Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 11 éve
Mostanában nem nagyon ért rá, ha kerestem jöttek a hülye kifogások. Majd ő keresett. Erre ma véletlen rátaláltam az instagramjára ahol okt22-én lamúrozik egy másik sráccal.Nem voltam az irányító pozícióban mikor a csajra gondoltam, nem figyeltem erre 😀 Meg hát hideg őszre terveztem.Na a faszomat szeretek én bele még egyszer egy lányba és elhiszem, hogy majd milyen szép életünk lesz együtt, hogy aztán egész nyáron hullámvasutat játsszunk különböző éppen akkori indokaiból, és aztán 4 hónap múlva szeptember végén visszatérjünk egy a legelején történt valamire, és kijöjjön, hogy ott rontottam el én, és ezért nem ment neki. 😀 😀 😀 A kurva élet, hogy ilyen idióta voltam, hogy 22 évesen vártam egy lányra egy nyarat, hogy csak idő kell neki a másik srác után 😀 😀kristóf17Ott hibáztál, hogy nyáron csajozni meg bulizni kell. A "benősülés" csak téli hideg napokra való. 10-15 év múlva idegeskedj ilyenen. 😉gaben
Toca én azért szurkolok 😀kristóf17
Örülök, hogy csak 1,5 hónap csesztem el... csak akkor nem értem mi a faszért nem lehet azt mondani van valakim ne erőlködj...
több mint 11 éve
Asssziszem mindenféleképpen egyet tudok érteni vele. (Y)Két hetente Mávval járok haza, szinte mindig késik 10-20 percet, és visszafele ennek köszönhetően lekések általában a 19 órás meccsek elejéről.
Ma eszembe jutott előre megrendelni a helyjegyemet vasárnapra, de előtte gondoltam, hogy megnézem a mai Máv késéseket : konkrétan nincs olyan vonat, ami ne késett volna valamennyit.
Szóval kapják be, megyek haza busszal.cartman023
😀Vrijbloed
több mint 11 éve
Két hetente Mávval járok haza, szinte mindig késik 10-20 percet, és visszafele ennek köszönhetően lekések általában a 19 órás meccsek elejéről.
Ma eszembe jutott előre megrendelni a helyjegyemet vasárnapra, de előtte gondoltam, hogy megnézem a mai Máv késéseket : konkrétan nincs olyan vonat, ami ne késett volna valamennyit.
Szóval kapják be, megyek haza busszal.cartman023
😀
több mint 11 éve
Két hetente Mávval járok haza, szinte mindig késik 10-20 percet, és visszafele ennek köszönhetően lekések általában a 19 órás meccsek elejéről. Ma eszembe jutott előre megrendelni a helyjegyemet vasárnapra, de előtte gondoltam, hogy megnézem a mai Máv késéseket : konkrétan nincs olyan vonat, ami ne késett volna valamennyit.
Szóval kapják be, megyek haza busszal.
több mint 11 éve
Mo. jobban teljesít!
több mint 11 éve
Anyám, 10 napja semmi?😀Kérek egy 99-et, köszi!
több mint 11 éve
Mondjuk szerencsére kurva kemény gyerek vagyok eaglesmcnabbItt a hiba. Aki gyengének tűnik, azzal nem akarnak/fognak autót tolatni.
több mint 11 éve
catattack
3 520
120 kilós cigány, után utánunk futnak arcoskodnieaglesmcnabbGurulós bőrönd volt nálad?
több mint 11 éve
a jó édes kurva anyját annak a 3 120 kilós cigánynak, akik velünk akarja éjszaka betolatni a "lerobbant autóját" majd nemleges válasz után utánunk futnak arcoskodni, majd még hasba is rúgnak. Mondjuk szerencsére kurva kemény gyerek vagyok és nem lett semmi probléma, de a jó édes kurva anyjukat, nehogy már a saját hazámban ne tudjak normálisan végigsétálni az utcán... Persze én vagyok a "köcsög fasiszta jobbikos" remélem aki ezt mondja az olyan nem ússza meg az ilyesmit, azt majd talán megváltozik a véleménye...Mondjuk ez még a jobbik eset volt, mert ha odamegyünk "betolni a kocsit" akkor no pénztárca no telefon, és lehet hogy még a bicska is előkerül...
szerencsére utána romantikus erőszakon sikerült levezetni a feszkót, ami az idei legjobb buli volt egyébként 😀😀 ...
