Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 12 éve
Túlképzett vagy te, tudtam én mindig.70-30%, kerekítve.Gondolom erről is egzakt adataid vannak. Ugye? Ha már az ambulanciára is bejáratos vagy....apeszosÉs ismét Reklám:Na igen, a romantikának ára van...
- Na, most hogy elmentek a heterók beszélgethetnénk a végbélrepedésről..................sutianap
De azt tudod, hogy az ambulanciákon több nőt látnak el ezügyben, mint meleg pasit?
Máshogy fogalmazva, tudtad, hogy abszolútértékben több hetero pasi dug segget, mint meleg pasi?Sobri Jóska
Tudod, google a barátod...Sobri Jóska
Mindig jövőre
több mint 12 éve
70-30%, kerekítve.Gondolom erről is egzakt adataid vannak. Ugye? Ha már az ambulanciára is bejáratos vagy....apeszosÉs ismét Reklám:Na igen, a romantikának ára van...
- Na, most hogy elmentek a heterók beszélgethetnénk a végbélrepedésről..................sutianap
De azt tudod, hogy az ambulanciákon több nőt látnak el ezügyben, mint meleg pasit?
Máshogy fogalmazva, tudtad, hogy abszolútértékben több hetero pasi dug segget, mint meleg pasi?Sobri Jóska
Tudod, google a barátod...
több mint 12 éve
Gondolom erről is egzakt adataid vannak. Ugye? Ha már az ambulanciára is bejáratos vagy....És ismét Reklám:Na igen, a romantikának ára van...
több mint 12 éve
És ismét Reklám:Na igen, a romantikának ára van...
Máshogy fogalmazva, tudtad, hogy abszolútértékben több hetero pasi dug segget, mint meleg pasi?
több mint 12 éve
És ismét Reklám:- Na, most hogy elmentek a heterók beszélgethetnénk a végbélrepedésről..................

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
Semmivel se volt visszafogottabb annak idején a Budapest Parádé nevű őrület, mint amit a melegek előadnak egy évben egyszer, csak ott nem voltak meleg fickók (a csajok azért tettek ezt-azt egymással, még ha csak jópofiból is)Viszont azt az erőszakos nyomulást, amit a liberálsajtó leművelt most az esemény kapcsán, azt nehéz lenne überelni. Ha nem önszántukból teszik, sokmillió kellett volna egy olyan kampány finanszírozására, amit az esemény előtti héten levezényeltek. És szinte táppénzes igazolást követeltek azoktól a közéleti emberektől, akik úgy gondolták, hogy a szombatot nem ebben a közegben szeretnék eltöltetni. A tolerancia nevében már-már cikivé tették, ha valaki nem akart ebben a nagyszerű dologban személyes aktivitással részt venni.
több mint 12 éve
Az a legjobb egyébként, hogy hiába mennek pl. lakott területen kívül (mert ilyen is van, engem is meglepett), attól még aludni nem biztos, hogy lehet. Békásmegyeren, a panel hetedik emeletén ha vagyok, rendszeresen felriadok éjszaka, mert ezek évszaktól függetlenül nyomatják a 11-es úton. Rendőr persze sehol, bár azon a környéken nem is nagyon jellemzőek.
Mindig jövőre
több mint 12 éve
Én mondjuk megértem, 2004-ben kicsit hosszabb időt töltöttem Göteborgban, meg egy Saffle nevű kisvárosban, hát mit mondjak... nem pont úgy gondolkodnak mint mi.Hazai közlekedési kultúráról eddig két markáns véleményt hallottam: egy Bp.-n tanuló svéd csaj azt mondta, hogy ő még ekkora káoszt az életben nem látott, nem is érti hogy maradnak itt életben emberek.Januramisten, mit csinál az ilyen, ha egyszer valamelyik kelet-ázsiai országba vezet az útja (Japánt kivéve)?jjncaa
Nem akarom részletezni, de ők abba szocializálódtak, hogy minden működik.
