Gyűlölködjünk

37 feliratkozó

több mint 11 éve
davemayer Chicago Bears 15 474 — "Grammar maci"
de a stadionokkal kapcsolatban én is egyetértek. 😊gyeek
Nyilván, csak az ilyen "kint minden jobb" cikkekről nekem óhatatlanul is azok a nyugaton dolgozó emberek ugranak be, akikkel a fodrásznál/fogorvosnál/stb. találkozni ITTHON, ahol ugyanezt hangosan hirdetik, és mégis ebben az országban vágatják a hajukat, kezeltetik a fogukat 😊baggio
azt azért megnézném ki az a hülye aki többszörösét kifizeti az otthoni fogászati díjaknak csakhogy elmondhassa hogy ezért nem megy haza 😊 pont azt a területet említetted ami miatt az angolok most már tömegesen mennek Mo.-ra: elrepül, eltölt 2 hetet Pesten, aztán új fogsorral tér haza, a költsége meg kb a fele mint az itteni lenne (úgy hogy a szállás és a dőzsölés Pesten is benne van!).
Van ami nem olcsóbb itt kint de általánosságban elmondható hogy aki tud bánni a pénzzel és elég neki mindenből a középkategória annak itt semmi anyagi gondja nincs még akkor sem ha minimálbért keres... Vagy mondhatnám úgy is hogy lehet hogy itt valami drágább mint otthon mondjuk 10%-kal de ha 4szer annyit keresek mint otthon akkor mindjárt más a leányzó fekvése.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 11 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 737 — capitaine du château de Vienne 1487
Nyilván, csak az ilyen "kint minden jobb" cikkekről nekem óhatatlanul is azok a nyugaton dolgozó emberek ugranak be, akikkel a fodrásznál/fogorvosnál/stb. találkozni ITTHON, ahol ugyanezt hangosan hirdetik, és mégis ebben az országban vágatják a hajukat, kezeltetik a fogukat 😊baggio
nyilván mindent rá lehet fogni a stadionokra, de amíg a magyar közgáz képzés csupán kiadásként tud tekinteni az egészségügyre, addig ló..... nem fog változni. Kormányoktól, mindentől függetlenül az egészségügyre fordított költségek folyamatosan és drámaian csökkennek, de így van ez ha mindenáron piaci alapon próbálják kezelni. Arról hadd ne kelljen mesélni mikor 1500 méter kovácssoltvas-korlát kivitelezése fontosabb, mint kontrasztanyag rendelés a műtő számára és ez nem stadionépítési szinteken dől el......

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 827 — no es importante
Nyilván, csak az ilyen "kint minden jobb" cikkekről nekem óhatatlanul is azok a nyugaton dolgozó emberek ugranak be, akikkel a fodrásznál/fogorvosnál/stb. találkozni ITTHON, ahol ugyanezt hangosan hirdetik, és mégis ebben az országban vágatják a hajukat, kezeltetik a fogukat 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
gyeek LSU Tigers 8 641 — Grady Judd fan
szerintem még mindig elég jó a helyzet itthon
 www.theguardian.com/journalismcompetition/giving-birth-the-most-dangerous-thing-an-african-woman-can-dobaggio
Azért kicsit húzom a számat, ez tipikusan gyarmattartó angolos fennhéjázás. Hasonló, mint az a dokumentumfilmük, ami a híres Heathrow reptérről szólt, különös fókuszban az ott dolgozók balfaszkodására. A csomag-elvesztések arányában kiemelték, hogy a 0.n arányú elveszett csomagokkal a magyar, török és albán repterek mögött vannak, nem szemb esülve a ténnyel, hogy kevésbé lusta/idióta emberek bizony születnek a világ más pontján is. Az angol szülészet meg elég gyerekgyár jellegű, sok ismerősöm inkább hazament, ment nem bíznak az itteni szaktudásban. Sógornőm pechére kétszer is belefutott egy feka kuruzslóba, aki minden áron késsel és fogóval akarta unokaöcsémet kifeszegetni (miután ezt eljátszotta unokahúgommal). Miután sógornőm felszólította, hogy adjon már neki egy kib*szott x injekciót, a doki emlékeztette, hogy nem beszélhet így vele... Szerencsére elérték, hogy küldtek valaki mást, happy end. Szóval a szaktudás terén szerintem még mindig jobb a magyar helyzet, amíg tudják az otthoni orvosok hogy is kell egy szülésnek kinéznie, addig a pelusnak nem lenne szabad gondnak lennie, de a stadionokkal kapcsolatban én is egyetértek. 😊

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 11 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 827 — no es importante
Én valami ilyesmi felé terelném a dolgokat. Tudom, hogy ez messze van de kezdhetnénk a wc papírral meg a fertőtlenítővel aztán mehetne szépen tovább bele a pénz.

