Gyűlölködjünk

37 feliratkozó

több mint 11 éve
Toca Minnesota Vikings 20 272 — Vikings fan
Na a faszomat szeretek én bele még egyszer egy lányba és elhiszem, hogy majd milyen szép életünk lesz együtt, hogy aztán egész nyáron hullámvasutat játsszunk különböző éppen akkori indokaiból, és aztán 4 hónap múlva szeptember végén visszatérjünk egy a legelején történt valamire, és kijöjjön, hogy ott rontottam el én, és ezért nem ment neki. 😀 😀 😀 A kurva élet, hogy ilyen idióta voltam, hogy 22 évesen vártam egy lányra egy nyarat, hogy csak idő kell neki a másik srác után 😀 😀kristóf17
Ott hibáztál, hogy nyáron csajozni meg bulizni kell. A "benősülés" csak téli hideg napokra való. 10-15 év múlva idegeskedj ilyenen. 😉gaben
Nem voltam az irányító pozícióban mikor a csajra gondoltam, nem figyeltem erre 😀 Meg hát hideg őszre terveztem.
Toca én azért szurkolok 😀kristóf17
Mostanában nem nagyon ért rá, ha kerestem jöttek a hülye kifogások. Majd ő keresett. Erre ma véletlen rátaláltam az instagramjára ahol okt22-én lamúrozik egy másik sráccal.
Örülök, hogy csak 1,5 hónap csesztem el... csak akkor nem értem mi a faszért nem lehet azt mondani van valakim ne erőlködj...
több mint 11 éve
cartman023 Indianapolis Colts 992
Két hetente Mávval járok haza, szinte mindig késik 10-20 percet, és visszafele ennek köszönhetően lekések általában a 19 órás meccsek elejéről.
Ma eszembe jutott előre megrendelni a helyjegyemet vasárnapra, de előtte gondoltam, hogy megnézem a mai Máv késéseket : konkrétan nincs olyan vonat, ami ne késett volna valamennyit.

Szóval kapják be, megyek haza busszal.cartman023

😀Vrijbloed
Asssziszem mindenféleképpen egyet tudok érteni vele. (Y)
több mint 11 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
Két hetente Mávval járok haza, szinte mindig késik 10-20 percet, és visszafele ennek köszönhetően lekések általában a 19 órás meccsek elejéről.
Ma eszembe jutott előre megrendelni a helyjegyemet vasárnapra, de előtte gondoltam, hogy megnézem a mai Máv késéseket : konkrétan nincs olyan vonat, ami ne késett volna valamennyit.

Szóval kapják be, megyek haza busszal.cartman023

😀
több mint 11 éve
cartman023 Indianapolis Colts 992

Szóval kapják be, megyek haza busszal.
több mint 11 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 637 — Poloska confirmed
Mo. jobban teljesít!
több mint 11 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
Anyám, 10 napja semmi?😀

Kérek egy 99-et, köszi!
több mint 11 éve
szaba Los Angeles Chargers 12 258
Mondjuk szerencsére kurva kemény gyerek vagyok eaglesmcnabb
Itt a hiba. Aki gyengének tűnik, azzal nem akarnak/fognak autót tolatni.
több mint 11 éve
catattack 3 520
120 kilós cigány, után utánunk futnak arcoskodnieaglesmcnabb
Gurulós bőrönd volt nálad?
több mint 11 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 114 — je suis poloska
a jó édes kurva anyját annak a 3 120 kilós cigánynak, akik velünk akarja éjszaka betolatni a "lerobbant autóját" majd nemleges válasz után utánunk futnak arcoskodni, majd még hasba is rúgnak. Mondjuk szerencsére kurva kemény gyerek vagyok és nem lett semmi probléma, de a jó édes kurva anyjukat, nehogy már a saját hazámban ne tudjak normálisan végigsétálni az utcán... Persze én vagyok a "köcsög fasiszta jobbikos" remélem aki ezt mondja az olyan nem ússza meg az ilyesmit, azt majd talán megváltozik a véleménye...
Mondjuk ez még a jobbik eset volt, mert ha odamegyünk "betolni a kocsit" akkor no pénztárca no telefon, és lehet hogy még a bicska is előkerül...

szerencsére utána romantikus erőszakon sikerült levezetni a feszkót, ami az idei legjobb buli volt egyébként 😀😀 ...

