Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 12 éve
catattack
3 520
Indiára gondolsz?Sobri!Akkor Amerika még mindig nem lenne felfedezve. 😉Sobri Jóska
A suszter maradjon a kaptafánál! 😉catattack
több mint 12 éve
Sobri!Akkor Amerika még mindig nem lenne felfedezve. 😉
A suszter maradjon a kaptafánál! 😉catattack
több mint 12 éve
Tudod, van akinek nem kell bunyóznia, elég annyit mondanom, hogy "Amat Victoria Curam". 😉Nade szabályos küzdelembe logikailag csak az egyik félnek kifizetődő belemennie, ergo minden küzdelem szabálytalan kell, hogy legyen...Sobri JóskaLátom sokat bunyóztál már... (Ifi bajnok?) 😂
Mindenki melegítsen be és küzdjön amíg áll! 😊
Off: Harmadjára csak sikerül elküldeni az üzenetet...catattack
több mint 12 éve
catattack
3 520
Nade szabályos küzdelembe logikailag csak az egyik félnek kifizetődő belemennie, ergo minden küzdelem szabálytalan kell, hogy legyen...Sobri JóskaLátom sokat bunyóztál már... (Ifi bajnok?) 😂
Mindenki melegítsen be és küzdjön amíg áll! 😊
Off: Harmadjára csak sikerül elküldeni az üzenetet...
több mint 12 éve
😊. Nekem az első tanárom (kali) szava jut eszembe a méretekről: "az 52es bicepsz és a 8as penge küzdelmében 100 esetből 99szer a kisebb lesz a nyerő." Ha lehet, akkor kerüld a verekedést, mert soha nem tudni, hogy mi van a másiknál és azt hogyan képes használni... 😊.Nade szabályos küzdelembe logikailag csak az egyik félnek kifizetődő belemennie, ergo minden küzdelem szabálytalan kell, hogy legyen...
+ az utcán nem igazán kick-box szabályok szerint küzdesz, úgyhogy... nincs értelme az összehasonlításnak, meg a súlycsoportoknak. Főleg, hogy pl. akár a kinyújtott karodon ejtett egyetlen vágás és véged (pl: bicepsz belső részén lévő verőér; 3liter/perc). Hogy nem jogos, meg szabályos, meg elítélendő... az utólag már mindeg. Eléggé szívás ilyen miatt meghalni...
A szabályos küzdelem az más tészta...toxique
több mint 12 éve
😊. Nekem az első tanárom (kali) szava jut eszembe a méretekről: "az 52es bicepsz és a 8as penge küzdelmében 100 esetből 99szer a kisebb lesz a nyerő." Ha lehet, akkor kerüld a verekedést, mert soha nem tudni, hogy mi van a másiknál és azt hogyan képes használni... 😊.+ az utcán nem igazán kick-box szabályok szerint küzdesz, úgyhogy... nincs értelme az összehasonlításnak, meg a súlycsoportoknak. Főleg, hogy pl. akár a kinyújtott karodon ejtett egyetlen vágás és véged (pl: bicepsz belső részén lévő verőér; 3liter/perc). Hogy nem jogos, meg szabályos, meg elítélendő... az utólag már mindeg. Eléggé szívás ilyen miatt meghalni...
A szabályos küzdelem az más tészta...
több mint 12 éve
a legmélyebb tisztelettel, de nincs igazad. Chuck Norris középsúlyú, ami kb 84 kilót jelent, és 178 centis. én ugye 90 vagyok plusz 186 centi, az 8 centivel, hat kilóval és egyetlen súlycsoporttal (light-heavyweight) van Chuck felett. Mr. Miyagi ellenben 160 centi volt, ránézésre erősen 60-65 kiló. az azért 25+ centi és 25+ kiló 😊slowmotionMaximális tiszteletem az ifjúság felé, ámde a Sherman tankot eredetileg Norris tanknak hívták, de Chuck Norris úgy döntött, nem elég kemény ahhoz, hogy viselhesse a nevét. A hadsereg ezért gyorsan átnevezte a tankot és megígérte, hogy kifejleszt egy fegyvert, ami méltó a névre. Máig nem létezik ennyire kemény fegyver. Én 95/185 vagyok. De tank elé sem lépek, nemhogy Norris elé. Mr. Miyagi maximum elver. Norris megsemmisít. A szemöldökével.