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Derék rendőrségünk megint jelesre vizsgázott...csak halkan jegyzem meg, hogy ez ma a magyar kormány által kívánatosnak tartott népréteg.
Hogy a jó büdös f.szba fordulhat az elő, hogy amikor reggel 7 órakor 35-40 "ultra" (mert magukat biztos így nevezik) 10-15 perc alatt 5 hanggránátot és egy füstbombát dob a dolgozni igyekvő emberektől 10 méterre, akkor véletlenül sincsenek sehol (holott gyalog is 10 percre van az örs), bezzeg ha a kint hagyott 30-as tábla mellett megy el az ember "gyorshajtóként" , egyből ott vannak fotózni.
Azok az "ultrák" akik egy város vasútállomása mellett, félrészegen, a buszmegállóban álló gyerekek, idősek, munkába igyekvőktől 10 méterre dobják a hang- és füstgránátot, legyenek szívesem szárazon seggbebaszni a jó édes, retardált nyomorultat a világra szaró, bárcás kúrva anyjukat.
Azért remélem értelmes emberek is szurkolnak majd a román-magyar meccsen, nem csak ilyen barmok...
És még az ilyenek is tiltakoznak, hogy őket ne "rabosítsák" csak mert kimennek meccsre, pff röhej...Tony
a tudatlan, a kirekesztő,a beszűkült, a nyilvánvaló hazugságokon átlátni képtelen, a KIBASZOTTUL EGYSZERŰ.
de legalább szép stadionjuk lesz az én netadómból (már ha az ilyen ASVA-szerű férgek nincsenek annyira erős pozícióban, hogy annak nagy részét lehasítsák maguknak ilyen-olyan előadói hozzájárulás címén).
aztán persze fassetuggya, végülis minden kormány az idiótákat szereti.
több mint 11 éve
Rohadtul értékelem, hogy a Chrome minden oldal megnyitásánál figyelmeztet, hogy frissítsem, de frissítés közben megjelenik egy ablak ami pedig leírja, hogy valami, általam ismeretlen beállítás nem jó, ezért a frissítés nem lehetséges.Tűzfal
Fuck yourself!zinedine5

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Rohadtul értékelem, hogy a Chrome minden oldal megnyitásánál figyelmeztet, hogy frissítsem, de frissítés közben megjelenik egy ablak ami pedig leírja, hogy valami, általam ismeretlen beállítás nem jó, ezért a frissítés nem lehetséges.Fuck yourself!
több mint 11 éve
Kösz, mondjuk én most azt mondtam, hogy inkább nem keresem majd ha akar úgyis megteszi. Mondjuk már ősz van lassan szóval ... 😀Nem voltam az irányító pozícióban mikor a csajra gondoltam, nem figyeltem erre 😀 Meg hát hideg őszre terveztem.Na a faszomat szeretek én bele még egyszer egy lányba és elhiszem, hogy majd milyen szép életünk lesz együtt, hogy aztán egész nyáron hullámvasutat játsszunk különböző éppen akkori indokaiból, és aztán 4 hónap múlva szeptember végén visszatérjünk egy a legelején történt valamire, és kijöjjön, hogy ott rontottam el én, és ezért nem ment neki. 😀 😀 😀 A kurva élet, hogy ilyen idióta voltam, hogy 22 évesen vártam egy lányra egy nyarat, hogy csak idő kell neki a másik srác után 😀 😀kristóf17Ott hibáztál, hogy nyáron csajozni meg bulizni kell. A "benősülés" csak téli hideg napokra való. 10-15 év múlva idegeskedj ilyenen. 😉gaben
Toca én azért szurkolok 😀kristóf17
több mint 11 éve
Tony
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Derék rendőrségünk megint jelesre vizsgázott...
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Hogy a jó büdös f.szba fordulhat az elő, hogy amikor reggel 7 órakor 35-40 "ultra" (mert magukat biztos így nevezik) 10-15 perc alatt 5 hanggránátot és egy füstbombát dob a dolgozni igyekvő emberektől 10 méterre, akkor véletlenül sincsenek sehol (holott gyalog is 10 percre van az örs), bezzeg ha a kint hagyott 30-as tábla mellett megy el az ember "gyorshajtóként" , egyből ott vannak fotózni.
