Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 6 éve
Az biztos h oda nem fizetek 😊 ráadásul az EU magasabb szolgáltatásért kisebb összeget von le ...Ennyire nem akarják elfogadni, hogy nem ide fizetsz?Igen, kétszer megcsináltam. Kétszer megadtam h a szájba vert európai unió biztositojanal vagyok regisztrálva, megadtam a brüsszeli cimet meg az azonosító szamomat. Erre ezeket az információkat kérik rajtam számon már másodszor.Azt h a magyar egészségügyből ki jelentkezni sem lehet elképesztő. Kétszer nyújtottam be elektronikusan h mostantól az EUnal vagyok biztosítva így nem terhelem az amúgy is roskadó magyar egészségügyet erre mindkétszer írtak egy hiánypótlást h adjam meg hol vagyok biztosított??? Most már írtam is a kormány hivatalnak egy kedves levelet ...Ez a magyar TAJ deaktivalasa lenne? Azt ügyfélkapun keresztül egy formanyontatvanyon lehet bejelenteni gond nélkül, igaz valóban kell hozzá egy EUs biztosító neve. De lehet másra gondolsz 😊.
csebi
MarioAna
csebi
Mikey
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 6 éve
Ennyire nem akarják elfogadni, hogy nem ide fizetsz?Igen, kétszer megcsináltam. Kétszer megadtam h a szájba vert európai unió biztositojanal vagyok regisztrálva, megadtam a brüsszeli cimet meg az azonosító szamomat. Erre ezeket az információkat kérik rajtam számon már másodszor.Azt h a magyar egészségügyből ki jelentkezni sem lehet elképesztő. Kétszer nyújtottam be elektronikusan h mostantól az EUnal vagyok biztosítva így nem terhelem az amúgy is roskadó magyar egészségügyet erre mindkétszer írtak egy hiánypótlást h adjam meg hol vagyok biztosított??? Most már írtam is a kormány hivatalnak egy kedves levelet ...Ez a magyar TAJ deaktivalasa lenne? Azt ügyfélkapun keresztül egy formanyontatvanyon lehet bejelenteni gond nélkül, igaz valóban kell hozzá egy EUs biztosító neve. De lehet másra gondolsz 😊.
csebi
MarioAna
csebi
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 6 éve
A halak a hibásak ebben, mert nem akarnak önként beúszni a szákba. Így muszáj mindenféle fáradtságos módszerrel megfogni őket. 😊Pedig legalább annyira káros az is. Kínozzátok az állatokat meg mindenféle rituálékat használtok hogy kapás legyen 😊Nem lehetne egy jóga topikot niytni? Már mindenhol arról megy a vita.Ahhhhhh! A horgász topicban (még) egy szó sincs róla! 😉
Matthew99
zemanla
Matthew99
több mint 6 éve
Én, aki sosem fogtam horgászbotot! 😀😀😀Pedig legalább annyira káros az is. Kínozzátok az állatokat meg mindenféle rituálékat használtok hogy kapás legyen 😊Nem lehetne egy jóga topikot niytni? Már mindenhol arról megy a vita.Ahhhhhh! A horgász topicban (még) egy szó sincs róla! 😉
Matthew99
zemanla
Matthew99

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 6 éve
amazon black friday:
www.amazon.co.uk/AOC-I1659FWUX-16-Inch-portable-Monitor/dp/B07DKTPH6G
Szerkesztette: Negritis, a vajda
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
Gyere ide Takarodj !Nagy forma volt Blereau 😀
😉
ozibozi
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
www.youtube.com/watch?v=_ibvDvprdB4Pedig legalább annyira káros az is. Kínozzátok az állatokat meg mindenféle rituálékat használtok hogy kapás legyen 😊Nem lehetne egy jóga topikot niytni? Már mindenhol arról megy a vita.Ahhhhhh! A horgász topicban (még) egy szó sincs róla! 😉
Matthew99
zemanla
Matthew99
mi ez ha nem démonokkal paktálás?
több mint 6 éve
Pedig legalább annyira káros az is. Kínozzátok az állatokat meg mindenféle rituálékat használtok hogy kapás legyen 😊Nem lehetne egy jóga topikot niytni? Már mindenhol arról megy a vita.Ahhhhhh! A horgász topicban (még) egy szó sincs róla! 😉
Matthew99
zemanla

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
Nem lehetne egy jóga topikot niytni? Már mindenhol arról megy a vita.Ahhhhhh! A horgász topicban (még) egy szó sincs róla! 😉
Matthew99

