Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 11 éve
Attól függ mit értesz "éles helyzet" alatt.[quote=Amadeus91laccoo74És, ha jönnének, akkor mi lenne?
Fejvesztve rohangálnánk, mert senki nem tudná, hogy mi a búbánatot kell csinálni.
Tényleg, mit kell ilyenkor csinálni, ha éles a helyzet, és nem gyakorlat?Jan
Ha mondjuk azt, hogy egy légicsapással úgy telibevágják Paksot, hogy több blokkban reaktorrobbanás következik be, azután már igazából nincs ok a kapkodásra. Ülj ki a teraszra, nyiss egy sört, és nézd a naplementét.[/quote]nekem erről az a szakállas vicc jut eszembe, hogy
- mit kell csinálni atomvillanás esetén?
- ?
- állni és nézni, mert többet úgysem látunk ilyet.
több mint 11 éve
Nem kell ide se Paks, se atom.Mint írtam egy vegyi-üzem szomszédja vagyok.Nálunk ez a teendő: www.paks.info.hu/npp/szirena2.htm
Én arra gondoltam, hogy fogalmam sincs, hogy mit kell csinálni abban az esetben, ha nem próbaképpen szólalnak meg a szirénák.
De szerintem, ezzel nem vagyok egyedül.laccoo74

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 11 éve
Nem kell ide se Paks, se atom.Mint írtam egy vegyi-üzem szomszédja vagyok.Elvileg ez a hivatalos álláspont:
Én arra gondoltam, hogy fogalmam sincs, hogy mit kell csinálni abban az esetben, ha nem próbaképpen szólalnak meg a szirénák.
"... a lakosság értesítése, riasztása sokkal összetettebb módon valósul meg. A szirénák jelzéseinek leadása csak a lakosság riasztására, figyelmének felhívására alkalmas. Fontos hangsúlyozni, hogy az utasítások és közlemények a lakosok részére ezután is hangosbemondó eszközökön, illetve közszolgálati és a kereskedelmi médiumokon keresztül fognak eljutni."
Ha részletes és konkrét infót szeretnél arról, hogy pontosan a te lakhelyeden mit kell csinálni, hova kell menni, azt a Katasztrófavédelmi Igazgatóságnál tudják megmondani. Azon belül szvsz a Polgári védelemhez tartozik ez a téma.
több mint 11 éve
Nem kell ide se Paks, se atom.Mint írtam egy vegyi-üzem szomszédja vagyok.fogod a familit, széllel szemben elindulsz árkon-bokron át, és menet közben hívővé leszel.
több mint 11 éve
Nem kell ide se Paks, se atom.Mint írtam egy vegyi-üzem szomszédja vagyok.Én arra gondoltam, hogy fogalmam sincs, hogy mit kell csinálni abban az esetben, ha nem próbaképpen szólalnak meg a szirénák.
De szerintem, ezzel nem vagyok egyedül.
több mint 11 éve
[quote=Amadeus91laccoo74És, ha jönnének, akkor mi lenne?
Fejvesztve rohangálnánk, mert senki nem tudná, hogy mi a búbánatot kell csinálni.
Tényleg, mit kell ilyenkor csinálni, ha éles a helyzet, és nem gyakorlat?[/quote]Attól függ mit értesz "éles helyzet" alatt.
Ha mondjuk azt, hogy egy légicsapással úgy telibevágják Paksot, hogy több blokkban reaktorrobbanás következik be, azután már igazából nincs ok a kapkodásra. Ülj ki a teraszra, nyiss egy sört, és nézd a naplementét.
több mint 11 éve
Csak engem kúrt fel wz a légó gyakorlat? Jönnek a ruszkik, vagy mi van?Amadeus91És, ha jönnének, akkor mi lenne?
Tényleg, mit kell ilyenkor csinálni, ha éles a helyzet, és nem gyakorlat?laccoo74
"Mikor eletedben eloszor ulsz a kormany mogott es szenvedsz nehogy kinyird magad az oktatoval egyutt es mrgszolal a legvedelni szirena aminek kovetkeztebe sikitva rohannak az emberek fedezekbe es mar nem csak a keritest kell kikerulgetni... priceless"Csak engem kúrt fel wz a légó gyakorlat? Jönnek a ruszkik, vagy mi van?Amadeus91És, ha jönnének, akkor mi lenne?