több mint 12 éve
Ejnye, hogy beszéltek ti a szegény elnyomott motorosokról? A melegparádé kapcsán fejtette ki néhány olvtársunk, hogy mindazt amit meg lehet tenni, azt meg is kell tenni, mert különben nemcsak önmagunkat, de másokat is korlátozunk a szabadságban, ami e miatt majd el fog veszni. Aki ezt nem képes fölfogni, az nulla toleranciaszintű agyilag zokni vérnáci. Értsétek meg, hogy a ti kicsinyes pihenési vágyatok nem korlátozhatja másoknak a motorbömböltetéshez való vonzalmát. Tegnap már én sem anyáztam azt kedves aranyos szabadságszerető szomszédomat, aki rendszeresen vasárnap délután kettő-fél három felé szokta elkezdeni a fűnyírást. Mit nem anyáztam, egyenesen Orbán Viktornál is hatalmasabb szabadságharcosnak neveztem!

Aki másnak vermet ás, az sírásó.
több mint 12 éve
bármikor át merek itt menni csukott szemmel, csak egy T-72-est kérek hozzá 😊menjen át itt😊Hazai közlekedési kultúráról eddig két markáns véleményt hallottam: egy Bp.-n tanuló svéd csaj azt mondta, hogy ő még ekkora káoszt az életben nem látott, nem is érti hogy maradnak itt életben emberek.Januramisten, mit csinál az ilyen, ha egyszer valamelyik kelet-ázsiai országba vezet az útja (Japánt kivéve)?jjncaa
www.youtube.com/watch?v=3CU1PR4d1wMNB2
több mint 12 éve
menjen át itt😊Hazai közlekedési kultúráról eddig két markáns véleményt hallottam: egy Bp.-n tanuló svéd csaj azt mondta, hogy ő még ekkora káoszt az életben nem látott, nem is érti hogy maradnak itt életben emberek.Januramisten, mit csinál az ilyen, ha egyszer valamelyik kelet-ázsiai országba vezet az útja (Japánt kivéve)?jjncaa
www.youtube.com/watch?v=3CU1PR4d1wM
több mint 12 éve
Hazai közlekedési kultúráról eddig két markáns véleményt hallottam: egy Bp.-n tanuló svéd csaj azt mondta, hogy ő még ekkora káoszt az életben nem látott, nem is érti hogy maradnak itt életben emberek.Januramisten, mit csinál az ilyen, ha egyszer valamelyik kelet-ázsiai országba vezet az útja (Japánt kivéve)?

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Hazai közlekedési kultúráról eddig két markáns véleményt hallottam: egy Bp.-n tanuló svéd csaj azt mondta, hogy ő még ekkora káoszt az életben nem látott, nem is érti hogy maradnak itt életben emberek.Jaszkarizzanak lakott területen kívül, ne ott, ahol mások esetleg aludni, pihenni szeretnének.kishasziKár, hogy nincs rendőr ismerősöm, lenne tippem hol és mikor mérjenek😀kishasziMár tavaly pont lehet írtam, de megint kapja a faszt az összes szpídmotoros, akinek az M5 bevezetője előtt jön rá (a 60-70-es sebességkorlátozásnál), hogy kikormolja a mocit. Kurva anyjáért nem tudnak 10 percet várni, mire kiérnek a pályára??? Jah, meg az olyan motorosok is, akiknek olyan a hangja, mint a rojtos fosás kombinálva egy Boeing 747-es hajtóművével, és ez visszhangzik a lakótelepen, a cikk-cakk léniában épített kocka épületek összes falán pinballozva a repedet fazék hangorkán...Ha ugyanezt nem írod le a sportmotor.hu fórumán is, akkor nyuszi vagy.
