Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 11 éve
az év poénja voltAZT A BÜDÖS KURVA ISTEN FALUSI FASZÁT, AZTThrasherKöteleztek egy tüzijáték végignézésére vagy mi van?Hanni
több mint 11 éve
Két állítás állna egymással szemben.Plusz, mi értelme?A nyelvvizsgát így is-úgy is lekéste a fórumtárs.
több mint 11 éve
Ha ez így volt, akkor én nem csak itt dühöngeném ki magam, hanem mennék a Volánhoz!itt nem ez volt a helyzet, fele busz üres volt...kintről lehetett látni, ráadásul a következő megállónál megállt...eaglesmcnabbMinek írják ki a menetrend szerinti buszt ha nem áll meg??eaglesmcnabbpont erről volt szó az utolsó oldalon, egyszerűen szar ez a rendszer úgy ahogy van, hiába védik ilyenekkel, hogy de hát kényelmesebb meg biztonságosabb ülni. akkor engedjen fel és leülök a lépcsőre vagy a földre.kaszo
több mint 11 éve
ja ejha :\ az úgy kemény viszont.itt nem ez volt a helyzet, fele busz üres volt...kintről lehetett látni, ráadásul a következő megállónál megállt...eaglesmcnabbMinek írják ki a menetrend szerinti buszt ha nem áll meg??eaglesmcnabbpont erről volt szó az utolsó oldalon, egyszerűen szar ez a rendszer úgy ahogy van, hiába védik ilyenekkel, hogy de hát kényelmesebb meg biztonságosabb ülni. akkor engedjen fel és leülök a lépcsőre vagy a földre.kaszo
több mint 11 éve
itt nem ez volt a helyzet, fele busz üres volt...kintről lehetett látni, ráadásul a következő megállónál megállt...Minek írják ki a menetrend szerinti buszt ha nem áll meg??eaglesmcnabbpont erről volt szó az utolsó oldalon, egyszerűen szar ez a rendszer úgy ahogy van, hiába védik ilyenekkel, hogy de hát kényelmesebb meg biztonságosabb ülni. akkor engedjen fel és leülök a lépcsőre vagy a földre.kaszo
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Minek írják ki a menetrend szerinti buszt ha nem áll meg??eaglesmcnabbpont erről volt szó az utolsó oldalon, egyszerűen szar ez a rendszer úgy ahogy van, hiába védik ilyenekkel, hogy de hát kényelmesebb meg biztonságosabb ülni. akkor engedjen fel és leülök a lépcsőre vagy a földre.
több mint 11 éve
Megbassza a jó édes kurva anyját a volán bazdmeg, hogy kimegyek 7.25-re a megállóba hogy még véletlenül se késsem le a kibaszott 8.08-ast, és az a fasszopó buszos NEM ÁLL MEG A MEGÁLLÓBAN. Intek neki, az a senkiházi meg visszainteget, és megy tovább.Az ülőhelyek megteltek.
Így sikeresen lekéstem a nyelvvizsgám egyetlen olyan részét amit nem lehet utólag pótolni. amit még csak pótolni sem lehet, a következő vizsgaidőszak meg januárban lesz.
Minek írják ki a menetrend szerinti buszt ha nem áll meg??eaglesmcnabb
több mint 11 éve
Nem indul az ezerkettes?Vagy az alvég nyerte a tájbokszot?AZT A BÜDÖS KURVA ISTEN FALUSI FASZÁT, AZTThrasherKöteleztek egy tüzijáték végignézésére vagy mi van?Hanni
több mint 11 éve
Megbassza a jó édes kurva anyját a volán bazdmeg, hogy kimegyek 7.25-re a megállóba hogy még véletlenül se késsem le a kibaszott 8.08-ast, és az a fasszopó buszos NEM ÁLL MEG A MEGÁLLÓBAN. Intek neki, az a senkiházi meg visszainteget, és megy tovább.Így sikeresen lekéstem a nyelvvizsgám egyetlen olyan részét amit nem lehet utólag pótolni. amit még csak pótolni sem lehet, a következő vizsgaidőszak meg januárban lesz.
Minek írják ki a menetrend szerinti buszt ha nem áll meg??