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Thrasher Tampa Bay Buccaneers 1 100
Derék rendőrségünk megint jelesre vizsgázott...
Hogy a jó büdös f.szba fordulhat az elő, hogy amikor reggel 7 órakor 35-40 "ultra" (mert magukat biztos így nevezik) 10-15 perc alatt 5 hanggránátot és egy füstbombát dob a dolgozni igyekvő emberektől 10 méterre, akkor véletlenül sincsenek sehol (holott gyalog is 10 percre van az örs), bezzeg ha a kint hagyott 30-as tábla mellett megy el az ember "gyorshajtóként" , egyből ott vannak fotózni.
Azok az "ultrák" akik egy város vasútállomása mellett, félrészegen, a buszmegállóban álló gyerekek, idősek, munkába igyekvőktől 10 méterre dobják a hang- és füstgránátot, legyenek szívesem szárazon seggbebaszni a jó édes, retardált nyomorultat a világra szaró, bárcás kúrva anyjukat.
Azért remélem értelmes emberek is szurkolnak majd a román-magyar meccsen, nem csak ilyen barmok...
És még az ilyenek is tiltakoznak, hogy őket ne "rabosítsák" csak mert kimennek meccsre, pff röhej...Tony
csak halkan jegyzem meg, hogy ez ma a magyar kormány által kívánatosnak tartott népréteg.
a tudatlan, a kirekesztő,a beszűkült, a nyilvánvaló hazugságokon átlátni képtelen, a KIBASZOTTUL EGYSZERŰ.
de legalább szép stadionjuk lesz az én netadómból (már ha az ilyen ASVA-szerű férgek nincsenek annyira erős pozícióban, hogy annak nagy részét lehasítsák maguknak ilyen-olyan előadói hozzájárulás címén).

aztán persze fassetuggya, végülis minden kormány az idiótákat szereti.
több mint 11 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 737 — capitaine du château de Vienne 1487
Rohadtul értékelem, hogy a Chrome minden oldal megnyitásánál figyelmeztet, hogy frissítsem, de frissítés közben megjelenik egy ablak ami pedig leírja, hogy valami, általam ismeretlen beállítás nem jó, ezért a frissítés nem lehetséges.

Fuck yourself!zinedine5
Tűzfal

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 416 — Ajmo Vatreni
Rohadtul értékelem, hogy a Chrome minden oldal megnyitásánál figyelmeztet, hogy frissítsem, de frissítés közben megjelenik egy ablak ami pedig leírja, hogy valami, általam ismeretlen beállítás nem jó, ezért a frissítés nem lehetséges.

Fuck yourself!
több mint 11 éve
Na a faszomat szeretek én bele még egyszer egy lányba és elhiszem, hogy majd milyen szép életünk lesz együtt, hogy aztán egész nyáron hullámvasutat játsszunk különböző éppen akkori indokaiból, és aztán 4 hónap múlva szeptember végén visszatérjünk egy a legelején történt valamire, és kijöjjön, hogy ott rontottam el én, és ezért nem ment neki. 😀 😀 😀 A kurva élet, hogy ilyen idióta voltam, hogy 22 évesen vártam egy lányra egy nyarat, hogy csak idő kell neki a másik srác után 😀 😀kristóf17
Ott hibáztál, hogy nyáron csajozni meg bulizni kell. A "benősülés" csak téli hideg napokra való. 10-15 év múlva idegeskedj ilyenen. 😉gaben
Nem voltam az irányító pozícióban mikor a csajra gondoltam, nem figyeltem erre 😀 Meg hát hideg őszre terveztem.
Toca én azért szurkolok 😀kristóf17
Kösz, mondjuk én most azt mondtam, hogy inkább nem keresem majd ha akar úgyis megteszi. Mondjuk már ősz van lassan szóval ... 😀
több mint 11 éve
Tony New Orleans Saints Notre Dame Fighting Irish 885 — 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Derék rendőrségünk megint jelesre vizsgázott...
Hogy a jó büdös f.szba fordulhat az elő, hogy amikor reggel 7 órakor 35-40 "ultra" (mert magukat biztos így nevezik) 10-15 perc alatt 5 hanggránátot és egy füstbombát dob a dolgozni igyekvő emberektől 10 méterre, akkor véletlenül sincsenek sehol (holott gyalog is 10 percre van az örs), bezzeg ha a kint hagyott 30-as tábla mellett megy el az ember "gyorshajtóként" , egyből ott vannak fotózni.
Azok az "ultrák" akik egy város vasútállomása mellett, félrészegen, a buszmegállóban álló gyerekek, idősek, munkába igyekvőktől 10 méterre dobják a hang- és füstgránátot, legyenek szívesem szárazon seggbebaszni a jó édes, retardált nyomorultat a világra szaró, bárcás kúrva anyjukat.
Azért remélem értelmes emberek is szurkolnak majd a román-magyar meccsen, nem csak ilyen barmok...
És még az ilyenek is tiltakoznak, hogy őket ne "rabosítsák" csak mert kimennek meccsre, pff röhej...
több mint 11 éve
kristóf17 Indianapolis Colts 3 428 — Colts fan
Toca én azért szurkolok 😀
több mint 11 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 911 — Deion Sanders for president!
Ott hibáztál, hogy nyáron csajozni meg bulizni kell. A "benősülés" csak téli hideg napokra való. 10-15 év múlva idegeskedj ilyenen. 😉

