Gyűlölködjünk

37 feliratkozó

több mint 11 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 529
mikor vidéken laktam, nem nagyon ismertem a hétvégi pihi fogalmát, anyám mindig talált valami dolgot a kertben. Na, akkor gondolkodtam rajta, milyen jó lenne az egész kurva zöldséget egy hétvége alatt lebetonozni. Kinek mi jön be 😀berger90
Nálunk anyám zöldségezik a kertben, fater meg mindent lebetonoz. Nem tudom melyikük fog győzni 😀😀

több mint 11 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 968
És szeretném hozzátenni, hogy én minden, de tényleg minden vevőt mosolyogva üdvözlök, arról igazán nem tehetek, ha a nyolcvan százalékuk értetlen/ostoba/bunkó/igénytelen stb. Esküszöm, hogy az előbb vázolt sztorikban egy picit sem túloztam.

Mindig jövőre
több mint 11 éve
Nem gondolod, hogy ez a könyvesbolti eladó szakma nem neked való?Schleck
Dehogynem. Dolgoztam viszont több helyen is majdnem minden nyáron, és még ez a legjobb, ami történhet. Érettségivel örülhetek, hogy ez van. Ismerem a főnökeimet, rendesek velem, elvagyok a fizetésből, csak az embereket nem bírom elviselni.

Mindig jövőre
több mint 11 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Nem gondolod, hogy ez a könyvesbolti eladó szakma nem neked való?

több mint 11 éve
Számítva arra, hogy másnaposan nehezebb lesz a mai műszakot elviselni, végre nem csaptam szét magam a tegnap esti házibulin. Aztán ma rájöttem, hogy felesleges minden elővigyázatosság.

- Még ki sem nyitottunk, ketten már ott állnak a bolt előtt, mert olyan kurva sürgős megnézni a bakelitlemezeket. Siet a vonata, értem, de akkor mi a faszért vár ránk?
- Igénytelen faszparaszt három kiló fokhagymás szalámi elfogyasztása után gondolja úgy, hogy két centiről kell pofáznia az arcomba az életéről, amit hát nyilván leszarok, de ha ezt szóvá tenném, beírna a panaszkönyvbe
- Még a főnököm jelenléte sem akadályoz meg egy filozófust attól, hogy válogatott káromkodásokkal, ordítva mesélje el, mennyire rossz hogy esik az eső. Mindeközben egy konkrétan büdös, amúgy is kurva nehezen elviselhető öregember krákogva meséli, milyen kurva jó cédéket talált Csepelen. Itt is kuss a nevem, ugyebár.
- Mikor végre beleharaphatnék az ebédembe, akkor jön egyszerre három bolond öregasszony, akiknek ötven forintot is húsz percig tart elővenni, az ebédem ugye hadd hűljön ki. Azért van.
- Ezen hsz begépelése is tíz percen át tartott, ennyi ideig kellett magyaráznom egy ostoba picsának, hogy ha csak a kiadási évet és a könyv színét tudja, nem tudom kiszolgálni, hiszen nem tudom, mi micsoda így. Ezen persze megsértődik, de legalább elmegy.

Budapest népe, bekaphatod a faszomat!

Mindig jövőre
több mint 11 éve
Nincs is jobb, mint egy egész hétvégén át tartó betonozás :cool:dugo1993
mikor vidéken laktam, nem nagyon ismertem a hétvégi pihi fogalmát, anyám mindig talált valami dolgot a kertben. Na, akkor gondolkodtam rajta, milyen jó lenne az egész kurva zöldséget egy hétvége alatt lebetonozni. Kinek mi jön be 😀

