Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 11 éve
A mocskos kurva életbe, gecire eláztam.
több mint 11 éve
vagy schwunggalNagy flössel leteszi a valagát, berger90Nagy rössel.
A flush (flös) az 5 egyszínű lap pókerben. :pSobri Jóska
több mint 11 éve
Nagy flössel leteszi a valagát, berger90Nagy rössel.
A flush (flös) az 5 egyszínű lap pókerben. :p
több mint 11 éve
villamos másik vége, de ugyanez a Széna téren (tudom, nem a vége, de a mockba tér az úgyis végállomás, onnan egyirányba lefelé szállnak).hát, szerintem sokkal szarabb onnan felállni, mint állva maradni. de persze ez ő dolga.
Nyugger (délután fél hatkor, geci, nincs ezeknek Marichuy vagy valami, hogy addig is a picsáján maradjon?) banyatankkal, én meg leülnék, mert mondjuk a munkahelyemig gecire nincs kedvem a tömegben állni. Öregasszony krákog, mondom jól van, átadom a helyem, csak kussoljál. Nagy flössel leteszi a valagát, de már a nagykanyar után áll is fel, leszáll a Mecwartnál. Igen, egy megállóra volt olyan gecifontos.
Főiskola hála istennek nincs a közelben, gimnázium is csak a Városmajori. Jól mondtátok, hogy az emberiség sorsa meg van pecsételve.berger90
több mint 11 éve
Nyugger (délután fél hatkor, geci, nincs ezeknek Marichuy vagy valami, hogy addig is a picsáján maradjon?) banyatankkal, berger90Dehogynincs, múltkor azért lökött félre vmelyik mert h neki kezdődik a sorozata én meg fiatal vagyok és úgyis ráérek.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
itt az Infoparknál nem véletlen az ELTE TTK van matek meg vegyész meg ilyen szakokkal? akkor az emberiség jövője meg van pecsételve...villamos másik vége, de ugyanez a Széna téren (tudom, nem a vége, de a mockba tér az úgyis végállomás, onnan egyirányba lefelé szállnak).
komolyan mondom nem értem, hogy:
1. ha van mondjuk ötven felszálló a Combinóra, akkor abból minimum negyven a legutolsó ajtón akar felszállni;
2. ha a Boráros téren kinyílnak az ajtók, és kívül nem áll senki, akkor az ajtóban elkezd forgolódni, hogy leszáll-e valaki. mit gondolsz bazmeg, hát miért nyílt ki az a kurva ajtó?! és nem lenne egyszerűbb beszélgetés közben körbepillantani, hogy nem mocorog-e valaki, mintha esetleg készülne leszállni? vagy akkor elveszted a magasröptű beszélgetés fonalát, és nem tudod majd, mi történt a mekizés után?
3. mire gondolsz bazmeg, hogy újra jegyet kell váltanod, ha lelépsz a járműről, hogy le tudjak szállni, és visszalépsz? vagy úgy gondolod, ha hárman álltok az ajtóban, és adtok harminc centi helyet, akkor könnyebb lesz a leszállás?
eddig nem terjed ki a logikai képességetek, baszki?slowmotion
Nyugger (délután fél hatkor, geci, nincs ezeknek Marichuy vagy valami, hogy addig is a picsáján maradjon?) banyatankkal, én meg leülnék, mert mondjuk a munkahelyemig gecire nincs kedvem a tömegben állni. Öregasszony krákog, mondom jól van, átadom a helyem, csak kussoljál. Nagy flössel leteszi a valagát, de már a nagykanyar után áll is fel, leszáll a Mecwartnál. Igen, egy megállóra volt olyan gecifontos.
Főiskola hála istennek nincs a közelben, gimnázium is csak a Városmajori. Jól mondtátok, hogy az emberiség sorsa meg van pecsételve.