hataratkelo.blog.hu/2014/12/09/terhesseg_es_szules_nemetorszagban?utm_source=bloghu_megosztas&utm_medium=facebook_share&utm_campaign=blhshareMatthew99
szerintem még mindig elég jó a helyzet itthon
 www.theguardian.com/journalismcompetition/giving-birth-the-most-dangerous-thing-an-african-woman-can-do

és ne feledd, minden jóval és széppel együtt errefelé is terelnéd a dolgokat:

Van olyan vizsgálat, ami Magyarországon kötelező és díjmentes, itt viszont fizetni kell érte, mert azt nem állja a biztosítás.

Persze nem kötelező, de ki az, aki nem kéri az egyik legfontosabb vizsgálatot?

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 263 — Invisible man
Én valami ilyesmi felé terelném a dolgokat. Tudom, hogy ez messze van de kezdhetnénk a wc papírral meg a fertőtlenítővel aztán mehetne szépen tovább bele a pénz.

hataratkelo.blog.hu/2014/12/09/terhesseg_es_szules_nemetorszagban?utm_source=bloghu_megosztas&utm_medium=facebook_share&utm_campaign=blhshare

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 11 éve
Gabesz92 Los Angeles Chargers 1 485
Okoskesztyű bazdmeg, az okostelefonhoz nagyokosoknak! (N)gaben
Namármost amikor télen kint kell szerelni *bármit* és hideg van, kesztyű van rajtad mert tudsz úgy is dolgozni és a telefonon meg kell nézned valamit (például rácsatlakozni egy másik rendszerre, hogy a saját példámat vegyem elő), akkor azért baromi jól jön, hogy nem kell levenni a kesztyűt miközben az egyik kezemben a kábelek lógnak bekötésre várva, míg a másikkal a telefont nyomkodom.Gabesz92
Szerintem Ludd tábornok kései manifesztációja arra gondolt, hogy a kesztyűben van mikrofon, hangszóró, és bluetoothal kapcsolódik a telóhoz a zsebedben.
 www.argep.hu/trend/BLUE/Bluetooth-kesztyue.htmlSobri Jóska
Ja hogy ja. Az már más. 😊

több mint 11 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 095 — #NoStress
Namármost amikor télen kint kell szerelni *bármit* és hideg van, kesztyű van rajtad mert tudsz úgy is dolgozni és a telefonon meg kell nézned valamit (például rácsatlakozni egy másik rendszerre, hogy a saját példámat vegyem elő), akkor azért baromi jól jön, hogy nem kell levenni a kesztyűt miközben az egyik kezemben a kábelek lógnak bekötésre várva, míg a másikkal a telefont nyomkodom.Gabesz92
Szerintem Ludd tábornok kései manifesztációja arra gondolt, hogy a kesztyűben van mikrofon, hangszóró, és bluetoothal kapcsolódik a telóhoz a zsebedben.
 www.argep.hu/trend/BLUE/Bluetooth-kesztyue.html

több mint 11 éve
Gabesz92 Los Angeles Chargers 1 485
Namármost amikor télen kint kell szerelni *bármit* és hideg van, kesztyű van rajtad mert tudsz úgy is dolgozni és a telefonon meg kell nézned valamit (például rácsatlakozni egy másik rendszerre, hogy a saját példámat vegyem elő), akkor azért baromi jól jön, hogy nem kell levenni a kesztyűt miközben az egyik kezemben a kábelek lógnak bekötésre várva, míg a másikkal a telefont nyomkodom.

