Gyűlölködjünk

37 feliratkozó

több mint 11 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 500
Szekszárdon az újszülött osztályon állítólag nincs pénz pelenkára. Köszönjük a stadionokat... (leszarom hogy unalmas ezzel jönni)Matthew99
és? Jánosba már a szülési felkészítőn már előre mondták, hogy ha lehet, akkor vigyünk pelenkát... vagy inkább mindenképpen. az nagyobb gond, hogy nincs elég orvos, meg hogy nincs elég mentő meg személyzet. a pelenkát azt tudja a szülő pótolni, az eü személyzetet nem.
viszont azt osztom, hogy köszönjük a stadionokat.slowmotion
én csak azt nem értem, hogy ha van pénz - mert jól megy nekünk-, és mégis mindenütt forráshiány van (EÜ, oktatás, stb...), akkor hol van a pénz?! Kezd olyan lenni mint a kommunizmus hét csodája...komolyan.
több mint 11 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 096 — #NoStress
Szekszárdon az újszülött osztályon állítólag nincs pénz pelenkára. Köszönjük a stadionokat... (leszarom hogy unalmas ezzel jönni)Matthew99
De baszki, egy pelenkában hogy lehet focimeccset rendezni?!?

Valamint aki az államtól várja már a kis élet elején, hogy helyette gondját viseli, az valamit nagyon rosszul csinált.
Mutatok egy általános folyamatábrát:
1. egzisztencia
2. gyerek

A számok sorrendje fontos.

több mint 11 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 246 — Cowboys fan
és? Jánosba már a szülési felkészítőn már előre mondták, hogy ha lehet, akkor vigyünk pelenkát... vagy inkább mindenképpen. az nagyobb gond, hogy nincs elég orvos, meg hogy nincs elég mentő meg személyzet. a pelenkát azt tudja a szülő pótolni, az eü személyzetet nem.
Persze nyilván a pelenka a legkevesebb de ha már az elején ennyire becsülünk meg egy kis életet akkor mit várjunk később. Ezen kéne elgondokozni nem azon hogy kell-e kártya, meg mennyi a nézőszám.Matthew99
ja, hát ez is igaz.
több mint 11 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 263 — Invisible man
Persze nyilván a pelenka a legkevesebb de ha már az elején ennyire becsülünk meg egy kis életet akkor mit várjunk később. Ezen kéne elgondokozni nem azon hogy kell-e kártya, meg mennyi a nézőszám.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 11 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 246 — Cowboys fan
viszont azt osztom, hogy köszönjük a stadionokat.
több mint 11 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 263 — Invisible man
Szekszárdon az újszülött osztályon állítólag nincs pénz pelenkára. Köszönjük a stadionokat... (leszarom hogy unalmas ezzel jönni)

