezdenek kamaszodni es apa, anya ab ovo hulye) a toletek fuggetlen faktoroknak. Ezt kell tudni eszrevenni, lereagalni. Sokszor nehezebb mint a nativ neveles. 3 gyermekem mar felnott, en igy latom visszatekintveAnnyi a trükkje, hogy te neveled, vagy pedig engeded másnak. (Iskola, tanárok, barátok, tévé, net, influenszerek, stb.)Köszönöm, eddig azt hittem, hogy a Pumped Gabó jó hatással lesz rá, de most akkor abbahagyjuk a maratoni binge watchot 😀
Sobri Jóska
Gyurma Pappa
diverdoc
Gyurma Pappa
nagylaza
davemayer
több mint 5 éve
Ha komolyan irtad nagyon irigyellekKi az a Pumped Gabó?Értettem, vicceltem, ezekszerintnemjöttátArra utalt sztem, hogy sajnos nagy a rahatasa a fejlodesukre ( foleg, ha elkezdenek kamaszodni es apa, anya ab ovo hulye) a toletek fuggetlen faktoroknak. Ezt kell tudni eszrevenni, lereagalni. Sokszor nehezebb mint a nativ neveles. 3 gyermekem mar felnott, en igy latom visszatekintveAnnyi a trükkje, hogy te neveled, vagy pedig engeded másnak. (Iskola, tanárok, barátok, tévé, net, influenszerek, stb.)Köszönöm, eddig azt hittem, hogy a Pumped Gabó jó hatással lesz rá, de most akkor abbahagyjuk a maratoni binge watchot 😀
Sobri Jóska
Gyurma Pappa
diverdoc
Gyurma Pappa
nagylaza
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
Ki az a Pumped Gabó?Értettem, vicceltem, ezekszerintnemjöttátArra utalt sztem, hogy sajnos nagy a rahatasa a fejlodesukre ( foleg, ha elkezdenek kamaszodni es apa, anya ab ovo hulye) a toletek fuggetlen faktoroknak. Ezt kell tudni eszrevenni, lereagalni. Sokszor nehezebb mint a nativ neveles. 3 gyermekem mar felnott, en igy latom visszatekintveAnnyi a trükkje, hogy te neveled, vagy pedig engeded másnak. (Iskola, tanárok, barátok, tévé, net, influenszerek, stb.)Köszönöm, eddig azt hittem, hogy a Pumped Gabó jó hatással lesz rá, de most akkor abbahagyjuk a maratoni binge watchot 😀
Sobri Jóska
Gyurma Pappa
diverdoc
Gyurma Pappa
több mint 5 éve
Pont ez a lényeg. Igaz Magyar Ember nem írja le, hogy dömdödöm, és Igaz Magyar Ember nem olvas fel a gyerekének olyan keresztényellenes mesét, amiben benne van, hogy dömdödöm. (Csak azt nem értem, hogy OV 2007-ben miért ment el Lázár Ervin temetésére. Ez kicsit megzavar. Lehet, hogy ott se volt? Utólag retusálták oda a kommunisták?)Hat mar Lazar Ervinbe is beleszallnak? Dömdödöm, Vacskamati, Mikkamakka, Bruckner Szigfrid vagy Aromo rombolna a gyerekek fejlodeset? A negyszogletu kerek erdo geometriai keptelensege mergezne a gyerekeket? Magyarok terjetek eszre!!!!Dömdödöm, dömdödöm, dömdö-dömdö-dömdödöm. 😕
diverdoc
kittli
több mint 5 éve

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Bocs nem, nem igazan vagyok humoromnalÉrtettem, vicceltem, ezekszerintnemjöttátArra utalt sztem, hogy sajnos nagy a rahatasa a fejlodesukre ( foleg, ha elkezdenek kamaszodni es apa, anya ab ovo hulye) a toletek fuggetlen faktoroknak. Ezt kell tudni eszrevenni, lereagalni. Sokszor nehezebb mint a nativ neveles. 3 gyermekem mar felnott, en igy latom visszatekintveAnnyi a trükkje, hogy te neveled, vagy pedig engeded másnak. (Iskola, tanárok, barátok, tévé, net, influenszerek, stb.)Köszönöm, eddig azt hittem, hogy a Pumped Gabó jó hatással lesz rá, de most akkor abbahagyjuk a maratoni binge watchot 😀
Sobri Jóska
Gyurma Pappa
diverdoc
Gyurma Pappa

több mint 5 éve
Értettem, vicceltem, ezekszerintnemjöttátArra utalt sztem, hogy sajnos nagy a rahatasa a fejlodesukre ( foleg, ha elkezdenek kamaszodni es apa, anya ab ovo hulye) a toletek fuggetlen faktoroknak. Ezt kell tudni eszrevenni, lereagalni. Sokszor nehezebb mint a nativ neveles. 3 gyermekem mar felnott, en igy latom visszatekintveAnnyi a trükkje, hogy te neveled, vagy pedig engeded másnak. (Iskola, tanárok, barátok, tévé, net, influenszerek, stb.)Köszönöm, eddig azt hittem, hogy a Pumped Gabó jó hatással lesz rá, de most akkor abbahagyjuk a maratoni binge watchot 😀
Sobri Jóska
Gyurma Pappa
diverdoc

több mint 5 éve
Arra utalt sztem, hogy sajnos nagy a rahatasa a fejlodesukre ( foleg, ha elkezdenek kamaszodni es apa, anya ab ovo hulye) a toletek fuggetlen faktoroknak. Ezt kell tudni eszrevenni, lereagalni. Sokszor nehezebb mint a nativ neveles. 3 gyermekem mar felnott, en igy latom visszatekintveAnnyi a trükkje, hogy te neveled, vagy pedig engeded másnak. (Iskola, tanárok, barátok, tévé, net, influenszerek, stb.)Köszönöm, eddig azt hittem, hogy a Pumped Gabó jó hatással lesz rá, de most akkor abbahagyjuk a maratoni binge watchot 😀
Sobri Jóska
Gyurma Pappa

több mint 5 éve
Annyi a trükkje, hogy te neveled, vagy pedig engeded másnak. (Iskola, tanárok, barátok, tévé, net, influenszerek, stb.)Köszönöm, eddig azt hittem, hogy a Pumped Gabó jó hatással lesz rá, de most akkor abbahagyjuk a maratoni binge watchot 😀
Sobri Jóska

több mint 5 éve
Annyi a trükkje, hogy te neveled, vagy pedig engeded másnak. (Iskola, tanárok, barátok, tévé, net, influenszerek, stb.)Az én gyerekeim egyel kisebbek, szülőként meg reménykedek, hogy talán sikerül nem ekkora faszokat nevelni...Lehet, hogy szerencsénk van az ált. iskolával (egyébként biztos), de már ketten írjuk, szóval lehet hogy ez a generáció már más.Más a faszt. Nekem nemrég a buszmegállóban ücsörgő kb. 14-15 évesek szóltak be az alkatomra, ami a betegségem miatt vékony, vagy két lépcsőn ülő és beszélgető kisgyerek KÖPÖTT felém csak úgy. És ez most hirtelen csak két példa, tudnám sorolni. Másabbak igen. Sokkal tiszteletlenebbek, butábbak, beképzeltebbek, és sokkal kevésbé életrevalóak, és kevésbé is toleránsak. Természetesen mint mindig, most is tisztelet a kis arányú kivételnek.
Gyurma Pappa
Mikey
Gyurma Pappa