Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 6 éve
Gondolom a rideg számok meg a rengeteg teszt nem zavar 😊Nem kell lecserélni a nyári gumit, araszoljatok csak nyugodtan 40-nel, nehogy haladni lehessen. Ha meg balfasz vagy ne indulj már el légyszives nyári gumival.25 éve még nem volt külön téli/nyári gumi, balfasz annál inkább.
Köszönöm.
Kenny
Szerintem most se függ össze, ráadásul akkora különbség nincs a két gumitípus között, ami indokolná azt a pöcsölést amit egy hó, ólmos eső, nagyobb eső eredményez.
A balfasz gumifüggetlenül balfasz.
Sobri Jóska

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 6 éve
Gumiszervíz tulajdonos haverom mindig lájkolja ezt a téligumi vitát, mert így lassan 10 éve minden január-februárt thai csajok környezetében tölthet. 😉Én tavaly novemberben elfelejtettem lecserélni, és mikor áprilisban vittem a szervízbe, hogy tegyék vissza a nyárit, akkor mondták, hogy át se cseréltettem.
ozibozi
De én huszoniksz éve vezetek, észre se vettem. Régebben “négyévszakos” volt mindegyik gumi.
Aki meg nem tud vezetni, annak is mindegy, hogy téli vagy nyári.
Talán ha téli van fent, pár fékút rövidebb, meg kevesebb hülye csúszik meg ha nem találja el az optimális sebességet.
több mint 6 éve
Gumiszervíz tulajdonos haverom mindig lájkolja ezt a téligumi vitát, mert így lassan 10 éve minden január-februárt thai csajok környezetében tölthet. 😉
több mint 6 éve
ráadásul amíg a téligumi nem kötelező (mondjuk ez vicc), addig nem is lehet szankcionálniNem kell lecserélni a nyári gumit, araszoljatok csak nyugodtan 40-nel, nehogy haladni lehessen. Ha meg balfasz vagy ne indulj már el légyszives nyári gumival.25 éve még nem volt külön téli/nyári gumi, balfasz annál inkább.
Köszönöm.
Kenny
Szerintem most se függ össze, ráadásul akkora különbség nincs a két gumitípus között, ami indokolná azt a pöcsölést amit egy hó, ólmos eső, nagyobb eső eredményez.
Sobri Jóska
én csak tömeg közlekedek de hihetetlen volt számomra reggel hogy 1/3-ad ember volt a villamoson a szokottnál, a buszokon is csak lézengtek. Aztán a sok kretén amikor meg ilyenkor inkább kihozza a benzines esernyőt utána szidja a forgalmat - halló idióták, nem kellene ilyenkor autóba ülni a tömeg közlekedés helyett...!mondjuk az se jobb, ki se száll a villamosból már nyitja az esernyőt, aztán meg csodálkozik hogy nem lehet elférni
davemayer
Szerkesztette: eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Nem kell lecserélni a nyári gumit, araszoljatok csak nyugodtan 40-nel, nehogy haladni lehessen. Ha meg balfasz vagy ne indulj már el légyszives nyári gumival.én csak tömeg közlekedek de hihetetlen volt számomra reggel hogy 1/3-ad ember volt a villamoson a szokottnál, a buszokon is csak lézengtek. Aztán a sok kretén amikor meg ilyenkor inkább kihozza a benzines esernyőt utána szidja a forgalmat - halló idióták, nem kellene ilyenkor autóba ülni a tömeg közlekedés helyett...!
Köszönöm.
Kenny
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 6 éve
Nem kell lecserélni a nyári gumit, araszoljatok csak nyugodtan 40-nel, nehogy haladni lehessen. Ha meg balfasz vagy ne indulj már el légyszives nyári gumival.25 éve még nem volt külön téli/nyári gumi, balfasz annál inkább.
Köszönöm.
Kenny
több mint 6 éve
Nem kell lecserélni a nyári gumit, araszoljatok csak nyugodtan 40-nel, nehogy haladni lehessen. Ha meg balfasz vagy ne indulj már el légyszives nyári gumival.Köszönöm.
több mint 6 éve
Kapják be az olyan balfaszok, akik vasárnap délután a Nyugatiban képesek megöngyilkolni magukat.Biztos ez volt a motivációja.
Csak párezer embert szopatott meg.
warr_b
Sokat veszített, de bejött.
több mint 6 éve
Kapják be az olyan balfaszok, akik vasárnap délután a Nyugatiban képesek megöngyilkolni magukat. Csak párezer embert szopatott meg.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 6 éve
A Vácival párhuzamos Baross utca az melyik városban van? 😉a bárhuzamos eleve jól hangzik 🤪
ozibozi