több mint 12 éve
a legmélyebb tisztelettel, de nincs igazad. Chuck Norris középsúlyú, ami kb 84 kilót jelent, és 178 centis. én ugye 90 vagyok plusz 186 centi, az 8 centivel, hat kilóval és egyetlen súlycsoporttal (light-heavyweight) van Chuck felett. Mr. Miyagi ellenben 160 centi volt, ránézésre erősen 60-65 kiló. az azért 25+ centi és 25+ kiló 😊Na na.... 😛de az nem kihívás, csak akkor, ha az ellenfeledet Mr. Miyagi-nak hívják 😊slowmotionfaszom a kis csírákba, akik megisznak két deci bort a többi kis csírával, aztán annyira megzavarodnak tőle, hogy nem jönnek rá maguktól, hogy A GYEREK JÁTSZÓTERET NEM ARRA TERVEZTÉK BAZMEG, HOGY NAGYJÁBÓL NAGYKORÚ SELEJTEK HASZNÁLJÁK LE A JÁTÉKOKAT.Ne viccelj!
mondjuk legalább annyira maguknál voltak, hogy arra azért rájöttek, hogy nem azért járatom a pofámat, hogy ezzel próbáljak bevágódni az anyukáknál, hanem mert hogy alaphelyzetben kibasztam volna a kis gyíkokat a picsába.
jó persze, tudom, könnyen beszélek, mert a kilencven kilómmal pár súlycsoporttal feljebb vagyok besorolva...slowmotion
Az annál nagyobb a móka, ha még nagyobb és sokkal erősebb vagy náluk!!catattack
apeszos
több mint 12 éve
Na na.... 😛de az nem kihívás, csak akkor, ha az ellenfeledet Mr. Miyagi-nak hívják 😊slowmotionfaszom a kis csírákba, akik megisznak két deci bort a többi kis csírával, aztán annyira megzavarodnak tőle, hogy nem jönnek rá maguktól, hogy A GYEREK JÁTSZÓTERET NEM ARRA TERVEZTÉK BAZMEG, HOGY NAGYJÁBÓL NAGYKORÚ SELEJTEK HASZNÁLJÁK LE A JÁTÉKOKAT.Ne viccelj!
mondjuk legalább annyira maguknál voltak, hogy arra azért rájöttek, hogy nem azért járatom a pofámat, hogy ezzel próbáljak bevágódni az anyukáknál, hanem mert hogy alaphelyzetben kibasztam volna a kis gyíkokat a picsába.
jó persze, tudom, könnyen beszélek, mert a kilencven kilómmal pár súlycsoporttal feljebb vagyok besorolva...slowmotion
több mint 12 éve
de az nem kihívás, csak akkor, ha az ellenfeledet Mr. Miyagi-nak hívják 😊faszom a kis csírákba, akik megisznak két deci bort a többi kis csírával, aztán annyira megzavarodnak tőle, hogy nem jönnek rá maguktól, hogy A GYEREK JÁTSZÓTERET NEM ARRA TERVEZTÉK BAZMEG, HOGY NAGYJÁBÓL NAGYKORÚ SELEJTEK HASZNÁLJÁK LE A JÁTÉKOKAT.Ne viccelj!
több mint 12 éve
catattack
3 520
faszom a kis csírákba, akik megisznak két deci bort a többi kis csírával, aztán annyira megzavarodnak tőle, hogy nem jönnek rá maguktól, hogy A GYEREK JÁTSZÓTERET NEM ARRA TERVEZTÉK BAZMEG, HOGY NAGYJÁBÓL NAGYKORÚ SELEJTEK HASZNÁLJÁK LE A JÁTÉKOKAT.Ne viccelj!