Mindig jövőre
több mint 11 éve
Atari Pittsburgh Steelers 1 364 — Tulipános Fan- fan
NO MORE FLAG FOOTBALL!!!
A tegnapi Steelers meccs bíráskodás szempontjából ismét kibaszott szánalmasra sikerült. Nem tudom mit akar elérni Goodel meg a bandája az utóbbi évek szabály változásaival, de kinyírják az igazi jó kis kemény focit. Kíváncsi lennék bármelyik tetves, nagyokos "manager" volt-e bármikor focipályának a közelében egyáltalán vagy csak átnyálaztak pár könyvet meg elővették a - Hogy keressük gennyesre magunkat? - kisokost.
A legszebb Mike Pereira elszólása volt a Cowboys meccsen.
Személy szerint nem érdekel, hogy mibe bukik bele a mostani vezetőség csak húzzanak a picsába. Kell egy valós tapasztalattal rendelkező, hozzáértő és feltűnőségi viszketegségtől mentes komisszár.
Thanx.gaben
Én azt nem értem, hogy ha ezek az ütközések ennyire veszélyesek és üldözendőek, akkor hogyan létezhet (és lehet ilyen népszerű) a box többek közt pl. az USÁ-ban.
Ott konkrétan egymás fejét verik ököllel!!4! Miért nem tilcsák be? Illetve: Tilcsák be! :cool:

"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 11 éve
legalább most nem kell locsolniJSanyo
Csak ezzel az a baj, hogy holnap a májamat akartam meglocsolni

több mint 11 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
legalább most nem kell locsolni

több mint 11 éve
Nincs is jobb, mint egy egész hétvégén át tartó betonozás :cool:

több mint 11 éve
dcsicsak Chicago Bears 1 553
Ez teljességgel érthető.
Én csak azon töprengek (némi képzavarral élve) hangosan, hogy ha zavar, ugyan miért nem tesztek ellene?
Tudom, az esernyő férfiatlan dolog, a magasszárú, vízhatlan cipő meg úri passzió, internete senkinek sincs, és semmi módon nem tájékozódhattok róla, hogy mi várható időjárásilag, hisz egy kerékbelsőben éltek, és én vagyok a hülye, hogy ősszel mindig van nálam egy pici esernyő a táskámban, hogy az időjárásnak megfelelően öltözködöm és megnézem a telómon/a neten, hogy mégis, van e esély szarráázni.
De mindezek tudatában is döbbenten állok azon egyszerű tény elött, hogy van olyan 12 évesnél idősebb fiú/férfi, akit zavar, ha vizes lesz. Vizes.Sobri Jóska
Mert az ember szárazföldi lény. Szárazföldi. Nem kétéltű, nem hal, sőt pl a munkahely csak nagyon keveseknek wellness-fürdő. 😊
több mint 11 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 827 — no es importante
Mert ha jön egy új commish, akkor ő szerinted megváltoztatja ezeket a szabályokat? Ennyire nem követted a közelmúlt eseményeit?

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 911 — Deion Sanders for president!
NO MORE FLAG FOOTBALL!!!
A tegnapi Steelers meccs bíráskodás szempontjából ismét kibaszott szánalmasra sikerült. Nem tudom mit akar elérni Goodel meg a bandája az utóbbi évek szabály változásaival, de kinyírják az igazi jó kis kemény focit. Kíváncsi lennék bármelyik tetves, nagyokos "manager" volt-e bármikor focipályának a közelében egyáltalán vagy csak átnyálaztak pár könyvet meg elővették a - Hogy keressük gennyesre magunkat? - kisokost.
A legszebb Mike Pereira elszólása volt a Cowboys meccsen.
Személy szerint nem érdekel, hogy mibe bukik bele a mostani vezetőség csak húzzanak a picsába. Kell egy valós tapasztalattal rendelkező, hozzáértő és feltűnőségi viszketegségtől mentes komisszár.
Thanx.

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 11 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 837 — Steelers fan
Teljes mértékig egyet kell értenem Sobrival. A mai világban már nem lehet felkészületlenül az utcára menni.
Nekem is mindig van egy Pasotti ernyő az A8-asban.

