Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 11 éve
Hogy miért nem tudott minden okoskodó, retardált fasz eltakarodni nyaralni ahelyett, hogy az én idegeimen nyomjon Slash-gitárszólót a boltban...!
Mindig jövőre
több mint 11 éve
Kicsit álságos dolognak tartom azt, amikor emberek sírnak, hogy arra sincs pénzük, hogy kenyeret adjanak a gyerekeiknek, de a cigi azért ott figyel a szájukban.Pont valamelyik nap volt a neten egy ilyen hajléktalan fószerről videó, aki kapott lakást. Ugyanez jutott eszembe ott is, első dolog volt mikor kijött a viskójából hogy rágyújtson... (a földön gondoson a padnak támasztott Cimbora koccintósról nem is beszélve)
Tudjátok mennyi kaját lehet venni egyetlen doboz cigaretta árából?laccoo74
több mint 11 éve
Kicsit álságos dolognak tartom azt, amikor emberek sírnak, hogy arra sincs pénzük, hogy kenyeret adjanak a gyerekeiknek, de a cigi azért ott figyel a szájukban.Tudjátok mennyi kaját lehet venni egyetlen doboz cigaretta árából?
több mint 11 éve
Mégis ki olyan fasz, hogy egy orvosis (!) gólyatáborba eljön kötőhártya-gyulladással? Én meg mért nem zavartam el a... jó messze?adam8Gondolta, ott meggyógyítják.......
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 11 éve
Mégis ki olyan fasz, hogy egy orvosis (!) gólyatáborba eljön kötőhártya-gyulladással? Én meg mért nem zavartam el a... jó messze?adam8reménykedett egy ingyen kezelésben :p
több mint 11 éve
Mégis ki olyan fasz, hogy egy orvosis (!) gólyatáborba eljön kötőhártya-gyulladással? Én meg mért nem zavartam el a... jó messze?
több mint 11 éve
Berakja a sütőbe, ami hirtelen működni kezd 😀és képzeld el hogy nyer, de elveszíti a szelvényt.berger90Hát ez nem az én napom... Az új albiban nem elég, hogy nem működik a sütő, ma beszart a kazán is, a 2-es metró nem közlekedett, helyette lehetett 300-ad magammal bulizni a sokpercenként járó pótlóbuszokon. A reggeli esőt meg már ugye mondtam.Holnap adj fel egy lottószelvényt.Sobri Jóska
Faszom.dcsicsak
több mint 11 éve
és képzeld el hogy nyer, de elveszíti a szelvényt.Hát ez nem az én napom... Az új albiban nem elég, hogy nem működik a sütő, ma beszart a kazán is, a 2-es metró nem közlekedett, helyette lehetett 300-ad magammal bulizni a sokpercenként járó pótlóbuszokon. A reggeli esőt meg már ugye mondtam.Holnap adj fel egy lottószelvényt.Sobri Jóska
Faszom.dcsicsak
Mindig jövőre
több mint 11 éve
Hát ez nem az én napom... Az új albiban nem elég, hogy nem működik a sütő, ma beszart a kazán is, a 2-es metró nem közlekedett, helyette lehetett 300-ad magammal bulizni a sokpercenként járó pótlóbuszokon. A reggeli esőt meg már ugye mondtam.Holnap adj fel egy lottószelvényt.
Faszom.dcsicsak
több mint 11 éve
Hát ez nem az én napom... Az új albiban nem elég, hogy nem működik a sütő, ma beszart a kazán is, a 2-es metró nem közlekedett, helyette lehetett 300-ad magammal bulizni a sokpercenként járó pótlóbuszokon. A reggeli esőt meg már ugye mondtam.Faszom.