Mindig jövőre
több mint 11 éve
mire gondolsz bazmeg, hogy újra jegyet kell váltanod, ha lelépsz a járműről, hogy le tudjak szállni,slowmotionalapból ki az a hülye aki jegyet vesz combinora... 😀😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
akkor kicsit nőnöm kell még, részemről 186/95 😊Én amíg tömegközlekedtem, ezt viszonylag egyszerűen oldottam meg. 190 cm és 100 kg vagyok, ha elindulok lefelé a busz/villamos lépcsőjén, akkor le is szállok általában, a sok idióta meg repül arrébb az útból. Ez mondjuk különösen akkor sikeres, ha az ember lefelé akar szállni, de a sok okos felszállni szándékozó elállja az ajtót, és nem jön rá, hogy ha nem lép arrébb, akkor én nem tudok leszállni, ergó ő sem fog felszállni. Na, ilyenkor segít a felülről jövés + lendület + 100 kg, olyan még nem volt, hogy ne én haladtam volna abba az irányba, amibe akartam...somoskovigitt az Infoparknál nem véletlen az ELTE TTK van matek meg vegyész meg ilyen szakokkal? akkor az emberiség jövője meg van pecsételve...Meg kb minden bme-s is ott van. Egyébként ez mindenhol így van én reggelente a corvinnál szállok fel, ott is mindenki az első ajtónál, utolsó ajtónál meg táncolni lehetnevalakis
1. ha van mondjuk ötven felszálló a Combinóra, akkor abból minimum negyven a legutolsó ajtón akar felszállni;
2. ha a Boráros téren kinyílnak az ajtók, és kívül nem áll senki, akkor az ajtóban elkezd forgolódni, hogy leszáll-e valaki. mit gondolsz bazmeg, hát miért nyílt ki az a kurva ajtó?! és nem lenne egyszerűbb beszélgetés közben körbepillantani, hogy nem mocorog-e valaki, mintha esetleg készülne leszállni? vagy akkor elveszted a magasröptű beszélgetés fonalát, és nem tudod majd, mi történt a mekizés után?
3. mire gondolsz bazmeg, hogy újra jegyet kell váltanod, ha lelépsz a járműről, hogy le tudjak szállni, és visszalépsz? vagy úgy gondolod, ha hárman álltok az ajtóban, és adtok harminc centi helyet, akkor könnyebb lesz a leszállás?
de a testi erőt csak a legvégső esetben szeretném alkalmazni, főleg egy feleakkora kis csitrivel szemben
több mint 11 éve
Én amíg tömegközlekedtem, ezt viszonylag egyszerűen oldottam meg. 190 cm és 100 kg vagyok, ha elindulok lefelé a busz/villamos lépcsőjén, akkor le is szállok általában, a sok idióta meg repül arrébb az útból. Ez mondjuk különösen akkor sikeres, ha az ember lefelé akar szállni, de a sok okos felszállni szándékozó elállja az ajtót, és nem jön rá, hogy ha nem lép arrébb, akkor én nem tudok leszállni, ergó ő sem fog felszállni. Na, ilyenkor segít a felülről jövés + lendület + 100 kg, olyan még nem volt, hogy ne én haladtam volna abba az irányba, amibe akartam...itt az Infoparknál nem véletlen az ELTE TTK van matek meg vegyész meg ilyen szakokkal? akkor az emberiség jövője meg van pecsételve...Meg kb minden bme-s is ott van. Egyébként ez mindenhol így van én reggelente a corvinnál szállok fel, ott is mindenki az első ajtónál, utolsó ajtónál meg táncolni lehetnevalakis
több mint 11 éve
Tony
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Én meg pont azt olvastam, Tony, hogy az ájszbákit fasság globálisan ment el egy tök más irányba, mint amiért kitalálták, és közel sem az a fajta hírverés, és profit származott belőle, és annak a szervezetnek, amelyikért létrehozták.kishasziÉn ezt pont itthonra hallottam, konkrétan 1 forinttal nem érkezett több a magyar szervezet számlájára, holott locsolta magát boldog-boldogtalan. A nemzetközi szervezetnek jócskán megnőtt a bevétele (a hírek szerint), valami 2 hónap után több pénz folyt be, mint az ezt megelőző teljes évben.