Épp az ember menne le alfába, biztos, hogy akkor megjelenik egy ilyen faszavagyoklazavagyok motorosszabadvagyoknekemlehetilyetmert kúlság. Faszszopó mind.kishaszi
Ha pedig nyuszi vagy, akkor megérdemled amit kapsz az élettől. 😀Jan
Egy cimborám pedig miután hazajött egy román-bolgár-görög-török motorostúráról, azt találta mondani, hogy: "Magyarországon az embrek spártai rendben közlekednek, a kiváló minőségű utakon."
Szóval attól függ, honnan nézed.
Konkrét témához meg annyit, hogy műszakin (elvileg) csak úgy mehetne át motor, ha Eu-szabványos kipufogója van. (Alsóörs Harley-találkozó 😀 😀 )
Germániában, meg osztrákiában viszont időnként nem csak sebességet mérnek a zsandárok, hanem kipufogó zajszintet, és gumi profilmélységet is. (nem műhelyben, hanem a helyszínen!) És ha nem megfelelő, akkor konkrétan nem engednek el onnan, csak tréleren. Svájci határon meg közismerten sokat sz.roznak a nem svájci rendszámú motorokkal, őket az sem érdekli ha rajta van az Eu minősítés, ha túl hangosnak gondolják nem engedik be és csók mindenkinek, lehet visszafordulni.
De ez itt nem Svájc, ugyebár...
több mint 12 éve
nekem az volt a kedvencem, amikor Csepelen, éjjel fél tizenkettőkor, a Plaza előtti parkolónál húzatták valami elbaszott hangú chopperrel, még jó, hogy mindenhol ki van rakva a húszas tábla. ja, és valszeg a HÉV-végállomás felől gyorsultak bele a jobbkezes kereszteződésbe, kibebaszott nagy szerencséjük, hogy pont nem jött az SZTK felől autó, mert azon az aszfalton kötve hiszem, hogy meg tudtak volna állni... de legalább bömböltethették a pöcsköszörűt, na.Jaszkarizzanak lakott területen kívül, ne ott, ahol mások esetleg aludni, pihenni szeretnének.kishasziKár, hogy nincs rendőr ismerősöm, lenne tippem hol és mikor mérjenek😀kishasziMár tavaly pont lehet írtam, de megint kapja a faszt az összes szpídmotoros, akinek az M5 bevezetője előtt jön rá (a 60-70-es sebességkorlátozásnál), hogy kikormolja a mocit. Kurva anyjáért nem tudnak 10 percet várni, mire kiérnek a pályára??? Jah, meg az olyan motorosok is, akiknek olyan a hangja, mint a rojtos fosás kombinálva egy Boeing 747-es hajtóművével, és ez visszhangzik a lakótelepen, a cikk-cakk léniában épített kocka épületek összes falán pinballozva a repedet fazék hangorkán...Ha ugyanezt nem írod le a sportmotor.hu fórumán is, akkor nyuszi vagy.
Épp az ember menne le alfába, biztos, hogy akkor megjelenik egy ilyen faszavagyoklazavagyok motorosszabadvagyoknekemlehetilyetmert kúlság. Faszszopó mind.kishaszi
több mint 12 éve
akiknek olyan a hangja, mint a rojtos fosás kombinálva egy Boeing 747-es hajtóművévelkishaszinapok óta gondolkodom a hang leírásán, köszi!
