Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 11 éve
DE mikor írtam még nem volt 😥 egész nap remegett a kezem munkahelyen mert nem tudtam elolvasni a pr-t 😥
több mint 11 éve
Gyűlölködjünk. Szerda este van, és még mindig nincs Höri féle powe rank 😊 😊 😊 😊 😓 😓 😓 :[] :[] |8 |8 -_- -_- 8-) 8-) 8-) 😥 😥 😥 😥 (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) 🏈 🏈 🏈 🏈 🏈 🏈ano92Már rég kinn van. 15 perce.
több mint 11 éve
Gyűlölködjünk. Szerda este van, és még mindig nincs Höri féle powe rank 😊 😊 😊 😊 😓 😓 😓 :[] :[] |8 |8 -_- -_- 8-) 8-) 8-) 😥 😥 😥 😥 (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) 🏈 🏈 🏈 🏈 🏈 🏈
több mint 11 éve
Feneketlen-tónagy az Isten állatkertje, de akkor különösen nagy a probléma, ha olyan egyedek szaporodnak benne, akik nem értik, miért baj az, ha a napozó teknősöket kavicsokkal dobálják, és erre még a fiukat is bíztatják.slowmotionMargitsziget? Ideje lenne már egy napalmozásnak az állatok kimenekítése után.berger90
több mint 11 éve
nagy az Isten állatkertje, de akkor különösen nagy a probléma, ha olyan egyedek szaporodnak benne, akik nem értik, miért baj az, ha a napozó teknősöket kavicsokkal dobálják, és erre még a fiukat is bíztatják.slowmotionMargitsziget? Ideje lenne már egy napalmozásnak az állatok kimenekítése után.
Mindig jövőre
több mint 11 éve
nagy az Isten állatkertje, de akkor különösen nagy a probléma, ha olyan egyedek szaporodnak benne, akik nem értik, miért baj az, ha a napozó teknősöket kavicsokkal dobálják, és erre még a fiukat is bíztatják.
több mint 11 éve
Mi ez a cukiskodás ebben a topikban??? 😊
több mint 11 éve
Óóó, sok szarvasbogarat találtam már a kertben, legutóbb meg egy ilyet:
Bár nem ebbe a topikba kellene, mert én csípem őket. ... Ők is engem. 😊
"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 11 éve
Szarvasbogár aranyos, óvodás koromban papám egyszer hozott nekünk mikor horgászni volt és talált egyet😀Asbeeés annak is ilyen volt a fején?
több mint 11 éve
Szarvasbogár aranyos, óvodás koromban papám egyszer hozott nekünk mikor horgászni volt és talált egyet😀
több mint 11 éve
és még örülhetsz is, hogy nem a szarvasbogár volt az, mert ő szerintem sokkal durvábban néz ki 😊szabadnapos voltam, de a feltevés nem hülyeség 😀berger90könyvesboltban dolgozol, nem?amikor csak a laptop fénye világítja meg a szobát és azt veszed észre hogy a melletted lévő falon egy öklömnyi nagyságú pók néz vissza rád 20 centiről - na akkor nem kerülsz állatbarát hangulatbadavemayerúgy két napja történt, hogy egy kis rózsabogár vigyorgott rám, ahogy fáradtan ledöglöttem a fotelbe. honnan a picsából szedtem össze a legbelebb belvárosban, felfoghatatlan 😀berger90
nem ő volt az? biztos kimászott egy könyvből, aztán hazavitted 😊slowmotion
több mint 11 éve
szabadnapos voltam, de a feltevés nem hülyeség 😀könyvesboltban dolgozol, nem?amikor csak a laptop fénye világítja meg a szobát és azt veszed észre hogy a melletted lévő falon egy öklömnyi nagyságú pók néz vissza rád 20 centiről - na akkor nem kerülsz állatbarát hangulatbadavemayerúgy két napja történt, hogy egy kis rózsabogár vigyorgott rám, ahogy fáradtan ledöglöttem a fotelbe. honnan a picsából szedtem össze a legbelebb belvárosban, felfoghatatlan 😀berger90
nem ő volt az? biztos kimászott egy könyvből, aztán hazavitted 😊slowmotion
Mindig jövőre
több mint 11 éve
könyvesboltban dolgozol, nem?amikor csak a laptop fénye világítja meg a szobát és azt veszed észre hogy a melletted lévő falon egy öklömnyi nagyságú pók néz vissza rád 20 centiről - na akkor nem kerülsz állatbarát hangulatbadavemayerúgy két napja történt, hogy egy kis rózsabogár vigyorgott rám, ahogy fáradtan ledöglöttem a fotelbe. honnan a picsából szedtem össze a legbelebb belvárosban, felfoghatatlan 😀berger90

nem ő volt az? biztos kimászott egy könyvből, aztán hazavitted 😊
több mint 11 éve
amikor csak a laptop fénye világítja meg a szobát és azt veszed észre hogy a melletted lévő falon egy öklömnyi nagyságú pók néz vissza rád 20 centiről - na akkor nem kerülsz állatbarát hangulatbadavemayerúgy két napja történt, hogy egy kis rózsabogár vigyorgott rám, ahogy fáradtan ledöglöttem a fotelbe. honnan a picsából szedtem össze a legbelebb belvárosban, felfoghatatlan 😀
Mindig jövőre
több mint 11 éve
Nekem a GLS futárjával volt némi nézeteltérésem.Két 40.000 fölötti értékű csomagot vártam,a páromét, és az egyik barátomét.