több mint 11 éve
www.buzzfeed.com/ellievhall/these-photos-of-koko-the-gorilla-mourning-the-loss-of-robin?comment_id=844277662264003hát nézd, ahol ez a megható történetek csimborasszója, ott valami tényleg nagyon félrement
bazmeg ezek szerint az idióták szerint ez a gorilla éppen Robin Williamst síratja, akivel nemtom hány éve találkoztak, és ha valaki felhívja a figyelmüket, hogy ez mekkora baromság, elkezdik fejtegetni, hogy "deigenmerazállatokSOKKALINKÁBBEMBERIEK,MINTAZEMBER!!!4444négynégynégy"
demokrácia meg lófasz, oxigént nem érdemel az ilyen, nem hogy szavazati jogot...Thrasher
www.erdekesvilag.hu/hachiko-a-huseges-kutya/

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
www.buzzfeed.com/ellievhall/these-photos-of-koko-the-gorilla-mourning-the-loss-of-robin?comment_id=844277662264003bazmeg ezek szerint az idióták szerint ez a gorilla éppen Robin Williamst síratja, akivel nemtom hány éve találkoztak, és ha valaki felhívja a figyelmüket, hogy ez mekkora baromság, elkezdik fejtegetni, hogy "deigenmerazállatokSOKKALINKÁBBEMBERIEK,MINTAZEMBER!!!4444négynégynégy"
demokrácia meg lófasz, oxigént nem érdemel az ilyen, nem hogy szavazati jogot...
több mint 11 éve
Nyilván az alatt a 10 perc alatt szakad le az ég, amikor melóba megyek. Esernyő kb annyit ért, mint halottnak a csók.dcsicsakUtána meg 10 perccel süt a nap, hogy mindenki hülyének nézzen, hogy hol a picsába áztál el.
több mint 11 éve
Nyilván az alatt a 10 perc alatt szakad le az ég, amikor melóba megyek. Esernyő kb annyit ért, mint halottnak a csók.
több mint 11 éve
Nekem ket eve nyaron vittek el a tarolobol...ugyan igy tutira tudjuk,hogy ki volt.Es nem tudsz semmit csinalni....
több mint 11 éve
Tony
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Az. Nálunk ilyen közös tároló volt, 2-szer is onnan vitték el, plusz még a szomszéd cuccait...Pedig a második esetben már nem gyenge láncot kellett szétszedniük...Nálam a pincét nyomták fel. Két baromi vastag kerékpárlakattal volt lezárva a bicikli, ráadásul tesóméval összekötve. Mindkét lakatot leszedte (magával is vitte), tesóm női kerékpárját kivette, az enyémet elvitte, az övét visszatette. Ennyit a baromi vastag, speciális kulcsos lakatokról, sokat nem értem vele.
Sajna ez van, nem nagyon tudsz mit csinálni. :/Vrijbloed
A tanulság számomra, hogy legközelebb ha minőségi biciklit veszek, azt a lakásban tárolom, még ha a falra vagy a plafonra is kell felakasztani. Amíg ez nem kivitelezhető, marad a kevésbé jó, de nem nagy értékű canga.
több mint 11 éve
tolvajkergetok.hu/new/elloptak/bejelento.php6 lakásos társasház, az egyik üresen áll, a másikban egy öreg özvegyasszony él, a harmadikat nyelvi centrumnak használják, azaz pontosan két opció van, hogy ki vihette el és mégse tud az ember semmit csinálni...baggioilyen a világon nincs wazze, a tárolóból lopták el az egy hete megcsináltatott kerékpáromat...baggioAz sz@r, én ezt kétszer is átéltem. :/Vrijbloed
ha gondolod... nem nagy esély, de volt már, hogy boltban akartak eladni kerékpárt, és a listát megnézve látták, hogy lopott, és így visszakerült a gazdájához.