amúgy az örs vezér tér mellett lakom, természetesen a Kerepesire néző ablakkal, amikor végre bekussol a HÉV, meg szoktak jelenni a gyorsulós jampigyerekek, hogy minél hamarabb és hangosabban odaérjenek a következő piros lámpához, innen is csókoltatom őket
több mint 12 éve
Jaszkarizzanak lakott területen kívül, ne ott, ahol mások esetleg aludni, pihenni szeretnének.Kár, hogy nincs rendőr ismerősöm, lenne tippem hol és mikor mérjenek😀kishasziMár tavaly pont lehet írtam, de megint kapja a faszt az összes szpídmotoros, akinek az M5 bevezetője előtt jön rá (a 60-70-es sebességkorlátozásnál), hogy kikormolja a mocit. Kurva anyjáért nem tudnak 10 percet várni, mire kiérnek a pályára??? Jah, meg az olyan motorosok is, akiknek olyan a hangja, mint a rojtos fosás kombinálva egy Boeing 747-es hajtóművével, és ez visszhangzik a lakótelepen, a cikk-cakk léniában épített kocka épületek összes falán pinballozva a repedet fazék hangorkán...Ha ugyanezt nem írod le a sportmotor.hu fórumán is, akkor nyuszi vagy.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 12 éve
Már tavaly pont lehet írtam, de megint kapja a faszt az összes szpídmotoros, akinek az M5 bevezetője előtt jön rá (a 60-70-es sebességkorlátozásnál), hogy kikormolja a mocit. Kurva anyjáért nem tudnak 10 percet várni, mire kiérnek a pályára??? Jah, meg az olyan motorosok is, akiknek olyan a hangja, mint a rojtos fosás kombinálva egy Boeing 747-es hajtóművével, és ez visszhangzik a lakótelepen, a cikk-cakk léniában épített kocka épületek összes falán pinballozva a repedet fazék hangorkán...Ha ugyanezt nem írod le a sportmotor.hu fórumán is, akkor nyuszi vagy.
Ha pedig nyuszi vagy, akkor megérdemled amit kapsz az élettől. 😀
több mint 12 éve
Már tavaly pont lehet írtam, de megint kapja a faszt az összes szpídmotoros, akinek az M5 bevezetője előtt jön rá (a 60-70-es sebességkorlátozásnál), hogy kikormolja a mocit. Kurva anyjáért nem tudnak 10 percet várni, mire kiérnek a pályára??? Jah, meg az olyan motorosok is, akiknek olyan a hangja, mint a rojtos fosás kombinálva egy Boeing 747-es hajtóművével, és ez visszhangzik a lakótelepen, a cikk-cakk léniában épített kocka épületek összes falán pinballozva a repedet fazék hangorkán...Épp az ember menne le alfába, biztos, hogy akkor megjelenik egy ilyen faszavagyoklazavagyok motorosszabadvagyoknekemlehetilyetmert kúlság. Faszszopó mind.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 12 éve
Tegnap 2 percre belehallgattam Juszt Laci műsorába... (akkor értünk haza és semmi jó nem volt a Cartoon Network-ön 😊 ). Egy kevésbé intelligensnek hangzó hölgy beszélt arról, hogy "ki kellene beszélni" a két világháború dolgait és hogy a hatalomnak, meg az embereknek nyíltan és őszintén beszélnie kellene a sérelmekről, megbánást tanúsítani és bocsánatot kérni... stb. A rászista nyámmogók megint dulifulizhatnak egyet... igen; lényegében megint csak "abban az értelemben". Engem nem ez a vonulat irritál igazán, hanem az a masszív, hitben és rózsaszín babaházas álmok ostobaságában gyökeredző, 0 logikai kontroll-t tartalmazó sötét butaság. Ennyire az alja vagyunk? Úgy értem; mindig vannak pojácák egy tonna kevésbé logikus szamársággal a szájukba rágatva, amit valami világmegváltó okosságként és az egyetlen és kizárólagos ősigazságként adnak elő...de ami ennyire ordít a logikai kontroll után, az hogyan kerülhet komoly témaként egy - elvileg - nem sitcom tv-programba? Az ostoba butaságnak ennyire nincs alja?
több mint 12 éve
vicces ez a meleg téma. Nekem nincs bajom a homokosokkal. (nem olvastam vissza szóval nem igazán értem sobri coming outját)tiszta szívből viszont kívánom. Továbbá bátorkodom megjegyezni, hogy mindig is nagyra tartottam a finom műveltséged.