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 11 éve
nigga hering Green Bay Packers 28
Na, a következő matricás akcióig a lábam be nem teszem a Sparba!
Három napon át minden alkalommal előttem fagyott le a pénztárgép.Mindig akkor, amikor bankkártya+szupersopkártya kombóval próbálkozott a pénztáros.
Két opció közül választhattunk:
1. Várunk kb 15 percet, amíg talán újraélesztik a gépet.
2. Fogjuk a cuccunkat, és beállunk egy másik végeláthatatlan sor végére, és imádkozunk, hogy ott ne történjen semmi galiba.Történt
Tegnap a harmadik opciót választottam.Szépen leraktam a kosaramat, és udvariasan elköszöntem, majd távoztam a fogyasztás helyi templomából.laccoo74
Mi minden héten pénteken vagy szombaton a helyi Spárban vásárolunk be az asszonnyal és még nem tapasztaltunk hasonlót. Sőt kábé ez a legnormálisabb szuper-hipermarketlánc, szerintem.Minitron
Hol van az a spar? Megnézem már milyen egy jó spar 😊vandeminek
Nálunk olyan szar spar van h csak na.Nincs semmi az öregasszonyok fél órát dumálnak a pénztárosokkal, és akkora sorokat csinálnak h onnan csak fél óra után szabadulsz. De az intersparok jók szoktak lenni pl árkád
több mint 11 éve
több mint 11 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 651 — Tyrone Creek
Csak a Penny! Lidl is király csak az messze van.eaglesmcnabb
A penny egy szar!
Még amikor a kasszánál a pénzt odaadom azt is megköszöni... mindig megijedek hirtelen, hogy a visszajárót megtartja borravaló gyanánt... 😀
Bár rengeteget járok oda, mert az van a melóhely mellett...
Múltkor bementem este 6 utána és a kasszánál köszön a csaj, hogy jó napot! Én visszaköszöntem neki, hogy jó estét!
Erre ő:
- Jajj bocsánat igaza van, már elmúlt este hat! Jó estét kívánok!
😀😀
Imádok oda járni...catattack
pont azt beszéltük ma barátnőmmel, hogy milyen fasza is volt annak idején a pennys márka chips. Kapható még?Amadeus91
a Pennyben kapható egyedül a Fagylakoma márkájú sajttal töltött pulykamell. nekem már csak ezért megéri, hogy létezik a cég. 😀
több mint 11 éve
A penny egy szar!
Még amikor a kasszánál a pénzt odaadom azt is megköszöni... mindig megijedek hirtelen, hogy a visszajárót megtartja borravaló gyanánt... 😀
Múltkor bementem este 6 utána és a kasszánál köszön a csaj, hogy jó napot! Én visszaköszöntem neki, hogy jó estét!
Erre ő:
😀😀
pont azt beszéltük ma barátnőmmel, hogy milyen fasza is volt annak idején a pennys márka chips. Kapható még?
több mint 11 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 827 — no es importante
mindenképp osszátok meg hölgyismerőseitekkel az alábbi jó tanácsokat: ne igyál, ne bulizzál, ne sminkeld magad, és ami a legfontosabb, véletlenül se mosolyogj!
 videa.hu/videok/hirek-politika/selfie-spot-1-QfTCWHZSy5xm4OiU

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 737 — capitaine du château de Vienne 1487
A penny egy szar!
Erre ő:
😀😀
jó a túlzott kedvességük néha engem is felbasz, főleg amikor a mázsa50 csajszi magas c-n hangon hangosan magába számol... Reggel 7-kor éhgyomorra kicsit ijesztő...

de a cuccok jók, és olcsók, a többi lánchoz képest (lidl-t és aldit, mert az kb egykutya) leszámítva klasszis.
csak kár hogy nincs már az 500 ftos tiramisu amit éhgyomorra alig tudott megenni az ember, az kurvajó volt 😀😀
Azt nem értem amúgy hogy a picsába lehet, hogy a lidlc és az aldi kb ugyanaz színvonalban, a lidl-be mégis mindig tömegnyomor van, az aldiba meg soha nincs senki 😀😀 Valaki ezt magyarázza már el...eaglesmcnabb
Figyelted màn a pènztàrosokat a aldiba speedygonzalesek vannak a spàrba megaz èbrenàlmodunk... Tàdàm teleabót kígyózó sorok a pènztàrnàl...

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
 www.origo.hu/gazdasag/20141121-upsz-megteltunk-lefagyott-az-extreme-digital-oldala.htmlNB2
Tökéletes a cikk alatti: "A KOMMENTELÉS ÁTMENETILEG NEM ELÉRHETŐ.
DOLGOZUNK A JAVÍTÁSON, TÜRELMÉT KÖSZÖNJÜK!"