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 11 éve
nem lehet, hogy ugyanazt fogtad ki, mint én? 😀 😀 😀berger90
Nem tudom, de gyanús hogy nálam van most 😀
Vagy lehet egyszerűen csak NŐ 😀
több mint 11 éve
nem lehet, hogy ugyanazt fogtad ki, mint én? 😀 😀 😀berger90
Pedig esküszöm nem kívántam senkinek sem hasonlót 😀
több mint 11 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 637 — Poloska confirmed
Erőszak---->obszcén dal miatt indul nyomozás
A portás meg azért van ott, nehogy bemehessen a logika.

hvg.hu/itthon/20141008_Obszcen_dalt_enekeltettek_a_golyakkal__f

| @Amadeus91, te is köztük vagy? Te tanítottad nekünk pár hónapja azt a szép dalt... | berger90
A HÖK elnök akit felfüggesztettek személyes ismerősöm és évfolyamtársam volt. Erre most a híradóban jöttem rá ahogy nyilatkozott. Durva cucc.
több mint 11 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 737 — capitaine du château de Vienne 1487
mondd azt hogy tanultál, külömbe visszadobják karmailag
ezt egy mondattal intézik: Köllök vagy eriggy búsba

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 968
Erőszak---->obszcén dal miatt indul nyomozás
A portás meg azért van ott, nehogy bemehessen a logika.

hvg.hu/itthon/20141008_Obszcen_dalt_enekeltettek_a_golyakkal__f

| @Amadeus91, te is köztük vagy? Te tanítottad nekünk pár hónapja azt a szép dalt... |

Mindig jövőre
több mint 11 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 231 — NFL bracket champion '26
Céges gépről sajna nem érem el a youtube-ot, így csak szimplán: 99 problems.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
nem lehet, hogy ugyanazt fogtad ki, mint én? 😀 😀 😀

Mindig jövőre
több mint 11 éve
Na a faszomat szeretek én bele még egyszer egy lányba és elhiszem, hogy majd milyen szép életünk lesz együtt, hogy aztán egész nyáron hullámvasutat játsszunk különböző éppen akkori indokaiból, és aztán 4 hónap múlva szeptember végén visszatérjünk egy a legelején történt valamire, és kijöjjön, hogy ott rontottam el én, és ezért nem ment neki. 😀 😀 😀 A kurva élet, hogy ilyen idióta voltam, hogy 22 évesen vártam egy lányra egy nyarat, hogy csak idő kell neki a másik srác után 😀 😀
több mint 11 éve
Aki rendszeresen jár a Nyugati aluljáróban, tudja, hogy a zenei paletta az igen változatos. Van harmonikás, bazseváló hegedűs, vallási őrült (szintivel és operahangon virnyogó ázsiai csókával, a téma minden esetben Jézus). Nemrég kiegészült egy fuvolással, illetve ma a legújabb tagot, a szaxofonost köszönthetjük. Egyetlen közös jellemzőjük van: rettenetesen szar, 5 dalból álló repertoárjuk van (nem a dalválasztás érdekel, hanem hogy bármit játszanak, monoton és hamis).

Nagyon-nagyon szeretném mindegyiknek a hangszerét előbb apró darabokra törni, majd a maradványokat különböző testüregeikbe egy méretes lófasz segítségével felhelyezni. Az így kapott nyöszörgő ganékat aztán összerugdosni (kivéve a harmonikást, mert vak a szerencsétlen).

Mindig jövőre