Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 11 éve
És ez ellen miért nem gyűlölködtök?Mert ezek csak egymást b.szogatják, nem minket. Ellentétben a másik csapattal.
hvg.hu/vilag/20140803_Ujabb_teruleteket_foglalt_el_az_Iszlam_Alszaba
OFF: nyilván a bp.-i emlékmű mellett semmi visszahangot nem kapott, de az én szülővárosomban is most avattak holokauszt-emlékművet. Az izraeli nagykövet megfogalmazta az elvárásokat, (milyet nem szeretne) majd a helyi erők által kiválasztott tervet jóváhagyta, és így létrejöhetett a műalkotás. Kisebb hadseregnyi testőr kiséretében le is jött az avatásra, ahol rövid beszédben emlékeztetett minket, magyarokat hogy mekkora ganék vagyunk, és többet ilyen elő ne forduljon! ON
több mint 11 éve
Egyirányú utcában a forgalommal szemben a parkoló kocsik és a mozgó kocsisor között kacsázó elektromos biciklis öngyilkosjelölt
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 11 éve
a másik oldal tüntetőiről miért nem írsz hasonlókat?És ez ellen miért nem gyűlölködtök?az összes nyugat-európai muszlimot, akik most Berlin, Amszterdam utcáin zsidóznak vissza kéne ebbe az újonnan formálódó iszlám csodaállamba vinni. Hamar rájönnének, hogy jobb kussban kebabot sütni, mint ott élni.Amadeus91
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 11 éve
És ez ellen miért nem gyűlölködtök?az összes nyugat-európai muszlimot, akik most Berlin, Amszterdam utcáin zsidóznak vissza kéne ebbe az újonnan formálódó iszlám csodaállamba vinni. Hamar rájönnének, hogy jobb kussban kebabot sütni, mint ott élni.
több mint 11 éve
Gyűlölőm a nagy dörgős-villámlós nyári viharokat.iktriadaz eredménykövetősre gondolsz? Szörnyű volt, itt dörgött még 4-5kor is.
több mint 11 éve
catattack
3 520
Gyűlölőm a nagy dörgős-villámlós nyári viharokat.iktriadOlyankor lehet a legfaszábbakat aludni!
több mint 11 éve
Na Tony megelőzött, de a lényeget Ő is érzi...És ez ellen miért nem gyűlölködtök?Mert ezeket nem lehet cionistázni, nem lehet ellenük gyűlöletkampányt folytatni és újabb világméretű összeesküvésbe beleszőni...Tony
több mint 11 éve
És ez ellen miért nem gyűlölködtök?Őket még nem éri meg gyűlölni, mert az ISIS gyűlölők tábora még kicsi, a közéjük tartozás nem erősíti benned a csordaszellemet. Erre egyenlőre sokkal jobb a zsidógyűlölő tábor.
Majd ha a világ "okosabb" fele felismeri a veszélyt, és a média is megtámogatja kicsit az ISIS gyűlöletet, akkor majd megugrik a népszerűtlenségük. Akkor a zsidók majd kicsit fellélegezhetnek, mert azért sok gyűlölködő felismeri majd hogy a népirtó arabokat és a népirtó zsidókat egyszerre gyűlölni még neki is kognitív zavart okoz. Persze lesznek, akik mindkettőt gyűlölni fogják továbbra is, sőt mellette kicsit még a nyugati szabad világot is utálni kell, mert azok is milyenek mááá...
több mint 11 éve
Tony
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
És ez ellen miért nem gyűlölködtök?Mert ezeket nem lehet cionistázni, nem lehet ellenük gyűlöletkampányt folytatni és újabb világméretű összeesküvésbe beleszőni...
több mint 11 éve
Ugyanúgy emberek halnak meg. Sokkal durvább módon ölik az embereket. Nem lehet arra fogni, hogy barbár idióták. Ölik a sajátjaikat, mert más a nézetük. Ok nélkül. Csak mert máshogy gondolkodnak. Itt ez senkit sem zavar.És ez ellen miért nem gyűlölködtök?Mert ezek alapból a világ legelcseszettebb helyein működő barbár idióták, akikkel szemben nyilván teljesen megalapozatlan elvárás az, hogy bármilyen nemzetközi jogot, egyezményt betartsanak. Ellenben Izrael elvileg egy fejlett, nyugati demokrácia, akiktől az ilyenek betartása elvárható.Schleck
több mint 11 éve
Gyűlölőm a nagy dörgős-villámlós nyári viharokat.
