Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 11 éve
Valóban szörnyű dolog, de...Bocsánat, de ha valaki az autó elé lép, és figyelmetlenségből elütik, akkor joga van bárkinek, akár a gázolónak kirabolni? Mert ez kb akkor így fest.
a lány is hibás, nem is kicsit (és ezzel nem a srácot akarom felmenteni)NB2
több mint 11 éve
Valóban szörnyű dolog, de...Azert ezt gondold át egy picit...
a lány is hibás, nem is kicsit (és ezzel nem a srácot akarom felmenteni)NB2
több mint 11 éve
Valóban szörnyű dolog, de...a lány is hibás, nem is kicsit (és ezzel nem a srácot akarom felmenteni)
több mint 11 éve
Túl jó dolga van az ifjúságnak.......... aki nem inge ne vegyeindex.hu/belfold/2014/10/01/golyatabor_szexualis_eroszak_vallomas/
S most léci ne jöjjön senki azzal, hogy ilyet bárki tud írni, meg könnyű névtelenül....fele sem igaz stb.... az már baj, hogy egyáltalán szóba kerülhet, mert létezik, nálam itt nincs mentő körülmény
több mint 11 éve
Kaptam az SMS-t, bank levonta a havi díjakat, közte 1 336 Ft számlavezetési díjat is. Mióta náluk van számlám ez pontosan 0 Ft volt.MikeyA bankok is az emberekből élnek. A 2/3-os támogatású kormány évek óta több száz meg ezer milliárdokkal sarcolja őket. Valahonnan össze kell szedni 😥
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 11 éve
Kaptam az SMS-t, bank levonta a havi díjakat, közte 1 336 Ft számlavezetési díjat is. Mióta náluk van számlám ez pontosan 0 Ft volt.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 11 éve
Eagles drukker: Nyernek = királyak vagyunkMajdnem Pats-fanbase: ha nyernek, az természetes, ha szopnak, akkor takarodjon a fél edzői stáb (opcionálisan Brady kispad azonnal 😀)
Kikapnak: KELLY SZAR,FOLES SZAR MINDENKI SZAR!!Toca
Mindig jövőre
több mint 11 éve
Bitch pls.Eagles drukker: Nyernek = királyak vagyunkKelly eddig még sose szidtam. Gondolom nincs benne a játékban hogy fly-nál 2 méterrel alul vagy túl kell dobni a receivert 😀eaglesmcnabb
Ha 2 méterrel aluldobja akk az egy option route volt, ami a QB comebacknek olvasott.
Ha meg túldobja akk csak szimplán a WR lassú.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Eagles drukker: Nyernek = királyak vagyunkKelly eddig még sose szidtam. Gondolom nincs benne a játékban hogy fly-nál 2 méterrel alul vagy túl kell dobni a receivert 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
hopp, tényleg. (mármint nem az tényleg, hogy királyak vagytok 😛, hanem hogy tényleg az Oaklandnek ment a szőnyegbombázás)Nyugi már, vicceltem 😀 Amúgy meg az Oaklandnek dobta azt a 7 TD-t. Semmi bajom Chip Kellyvel, csak a meccs végi döntéseit nem értettem. De így is királyak vagyunk!missnathaliaaEagles drukker: Nyernek = királyak vagyunkén ezt megértem, de minden edzőnél vannak ilyen "gyerekbetegségek". szerintem még a nagy Vince Lombardinak is volt olyan meccse, ahol követett el hibát, pedig a maiak ugye csak a cipőjét fényezhetik.Mert akkor nem kaptak ki az ő hibájából. Mondjuk nagy gond nincs, de ezt a meccset főleg a végén nagyon benézte.TocaChip Kelly, edd meg a playbookodat.missnathaliaa...de akkor miért nem hallottam ilyet, amikor Foles hét TD-t dobott a Bucsnak tavaly, vagy amikor negyven-ötven pontokat pakoltak fel az eredményjelzőre? akkor jó volt, most már nem?slowmotion
egy elvesztett, rossz meccs után így kiakadni? EGY után?slowmotion
annyi volt meg, hogy kalózcsapat, meg hogy tavaly gyengék voltak. lehetett volna a Bucs is 😀
több mint 11 éve
Nyugi már, vicceltem 😀 Amúgy meg az Oaklandnek dobta azt a 7 TD-t. Semmi bajom Chip Kellyvel, csak a meccs végi döntéseit nem értettem. De így is királyak vagyunk!Eagles drukker: Nyernek = királyak vagyunkén ezt megértem, de minden edzőnél vannak ilyen "gyerekbetegségek". szerintem még a nagy Vince Lombardinak is volt olyan meccse, ahol követett el hibát, pedig a maiak ugye csak a cipőjét fényezhetik.Mert akkor nem kaptak ki az ő hibájából. Mondjuk nagy gond nincs, de ezt a meccset főleg a végén nagyon benézte.TocaChip Kelly, edd meg a playbookodat.missnathaliaa...de akkor miért nem hallottam ilyet, amikor Foles hét TD-t dobott a Bucsnak tavaly, vagy amikor negyven-ötven pontokat pakoltak fel az eredményjelzőre? akkor jó volt, most már nem?slowmotion
több mint 11 éve
jó, persze, tudom, Jaws-t is kifütyülték gond nélkül 😊egy elvesztett, rossz meccs után így kiakadni? EGY után?slowmotionte nem eagles drukker vagy, te ezt nem értheted 😀😀eaglesmcnabb
több mint 11 éve
Eagles drukker: Nyernek = királyak vagyunkén ezt megértem, de minden edzőnél vannak ilyen "gyerekbetegségek". szerintem még a nagy Vince Lombardinak is volt olyan meccse, ahol követett el hibát, pedig a maiak ugye csak a cipőjét fényezhetik.Mert akkor nem kaptak ki az ő hibájából. Mondjuk nagy gond nincs, de ezt a meccset főleg a végén nagyon benézte.TocaChip Kelly, edd meg a playbookodat.missnathaliaa...de akkor miért nem hallottam ilyet, amikor Foles hét TD-t dobott a Bucsnak tavaly, vagy amikor negyven-ötven pontokat pakoltak fel az eredményjelzőre? akkor jó volt, most már nem?slowmotion
Kikapnak: KELLY SZAR,FOLES SZAR MINDENKI SZAR!!