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 11 éve
A mocskos kurva életbe, gecire eláztam.Chevy
Mit bóklászol esernyő nélkül ebben a viharban?Sobri Jóska
szerintem az esernyő jelen esetben maximum csak késleltette volna a végkifejletetslowmotion
Sose áztam el esernyővel, nyaktól felfelé.Sobri Jóska
Nem nagyon izgat, hogy nyaktól felfele elázom-e, mikor a tökömön csurog a kurva víz.Toca
Dehát csak víz. Majd megszárad.Sobri Jóska
nézd el nekünk, földi halandóknak, hogy nem szoktunk hozzá a mindennapos ruhában-ugrunk-a-medencébe partikhoz. néhányunkat zavar, ha mondjuk a cipőben tocsog a víz, vagy ha a nadrágunk szarrá van ázva.slowmotion
Ez teljességgel érthető.
Én csak azon töprengek (némi képzavarral élve) hangosan, hogy ha zavar, ugyan miért nem tesztek ellene?
Tudom, az esernyő férfiatlan dolog, a magasszárú, vízhatlan cipő meg úri passzió, internete senkinek sincs, és semmi módon nem tájékozódhattok róla, hogy mi várható időjárásilag, hisz egy kerékbelsőben éltek, és én vagyok a hülye, hogy ősszel mindig van nálam egy pici esernyő a táskámban, hogy az időjárásnak megfelelően öltözködöm és megnézem a telómon/a neten, hogy mégis, van e esély szarráázni.
De mindezek tudatában is döbbenten állok azon egyszerű tény elött, hogy van olyan 12 évesnél idősebb fiú/férfi, akit zavar, ha vizes lesz. Vizes.Sobri Jóska
Sobri tudjuk hogy kurva okos vagy, de hagy ne keljem már meg magyarázni, hogy mért fakkolunk a dühöngőbe, ha mi tehetünk róla ha nem...
Okoskodj ott ahol van értelme 😀

Amúgy ha gondolod dartson nyakon öntelek egy vödör vízzel, aztán megkérdezem, hogy zavar-e 😀Toca
őt talán nem, de a Soul vezetőségét zavarni fogja 😀

Mindig jövőre
több mint 11 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 114 — je suis poloska
hát én inkább agyonázok mintsem esernyővel pöcsöljek, az esőnél csak az esernyőt rühellem jobban. Ha nagyon nagy gáz van akkor az aluljáróban párszáz ftért veszek egyszer használhatósat azt csókolom. De én biztos nem hurcolászom, meg utána szárítgatom órák hosszat. .
A csukám meg úgyis elázik ha van nálam esernyő, ha nincs.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci
Aztán mondass vele három nevet!
több mint 11 éve
Toca Minnesota Vikings 20 272 — Vikings fan
szerintem az esernyő jelen esetben maximum csak késleltette volna a végkifejletetslowmotion
Nem nagyon izgat, hogy nyaktól felfele elázom-e, mikor a tökömön csurog a kurva víz.Toca
nézd el nekünk, földi halandóknak, hogy nem szoktunk hozzá a mindennapos ruhában-ugrunk-a-medencébe partikhoz. néhányunkat zavar, ha mondjuk a cipőben tocsog a víz, vagy ha a nadrágunk szarrá van ázva.slowmotion
Ez teljességgel érthető.
Sobri tudjuk hogy kurva okos vagy, de hagy ne keljem már meg magyarázni, hogy mért fakkolunk a dühöngőbe, ha mi tehetünk róla ha nem...
Okoskodj ott ahol van értelme 😀

Amúgy ha gondolod dartson nyakon öntelek egy vödör vízzel, aztán megkérdezem, hogy zavar-e 😀
több mint 11 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 096 — #NoStress
Ez teljességgel érthető.
De mindezek tudatában is döbbenten állok azon egyszerű tény elött, hogy van olyan 12 évesnél idősebb fiú/férfi, akit zavar, ha vizes lesz. Vizes.

több mint 11 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 246 — Cowboys fan
nézd el nekünk, földi halandóknak, hogy nem szoktunk hozzá a mindennapos ruhában-ugrunk-a-medencébe partikhoz. néhányunkat zavar, ha mondjuk a cipőben tocsog a víz, vagy ha a nadrágunk szarrá van ázva.
több mint 11 éve
Dehát csak víz. Majd megszárad.

több mint 11 éve
Toca Minnesota Vikings 20 272 — Vikings fan
Nem nagyon izgat, hogy nyaktól felfele elázom-e, mikor a tökömön csurog a kurva víz.
több mint 11 éve
Sose áztam el esernyővel, nyaktól felfelé.

több mint 11 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 246 — Cowboys fan
szerintem az esernyő jelen esetben maximum csak késleltette volna a végkifejletet
több mint 11 éve
Mit bóklászol esernyő nélkül ebben a viharban?