több mint 11 éve
És ez ellen miért nem gyűlölködtök?Mert ezek alapból a világ legelcseszettebb helyein működő barbár idióták, akikkel szemben nyilván teljesen megalapozatlan elvárás az, hogy bármilyen nemzetközi jogot, egyezményt betartsanak. Ellenben Izrael elvileg egy fejlett, nyugati demokrácia, akiktől az ilyenek betartása elvárható.
több mint 11 éve
Nem tudom, hogy mennyire lesz szimpi amerikának egy orosz-kínai tengely.?!gordonVagy bárkinek, aki ember...
több mint 11 éve
És ez ellen miért nem gyűlölködtök?hvg.hu/vilag/20140803_Ujabb_teruleteket_foglalt_el_az_Iszlam_Al
több mint 11 éve
Mit vársz, az usa kongresszusi képviselőinek kb a fele zsidó.A "legerkölcsösebb" hadsereg ismét alkotott:Barack megmondta hogy joguk van az önvédelemhez. Nem érted?Jan
hvg.hu/vilag/20140803_ENSZiskolat_ert_talalat_a_Gazai_ovezetbe
Mostanában szeretik kifüstölni az ENSZ-hez tartozó épületeket, és persze ez ellen senki nem mer érdemben felszólalni, csak elmormolnak egy halk ejnye-bejnyét.cartman023
Őket jobban érdekli, hogy az EU-t összeugrasszák az oroszokkal, hogy ne tudjon egy gazdaságilag erős szövetség létrejönni. Minden erről szól, a megrendelt ballibsi cikkek is az Amadeus által linkelt lapokból...
Oroszország már így is Ázsia felé fordult. Nem tudom, hogy mennyire lesz szimpi amerikának egy orosz-kínai tengely.?!
több mint 11 éve
A "legerkölcsösebb" hadsereg ismét alkotott:Ez már nagyon gonosz. És mindig, mindig lehet jönni az önvédelemmel.
Mostanában szeretik kifüstölni az ENSZ-hez tartozó épületeket, és persze ez ellen senki nem mer érdemben felszólalni, csak elmormolnak egy halk ejnye-bejnyét.cartman023
Csak ez már olyan, mintha engem arcon üt egy taknyos kis tízéves kölyök, én meg ezért cserébe meg szép lassan láncfűrésszel feldarabolom, jó igényesen... De előtte még félholtra verem, mert megérdemli.
több mint 11 éve
A "legerkölcsösebb" hadsereg ismét alkotott:Barack megmondta hogy joguk van az önvédelemhez. Nem érted?
több mint 11 éve
A "legerkölcsösebb" hadsereg ismét alkotott: hvg.hu/vilag/20140803_ENSZiskolat_ert_talalat_a_Gazai_ovezetbe
Mostanában szeretik kifüstölni az ENSZ-hez tartozó épületeket, és persze ez ellen senki nem mer érdemben felszólalni, csak elmormolnak egy halk ejnye-bejnyét.
több mint 11 éve
😀Egyik percben kosarazol 33 fokban, a következő percben pedig egy perc alatt szarrá ázol, és pofán ver a jég is.szóljál haveroknak h ne adjanak neked gatorade fürdőt slam dunk utánbriareos
Rég áztam el ennyire.Vrijbloed
Az. 😀
több mint 11 éve
Egyik percben kosarazol 33 fokban, a következő percben pedig egy perc alatt szarrá ázol, és pofán ver a jég is.szóljál haveroknak h ne adjanak neked gatorade fürdőt slam dunk után
Rég áztam el ennyire.Vrijbloed
több mint 11 éve
Egyik percben kosarazol 33 fokban, a következő percben pedig egy perc alatt szarrá ázol, és pofán ver a jég is.Rég áztam el ennyire.
több mint 11 éve
és a legidegesítőbb, hogy ha naponta nem botlok bele 10-szer a comedyn, akkor egyszer se
több mint 11 éve
Pont akkor néztem meg itt, mint amikor leadták a tévében, a végén vettem észre 😀
több mint 11 éve
én sem értem a lényegét... a csávó megpróbál csajozni, de az tereli, erre jön egy másik csaj aki csak úgy odaad emberünknek egy teát ( gondolom ez volt a jel ) mire az faképnél hagyja az eredeti célpontot aki mindezt először rosszallóan, majd mosolyogva nyugtázza... végeredmény: igyál jana ice teát 😀😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...