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 6 éve
A Vácival párhuzamos Baross utca az melyik városban van? 😉Újpest:
ozibozi
www.google.com/maps/place/Budapest,+Baross+u.,+1047/@47.5657709,19.0808527,17.5z/data=!4m5!3m4!1s0x4741da3d39d89f51:0x3442906d61da0a46!8m2!3d47.5723314!4d19.0879471
nem Váci utca hanem Váci út
és itt a Károlyi-Baross találkozásánál épült egy új társasház 2 éve
Szerkesztette: Negritis, a vajda
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
A Vácival párhuzamos Baross utca az melyik városban van? 😉
több mint 6 éve
black friday a kurva anyádwww.amazon.co.uk/Type-C-Adapter-Ports-Reader-Delivery-Grey/dp/B07P3J5XZS/
több mint 6 éve
PS bár a körúti lakás lehet már megelőzi a cigitVáci-val bárhuzamosan a Baross utcánál néztem egy új lakást anno
sutianap
és először mondom a zaj miatt nem tudom majd kinyitni az ablakot ...
a francokat a füst mer mindenki arra kerül
több mint 6 éve
Amúgy ha már ennyire témánál vagyunk, a vizipipával mi a helyzet? Mennyire kártékony?cigi/pipa/vizipipa a belélegzett füst hömérsékletének függvénye
Engem a cigizés sose fogo meg semilyen formában de vizipipázni szeretek 😀
Toca
másodrészt az is pöfékelik, nem tüdőzik
harmadrészt még mindig minőségibb az alapanyag mint a rudacskákba
orvosszakmailag meg a nem tüdőzöttnél magasabb a szájüregi randaságok rátája, de a kimeneti oldalon - lásd Diverdoc írását, ugyanazt a pusztítást végzi
PS bár a körúti lakás lehet már megelőzi a cigit
Szerkesztette: sutianap

több mint 6 éve
Amúgy ha már ennyire témánál vagyunk, a vizipipával mi a helyzet? Mennyire kártékony?Vízipipa???
Toca
Pár éved lehet hátra Toca.. de egy kis jóga talán segíthet!
több mint 6 éve
Amúgy ha már ennyire témánál vagyunk, a vizipipával mi a helyzet? Mennyire kártékony?Amennyire minden nem teljesen tiszta levegő, ami a tüdődbe kerül.
Toca
több mint 6 éve
Amúgy ha már ennyire témánál vagyunk, a vizipipával mi a helyzet? Mennyire kártékony?Engem a cigizés sose fogo meg semilyen formában de vizipipázni szeretek 😀
több mint 6 éve
Félreértettél szerintem (jobban kellet volna fogalmaznom), de köszönöm a hasznos infókat a témával kapcsolatban! Szerencsére sosem voltam láncdohányos és likvidből sem szívok el átlagosnak tekinthető mennyiséget.Najó mi van a likvidbe?
Aki zéró nikotinos, ízesített VG+PG keveréket szív porszlasztva, az semmilyen formában nem fogyaszt nikotint és semmilyen formában nem dohányzás (sosem látott dohányt semmilyen alkotóelem és nem azt égeti el).
A problémám alapvetően a kategorizálás, hogy ezt veszik ugyanabba a kalapba bele, mint amikor valaki kapadohányt teker otthon és újságpapírból szívja, az általad hivatkozott EHCSS (amit ha sikeresen értelmeztem, ugyanúgy dohányt hevít, csak nem égéssel, hanem elektronikusan?), meg az előregyártott podos-nikotinsós szarok porszlasztása.
Ugyanez igaz a másik oldallal is, hogy a vaperek szerint "csak a black marketről vásárolt illegális THC cartridge" jelent bármilyen veszélyt (ugye most ebből volt az USA-ban a botrány) és nyugodtan szívjon mindenki mindent, mert semmilyen veszély nincs.
Tenyleg el vagy tevedve mocskosul, es a Te tajekozatlansagodat irod le a gyulolkodjunkbe!Ezt betudom az eredményének, hogy nem fejtettem ki azt, hogy nikotinmentes vapelésre reflektáltam, de ugyanakkor megerősítés, hogy pontosan az a hatás működik, amiről beszéltem sajnos és a két szélsőség dobálja a másik felé a végletességig kiélezett nézeteit, egyből a konklúzióhoz érve.
diverdoc
MarioAna
polialkohol meg glicerin
Kiajókurvannya találta ki hogy annak a hevített gőzeinek inhalálása ártalmatlan?
Azt meg főleg csókoltatom aki a CBD olaj hevített inhalációját kitalálta, szuper...
Ennyi parasztagy má legyen mindenkibe