viszont két olyan barmot mint faszadeus meg eaglesmcnabb, lelkiismeretfurdalás nélkül sterilizáltatnék, emberiség elleni bűntett lenne, ha ti továbbadnátok a génállományotokat.
no offense.briareos
[
több mint 12 éve
Azt a buziimádó Sobrit is lehetne bannolni a négynapigfalconsgmmel együtt.
több mint 12 éve
vicces ez a meleg téma. Nekem nincs bajom a homokosokkal. (nem olvastam vissza szóval nem igazán értem sobri coming outját)viszont két olyan barmot mint faszadeus meg eaglesmcnabb, lelkiismeretfurdalás nélkül sterilizáltatnék, emberiség elleni bűntett lenne, ha ti továbbadnátok a génállományotokat.
no offense.
több mint 12 éve
catattack
3 520
Öcsém! Te olyan hülye vagy, hogy faszra kéne húzni!
több mint 12 éve
1. a melegek ugyanúgy fizetik a nyugdíjalapba a fizetésük után a járadékot, mint a "normálisok" és valószínűleg a nyugdíjasok hamarabb fognak kihalni mint a melegek, tehát az igazi kérdés, hogy ki fogja a melegek nyugdíját fizetni.a konzervativizmus és a hülyeség nem egyenlő.Nem. Nem érzem szégyellni valónak! Más bűne miatt miért szégyelljem magam? Ennyi erővel szégyellnem kéne hogy magyar vagyok, mert magyar ember ölt már meg értelmetlenül embert. Ugye ezt nem gondolod komolyan hogy más sarát magamra veszem? Saját viselkedésem miatt esetleg szégyellhetem magam, máséért nem!
Melegnek lenni pont akkora szégyen mint szőkének, barnának, kék szeműnek, magasnak, alacsonynak, négernek, sárgának, németnek, zsidónak, piréznek, svédnek, peruinak vagy épp magyarnak lenni.
apropó, nem szégyelled magad, hogy római katolikus vagy? Annyi - a hatalomért - értelmetlenül megölt emberélet és népirtás után? Pedig ugyancsak kéne, hiszen választhatsz is, hogy katolikus akarsz-e lenni, vagy sem, nem lenne kötelező mindezzel azonosulnod, mégis megteszed. Nem érzed szégyellni valónak? Bűnnek?Amadeus91
az a különbség köztem és közted és Sobri közt hogy ha ti kérdeztek én válaszolok. Ti pedig rendre kitértek a válaszadás alól.
Tehát még egyszer megkérdezem:
1, Tegyük fel hogy mindenki meleg: Ha mindenki buzi lenne ki tartaná el a nyugdíjasokat? mert az nyilvánvaló hogy elfogyna az emberiség szép lassan. Vagy normális az hogy akiket egy generáció felnevelt, a buzik szembeköpik olyanformán hogy rajtuk élősködnek, majd öregkorukra hagyják őket megdögölni éhen? Szerintem ez jó nagy köcsögség! szó szerint!
2. Mellesleg abba belegondoltál, hogy 3 és fél milliárd olyan asszony életét tennék tönkre akik gyereket szeretnének. Sokaknak (főleg szegény területeken a gyerek az egyetlen örömforrás az életben. A Buzik ezt az egyet is elvennék tőlük! És mindezt miért? mert ők homofóbok. Ez helyénvaló lenne? Ugye hogy nem!
Az hogy kék szemed van természetes, de az hogy meleg vagy nem! És nem én gondolom így, hanem tény! Az a természetes ha az élőlények szaporodnak (ha nem ez lenne természetes, nem lennének se állatok se növények és kihalna minden). Ebből kiindulva még szép hogy szégyellném hogy nem vagyok természetes 😊
de várom a választ a kérdésre! (és megkérlek máskor ne hülyézz le, én sem sértegettelek, köszi 😊)
ui: látszik hogy biszem-baszom bundásliga párti vagy! Neki állsz itt buzizni! ejnye! csak az MB1!eaglesmcnabb
2. nem értem miért halna ki az emberiség és lenne tönkretéve mindenki élete. A tudomány már tart ott, hogy mesterséges úton is menne a megtermékenyítés - ergo szaporodás - még akkor is, ha mindenki "buzi" lenne.