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
AZT A BÜDÖS KURVA ISTEN FALUSI FASZÁT, AZTThrasherKöteleztek egy tüzijáték végignézésére vagy mi van?
több mint 11 éve
Vagy mindenki vegyen egy autót. 😉Vezessék be helyjegyet ezekre a buszokra. Ha van felszállhatsz, ha nincs, de még van hely akkor is. Persze ezt megvalósítani pénz😀AsbeeVagy mondjuk merjek fel az igenyeket es kuldjenek nagyobb vagy 2 kisebb buszt.Toca
több mint 11 éve
Azért ez közel sem ilyen egyszerű szerintem tudod te is...Vezessék be helyjegyet ezekre a buszokra. Ha van felszállhatsz, ha nincs, de még van hely akkor is. Persze ezt megvalósítani pénz😀AsbeeVagy mondjuk merjek fel az igenyeket es kuldjenek nagyobb vagy 2 kisebb buszt.Toca
több mint 11 éve
Vezessék be helyjegyet ezekre a buszokra. Ha van felszállhatsz, ha nincs, de még van hely akkor is. Persze ezt megvalósítani pénz😀AsbeeVagy mondjuk merjek fel az igenyeket es kuldjenek nagyobb vagy 2 kisebb buszt.
több mint 11 éve
Vezessék be helyjegyet ezekre a buszokra. Ha van felszállhatsz, ha nincs, de még van hely akkor is. Persze ezt megvalósítani pénz😀
több mint 11 éve
AZT A BÜDÖS KURVA ISTEN FALUSI FASZÁT, AZT
több mint 11 éve
Sok munkahelyen hogy tolerálnák ezt a magyarázkodást, hogy már megint miért késtél.Holnaptól nem muszáj bejönni, osztjónapot!
több mint 11 éve
catattack
3 520
Hivatalosan nem is lehet álló utast szállítani pályán...Ha meg rendes a sofőr, akkor meg őt basszák meg, ha van valami... xD
több mint 11 éve
Ez miért is új hír? Az elmúlt 4 évben ahogy fel meg haza jártam pestről, rendszeresen láttam balhékat, meg könyörgéseket. A buszsofőrök 80% leszarja ezt a "szabályt". Reggel a 6-os buszokon rendszeresen 10-20 ember áll. Próbáld meg megmagyarázni reggelente a munkahelyeden hogy azért késel egy órát mert nem állatsz a buszon.
több mint 11 éve
www.hir24.hu/belfold/2014/08/19/megalloban-hagyja-a-volan-az-utasokat/Nem is normális dolog az, ilyen autópályán közlekedő távolsági buszokon álló emberek utaznak.
Lesz majd nagy táj-box a megállóban!laccoo74
több mint 11 éve
www.hir24.hu/belfold/2014/08/19/megalloban-hagyja-a-volan-az-utasokat/Lesz majd nagy táj-box a megállóban!
több mint 11 éve
Tünci a magyar celebek alfa-nősténye!😛Nem mindenki mehet el az Opera-bálra.laccoo74pedig megéri, már csak azért is, ahogy megnézd a lelkes punkokat, ahogy úgy próbálnak világrendszert váltani, hogy a limóból kiszálló Kiszel Tündikének üvöltöznekThrasher
több mint 11 éve
Miért baj? Rá van írva, hogy csak 18 éven alul ajánlott?egyébként ha a gyerekeknek tetszik, akkor ők is proletárok, függetlenül attól, hogy mondjuk ezüstkanál volt a szájukban?slowmotionnem, a gyerek az mondjuk 6 éves, hadd ne kelljen már megmagyaráznom, miért baj, ha egy felnőttet ugyanaz nyűgözi leThrasher
De még az se kell, hogy lenyűgözze, a legtöbb ember nem egyedül megy ki tűzijátékot nézni. Barátokkal/barátnővel/családdal stb. teljesen jó móka, közben elfogy jó pár sör, előtte lehet bámészkodni a városban, végre a gyerek / szülő / felnőtt nem otthon ül játszanak/fb-n chatelnek. Szerintem teljesen jó program, így az ünnepnap végére.
több mint 11 éve
Nem mindenki mehet el az Opera-bálra.laccoo74pedig megéri, már csak azért is, ahogy megnézd a lelkes punkokat, ahogy úgy próbálnak világrendszert váltani, hogy a limóból kiszálló Kiszel Tündikének üvöltöznek
több mint 11 éve
egyébként ha a gyerekeknek tetszik, akkor ők is proletárok, függetlenül attól, hogy mondjuk ezüstkanál volt a szájukban?slowmotionnem, a gyerek az mondjuk 6 éves, hadd ne kelljen már megmagyaráznom, miért baj, ha egy felnőttet ugyanaz nyűgözi le
több mint 11 éve
tudom, hogy én vagyok a bunkó fiatal, de az miért van, hogy a kedves nyugdíjasoknak derogál egy kurva lépéssel arrébb állni, és a villamos ajtajának a közepére cövekelnek le?nem tud az arrébbállásal foglalkozni, arra koncentrál, hogy hogy fogja az összes kibaszott fél kilós kenyeret összefogdosni a boltban
paraszt-e lennék, ha egy morcosabb reggelen elmagyaráznám neki, hogy a kor egy állapot, és nem felmentő körülmény mindenféle faszság alól?slowmotion