Tényleg, mit kell ilyenkor csinálni, ha éles a helyzet, és nem gyakorlat?laccoo74
egyik ismerősöm kommentje....
több mint 11 éve
Legalább könnyebb lesz azonosítani, ha az arcom egyben marad.
több mint 11 éve
a pad alá kell bújni, és a kezeddel védeni a fejedet.Csak engem kúrt fel wz a légó gyakorlat? Jönnek a ruszkik, vagy mi van?Amadeus91És, ha jönnének, akkor mi lenne?
több mint 11 éve
Csak engem kúrt fel wz a légó gyakorlat? Jönnek a ruszkik, vagy mi van?Amadeus91És, ha jönnének, akkor mi lenne?
Tényleg, mit kell ilyenkor csinálni, ha éles a helyzet, és nem gyakorlat?
több mint 11 éve
Kutya v. macskaűző spray.Legutóbb egy madárfészek volt felbontva a motorházon, ma reggel meg egy fej nélküli galamb pihent ugyanott. A tappancsnyomok meg rendszeresek. És bármennyire is fáj ez valakinek én most már vért kívánok...
(mondjuk nálam is előfordul, hogy tappancs nyomok vannak a kocsin, tudom igénytelen vok, de én nem csinálok belőle ügyet😊, gondolom nálad nem egyedi eset és havi 1x fordult elő )NB2

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 11 éve
Tőlünk kb 2 kilométerre van egy bazi nagy vegyiüzem.Hogy walking dead legyél 90 %, hogy Hulk 0,1 %.
Vajon mennyi esélyünk lenne egy tisztességes bummnál?laccoo74
több mint 11 éve
Tőlünk kb 2 kilométerre van egy bazi nagy vegyiüzem.Vajon mennyi esélyünk lenne egy tisztességes bummnál?
több mint 11 éve
Csak engem kúrt fel wz a légó gyakorlat? Jönnek a ruszkik, vagy mi van?
több mint 11 éve
Kutya v. macskaűző spray.(mondjuk nálam is előfordul, hogy tappancs nyomok vannak a kocsin, tudom igénytelen vok, de én nem csinálok belőle ügyet😊, gondolom nálad nem egyedi eset és havi 1x fordult elő )
több mint 11 éve
Hogy lehet kézifegyver nélkül megritkítani a környéken a macskákat? Rohadtul unom, hogy étkezőasztalnak vagy fekvőhelynek használják a kocsi motorházát.

több mint 11 éve
ájszbákitcselendzs...
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
És ezt miért kell minden egyes alkalommal kiírni? Az ember második alkalommal már tudja hogyan csinálja a dolgokat ahhoz, hogy időben fel tudja venni tárgyait. Ha pedig senkinél sem működik, akkor senki sem tudja felvenni őket.AsbeeMert egyes embereknek jól esik, hogy cseszegetheti a neptunt 😀 Fb is tele lesz vele már várom XD
több mint 11 éve
És ezt miért kell minden egyes alkalommal kiírni? Az ember második alkalommal már tudja hogyan csinálja a dolgokat ahhoz, hogy időben fel tudja venni tárgyait. Ha pedig senkinél sem működik, akkor senki sem tudja felvenni őket.
több mint 11 éve
neptun, csak a szokásos
több mint 11 éve
Ha ez így volt, akkor én nem csak itt dühöngeném ki magam, hanem mennék a Volánhoz!NB2azonnal hívtuk ketten (többször is) a megállóból egyből, nyilván nem vették fel a telót.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
index.hu/belfold/2014/08/23/halalos_karambol_szobnal_gyerekek_is_megserultek/ja, meg a balt is.
mindenféle túlzás nélkül mondom, hogy az első ilyen után amputálnám térdnél a jobb lábát az ilyennek.
onnantól kezdve, hogy szándékosan veszélyeztet mindenki mást a közelében, önként feladja minden jogát mindenféle olyasmire, amiről sokan azt hiszik, hogy örökre, feltételek nélkül jár mindenkinek, aki egy társadalom tagja.Thrasher
több mint 11 éve
index.hu/belfold/2014/08/23/halalos_karambol_szobnal_gyerekek_is_megserultek/nekem az első gondolatom az volt, hogy nem lennék alkalmas rendőrnek, mert kinyújtatnám a kezét a köcsögnek, és szépen módszeresen, gumibot segítségével apró darabokra törném a két kézfejét, amíg a kollégák elfordulnak, még akkor is, ha leszerelnek. ha meg elkapja a kezét, akkor a következő ütés tarkóra megy.
mindenféle túlzás nélkül mondom, hogy az első ilyen után amputálnám térdnél a jobb lábát az ilyennek.
onnantól kezdve, hogy szándékosan veszélyeztet mindenki mást a közelében, önként feladja minden jogát mindenféle olyasmire, amiről sokan azt hiszik, hogy örökre, feltételek nélkül jár mindenkinek, aki egy társadalom tagja.Thrasher
a második gondolatom az volt, hogy teljes vagyonelkobzás, és adják szegény megárvult kölöknek.
a harmadik gondolatom pedig az, és ez már hosszú évek óta érlelődik*, hogy ha egy párt megígéri, hogy rendet rak az utakon a súlyosabb ítéletekkel, akkor simán leszavazok rájuk, még ha valami neonáci párt is lenne. komolyan.