A Fradi pl. posztolta az igazolólapot, ők a nemzetközit támogatták 1350 dodóval.
több mint 11 éve
A "hidegvízes fasság" csak nálunk volt "fasság", egyébként meg egy baromi jó marketing kampány, amiből kivételesen egy nemzetközi alapítvány profitált. A verselés másik topikban kifejtettem, inkább azt olvasom, mint a Coelhos és Mülleres álbölcsességeket, még ha 90% google-ról szedett olyan verset, amit büdös életében nem olvasott.engem mostanában a facebookon hirdetett "eredeti" Armani és egyéb cuccok basznak fel, mikor 8 óra szopás után a suliban arra érek haza, hogy az üzenőfalam tele van 1-2 vigéc apróhirdetésével. Eredeti hugóbosszháromezeré'.
Az igazán gázok a "melyik szereplő vagy a ...", a "168 030 évente egyszer fingik a burkina fasoi gnúcsorda vezérhímje, ezért oszd meg 523 paraszttal a bejegyzést és örök élet plusz ingyen sör, valamint végtelen sok pina/fasz lesz a jutalmad" stb. stb., na meg az iPhone vs. Samsung.
Utóbbinál megfigyelhető, hogy mennyire nincs "vitakultúra". Az emberek jelentős része nem tud érvelni és személyeskedik, másik jelentős része nem tudja értelmezni az érveket és személyeskedik és csak az igen töredék része képes érvelni, elfogadni az érvelést vagy telibeszarni az egészet. Épp ezért kezdek leszokni róla, hogy politikáról vagy csak egy telefonról "nézeteket ütköztessek", mert hihetetlen mik szabadulnak el olyankor.Tony
ja, meg az összes kövér ismerősöm most Norbi Ápdétet posztol, mert Géza bácsi 11 hónap alatt fogyott 125 kilót. Jó egészséget neki...
több mint 11 éve
Ha jól emlékszem téged idén vettek fel nem? Mert akkor csak annyit tudok tanácsolni hogy a zebrán menj át arra alig járnak, na meg vagy 3 hét és a diákok harmada megunja az egyetemre járást, egyébként a tegnap délutáni tényleg durva helyzet volt.valakisidén? muhaha. amikor én elkezdtem az egyetemet, akkor a mostani kis bimbók még a csattogós falepkét húzogatták óvoda kiscsoportban, de szó szerint. van annak már tizenöt éve...
nem, én villamossal járok dolgozni, szigorúan tervszerűen szállok fel az utolsó ajtónál (ha esetleg sietni kellene az átszállás miatt), és pont nem jön jól, ha egy mozdíthatatlan tömeg elfoglalja a kijáratot előttem.
de hát kis ember, kis problémák 😕
több mint 11 éve
Ha jól emlékszem téged idén vettek fel nem? Mert akkor csak annyit tudok tanácsolni hogy a zebrán menj át arra alig járnak, na meg vagy 3 hét és a diákok harmada megunja az egyetemre járást, egyébként a tegnap délutáni tényleg durva helyzet volt.ez itt mind tizennyolc éves pattanásos kiscsaj volt, ennyi szerintem összesen nem jár a műszakiraslowmotionitt az Infoparknál nem véletlen az ELTE TTK van matek meg vegyész meg ilyen szakokkal? akkor az emberiség jövője meg van pecsételve...Meg kb minden bme-s is ott van. Egyébként ez mindenhol így van én reggelente a corvinnál szállok fel, ott is mindenki az első ajtónál, utolsó ajtónál meg táncolni lehetnevalakis
We just form a fucking wall.
több mint 11 éve
ez itt mind tizennyolc éves pattanásos kiscsaj volt, ennyi szerintem összesen nem jár a műszakiraitt az Infoparknál nem véletlen az ELTE TTK van matek meg vegyész meg ilyen szakokkal? akkor az emberiség jövője meg van pecsételve...Meg kb minden bme-s is ott van. Egyébként ez mindenhol így van én reggelente a corvinnál szállok fel, ott is mindenki az első ajtónál, utolsó ajtónál meg táncolni lehetnevalakis
több mint 11 éve
itt az Infoparknál nem véletlen az ELTE TTK van matek meg vegyész meg ilyen szakokkal? akkor az emberiség jövője meg van pecsételve...Meg kb minden bme-s is ott van. Egyébként ez mindenhol így van én reggelente a corvinnál szállok fel, ott is mindenki az első ajtónál, utolsó ajtónál meg táncolni lehetne
We just form a fucking wall.