Az annál nagyobb a móka, ha még nagyobb és sokkal erősebb vagy náluk!!
több mint 12 éve
faszom a kis csírákba, akik megisznak két deci bort a többi kis csírával, aztán annyira megzavarodnak tőle, hogy nem jönnek rá maguktól, hogy A GYEREK JÁTSZÓTERET NEM ARRA TERVEZTÉK BAZMEG, HOGY NAGYJÁBÓL NAGYKORÚ SELEJTEK HASZNÁLJÁK LE A JÁTÉKOKAT.mondjuk legalább annyira maguknál voltak, hogy arra azért rájöttek, hogy nem azért járatom a pofámat, hogy ezzel próbáljak bevágódni az anyukáknál, hanem mert hogy alaphelyzetben kibasztam volna a kis gyíkokat a picsába.
jó persze, tudom, könnyen beszélek, mert a kilencven kilómmal pár súlycsoporttal feljebb vagyok besorolva...
több mint 12 éve
Gyseves haverom onnan mesél elég érdekes dolgokat, van pár részleg ahol nemigen szeretnek dolgozni...Mávnál ezt még meg kell szorozni hárommal. Persze én személy szerint kibaszott boldog lennék, ha utóbbi helyen el tudnék majd ősztől helyezkedni 😀
több mint 12 éve
Szokásos MÁV rinya: Kecskemétről jöttem hazafelé vasárnap, és nem sikerült meggyőzni a pénztárosnőt, hogy Szolnokra nem csak gyorsvonattal lehet eljutni, hanem személlyel is, és mindenképp pótjegyes jegyet akart adni. Mivel pár perc múlva indult a vonat, kifizettem érte a plusz 300 forintot, aztán mikor átvettem a jegyet, egyből be is mondták, hogy személyvonat indul Szolnok állomásra...Nem tudom, mi lenne a Céggel, ha nem lenne a kallerek jóval több, mint fele teljesen vállalható, jó arc. Nem tartom kizártnak, hogy már földelhették volna az egész nagykutya-lopóhelyet, amit valakik perverz megfontolásból állami vasútnak bírnak nevezni.
Cserébe a kalauz jó fej volt, késtünk, kérdeztük tőle, hogy vajon elérjük-e az átszállásunkat Szolnokon (tudtuk, hogy nem), erre odacsörgött az állomásra, hogy várjanak már meg minket, pedig nem csatlakozó járat volt. Ráadásul a 3-as helyett a 10-es vágányra érkeztünk be, hogy csak át kelljen lépni a 11-esre a másik vonatra, ne kelljen aluljáróban rohangálni.kaszo
Mindig jövőre
több mint 12 éve
Szokásos MÁV rinya: Kecskemétről jöttem hazafelé vasárnap, és nem sikerült meggyőzni a pénztárosnőt, hogy Szolnokra nem csak gyorsvonattal lehet eljutni, hanem személlyel is, és mindenképp pótjegyes jegyet akart adni. Mivel pár perc múlva indult a vonat, kifizettem érte a plusz 300 forintot, aztán mikor átvettem a jegyet, egyből be is mondták, hogy személyvonat indul Szolnok állomásra... Cserébe a kalauz jó fej volt, késtünk, kérdeztük tőle, hogy vajon elérjük-e az átszállásunkat Szolnokon (tudtuk, hogy nem), erre odacsörgött az állomásra, hogy várjanak már meg minket, pedig nem csatlakozó járat volt. Ráadásul a 3-as helyett a 10-es vágányra érkeztünk be, hogy csak át kelljen lépni a 11-esre a másik vonatra, ne kelljen aluljáróban rohangálni.
több mint 12 éve
en.wikipedia.org/wiki/The_X-Files_Mythology,_Volume_1_%E2%80%93_AbductionX aktak!minden idok!Anno neki alltam en is nezni az egeszet de egy ket toltelek resz eleg hurka.A fodolog erdekelt.Igy utana olvastam melyik reszek alkotjak a a gerincet!persze az elso mozifilm is a sorozat resze!Az utolso resz a favoritom persze😀ZoliMPÁtdobhatnád PMbe melyek azok mert hasonlóan vagyok hogy nincs erőm végig tolni 10 évadot ( lehet mert nincs vizsgaidőszak ?? ).Toca
A 4 részes Mythology gyűjteménybe vannak a főszál részei összeszedve. Usákok adták ki dvd-n anno.