Azok az "ultrák" akik egy város vasútállomása mellett, félrészegen, a buszmegállóban álló gyerekek, idősek, munkába igyekvőktől 10 méterre dobják a hang- és füstgránátot, legyenek szívesem szárazon seggbebaszni a jó édes, retardált nyomorultat a világra szaró, bárcás kúrva anyjukat.
Azért remélem értelmes emberek is szurkolnak majd a román-magyar meccsen, nem csak ilyen barmok...
És még az ilyenek is tiltakoznak, hogy őket ne "rabosítsák" csak mert kimennek meccsre, pff röhej...
több mint 11 éve
Nem voltam az irányító pozícióban mikor a csajra gondoltam, nem figyeltem erre 😀 Meg hát hideg őszre terveztem.Na a faszomat szeretek én bele még egyszer egy lányba és elhiszem, hogy majd milyen szép életünk lesz együtt, hogy aztán egész nyáron hullámvasutat játsszunk különböző éppen akkori indokaiból, és aztán 4 hónap múlva szeptember végén visszatérjünk egy a legelején történt valamire, és kijöjjön, hogy ott rontottam el én, és ezért nem ment neki. 😀 😀 😀 A kurva élet, hogy ilyen idióta voltam, hogy 22 évesen vártam egy lányra egy nyarat, hogy csak idő kell neki a másik srác után 😀 😀kristóf17Ott hibáztál, hogy nyáron csajozni meg bulizni kell. A "benősülés" csak téli hideg napokra való. 10-15 év múlva idegeskedj ilyenen. 😉gaben
Toca én azért szurkolok 😀
több mint 11 éve
Na a faszomat szeretek én bele még egyszer egy lányba és elhiszem, hogy majd milyen szép életünk lesz együtt, hogy aztán egész nyáron hullámvasutat játsszunk különböző éppen akkori indokaiból, és aztán 4 hónap múlva szeptember végén visszatérjünk egy a legelején történt valamire, és kijöjjön, hogy ott rontottam el én, és ezért nem ment neki. 😀 😀 😀 A kurva élet, hogy ilyen idióta voltam, hogy 22 évesen vártam egy lányra egy nyarat, hogy csak idő kell neki a másik srác után 😀 😀kristóf17Ott hibáztál, hogy nyáron csajozni meg bulizni kell. A "benősülés" csak téli hideg napokra való. 10-15 év múlva idegeskedj ilyenen. 😉
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 11 éve
Nem tudom, de gyanús hogy nálam van most 😀Na a faszomat szeretek én bele még egyszer egy lányba és elhiszem, hogy majd milyen szép életünk lesz együtt, hogy aztán egész nyáron hullámvasutat játsszunk különböző éppen akkori indokaiból, és aztán 4 hónap múlva szeptember végén visszatérjünk egy a legelején történt valamire, és kijöjjön, hogy ott rontottam el én, és ezért nem ment neki. 😀 😀 😀 A kurva élet, hogy ilyen idióta voltam, hogy 22 évesen vártam egy lányra egy nyarat, hogy csak idő kell neki a másik srác után 😀 😀kristóf17nem lehet, hogy ugyanazt fogtad ki, mint én? 😀 😀 😀berger90
Vagy lehet egyszerűen csak NŐ 😀
több mint 11 éve
Pedig esküszöm nem kívántam senkinek sem hasonlót 😀Na a faszomat szeretek én bele még egyszer egy lányba és elhiszem, hogy majd milyen szép életünk lesz együtt, hogy aztán egész nyáron hullámvasutat játsszunk különböző éppen akkori indokaiból, és aztán 4 hónap múlva szeptember végén visszatérjünk egy a legelején történt valamire, és kijöjjön, hogy ott rontottam el én, és ezért nem ment neki. 😀 😀 😀 A kurva élet, hogy ilyen idióta voltam, hogy 22 évesen vártam egy lányra egy nyarat, hogy csak idő kell neki a másik srác után 😀 😀kristóf17nem lehet, hogy ugyanazt fogtad ki, mint én? 😀 😀 😀berger90
több mint 11 éve
Erőszak---->obszcén dal miatt indul nyomozásA HÖK elnök akit felfüggesztettek személyes ismerősöm és évfolyamtársam volt. Erre most a híradóban jöttem rá ahogy nyilatkozott. Durva cucc.