több mint 6 éve
Hihetetlen ez az e-cigi ellen indított kamu háború (itthon is, de úgy a gyökér amerikaiak is). Főleg a szószólók, akik zéró tájékozódottsággal fixen megvannak róla győződve, hogy kátrány meg nikotin meg füst meg rákkeltő és tilcsákbe'.Ez most komoly? A gyulolkodjunk topikba az a bajod, hogy az e-cigi ellen kampanyolnak? “Kamu” ? “ zero tajekozottsaggal meg vannak gyozodve... katrany, meg nikotin, rakkelto, tiltsak be”. Tenyleg el vagy tevedve mocskosul, es a Te tajekozatlansagodat irod le a gyulolkodjunkbe!
Ejj, tudnám mi a francért nem lehet már általános iskolában az itt pár napja belinkelt Dunning-Kruger effektet úgy beleverni a fejekbe, mint mondjuk egy tízparancsolatot.
MarioAna
Szamos un. randomizalt, prospektiv, nyilt tanulmany adatai allnak rendelkezesunkre. Pont a katrany es nikotin expositio es abbol szarmazo mutageneket vizsgaljak elsosorban az onkologiai vonalon, es a pulmonologiai vonalon pedig a tudo epithel sejtjeinek karosodasat es osszefuggeset pl a COPD-vel. A tudo karosodas ezek alapjan egyertelmu.
A szamtalan tudomanyos bizonyitek kozul ajanlom figyelmedbe a azt a 6 reszbol allo tanulmany sorozatot, ahol Japan, USA, UK intezetekben 4 karos vizsgalatot folytattak. Dohanyosokat vizsgaltak. Eros cigirol 1. gyenge cigire 2. EHCSS egy fajtajara ( electric heated cigarette smoking system) 3. EHCSS masik fajtajara 4. Dohanyzas mentessegre valtottak a vizsgalt szemelyek. Minden karon csokkent a katrany es nikotin expositio de a dohanyzasmentes karhoz kepest a masik haromban szignifikansan magasabb volt, sot az egyik e-ciginel ugyanolyan volt mint a rendes ciginel. En urologuskent sokat foglalkozom holyagrakkal (PhD cimemet is holyagdaganatokbol szereztem anno). A holyagrak elsodleges bizonyitott eloidezo faktora a dohanyzas, es az ebbol szarmazo vizeletben kivalasztodo mutagenek szerepe. Es az altalam hivatkozott tanulmanysorozat szamomra legfontosabb eredmenye az volt, hogy az e-cigis karon semmivel nem csokkent a vizletben a mutagen ( urinary mutagene), tehat ugyanugy holyagrakot okoz. Ha eltekintek az un airborne particle induced lung injury, COPD, erendothel karosodas stb hatastol, nekem, aki hetente tobb tucat holyagrakost kezelek, hetente latok holyagrakost meghalni ez az egy adat is eleg, hogy kiakadjak, ha valaki kamunak, tajekozotlansagnak tartja, azt hogy karosnak mondjak az e-cigit!
Szokj le, tovabb elsz!

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 6 éve
És most, aki ezt kitalálta, azonnal monnyon le!Azér. Kilógott.Már van topicNane. Az egyetlen tiszta hely volt ezen a fórumon...
r.baggio
kristóf17
Matthew99
több mint 6 éve
Azér. Kilógott.Már van topicNane. Az egyetlen tiszta hely volt ezen a fórumon...
r.baggio
kristóf17

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
Már van topicNane. Az egyetlen tiszta hely volt ezen a fórumon...
r.baggio
több mint 6 éve
Már van topic

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Nem lehetne egy jóga topikot niytni? Már mindenhol arról megy a vita.Legyen inkább Jóga, vallás és egyéb ördöngősségek a név.
Matthew99

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.