Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 11 éve
legfosabb reklám evöramúgy az "eredeti" verzió Szerbiából jött, ahol egy nyolcvanas évekbeli slágert használtak fel zenének, az önmagában még talán el is viselhető

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Az öreg parasztbácsi jut erről eszembe, aki ufót látott:úgy ismertem h az öreg székely juhász kihajtja a nyájat a legelőre, de jah a lényeg ua 😊
- Hát hogy vót, András bátyám?
- Há' menék haza a kocsmábú, kuuurva setét van... be az erdőbe, kuuurva setét van mög mindég. Ki az erődőből, csillag sehol, felhő a Hold előtt, szóval kuuuuurva setét van... aztegyszörcsak: MIAKURVAANNYA?! Azt' megin' kuuuurva setét van.berger90

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Ilyenért nem nagyon szoktam nyönyörögni, de ez a mindennapos monszuneső már kezd az idegeimre menni. Ezt még talán elviselném, de a héten (és a hónapban már másodszor) olyan ködre ébredtem, hogy azt hittem november van......csi77Vmelyik nap jövök föl a metróból és nem értettem h mi az h fél6-kor sötét van, napfogyatkozás van v mi a franc, azt fölnézek az égre és látom h egy hatalmas vastag sötét felhő volt az aki megpróbált átverni, de én a leleményes rájöttem a turpisságra :cool:empty taxi
Az öreg parasztbácsi jut erről eszembe, aki ufót látott:Ilyenért nem nagyon szoktam nyönyörögni, de ez a mindennapos monszuneső már kezd az idegeimre menni. Ezt még talán elviselném, de a héten (és a hónapban már másodszor) olyan ködre ébredtem, hogy azt hittem november van......csi77Vmelyik nap jövök föl a metróból és nem értettem h mi az h fél6-kor sötét van, napfogyatkozás van v mi a franc, azt fölnézek az égre és látom h egy hatalmas vastag sötét felhő volt az aki megpróbált átverni, de én a leleményes rájöttem a turpisságra :cool:empty taxi
- Hát hogy vót, András bátyám?
- Há' menék haza a kocsmábú, kuuurva setét van... be az erdőbe, kuuurva setét van mög mindég. Ki az erődőből, csillag sehol, felhő a Hold előtt, szóval kuuuuurva setét van... aztegyszörcsak: MIAKURVAANNYA?! Azt' megin' kuuuurva setét van.
Mindig jövőre
több mint 11 éve
Kinek hogy jön össze. Eddig 1 napra engedtek el a nyáron... 😀Brrrrrr, ez a hét eddig nagyon tré, de végre holnap péntek.Vrijbloedéééés ... mehetek dolgozni, mert vége a szabimnak. :-/Atari
több mint 11 éve
Brrrrrr, ez a hét eddig nagyon tré, de végre holnap péntek.Vrijbloedéééés ... mehetek dolgozni, mert vége a szabimnak. :-/
"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 11 éve
Ilyenért nem nagyon szoktam nyönyörögni, de ez a mindennapos monszuneső már kezd az idegeimre menni. Ezt még talán elviselném, de a héten (és a hónapban már másodszor) olyan ködre ébredtem, hogy azt hittem november van......csi77
Ilyenért nem nagyon szoktam nyönyörögni, de ez a mindennapos monszuneső már kezd az idegeimre menni. Ezt még talán elviselném, de a héten (és a hónapban már másodszor) olyan ködre ébredtem, hogy azt hittem november van......csi77Ráadásul alig van levegő, és mindenhol izzadsz. Brrrrrr, ez a hét eddig nagyon tré, de végre holnap péntek.