több mint 11 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 500
Amadeus91
Ez hogy maradt még fent a neten?
Gecire illegális, és igazából sajnálom is azokat akik ezt igénybe veszik (mondom ezt most 10+ óra egyhelyben ülés és szakdolgozat írás után).
Nekem is még kurva sok van hátra a szakdolgozatomból, de eszembe nem jutna soha ilyet használni...tenorx
angol jog szerint legális egyébként, oda vannak bejegyezve.
több mint 11 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 245 — Cowboys fan
Szekszárdon az újszülött osztályon állítólag nincs pénz pelenkára. Köszönjük a stadionokat... (leszarom hogy unalmas ezzel jönni)Matthew99
és? Jánosba már a szülési felkészítőn már előre mondták, hogy ha lehet, akkor vigyünk pelenkát... vagy inkább mindenképpen. az nagyobb gond, hogy nincs elég orvos, meg hogy nincs elég mentő meg személyzet. a pelenkát azt tudja a szülő pótolni, az eü személyzetet nem.
viszont azt osztom, hogy köszönjük a stadionokat.slowmotion
én csak azt nem értem, hogy ha van pénz - mert jól megy nekünk-, és mégis mindenütt forráshiány van (EÜ, oktatás, stb...), akkor hol van a pénz?! Kezd olyan lenni mint a kommunizmus hét csodája...komolyan.Amadeus91
soroljam a neveket, vagy be tudod írni magadtól is? én a helyedben inkább a következő helyeken néznék szét: Felcsút, Hmvh, Belváros-Lipótváros...slowmotion
Szukitenem ezt utca hazszamra, mert igaz nem voltam mar 4 honapja otthon de nem estem meg hasra guriga huszezesben egyik utcasarkon sem.Geeri
természetesen be lehet szűkíteni, de úgyis tudja mindenki, miről van szó.
illetve az ötker esetében az állandó lakcím az a második kerületre vonatkozik.
több mint 11 éve
Geeri Miami Dolphins 2 962 — geeri93@citromail.hu
Szekszárdon az újszülött osztályon állítólag nincs pénz pelenkára. Köszönjük a stadionokat... (leszarom hogy unalmas ezzel jönni)Matthew99
és? Jánosba már a szülési felkészítőn már előre mondták, hogy ha lehet, akkor vigyünk pelenkát... vagy inkább mindenképpen. az nagyobb gond, hogy nincs elég orvos, meg hogy nincs elég mentő meg személyzet. a pelenkát azt tudja a szülő pótolni, az eü személyzetet nem.
én csak azt nem értem, hogy ha van pénz - mert jól megy nekünk-, és mégis mindenütt forráshiány van (EÜ, oktatás, stb...), akkor hol van a pénz?! Kezd olyan lenni mint a kommunizmus hét csodája...komolyan.Amadeus91
soroljam a neveket, vagy be tudod írni magadtól is? én a helyedben inkább a következő helyeken néznék szét: Felcsút, Hmvh, Belváros-Lipótváros...slowmotion
Szukitenem ezt utca hazszamra, mert igaz nem voltam mar 4 honapja otthon de nem estem meg hasra guriga huszezesben egyik utcasarkon sem.

Mindig jövőre!
több mint 11 éve
szaba Los Angeles Chargers 12 257
Azért általában nem az okos emberek költik el a sok pénzt az "okos" cuccokra. Legalábbis ahogy én érzékeltem.
több mint 11 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 637 — Poloska confirmed
Ez a technológia fejlődés az emberiség szégyene!!! Ez egy fertő!!!!

több mint 11 éve
hétszilvafás adam8 Houston Texans 2 647
Okosban.

több mint 11 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Megkérdezhetem, hogy mi okból zavarhat ez valakit?Schleck
szépen összefoglalja milyen világban élünkgaben
Milyenben?

több mint 11 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 911 — Deion Sanders for president!
szépen összefoglalja milyen világban élünk

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 11 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 095 — #NoStress
Talán nem elég okos.

több mint 11 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Megkérdezhetem, hogy mi okból zavarhat ez valakit?

több mint 11 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 911 — Deion Sanders for president!
Okoskesztyű bazdmeg, az okostelefonhoz nagyokosoknak! (N)

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 11 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 245 — Cowboys fan
soroljam a neveket, vagy be tudod írni magadtól is? én a helyedben inkább a következő helyeken néznék szét: Felcsút, Hmvh, Belváros-Lipótváros...
több mint 11 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
Ezen kéne elgondokozni nem azon hogy kell-e kártya, meg mennyi a nézőszám.Matthew99
ha legalább számítana, de igazából lényegtelen, csak vigye a pénzt

több mint 11 éve
tenorx 14 103 — fő libsi
Amadeus91
Ez hogy maradt még fent a neten?
Gecire illegális, és igazából sajnálom is azokat akik ezt igénybe veszik (mondom ezt most 10+ óra egyhelyben ülés és szakdolgozat írás után).
Nekem is még kurva sok van hátra a szakdolgozatomból, de eszembe nem jutna soha ilyet használni...
több mint 11 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 263 — Invisible man
De baszki, egy pelenkában hogy lehet focimeccset rendezni?!?

Valamint aki az államtól várja már a kis élet elején, hogy helyette gondját viseli, az valamit nagyon rosszul csinált.
Mutatok egy általános folyamatábrát:
1. egzisztencia
2. gyerek

A számok sorrendje fontos.Sobri Jóska
Gratulálok. Megfogtad a lényeget.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 11 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 500
én csak azt nem értem, hogy ha van pénz - mert jól megy nekünk-, és mégis mindenütt forráshiány van (EÜ, oktatás, stb...), akkor hol van a pénz?! Kezd olyan lenni mint a kommunizmus hét csodája...komolyan.