több mint 11 éve
NB2 New England Patriots 28 156 — nabege2@yahoo.com
 www.origo.hu/gazdasag/20141121-upsz-megteltunk-lefagyott-az-extreme-digital-oldala.html
több mint 11 éve
Ettemlevest Chicago Bears 1 134 — Bears fan
cartman023
+1
Ezt is sikerült itthon "jól megoldani" és a "magyarázat" is kész vicc, országos kampány, hype után és a szlogen ellenére, nem számítottak ekkora érdeklődésre, megalol.Tony
A poén viszont az, hogy erről aznap beszéltünk az egyik barátommal, aki azért benne van az informatikában. Mondtam neki, hogy ez mekkora gáz már, meg hogy azért erre felkészülhettek volna jobban is, erre ő: áh, nincs ezzel semmi baj. Ráadásul még ő is akart volna venni valamit onnan. Persze az oldal egész nap nem jött be neki se, de nem jutott eszébe, hogy itt valamit nagyon elb*sztak.
Amúgy meg ez is csak a jó magyar "mentalitás" iskolapéldája. (Mármint az edigital hozzáállása)

touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 11 éve
Tony New Orleans Saints Notre Dame Fighting Irish 885 — 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Azt nem értem amúgy hogy a picsába lehet, hogy a lidlc és az aldi kb ugyanaz színvonalban, a lidl-be mégis mindig tömegnyomor van, az aldiba meg soha nincs senki 😀😀 Valaki ezt magyarázza már el...eaglesmcnabb
Nem tudom, hogy más városokban hogy van, de nálunk az Aldik kint vannak a város szélén (és ez szó szerint értetendő), míg a Lidl a belvároshoz képest gyalog olyan 20-30 percnyi sétára van és vagy lakótelep veszi körül vagy baromi sokan laknak a környékén (kis egyszintes "kertes" házban vagy 2-3 emeletes bérházakban). Így mivel az Aldi szinte csak autóval megközelíthető és kint van a picsában, addig a Lidl környezetében sokan laknak és gyalog sincs messze a belvárostól. Pékárú választéka nagyobb (és amúgy finom is) és még 1-2 hasonló termék is finomabb volt Lidl verzióban. (Utolsó mondatomban leírtak persze szubjektívek).

cartman023
+1
Ezt is sikerült itthon "jól megoldani" és a "magyarázat" is kész vicc, országos kampány, hype után és a szlogen ellenére, nem számítottak ekkora érdeklődésre, megalol.
több mint 11 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 114 — je suis poloska
A penny egy szar!
Erre ő:
😀😀
jó a túlzott kedvességük néha engem is felbasz, főleg amikor a mázsa50 csajszi magas c-n hangon hangosan magába számol... Reggel 7-kor éhgyomorra kicsit ijesztő...

de a cuccok jók, és olcsók, a többi lánchoz képest (lidl-t és aldit, mert az kb egykutya) leszámítva klasszis.
csak kár hogy nincs már az 500 ftos tiramisu amit éhgyomorra alig tudott megenni az ember, az kurvajó volt 😀😀
Azt nem értem amúgy hogy a picsába lehet, hogy a lidlc és az aldi kb ugyanaz színvonalban, a lidl-be mégis mindig tömegnyomor van, az aldiba meg soha nincs senki 😀😀 Valaki ezt magyarázza már el...

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
catattack 3 520
A penny egy szar!
Erre ő:
😀😀
Imádok oda járni...
több mint 11 éve
Csak a Penny! Lidl is király csak az messze van.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Ettemlevest Chicago Bears 1 134 — Bears fan
Három napon át minden alkalommal előttem fagyott le a pénztárgép.Mindig akkor, amikor bankkártya+szupersopkártya kombóval próbálkozott a pénztáros.
2. Fogjuk a cuccunkat, és beállunk egy másik végeláthatatlan sor végére, és imádkozunk, hogy ott ne történjen semmi galiba.Történt
Tegnap a harmadik opciót választottam.Szépen leraktam a kosaramat, és udvariasan elköszöntem, majd távoztam a fogyasztás helyi templomából.laccoo74
Mi minden héten pénteken vagy szombaton a helyi Spárban vásárolunk be az asszonnyal és még nem tapasztaltunk hasonlót. Sőt kábé ez a legnormálisabb szuper-hipermarketlánc, szerintem.Minitron
Hol van az a spar? Megnézem már milyen egy jó spar 😊

touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 11 éve
Minitron New England Patriots 1 057 — centerice-on Gronk84 nick alatt futok
Mi minden héten pénteken vagy szombaton a helyi Spárban vásárolunk be az asszonnyal és még nem tapasztaltunk hasonlót. Sőt kábé ez a legnormálisabb szuper-hipermarketlánc, szerintem.