több mint 11 éve
Ilyenért nem nagyon szoktam nyönyörögni, de ez a mindennapos monszuneső már kezd az idegeimre menni. Ezt még talán elviselném, de a héten (és a hónapban már másodszor) olyan ködre ébredtem, hogy azt hittem november van......csi77Vmelyik nap jövök föl a metróból és nem értettem h mi az h fél6-kor sötét van, napfogyatkozás van v mi a franc, azt fölnézek az égre és látom h egy hatalmas vastag sötét felhő volt az aki megpróbált átverni, de én a leleményes rájöttem a turpisságra :cool:

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Ilyenért nem nagyon szoktam nyönyörögni, de ez a mindennapos monszuneső már kezd az idegeimre menni. Ezt még talán elviselném, de a héten (és a hónapban már másodszor) olyan ködre ébredtem, hogy azt hittem november van......
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 11 éve
Akik ma itt hőbörögnek (20-30 évesek), demográfiai okokból kb sosem lesznek nyugdíjasok. De talán már én sem, pedig csak éppen karcolom a 40-et.Így az irigység okán teljesen jogosan "köcsögnyuggereznek".
több mint 11 éve
Anyám nyugdíjasként 20km re jár húsért havonta kétszer. Mondom neki: elviszlek kocsival mutter , hát szójjáá máá.Erre ő: Hagyjad csak fiam, úgyis ingyen utazok..😛
több mint 11 éve
legjobb az amikor nem annyira tömött buszon, odalépek az ajtóhoz, hogy leszállok. Már állnak is mögém, és bökdösnek hogy leszállok-e 😊 mondom szeretnék 😀végigmelózták az életüket, a legtöbb beteg, alíg bír járni.ezt én értem, meg aki tényleg nehezen jár, az hadd üljön le, szegény, van elég baja. de amelyik tolakszik, rámáll a banyatankjával, a pacemakere kiakad, úgy rohan az ülőhelyért, az kussoljon, és hagyjon engem békében. elvégre az én gdp-mből kapja a nyugdíjat.berger90
sztem megérdemlik az ingyen utat.
Mondom ezt úgy h annó nyugger-buszjáraton én is többszir álltam már végig pesttől keszthelyig, miközben a mamik arról diskuráltak h felébredtek reggel 4-kor takarítottak 6-ig aztán úgy döntöttek lemennek hévizre csobbanni.briareos
több mint 11 éve
végigmelózták az életüket, a legtöbb beteg, alíg bír járni.Aki olyan egészségi állapotban van, az egyértelmű, hogy megérdemli. Szakmai szemmel nézve kicsit zsákutca ez az ingyenes utazás. Utazzanak pl. 90%-os kedvezménnyel. Bp-n ez lenne havi 1000 Ft, Győrött 500 stb. (vagyis 990 és 490😛). Nem tudom pontosan a közlekedési munkamegosztást, vagyis azt, hogy hányan utaznak egyéni közlekedéssel és hányan veszik igénybe közösségi közlekedést. Fővárosra nézve legyen ez 50-50. Van kb. 1,7 millió lakos, tehát tegyük fel, hogy 850 ezer használja tömegközlekedést. Arról már aztán végképp nincs fogalmam, hogy ebből hányan jogosultak ingyenes utazásra, de legyen mondjuk a 15%-a (ha valakinek vannak ezekről pontosa adatai ne tartsa magában). Kerekítve van 130 ezer ingyen utazónk. Ez havonta 130 millió forint plusz lenne. Persze ezek csak kitalált adatok, a valóságban biztosan teljesen más számok jönnének ki, de azért látszik, hogy jelentős mértékben emelné a közlekedési társaságok bevételeit.