több mint 11 éve
egy elvesztett, rossz meccs után így kiakadni? EGY után?slowmotionte nem eagles drukker vagy, te ezt nem értheted 😀😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
én ezt megértem, de minden edzőnél vannak ilyen "gyerekbetegségek". szerintem még a nagy Vince Lombardinak is volt olyan meccse, ahol követett el hibát, pedig a maiak ugye csak a cipőjét fényezhetik.Mert akkor nem kaptak ki az ő hibájából. Mondjuk nagy gond nincs, de ezt a meccset főleg a végén nagyon benézte.TocaChip Kelly, edd meg a playbookodat.missnathaliaa...de akkor miért nem hallottam ilyet, amikor Foles hét TD-t dobott a Bucsnak tavaly, vagy amikor negyven-ötven pontokat pakoltak fel az eredményjelzőre? akkor jó volt, most már nem?slowmotion
egy elvesztett, rossz meccs után így kiakadni? EGY után?
több mint 11 éve
Mert akkor nem kaptak ki az ő hibájából. Mondjuk nagy gond nincs, de ezt a meccset főleg a végén nagyon benézte.Chip Kelly, edd meg a playbookodat.missnathaliaa...de akkor miért nem hallottam ilyet, amikor Foles hét TD-t dobott a Bucsnak tavaly, vagy amikor negyven-ötven pontokat pakoltak fel az eredményjelzőre? akkor jó volt, most már nem?slowmotion
több mint 11 éve
Chip Kelly, edd meg a playbookodat.missnathaliaa...de akkor miért nem hallottam ilyet, amikor Foles hét TD-t dobott a Bucsnak tavaly, vagy amikor negyven-ötven pontokat pakoltak fel az eredményjelzőre? akkor jó volt, most már nem?
több mint 11 éve
hiányzott már az újabb szabadtéri lófasz az ablakom alá, a város közepén, hétköznap este.
több mint 11 éve
Chip Kelly, edd meg a playbookodat.
több mint 11 éve
Brady tényleg.Gyűlölködjünk. Szerda este van, és még mindig nincs Höri féle powe rank 😊 😊 😊 😊 😓 😓 😓 :[] :[] |8 |8 -_- -_- 8-) 8-) 8-) 😥 😥 😥 😥 (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) 🏈 🏈 🏈 🏈 🏈 🏈ano92Ő is kiégett, mint BradyJSanyo
több mint 11 éve
Gyűlölködjünk. Szerda este van, és még mindig nincs Höri féle powe rank 😊 😊 😊 😊 😓 😓 😓 :[] :[] |8 |8 -_- -_- 8-) 8-) 8-) 😥 😥 😥 😥 (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) 🏈 🏈 🏈 🏈 🏈 🏈ano92Ő is kiégett, mint Brady
több mint 11 éve
DE mikor írtam még nem volt 😥 egész nap remegett a kezem munkahelyen mert nem tudtam elolvasni a pr-t 😥
több mint 11 éve
Gyűlölködjünk. Szerda este van, és még mindig nincs Höri féle powe rank 😊 😊 😊 😊 😓 😓 😓 :[] :[] |8 |8 -_- -_- 8-) 8-) 8-) 😥 😥 😥 😥 (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) 🏈 🏈 🏈 🏈 🏈 🏈ano92Már rég kinn van. 15 perce.
több mint 11 éve
Gyűlölködjünk. Szerda este van, és még mindig nincs Höri féle powe rank 😊 😊 😊 😊 😓 😓 😓 :[] :[] |8 |8 -_- -_- 8-) 8-) 8-) 😥 😥 😥 😥 (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) 🏈 🏈 🏈 🏈 🏈 🏈