A katolikus példával szemléltetni szerettem volna azt - amire rájöttél végül - hogy nem vagy bűnös az elődeid cselekedetei miatt, s nem is kell miatta szégyellned magad. Ha ez igaz, márpedig igaz, akkor miért kéne magad szégyellned egy olyan dolog miatt, amiről nem tehetsz, akaratodon kívül születtél annak? Ugyanannyi közöd van hozzá mint, hogy kék a szemed, barna a bőröd vagy hogy kik a szüleid.
több mint 12 éve
a konzervativizmus és a hülyeség nem egyenlő.Nem. Nem érzem szégyellni valónak! Más bűne miatt miért szégyelljem magam? Ennyi erővel szégyellnem kéne hogy magyar vagyok, mert magyar ember ölt már meg értelmetlenül embert. Ugye ezt nem gondolod komolyan hogy más sarát magamra veszem? Saját viselkedésem miatt esetleg szégyellhetem magam, máséért nem!
Melegnek lenni pont akkora szégyen mint szőkének, barnának, kék szeműnek, magasnak, alacsonynak, négernek, sárgának, németnek, zsidónak, piréznek, svédnek, peruinak vagy épp magyarnak lenni.
apropó, nem szégyelled magad, hogy római katolikus vagy? Annyi - a hatalomért - értelmetlenül megölt emberélet és népirtás után? Pedig ugyancsak kéne, hiszen választhatsz is, hogy katolikus akarsz-e lenni, vagy sem, nem lenne kötelező mindezzel azonosulnod, mégis megteszed. Nem érzed szégyellni valónak? Bűnnek?Amadeus91
az a különbség köztem és közted és Sobri közt hogy ha ti kérdeztek én válaszolok. Ti pedig rendre kitértek a válaszadás alól.
Tehát még egyszer megkérdezem:
Tegyük fel hogy mindenki meleg: Ha mindenki buzi lenne ki tartaná el a nyugdíjasokat? mert az nyilvánvaló hogy elfogyna az emberiség szép lassan. Vagy normális az hogy akiket egy generáció felnevelt, a buzik szembeköpik olyanformán hogy rajtuk élősködnek, majd öregkorukra hagyják őket megdögölni éhen? Szerintem ez jó nagy köcsögség! szó szerint!
Mellesleg abba belegondoltál, hogy 3 és fél milliárd olyan asszony életét tennék tönkre akik gyereket szeretnének. Sokaknak (főleg szegény területeken a gyerek az egyetlen örömforrás az életben. A Buzik ezt az egyet is elvennék tőlük! És mindezt miért? mert ők homárok. Ez helyénvaló lenne? Ugye hogy nem!
Az hogy kék szemed van természetes, de az hogy meleg vagy nem! És nem én gondolom így, hanem tény! Az a természetes ha az élőlények szaporodnak (ha nem ez lenne természetes, nem lennének se állatok se növények és kihalna minden). Ebből kiindulva még szép hogy szégyellném hogy nem vagyok természetes 😊
de várom a választ a kérdésre! (és megkérlek máskor ne hülyézz le, én sem sértegettelek, köszi 😊)
ui: látszik hogy biszem-baszom bundásliga párti vagy! Neki állsz itt buzizni! ejnye! csak az MB1!
szerk.: (nem akarok új hszt írni) az első kérdést ügyesen kijavítottad, de választ nem sikerült rá adni. 😀
a mesterséges megtermékenyítés meg... Az Etióp-fennsíkon pl. gecire életszerű 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!