több mint 11 éve
Azért ha rákerestek, általában nem a magyarok használták az #aslicebucketchallenge hashtaget sem, ami ugye csak egy csöppet fail...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
itt az Infoparknál nem véletlen az ELTE TTK van matek meg vegyész meg ilyen szakokkal? akkor az emberiség jövője meg van pecsételve...komolyan mondom nem értem, hogy:
eddig nem terjed ki a logikai képességetek, baszki?
több mint 11 éve
kicsit sárgább, kicsit savanyúbb, de a miénkA "hidegvízes fasság" csak nálunk volt "fasság", egyébként meg egy baromi jó marketing kampány, amiből kivételesen egy nemzetközi alapítvány profitált. Tonynyilván, mivel főleg csak magyar ismerősöm van, így én is erre értettem. Azzal, hogy a nagyvilágban mi volt a célja tisztában vagyok, de itt az jött le hogy boldog-boldogtalan öntögette magára a vizet, és mondott három nevet aztán vigyorgott egyet...gamerkr
több mint 11 éve
A "hidegvízes fasság" csak nálunk volt "fasság", egyébként meg egy baromi jó marketing kampány, amiből kivételesen egy nemzetközi alapítvány profitált. Tonynyilván, mivel főleg csak magyar ismerősöm van, így én is erre értettem. Azzal, hogy a nagyvilágban mi volt a célja tisztában vagyok, de itt az jött le hogy boldog-boldogtalan öntögette magára a vizet, és mondott három nevet aztán vigyorgott egyet...
több mint 11 éve
Sok trendmajom csak azt látta, hogy mindenki jéggel tusol, és ebből nekik az jött le, hogy ez milyen menő.
több mint 11 éve
Én meg pont azt olvastam, Tony, hogy az ájszbákit fasság globálisan ment el egy tök más irányba, mint amiért kitalálták, és közel sem az a fajta hírverés, és profit származott belőle, és annak a szervezetnek, amelyikért létrehozták.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 11 éve
Ha igazán kemények lennének, akkor megcsinálnák a forró vizes kihívást!De attól félek, hogy ennek is lennének lelkes követői.
több mint 11 éve
Tony
885
A "hidegvízes fasság" csak nálunk volt "fasság", egyébként meg egy baromi jó marketing kampány, amiből kivételesen egy nemzetközi alapítvány profitált. A verselés másik topikban kifejtettem, inkább azt olvasom, mint a Coelhos és Mülleres álbölcsességeket, még ha 90% google-ról szedett olyan verset, amit büdös életében nem olvasott.
885
Az igazán gázok a "melyik szereplő vagy a ...", a "168 030 évente egyszer fingik a burkina fasoi gnúcsorda vezérhímje, ezért oszd meg 523 paraszttal a bejegyzést és örök élet plusz ingyen sör, valamint végtelen sok pina/fasz lesz a jutalmad" stb. stb., na meg az iPhone vs. Samsung.
Utóbbinál megfigyelhető, hogy mennyire nincs "vitakultúra". Az emberek jelentős része nem tud érvelni és személyeskedik, másik jelentős része nem tudja értelmezni az érveket és személyeskedik és csak az igen töredék része képes érvelni, elfogadni az érvelést vagy telibeszarni az egészet. Épp ezért kezdek leszokni róla, hogy politikáról vagy csak egy telefonról "nézeteket ütköztessek", mert hihetetlen mik szabadulnak el olyankor.
több mint 11 éve
Ezt nagyon eltaláltad. Mindig lesz valami gyökér, aki bedob egy állatságot. A többi birka meg persze beáll a sorba és már kész is van a következő őrület.na a hidegvízes fasság és a verselés után megérkezett az újabb értelmes kör: samsung vs. iphone. Bízom benne, hogy ez gyorsabban levonul. Kiváló.gamerkrA büdös életbe nem fog levonulni. Sőt...csak rosszabb lesz...dcsicsak
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 11 éve
na a hidegvízes fasság és a verselés után megérkezett az újabb értelmes kör: samsung vs. iphone. Bízom benne, hogy ez gyorsabban levonul. Kiváló.gamerkrA büdös életbe nem fog levonulni. Sőt...csak rosszabb lesz...