Mondom ezt úgy h annó nyugger-buszjáraton én is többszir álltam már végig pesttől keszthelyig, miközben a mamik arról diskuráltak h felébredtek reggel 4-kor takarítottak 6-ig aztán úgy döntöttek lemennek hévizre csobbanni.briareos
Viszont kár ilyenen spekulálni, egyszerűen nem lesz bevezetve. Nincs az a kormány aki magára merné vállalni. Valószínűleg legtöbb nyugdíjasnak sem tetszene (bár mamám anno azt mondta, hogy havonta ennyit ő kifizetne, ez szerinte korrekt lenne. Persze 1000 Ft nem nagy pénz, de ha ide elmegy egy ezres meg oda elmegy egy ezres az már igen). Mindkét álláspont érthető.
több mint 11 éve
Osztán mikó nyugdíjasok lesztek Ti is ugyanígy elindultok orvoshoz, piacra, a titeket soha meg nem látogató unokákhoz, gyerekekhez, a szociba Juliska nénihez trécselni, stb...elnézve a mindennapokat ebben az országban, örülhetünk, ha az 55-t megérjük.
És nem kell az "Én biztos, hogy nem fogom ezt csinálni", meg "Inkább bevonulok egy otthonba, de nem leszek más terhére" duma.
Tudjátok ki akar 80 éves lenni? Minden 79 éves. És eljön majd az is. 😉kittli
több mint 11 éve
Miért, te hogy tudod, miből van a nyugdíj? Ha eltőzsdézi a drága állambácsi, ha nem, az államilag folyósított nyugdíj a társadalom GDP-jéből van.ezt én értem, meg aki tényleg nehezen jár, az hadd üljön le, szegény, van elég baja. de amelyik tolakszik, rámáll a banyatankjával, a pacemakere kiakad, úgy rohan az ülőhelyért, az kussoljon, és hagyjon engem békében. elvégre az én gdp-mből kapja a nyugdíjat.berger90Na, ebben a témában eddig ez a leg..........bb hozzászólás (behelyettesítendő jelzőt mindenki válasszon a saját ízlése szerint).
A társadalmi szolidaritáson alapuló, felosztó-kirovó elven működő nyugdíjrendszer alapján folyósított ellátás akkor sem a te könyöradományod, ha az ahhoz szükséges járulékfedezethez hozzájárulsz.James007
Neked amúgy megdugtam egyszer a barátnődet/nőrokonodat, hogy minden hsz-emet le kell fikáznod nekifutásból?
Mindig jövőre
több mint 11 éve
Engem sokkal jobban idegesít a 90%-os "nagycsaládos" kedvezmény!Félre ne értse senki, nem a nagycsaládosokkal van bajom.Sőt!
Tisztelem, becsülöm őket, hogy mernek több gyereket is vállalni.
Csak van egy bizonyos népcsoport, aki konkrétan a nagyüzemi gyerekgyártásra rendezkedett be.
Ingyen tankönyv, ingyen ebéd, meg sorolhatnám napestig az őket megillető kedvezményeket.
És még utazni is majdnem ingyen tudnak.
több mint 11 éve
ezt én értem, meg aki tényleg nehezen jár, az hadd üljön le, szegény, van elég baja. de amelyik tolakszik, rámáll a banyatankjával, a pacemakere kiakad, úgy rohan az ülőhelyért, az kussoljon, és hagyjon engem békében. elvégre az én gdp-mből kapja a nyugdíjat.berger90Na, ebben a témában eddig ez a leg..........bb hozzászólás (behelyettesítendő jelzőt mindenki válasszon a saját ízlése szerint).
A társadalmi szolidaritáson alapuló, felosztó-kirovó elven működő nyugdíjrendszer alapján folyósított ellátás akkor sem a te könyöradományod, ha az ahhoz szükséges járulékfedezethez hozzájárulsz.
több mint 11 éve
Osztán mikó nyugdíjasok lesztek Ti is ugyanígy elindultok orvoshoz, piacra, a titeket soha meg nem látogató unokákhoz, gyerekekhez, a szociba Juliska nénihez trécselni, stb...amilyen helyzetben jelenleg vagyunk, sem nyugdíj, sem ingyenes utazás nem lesz. szóval lehet, hogy szeretnénk majd utazgatni, csak nem sikerül 😊
És nem kell az "Én biztos, hogy nem fogom ezt csinálni", meg "Inkább bevonulok egy otthonba, de nem leszek más terhére" duma.