* ma is volt valami faszkalap idióta ötvenpáréves paraszt, aki az E Astra kombijával csak azért nem vasalt ki a kölökkel lámpás zebrán, zöld lámpa után kis ívben jobbra kanyarodva, mert a kölöknek lassú a reakcióideje. persze, kibaszottul sokat veszít, ha átenged minket a zebrán, amire egyébként KRESZ által kötelezve van, csak hogy az Október huszonharmadika utcai, kétszáz méterre található kereszteződésben ugyanazt a piros lámpát megkapja.
ja, a negyedik az, hogy a járműves emberölésnél simán kurva enyhe ítéleteket kapnak az elkövetők, pedig a gyorshajtásos és/vagy ittas és/vagy bódult állapotban elkövetett emberölésre simán ráhúzatnám az előre kitervelt emberölést.
a múltkor is volt az a buzi fasz, aki majdnem egy egész családot kinyiffantott, amikor megunta, hogy sokat kell várakozni egy vasúti átjárónál. ittasan, egybefüggő kocsisort előzve, ergo forgalmi iránnyal szemben autózva. persze hogy terepjáróval.
és a faszpörgettyű valakijénak (ügyvéd vagy valami) volt pofája azt nyilatkozni, hogy mert mindig sofőrszolgálatot hív meg minden. gondolom, megúszta pár évvel. hát én annyi engedményt adnék, hogy huszonöt helyett csak huszat kelljen leülnie.
egyébként meg tök jó lehetett annak a gyereknek, aki a nagyszüleinél várta, hogy menjen érte a családja, aztán estére se apa, se anya, se két testvér.
több mint 11 éve
Vezessék be helyjegyet ezekre a buszokra. Ha van felszállhatsz, ha nincs, de még van hely akkor is. Persze ezt megvalósítani pénz😀AsbeeAha, ahogy azt elképzeled... Direkt megvettem Szeged-Győr vonalra előre a jegyet, foglaltattam ülőhelyet mert tudtam hogy Szegedre koppra érek be. Odaérünk éppen barátnőmmel, csomagjainkat berakják, felszállok, villantom a jegyet, kérdezem hol az ülőhelyem. Sofőr úr vissza hogy hol a foglalás. Mondom neki ott van a papíron, ránéz, 62-63 volt a foglalás helye, szól egy olyat hogy ne legyek már hülye, hát nincs is annyi ülés. Tudtam én hogy bölcs emberrel hozott össze jósorsom, szóval próbáltam rávilágítani hogy mondjuk 6. sor 1-2 szék. Ekkor közli hogy neki nem szóltak hogy van foglalás, üljek le ahová tudok. Volt egy páros ülés üresen, rajta pár úticél jelző tábla. Óóó mondom majd ide leülök. Nem lehet. Mert azokat a kurva táblákat nem lehet levenni. Na mondom basszátok meg, kurva volán.
Azt mondanom se kell hogy mindenhol 5percre álltunk meg 10ig, aztán Fehérváron meg annyira kellett sietni hogy simán elment nélkülünk a busz, alol a csomagokkal. Szóval kurva volán 😀
Tegnap viszont nagyon rendes volt a kormányzó úr az első buszon, a padon hagytam az életmentő ásványvizemet, és megvárta hogy elrohanjak értek indulás előtt. Jól nézhettem ki mert felajánlotta ha probléma van megáll. Szó se volt pedig problémáról, csak rendesen alá sikerült szedni.. 😀 😀
Mindig jövőre!
több mint 11 éve
index.hu/belfold/2014/08/23/halalos_karambol_szobnal_gyerekek_is_megserultek/mindenféle túlzás nélkül mondom, hogy az első ilyen után amputálnám térdnél a jobb lábát az ilyennek.
onnantól kezdve, hogy szándékosan veszélyeztet mindenki mást a közelében, önként feladja minden jogát mindenféle olyasmire, amiről sokan azt hiszik, hogy örökre, feltételek nélkül jár mindenkinek, aki egy társadalom tagja.