A portás meg azért van ott, nehogy bemehessen a logika.
hvg.hu/itthon/20141008_Obszcen_dalt_enekeltettek_a_golyakkal__f
| @Amadeus91, te is köztük vagy? Te tanítottad nekünk pár hónapja azt a szép dalt... | berger90
több mint 11 éve
Na a faszomat szeretek én bele még egyszer egy lányba és elhiszem, hogy majd milyen szép életünk lesz együtt, hogy aztán egész nyáron hullámvasutat játsszunk különböző éppen akkori indokaiból, és aztán 4 hónap múlva szeptember végén visszatérjünk egy a legelején történt valamire, és kijöjjön, hogy ott rontottam el én, és ezért nem ment neki. 😀 😀 😀 A kurva élet, hogy ilyen idióta voltam, hogy 22 évesen vártam egy lányra egy nyarat, hogy csak idő kell neki a másik srác után 😀 😀kristóf17mondd azt hogy tanultál, külömbe visszadobják karmailag
ezt egy mondattal intézik: Köllök vagy eriggy búsba

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Erőszak---->obszcén dal miatt indul nyomozásA portás meg azért van ott, nehogy bemehessen a logika.
hvg.hu/itthon/20141008_Obszcen_dalt_enekeltettek_a_golyakkal__f
| @Amadeus91, te is köztük vagy? Te tanítottad nekünk pár hónapja azt a szép dalt... |
Mindig jövőre
több mint 11 éve
Céges gépről sajna nem érem el a youtube-ot, így csak szimplán: 99 problems.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Na a faszomat szeretek én bele még egyszer egy lányba és elhiszem, hogy majd milyen szép életünk lesz együtt, hogy aztán egész nyáron hullámvasutat játsszunk különböző éppen akkori indokaiból, és aztán 4 hónap múlva szeptember végén visszatérjünk egy a legelején történt valamire, és kijöjjön, hogy ott rontottam el én, és ezért nem ment neki. 😀 😀 😀 A kurva élet, hogy ilyen idióta voltam, hogy 22 évesen vártam egy lányra egy nyarat, hogy csak idő kell neki a másik srác után 😀 😀kristóf17nem lehet, hogy ugyanazt fogtad ki, mint én? 😀 😀 😀
Mindig jövőre
több mint 11 éve
Na a faszomat szeretek én bele még egyszer egy lányba és elhiszem, hogy majd milyen szép életünk lesz együtt, hogy aztán egész nyáron hullámvasutat játsszunk különböző éppen akkori indokaiból, és aztán 4 hónap múlva szeptember végén visszatérjünk egy a legelején történt valamire, és kijöjjön, hogy ott rontottam el én, és ezért nem ment neki. 😀 😀 😀 A kurva élet, hogy ilyen idióta voltam, hogy 22 évesen vártam egy lányra egy nyarat, hogy csak idő kell neki a másik srác után 😀 😀
több mint 11 éve
Aki rendszeresen jár a Nyugati aluljáróban, tudja, hogy a zenei paletta az igen változatos. Van harmonikás, bazseváló hegedűs, vallási őrült (szintivel és operahangon virnyogó ázsiai csókával, a téma minden esetben Jézus). Nemrég kiegészült egy fuvolással, illetve ma a legújabb tagot, a szaxofonost köszönthetjük. Egyetlen közös jellemzőjük van: rettenetesen szar, 5 dalból álló repertoárjuk van (nem a dalválasztás érdekel, hanem hogy bármit játszanak, monoton és hamis). Nagyon-nagyon szeretném mindegyiknek a hangszerét előbb apró darabokra törni, majd a maradványokat különböző testüregeikbe egy méretes lófasz segítségével felhelyezni. Az így kapott nyöszörgő ganékat aztán összerugdosni (kivéve a harmonikást, mert vak a szerencsétlen).
Mindig jövőre