Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 11 éve
azért a kötelező aranycsapat tagon kívül, mindenki egyéni bajnok (+ kárpáti gyurika), schmitt pali tudomásom szerint sose nyert egyedül semmit. szal pl Kulcsár Győzőhöz képest ő egy ipari tanuló.gabtsiVilágkupát nyert azt hiszem egyéniben is.
több mint 11 éve
azért a kötelező aranycsapat tagon kívül, mindenki egyéni bajnok (+ kárpáti gyurika), schmitt pali tudomásom szerint sose nyert egyedül semmit. szal pl Kulcsár Győzőhöz képest ő egy ipari tanuló.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 11 éve
Nagyot zuhantak a szememben a Nemzet Sportolói (en bloc, testületileg).AtariSportolónak Pali tényleg jó volt és a MOB élén is megfelelő volt. A hibát ott követte el amikor beállt párt katonának.
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 11 éve
Nagyot zuhantak a szememben a Nemzet Sportolói (en bloc, testületileg).
"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 11 éve
Tony
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Mi a jó, édes anyjáért hirdet és promótál rendkívüli 24 órás akciót egy olyan webáruház, aminek a honlapja összeszarja magát a nagy érdeklődéstől?
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
A faszom húzzam az orrukba, hogy nemhogy akciós termékre nem lehet rendelést leadni, de még másra sem.
több mint 11 éve
Neked legalább bejött vhogy, a buzi invitelnél nincsen c8 (Y)peachMerre laksz, milyen csomagod van, ebben lehet tudok segíteni
több mint 11 éve
Az is van, azon meg alapból minimax sincs. ördögi kör 😀peachNekem simán bejön. A c8 a szabadon fogható csatornák között van.
több mint 11 éve
Neked legalább bejött vhogy, a buzi invitelnél nincsen c8 (Y)peachDe csak nekünk van Comedynk és DigiSportunk at the same time. 😊
több mint 11 éve
Az is van, azon meg alapból minimax sincs. ördögi kör 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
Neked legalább bejött vhogy, a buzi invitelnél nincsen c8 (Y)peachSzerencsére egy beltéri antennával teljesen mindegy, hogy milyen szolgáltatónál vagy 😊
több mint 11 éve
Neked legalább bejött vhogy, a buzi invitelnél nincsen c8 (Y)
több mint 11 éve
Sport2.Ilyenkor felcsapod az internet és kölcsönveszed a meccset majd nézed reklámok nélkül 😊
A műsorban 22:45-től Titans-Steelers. Odakapcsolok, chips-sör bekészítve, erre adnak egy Lengyel-Svájc barátságos meccset. De ha ránézek a honlapon a műsorra, ott is azt írják, hogy pillanatnyilag NFL megy.
Lenne egy olimpia, vb döntő vagy valami fontos, akkor azt mondom oké, csúszás van, érthető. De egy Lengyel-Svájc barátságost azt hányan nézhetik az országban, öten?
Legalább korrigálnák a honlapjukon a műsort, hogy nem 22:45-től lesz NFL, hanem 0:30-tól vagy mittudomén mikor, akkor úgy készülök, de nem, még arra sem futja. Bunkók. 😕Jan
több mint 11 éve
Tony
885
885
Ugye a 8 órási C8-as közvetítés az 7 órási meccs csúsztatva, hogy magán a SportTV-n miért nem megy arra pedig egyszerű a válasz: abban az idősávban még bő a soccer meccskínálat és az nagyobb nézettséget generál.empty taxiKöszi a választ! Megérte akkor 4 órát szarakodnom az újbóli csatornakeresésekkel, hogy bejöjjön a C8, mert nálam sajnos sem a hajnali kelés, sem a hajnalig fennmaradás nem játszik.
több mint 11 éve
Ha már közvetítés, akkor annak van valami különösebb oka, hogy 19 órakor kezdődő meccset sosem közvetítenek?TonyUgye a 8 órási C8-as közvetítés az 7 órási meccs csúsztatva, hogy magán a SportTV-n miért nem megy arra pedig egyszerű a válasz: abban az idősávban még bő a soccer meccskínálat és az nagyobb nézettséget generál.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Tony
885
Ha már közvetítés, akkor annak van valami különösebb oka, hogy 19 órakor kezdődő meccset sosem közvetítenek?