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 6 éve
Nem lehetne egy jóga topikot niytni? Már mindenhol arról megy a vita.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
Igen, kétszer megcsináltam. Kétszer megadtam h a szájba vert európai unió biztositojanal vagyok regisztrálva, megadtam a brüsszeli cimet meg az azonosító szamomat. Erre ezeket az információkat kérik rajtam számon már másodszor.Azt h a magyar egészségügyből ki jelentkezni sem lehet elképesztő. Kétszer nyújtottam be elektronikusan h mostantól az EUnal vagyok biztosítva így nem terhelem az amúgy is roskadó magyar egészségügyet erre mindkétszer írtak egy hiánypótlást h adjam meg hol vagyok biztosított??? Most már írtam is a kormány hivatalnak egy kedves levelet ...Ez a magyar TAJ deaktivalasa lenne? Azt ügyfélkapun keresztül egy formanyontatvanyon lehet bejelenteni gond nélkül, igaz valóban kell hozzá egy EUs biztosító neve. De lehet másra gondolsz 😊.
csebi
MarioAna
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 6 éve
Ez lassan nekem is aktuális lesz, mert jövőre költözök ki Prágába, aztán pár ilyen cuccot el kell intézni.Azt h a magyar egészségügyből ki jelentkezni sem lehet elképesztő. Kétszer nyújtottam be elektronikusan h mostantól az EUnal vagyok biztosítva így nem terhelem az amúgy is roskadó magyar egészségügyet erre mindkétszer írtak egy hiánypótlást h adjam meg hol vagyok biztosított??? Most már írtam is a kormány hivatalnak egy kedves levelet ...Ez a magyar TAJ deaktivalasa lenne? Azt ügyfélkapun keresztül egy formanyontatvanyon lehet bejelenteni gond nélkül, igaz valóban kell hozzá egy EUs biztosító neve. De lehet másra gondolsz 😊.
csebi
MarioAna
Gondolom kell EU-s munkavállalói igazolvány meg ilyenek majd...
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Esetleg még AdGuard. UBlock mellett azt szokták még ajánlani.Ezzel a buzi hirdetéssel mit lehet kezdeni?firefoxban adblock+
Matthew99
chromeban ublock
Negritis
több mint 6 éve
YoungZeeZee
9 506
ilyennel en is tatalkoztam.Én is. Szerintem nyugodtan rárakhatod, ez csak egy bővitmény.én céges gépre is ugyanúgy rábaszomSzóval semmit, mert céges gép. De hogy a retekbe lehet így ráhányni egy hirdetést, hogy nem látszik a cikk?Ezzel a buzi hirdetéssel mit lehet kezdeni?firefoxban adblock+
Matthew99
chromeban ublock
Negritis
Matthew99
mondjuk kérdés hogy dolgozol
Negritis
Mondjuk erről az ublockról még nem hallottam. Én Chromera is ugyanúgy adblockot használok
dugo93
agyrem, hogy nem lehetett kikapcsolni 😀
több mint 6 éve
adblock+ nak volt egy bug-ja kb fél éve és egy ideig egy csomó főleg céges internal oldal nem működöttÉn is. Szerintem nyugodtan rárakhatod, ez csak egy bővitmény.én céges gépre is ugyanúgy rábaszomSzóval semmit, mert céges gép. De hogy a retekbe lehet így ráhányni egy hirdetést, hogy nem látszik a cikk?Ezzel a buzi hirdetéssel mit lehet kezdeni?firefoxban adblock+
Matthew99
chromeban ublock
Negritis
Matthew99
Negritis
Mondjuk erről az ublockról még nem hallottam. Én Chromera is ugyanúgy adblockot használok
dugo93
filterekkel volt vmi, és elég sok extra erőforrást is igényel az alap chrome-n kívül
akkor olvastam h alapból az AB+ az firefoxhoz készül és csak portolják ezért álltam át a UB-re
több mint 6 éve
Én is. Szerintem nyugodtan rárakhatod, ez csak egy bővitmény.én céges gépre is ugyanúgy rábaszomSzóval semmit, mert céges gép. De hogy a retekbe lehet így ráhányni egy hirdetést, hogy nem látszik a cikk?Ezzel a buzi hirdetéssel mit lehet kezdeni?firefoxban adblock+
Matthew99
chromeban ublock
Negritis
Matthew99
Negritis
több mint 6 éve
Azt h a magyar egészségügyből ki jelentkezni sem lehet elképesztő. Kétszer nyújtottam be elektronikusan h mostantól az EUnal vagyok biztosítva így nem terhelem az amúgy is roskadó magyar egészségügyet erre mindkétszer írtak egy hiánypótlást h adjam meg hol vagyok biztosított??? Most már írtam is a kormány hivatalnak egy kedves levelet ...
több mint 6 éve
én céges gépre is ugyanúgy rábaszomSzóval semmit, mert céges gép. De hogy a retekbe lehet így ráhányni egy hirdetést, hogy nem látszik a cikk?Ezzel a buzi hirdetéssel mit lehet kezdeni?firefoxban adblock+
Matthew99
chromeban ublock
Negritis
Matthew99
több mint 6 éve
Szóval semmit, mert céges gép. De hogy a retekbe lehet így ráhányni egy hirdetést, hogy nem látszik a cikk?Ezzel a buzi hirdetéssel mit lehet kezdeni?firefoxban adblock+
Matthew99
chromeban ublock
Negritis

több mint 6 éve
Ezzel a buzi hirdetéssel mit lehet kezdeni?firefoxban adblock+
Matthew99
chromeban ublock
több mint 6 éve
Ezzel a buzi hirdetéssel mit lehet kezdeni?

több mint 6 éve
Hmmm, az a tipikus bassza meg az egesz vilag eleterzes...
több mint 6 éve
index.hu/belfold/2019/11/12/bujak_bantalmazas_facebook_poszt/Ez csak egy nő. Nem állat.
no comment...
mondjuk érdekes, hogy állatkínzás esetén egy óra múlva kint vannak az elkövető házánál több százan, ilyenkor meg lófasz...
eaglesmcnabb
több mint 6 éve
index.hu/belfold/2019/11/12/bujak_bantalmazas_facebook_poszt/no comment...
mondjuk érdekes, hogy állatkínzás esetén egy óra múlva kint vannak az elkövető házánál több százan, ilyenkor meg lófasz...
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!