több mint 11 éve
egyébként kurvaegyszerű ám a megoldás. legyetek ti is önző gecik a nőkkel. tényleg. az ugye mára már tévhit, hogy te választod ki a nődet. lófaszt. ők válogatnak belőlünk. amíg régen erőlködtem, mint egy szerencsétlen idióta, addig nem is lett senkim. most meg szarok bele, és özönlenek. az a jó ebben, hogy így nem te összpontosítasz másra, hanem (jóesetben) rád többen és ugyan ők néztek ki maguknak, de mégis te válogathatsz. miközben úgy érzik továbbra is, hogy ők irányítanak, pedig... ráadásul első randikon sem kell kurvanagy gavallérnak lenni, ő is ki tudja fizetni azt az italt vagy a mozijegyet magának. a legnagyobb faszság rászoktatni ilyenre az önmagukat függetlennek kiáltó nőket, mert utána ez lesz az elvárás ugye.

türelem kérdése az egész. előbb-utóbb úgyis jön majd valaki. az erőlködés meg az ilyen posztokhoz fog vezetni.shawnka
szerntem meg egyszerűbb a helyzet. Amelyik nőnek bejössz annak kb mindegy mit csinálsz úgyis király vagy, amelyiknek meg nem, annak meg kb, mindegy mit csinálsz 😀😀

hogy ON legyek: a jó édes kurva anyját a sportsdirectnek, hogy online olyan cipőket reklámoznak, ami nincs is készleten.

több mint 11 éve
cartman023 Indianapolis Colts 992
Én barom, a környezetemnek örömmel meséltem, hogy lesz majd az E.......-on Black Friday, nyugodtan nézzenek szét mert jó kis akciók lesznek. Erre egész nap elérhetetlen oldala, nem lehet rendelni, mert folyamatosan kidob.

De ismét rá kellett döbbennem, hogy ebben az országban semmi sem megy úgy, ahogy kellene.
több mint 11 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
azért a kötelező aranycsapat tagon kívül, mindenki egyéni bajnok (+ kárpáti gyurika), schmitt pali tudomásom szerint sose nyert egyedül semmit. szal pl Kulcsár Győzőhöz képest ő egy ipari tanuló.gabtsi
Világkupát nyert azt hiszem egyéniben is.Schleck
persze magyar bajnok is volt, de ez nem a nemzet sportolója szintű eredmény, ebben talán egyetértünk.

Fenyvesi Csaba pl szintén háromszoros bajnok, ha már vívó kell, és nyert egyéniben. de Török Ferencet is előbb mondanám. és nem a schmittelés miatt.gabtsi
Ebben nincs vita köztünk, szerintem sem érdemelte meg Schmitt.

több mint 11 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
azért a kötelező aranycsapat tagon kívül, mindenki egyéni bajnok (+ kárpáti gyurika), schmitt pali tudomásom szerint sose nyert egyedül semmit. szal pl Kulcsár Győzőhöz képest ő egy ipari tanuló.gabtsi
Világkupát nyert azt hiszem egyéniben is.Schleck
persze magyar bajnok is volt, de ez nem a nemzet sportolója szintű eredmény, ebben talán egyetértünk.

Fenyvesi Csaba pl szintén háromszoros bajnok, ha már vívó kell, és nyert egyéniben. de Török Ferencet is előbb mondanám. és nem a schmittelés miatt.

ami nem hajlik, az törik!