több mint 11 éve
Bokaficam, mert megérdemlem.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Az. Nálunk ilyen közös tároló volt, 2-szer is onnan vitték el, plusz még a szomszéd cuccait...Pedig a második esetben már nem gyenge láncot kellett szétszedniük...6 lakásos társasház, az egyik üresen áll, a másikban egy öreg özvegyasszony él, a harmadikat nyelvi centrumnak használják, azaz pontosan két opció van, hogy ki vihette el és mégse tud az ember semmit csinálni...baggioilyen a világon nincs wazze, a tárolóból lopták el az egy hete megcsináltatott kerékpáromat...baggioAz sz@r, én ezt kétszer is átéltem. :/Vrijbloed
Sajna ez van, nem nagyon tudsz mit csinálni. :/
több mint 11 éve
6 lakásos társasház, az egyik üresen áll, a másikban egy öreg özvegyasszony él, a harmadikat nyelvi centrumnak használják, azaz pontosan két opció van, hogy ki vihette el és mégse tud az ember semmit csinálni...ilyen a világon nincs wazze, a tárolóból lopták el az egy hete megcsináltatott kerékpáromat...baggioAz sz@r, én ezt kétszer is átéltem. :/Vrijbloed

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
ilyen a világon nincs wazze, a tárolóból lopták el az egy hete megcsináltatott kerékpáromat...baggioAz sz@r, én ezt kétszer is átéltem. :/
több mint 11 éve
Bár alapvetően nem szeretem szítani a tüzet, de azért mégis érdekes:Hát akkor az On the Spot tudósítói, vagy az pl Ard, illetve CNN riporterei már potenciális fixer-gyilkosok, mert általuk elég érdekes dolgok kerültek kis Gázából, a Hamaszt nem mindig szentnek ábrázolva.
index.hu/kulfold/2014/08/12/izrael_vitatja_a_halott_civilek_szamat/
Ezzel egybevág Jászberényi Sándor haditudósító cikke, amiből néhány elemet említenék:
"Minden külföldi újságírónak, aki az övezetbe utazik, regisztrálnia kell magát a Hamasz sajtóirodájában, Gáza városában... ami egy konkrét kihallgatás, be kell mutatni néhány cikkünket és persze megadni annak a palesztinnak az elérhetőségét, aki felel értünk... 2012-től a Hamasz regisztrálta azokat a palesztinokat, akik jól beszélnek angolul és dolgoznak a külföldi sajtónak segítőként (fixerként)... Ezért a tevékenységükért már adót kell fizetniük és jelenteniük kell a sajtóosztályon, kit, hová visznek. Ha olyan információ megy ki az övezetből, ami a Hamasz politikai vezetését rossz színben tünteti fel - előveszik a fixert... miért nem készült a Hamasz rakétakilövéseiről fotó? Hát ezért. A fixerek pontosan tudják, mit szabad és mit nem, nem vitték ilyen helyre a rájuk bízott külföldi sajtósokat, ahol ''negatív'' hírértékü dolog születhet. Az életükkel és a családjuk életével is fizettek volna, ha másként tesznek..."
"...a Hamasz nagy erőket fektet abba, hogy aktivistái a céloknak megfelelő információcsomagot juttassanak ki a világsajtóba, a közösségi médiához... A halottakról például így kell nyilatkozni: ''Bárkit, akit megöltek vagy mártírrá vált, civilnek kell nevezni, mielőtt a dzsihádban elfoglalt státuszáról vagy katonai rangjáról beszélnénk. Ne felejtsék hozzátenni az >>ártatlan civilek<< vagy >>ártatlan lakosok<< kifejezést a leírásaikba, amikor arról beszélnek, akik izraeli támadások során haltak meg Gázában."
"Konkrét tippeket adnak, hogyan kell humanizálni a palesztinok szenvedését, ehhez retorikai struktúrát adva segítségül. Ebben a tájékoztatóban is elhangzik, hogy sem a rakétakilövésekről, sem a katonai eredményekről nem szabad információt kiadni, illetve nem szabad, különösen a nyugatiak felé dicsőíteni a Hamasz katonai parancsnokait, vagy örülni Izrael veszteségeknek."