Tudjátok ki akar 80 éves lenni? Minden 79 éves. És eljön majd az is. 😉kittli
Mindig jövőre
több mint 11 éve
végigmelózták az életüket, a legtöbb beteg, alíg bír járni.ezt én értem, meg aki tényleg nehezen jár, az hadd üljön le, szegény, van elég baja. de amelyik tolakszik, rámáll a banyatankjával, a pacemakere kiakad, úgy rohan az ülőhelyért, az kussoljon, és hagyjon engem békében. elvégre az én gdp-mből kapja a nyugdíjat.
Mindig jövőre
több mint 11 éve
végigmelózták az életüket, a legtöbb beteg, alíg bír járni.sztem megérdemlik az ingyen utat.
Mondom ezt úgy h annó nyugger-buszjáraton én is többszir álltam már végig pesttől keszthelyig, miközben a mamik arról diskuráltak h felébredtek reggel 4-kor takarítottak 6-ig aztán úgy döntöttek lemennek hévizre csobbanni.
több mint 11 éve
Osztán mikó nyugdíjasok lesztek Ti is ugyanígy elindultok orvoshoz, piacra, a titeket soha meg nem látogató unokákhoz, gyerekekhez, a szociba Juliska nénihez trécselni, stb... És nem kell az "Én biztos, hogy nem fogom ezt csinálni", meg "Inkább bevonulok egy otthonba, de nem leszek más terhére" duma.
Tudjátok ki akar 80 éves lenni? Minden 79 éves. És eljön majd az is. 😉
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 11 éve
A csúcsidős dolgon már talán a BKV is gondolkozott, de megfúrták, pedig nem lenne hülyeség a reggel 7 és 9 között, meg este 15 és 17 óra közötti a fizetés.cartman023A normálisabbja így sem indul el, de!!! Ha nyáron 35 fok van, direkt mondják a nyugdíjasoknak, hogy 10 és 16 között ne mozogjanak, ergo ha van valami elintéznivalójuk azt reggel kell megtenni. Vagy mi van ha valaki nyugdíjas létére kénytelen dolgozni? Vagy mivan ha orvoshoz megy?
Látszik, hogy autóval járok, mi?😀
több mint 11 éve
Én le se ülök, így legalább nem kell felállni ha jön a kaller vagy idős ember. Több energia ülésből felállni, mint állva maradni! Ebből sosincs problémám
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Miért tömegközlekednek csúcsidőben?Jó ötletek, csak a jó öreg politika közbeszól.
Nyugdíjasok, EGÉSZ NAP ráérnének!
Korlátozni kellene a Horn Gyula bérleteket!
Fizessenek csúcsidőben ők is!laccoo74
Ki mer hozzányúlni a nyugdíjasokhoz?
A csúcsidős dolgon már talán a BKV is gondolkozott, de megfúrták, pedig nem lenne hülyeség a reggel 7 és 9 között, meg este 15 és 17 óra közötti a fizetés.
több mint 11 éve
Miért tömegközlekednek csúcsidőben?Nyugdíjasok, EGÉSZ NAP ráérnének!
Korlátozni kellene a Horn Gyula bérleteket!
Fizessenek csúcsidőben ők is!
több mint 11 éve
Én igazán tisztelem az időseket, nekem is élnek még a nagyszüleim, akik tisztességbenmegőszült munkások.tehát nem is az, hogy miért nem pattansz fel, amikor ő felszáll, hanem eleve hogy merészelsz üldögélni? van sapka, nincs sapka?
De ha nyolc óra hajtás után nekem valamelyik megkérdőjelezi mégegyszer, hogy miért MERÉSZELEK LEÜLNI a villamoson, azt a nyuggert tarkón fogom rúgni.berger90