A csomagokban törékeny dolgok, ill. műszaki cikkek voltak.
Berongyol a futár, hogy azonnal írjam alá a papírjait, mert késésben van.Lerohadt alatta a vas, és menet közben kellett átpakolnia az út szélén.
Azt mondta, hogy addig ő megkeresi a raktérben a csomagjaimat.
Mondtam neki, hogy addig nem írok alá semmit, amíg a csomagokat nem látom, mert az aláírásommal azt ismerem el, hogy SÉRTETLENÜL vettem át a küldeményeket.
Erre közölte, hogy akkor lássa a pénzt, mert addig nem hozza a csomagot.
Lássam a csomagot, majd akkor fizetek, és alá is írok.
Egy darabig keménykedett, de aztán rájött, hogy az ő ideje fogy, én ráérek.
Nagy durcásan behozta a cuccokat, én pedig átkapcsoltam talajparaszt üzemmódba, és jó alaposan megvizsgáltam mind a kettőt.Majd a pénzek kiszámolásával ismét növeltem kicsit a munkaidejét.
Rengeteg futár jön hozzánk, nagyon jó a kapcsolatom mindegyikkel, kölcsönösen könnyítjük egymás dolgát, de ez a farok kihúzta nálam a gyufát a stílusával.
több mint 11 éve
amikor csak a laptop fénye világítja meg a szobát és azt veszed észre hogy a melletted lévő falon egy öklömnyi nagyságú pók néz vissza rád 20 centiről - na akkor nem kerülsz állatbarát hangulatba
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Miért olyan furcsa az egy DHL-es alkalmazott számára, ha én hétköznap délelőtt, munkaidőben nem tartózkodom otthon, hanem dolgozom? (Főleg akkor, ha a rendelés felvevőjének már a megrendeléskor mondtam, hogy telefonáljanak előre a kiszállítás idejéről, mert akkor tudom a dolgot úgy igazítani, hogy az jó legyen...)James007Néhány évvel ezelőtt asszem pont egy DHL-es csomag volt lefotózva, annyi volt írva a megjegyzés rovatba h csöngessen sokáig mert szól a nóta tv 😀

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Köszi a hülyének nézést 😊 , de vannak olyan munkahelyek, ahova nem lehet csomagot bevinni...Miért olyan furcsa az egy DHL-es alkalmazott számára, ha én hétköznap délelőtt, munkaidőben nem tartózkodom otthon, hanem dolgozom? (Főleg akkor, ha a rendelés felvevőjének már a megrendeléskor mondtam, hogy telefonáljanak előre a kiszállítás idejéről, mert akkor tudom a dolgot úgy igazítani, hogy az jó legyen...)James007ez biztos azért van, mert egy elcseszett küldemény miatt nem fogják felborítani az egész futárkör menetét. (azt a téveszmét pedig itt helyben eloszlatnám, hogy akár csak napon belül is meg lehetne mondani, hogy időben mikor ér oda a címre egy adott küldemény. nem lehet megmondani, még a legelső küldeményre sem. ja, de: talán 9-17 között, ha már nincs rajta vámteher, le tudja szállítani a gépeket a ferihegyi irányítótorony, nem áll be a Gyömrői út, mint a gerely, lehet normálisan közlekedni a városban, stb stb.)
persze azt is meg lehet érteni, hogy mindenkinek a saját küldeménye a legfontosabb és az egyetlen, ami egyáltalán fontos lehet az összes küldemény közül, csak hát erre meg nyilván a többi címzett szarik nagy ívben.
olvasd el az üzenőt, kérjél címmódot a következő alkalomra, és akkor akár a munkahelyedre is kiviszik.slowmotion
Annyit kértem a koordinátor csajszitól, hogy ha tudják, hogy aznap hozzák ki a rendelést, akkor reggel hívjanak fel. Megígérte, felírta, nem hívott. Ehelyett fél 12-kor jött a telefon, hogy ott áll a fuvar a kapu előtt.
Más csomagküldőkkel általában össze szokott jönni a dolog. Van aki a futár számát adja meg és már előre tudok vele egyeztetni.