Csak pár morzsa ugyan, de elgondolkodtató. És Jászberényi Sándor független tudósítóként van kinn, jelent meg cikke angolul egyiptomi újságban is, több magyar lapnak is tudósít.szaba
És hogy kellően demagóg is legyek: az ártatlan civil áldozatnak minősített kisgyerekek vajon a dzsihadisták legfelsőbb vezetőinek szűkebb, vagy tágabb köreihez tartoznak? 😉
Az igazságot - mint mindig - valahol középen kellene keresni és szerintem a nevezett egyén nem attól lesz független, hogy angolul ír egy egyiptomi lapban (ahhoz ugyanis elég magyarul írni a népszabiban 😊 )
több mint 11 éve
Tony
885
Ó hogy a fasz verje fel az állát a gázfelülvizsgálós felülvizsgálós gázszolgáltatós rohadt, tetves, kurva
885
életnek, hogy mindig be kell szopni valamit.
több mint 11 éve
Most akkor androidos cucc nem mehet, vagy androidra fejlesztő?dcsicsakhát se valami megszokottan trehány android app, se az, aki fejlesztette, bár az utóbbiból elég kevés fordul meg nálam :p
több mint 11 éve
Bár alapvetően nem szeretem szítani a tüzet, de azért mégis érdekes:index.hu/kulfold/2014/08/12/izrael_vitatja_a_halott_civilek_szamat/
Ezzel egybevág Jászberényi Sándor haditudósító cikke, amiből néhány elemet említenék:
"Minden külföldi újságírónak, aki az övezetbe utazik, regisztrálnia kell magát a Hamasz sajtóirodájában, Gáza városában... ami egy konkrét kihallgatás, be kell mutatni néhány cikkünket és persze megadni annak a palesztinnak az elérhetőségét, aki felel értünk... 2012-től a Hamasz regisztrálta azokat a palesztinokat, akik jól beszélnek angolul és dolgoznak a külföldi sajtónak segítőként (fixerként)... Ezért a tevékenységükért már adót kell fizetniük és jelenteniük kell a sajtóosztályon, kit, hová visznek. Ha olyan információ megy ki az övezetből, ami a Hamasz politikai vezetését rossz színben tünteti fel - előveszik a fixert... miért nem készült a Hamasz rakétakilövéseiről fotó? Hát ezért. A fixerek pontosan tudják, mit szabad és mit nem, nem vitték ilyen helyre a rájuk bízott külföldi sajtósokat, ahol ''negatív'' hírértékü dolog születhet. Az életükkel és a családjuk életével is fizettek volna, ha másként tesznek..."
"...a Hamasz nagy erőket fektet abba, hogy aktivistái a céloknak megfelelő információcsomagot juttassanak ki a világsajtóba, a közösségi médiához... A halottakról például így kell nyilatkozni: ''Bárkit, akit megöltek vagy mártírrá vált, civilnek kell nevezni, mielőtt a dzsihádban elfoglalt státuszáról vagy katonai rangjáról beszélnénk. Ne felejtsék hozzátenni az >>ártatlan civilek<< vagy >>ártatlan lakosok<< kifejezést a leírásaikba, amikor arról beszélnek, akik izraeli támadások során haltak meg Gázában."
"Konkrét tippeket adnak, hogyan kell humanizálni a palesztinok szenvedését, ehhez retorikai struktúrát adva segítségül. Ebben a tájékoztatóban is elhangzik, hogy sem a rakétakilövésekről, sem a katonai eredményekről nem szabad információt kiadni, illetve nem szabad, különösen a nyugatiak felé dicsőíteni a Hamasz katonai parancsnokait, vagy örülni Izrael veszteségeknek."
Csak pár morzsa ugyan, de elgondolkodtató. És Jászberényi Sándor független tudósítóként van kinn, jelent meg cikke angolul egyiptomi újságban is, több magyar lapnak is tudósít.