több mint 12 éve
YoungZeeZee
9 509
sajnos nem tudom megadni a reszek cimet...Mobilrol vagyok most szoval probalj rakeresni x aktak.Volt anno egy osszefoglalo oldal..😕most hirtelen nem leltem meg
több mint 12 éve
X aktak!minden idok!Anno neki alltam en is nezni az egeszet de egy ket toltelek resz eleg hurka.A fodolog erdekelt.Igy utana olvastam melyik reszek alkotjak a a gerincet!persze az elso mozifilm is a sorozat resze!Az utolso resz a favoritom persze😀ZoliMPÁtdobhatnád PMbe melyek azok mert hasonlóan vagyok hogy nincs erőm végig tolni 10 évadot ( lehet mert nincs vizsgaidőszak ?? ).
több mint 12 éve
Dögöljön meg mindkét nagy kertv a rohadt ortt-s karikákkal együtt. Elnyúltam az ágyon néztem volna a Halálos fegyver 4-et, erre mikor Jet Li a tetőt kinyírja a "társág" jön a következő jelenet. Nem 1, de legalább 10 mp-cet kivettek. Vazze ha egyszer a film ilyen, akkor adják le akkor, de egy 16-os karikába is simán be kéne férjen. Nem hiába mondom a kolléganőimnek, hgoy ezen a 2 szennyen semmit!
több mint 12 éve
hát igen Amadeus én már akkor megilyedek ha Duchovnynak nem Rékasi Károly a magyar hangja, nagy törés lehetett 😀kedvenc részem talán a baseball fan szürke.
X aktak!minden idok!Anno neki alltam en is nezni az egeszet de egy ket toltelek resz eleg hurka.A fodolog erdekelt.Igy utana olvastam melyik reszek alkotjak a a gerincet!persze az elso mozifilm is a sorozat resze!Az utolso resz a favoritom persze😀ZoliMPkibaszott nagy az a sorozat a kedvencem az a rész amikor kolóniába verődtek a földönkívüliek 😀
Gyilkos elmék és a Szomszédok után ez a kedvenc sorozatom 😀eaglesmcnabb
több mint 12 éve
hát igen Amadeus én már akkor megilyedek ha Duchovnynak nem Rékasi Károly a magyar hangja, nagy törés lehetett 😀X aktak!minden idok!Anno neki alltam en is nezni az egeszet de egy ket toltelek resz eleg hurka.A fodolog erdekelt.Igy utana olvastam melyik reszek alkotjak a a gerincet!persze az elso mozifilm is a sorozat resze!Az utolso resz a favoritom persze😀ZoliMPkibaszott nagy az a sorozat a kedvencem az a rész amikor kolóniába verődtek a földönkívüliek 😀
Gyilkos elmék és a Szomszédok után ez a kedvenc sorozatom 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Szombat....egyedül vagyok itthon...alhatnék. Nem felébredek fél 6-kor !!!??? Gondolom nem kell részleteznem.
több mint 12 éve
YoungZeeZee
9 509
X aktak!minden idok!Anno neki alltam en is nezni az egeszet de egy ket toltelek resz eleg hurka.A fodolog erdekelt.Igy utana olvastam melyik reszek alkotjak a a gerincet!persze az elso mozifilm is a sorozat resze!Az utolso resz a favoritom persze😀
több mint 12 éve
Ne vedd személyeskedésnek, de most ezzel a szerencsétlenkedésed, vagy az orosz nyelvtudásod kívánod reklámozni? 😊 Szerintem utóbbi, de a többségnek az előbbi jön le 😛Rataxespedig most az előbbit akartam. Finoman szólva is meglepődtem mikor oroszul kezdett el Scully beszélni, mellesleg nem ám dvd dub, hanem ilyen ráégetett szinkron, szóval egyszerre nyomja angolul és oroszul, hiába váltogatom a hangsávot nem lesz sehogy se jobb, egyik nyelven se. Kuka...