885
több mint 11 éve
Sport2.A műsorban 22:45-től Titans-Steelers. Odakapcsolok, chips-sör bekészítve, erre adnak egy Lengyel-Svájc barátságos meccset. De ha ránézek a honlapon a műsorra, ott is azt írják, hogy pillanatnyilag NFL megy.
Lenne egy olimpia, vb döntő vagy valami fontos, akkor azt mondom oké, csúszás van, érthető. De egy Lengyel-Svájc barátságost azt hányan nézhetik az országban, öten?
Legalább korrigálnák a honlapjukon a műsort, hogy nem 22:45-től lesz NFL, hanem 0:30-tól vagy mittudomén mikor, akkor úgy készülök, de nem, még arra sem futja. Bunkók. 😕
több mint 11 éve
egy jó tanács: ha több gyereket szeretnél, akkor vagy ikreket csinálj, vagy hagyjál köztük 4-5 évet.najó de amellik elér nagycsoportig az túléli az ebolátis
a kettő közötti az pont szopó, mert amit a nagyobbik hazahurcol az óvodából, azt a kisebbik csont nélkül benyalja.
és akkor jön a teniszmeccs, és egymás között adogatják a bacikat... 😕slowmotion

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
egy jó tanács: ha több gyereket szeretnél, akkor vagy ikreket csinálj, vagy hagyjál köztük 4-5 évet.a kettő közötti az pont szopó, mert amit a nagyobbik hazahurcol az óvodából, azt a kisebbik csont nélkül benyalja.
és akkor jön a teniszmeccs, és egymás között adogatják a bacikat... 😕
több mint 11 éve
Kitartás!Egyik ismerősömet most értesítették ki, hogy megjött a zöldsége!
több mint 11 éve
Ennél már csak a penny a jobb, apósom gyúrt a plüss karfiol figurára, össze is jött neki a kellő mennyiségű pont vagy mi, majd amikor kértük a karfiolt közölték, hogy nincs összesen kaptak 8 db fajtánként a 4 zöldség plüssből ami kb 10 perc alatt elfogyott. Majd közölték, hogy valszeg nem is lesz már csak répa és íratkozzunk fel egy listára ( kb. az 5. a4es lap alján kaptunk helyet ) és majd értesítenek ha megjött...ennek kb 3 hónapja 😀
több mint 11 éve
Számomra hihetetlen ez a matrica-mánia. 😀adam8nem is nagyon megyek a Batthyány téri Sparba a megnövekedett ordító kölyök-koncentrátum miatt. A pénztárosoknak meg persze megoldhatatlan feladat kiszámolni, hogy akkor mennyi csomag is jár.
Mindig jövőre
több mint 11 éve
Na, a következő matricás akcióig a lábam be nem teszem a Sparba!Három napon át minden alkalommal előttem fagyott le a pénztárgép.Mindig akkor, amikor bankkártya+szupersopkártya kombóval próbálkozott a pénztáros.
Két opció közül választhattunk:
1. Várunk kb 15 percet, amíg talán újraélesztik a gépet.
2. Fogjuk a cuccunkat, és beállunk egy másik végeláthatatlan sor végére, és imádkozunk, hogy ott ne történjen semmi galiba.
TörténtTegnap a harmadik opciót választottam.Szépen leraktam a kosaramat, és udvariasan elköszöntem, majd távoztam a fogyasztás helyi templomából.
több mint 11 éve
Nem tudom, gyerekek, nekem épp most hozott a feleségem 2 sört a kisboltból. Errefelé minden okés a női logikával 😛MinitronCsak nehogy a sörözés után ezzel kezdje a mondanivalóját: "Arra gondoltam..." 😀vandeminek
Mindig jövőre
több mint 11 éve
Nem tudom, gyerekek, nekem épp most hozott a feleségem 2 sört a kisboltból. Errefelé minden okés a női logikával 😛MinitronCsak nehogy a sörözés után ezzel kezdje a mondanivalóját: "Arra gondoltam..." 😀
touchdown..... touchdown, bears!!