De nem is ezen húztam fel magam, hanem a bunkó, flegma stíluson, amit a jóképességű lenyomott a telefonba..
több mint 11 éve
Miért olyan furcsa az egy DHL-es alkalmazott számára, ha én hétköznap délelőtt, munkaidőben nem tartózkodom otthon, hanem dolgozom? (Főleg akkor, ha a rendelés felvevőjének már a megrendeléskor mondtam, hogy telefonáljanak előre a kiszállítás idejéről, mert akkor tudom a dolgot úgy igazítani, hogy az jó legyen...)James007ez biztos azért van, mert egy elcseszett küldemény miatt nem fogják felborítani az egész futárkör menetét. (azt a téveszmét pedig itt helyben eloszlatnám, hogy akár csak napon belül is meg lehetne mondani, hogy időben mikor ér oda a címre egy adott küldemény. nem lehet megmondani, még a legelső küldeményre sem. ja, de: talán 9-17 között, ha már nincs rajta vámteher, le tudja szállítani a gépeket a ferihegyi irányítótorony, nem áll be a Gyömrői út, mint a gerely, lehet normálisan közlekedni a városban, stb stb.)
persze azt is meg lehet érteni, hogy mindenkinek a saját küldeménye a legfontosabb és az egyetlen, ami egyáltalán fontos lehet az összes küldemény közül, csak hát erre meg nyilván a többi címzett szarik nagy ívben.
olvasd el az üzenőt, kérjél címmódot a következő alkalomra, és akkor akár a munkahelyedre is kiviszik.
több mint 11 éve
Miért olyan furcsa az egy DHL-es alkalmazott számára, ha én hétköznap délelőtt, munkaidőben nem tartózkodom otthon, hanem dolgozom? (Főleg akkor, ha a rendelés felvevőjének már a megrendeléskor mondtam, hogy telefonáljanak előre a kiszállítás idejéről, mert akkor tudom a dolgot úgy igazítani, hogy az jó legyen...)
több mint 11 éve
Non-Stop boltban az éjszakai műszak sem semmi. Volt, hogy szarrá röhögtük magunkat az idiótákon, volt hogy legszívesebben kettéfejeltük volna a pultot, pláne amikor a századik értetlen, fél analfabéta, tahó fasz veri az asztalt, hogy a tilalom ellenére is piát akar.Régebben totálkárosra ittuk magunkat hétfő este néhány baráttal. Hajnalban elmentünk egy non-stop kajálóba. Amire emlékszek, az alapján nagyon állatok voltunk. De "bosszút" állt rajtunk a kiszolgáló: mindenki hamburgerében annyi csípős volt, hogy alig tudtuk megenni. Még ma is jót röhögünk, ha előjön a sztori 😊
Azokat, akik azon pampognak, hogy miért nem mosolyog és miért nem kedves mindig az eladó, azt beállítanám 1-2 hónapra a pult mögé, egyből rájönne.Tony
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 11 éve
Úgy gondolom, hogy ha egy hónapban 11 napon át esik valamennyi (jellemzően jelentős mennyiségű) csapadék, azt akár átlagosnak, adott esetben átlag felettinek lehet tekinteni. De könyörgöm, ma még csak 13-a van......... 😕
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 11 éve
Non-Stop boltban az éjszakai műszak sem semmi. Volt, hogy szarrá röhögtük magunkat az idiótákon, volt hogy legszívesebben kettéfejeltük volna a pultot, pláne amikor a századik értetlen, fél analfabéta, tahó, fasz veri az asztalt, hogy a tilalom ellenére is piát akar.javasolnám a november elejétől Karácsonyig tartó időszakot. Aki kibírja maradandó károsodás nélkül, az született eladó.
Azokat, akik azon pampognak, hogy miért nem mosolyog és miért nem kedves mindig az eladó, azt beállítanám 1-2 hónapra a pult mögé, egyből rájönne.Tony
Mindig jövőre
több mint 11 éve
Tony
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Non-Stop boltban az éjszakai műszak sem semmi. Volt, hogy szarrá röhögtük magunkat az idiótákon, volt hogy legszívesebben kettéfejeltük volna a pultot, pláne amikor a századik értetlen, fél analfabéta, tahó fasz veri az asztalt, hogy a tilalom ellenére is piát akar.
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Azokat, akik azon pampognak, hogy miért nem mosolyog és miért nem kedves mindig az eladó, azt beállítanám 1-2 hónapra a pult mögé, egyből rájönne.
több mint 11 éve
És szeretném hozzátenni, hogy én minden, de tényleg minden vevőt mosolyogva üdvözlök, arról igazán nem tehetek, ha a nyolcvan százalékuk értetlen/ostoba/bunkó/igénytelen stb. Esküszöm, hogy az előbb vázolt sztorikban egy picit sem túloztam.berger90Na most ez egy antikvárium.
Képzeld el mit él át egy eladó a mekiben/westendben/ruhaboltban/lottózóban/stb.
Itt az idő, hogy megalakítsd a Bolti Eladó Szakszervezetet