Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 12 éve
Akinek van gyomra hozzá nézegesse meg valamelyik híroldalon a képeket. Ez teljesen normális így felvonulni ? Hihetetlen hova süllyed még a világ, arról nem is beszélve hogy mennyi pénzébe kerül ez az adófizetőknek, hogy egy deviáns kisebbség magamutogatását és provokációját biztosítsák a normális érzésű emberek jogos haragjától.még jó, hogy köztetek nem volt egy ilyen se.. oh wait...
De persze demokrácia van, megtehetik. Ők is csak éltek demokratikus jogukkal és kifejezték véleményüket, bár megmondom őszintén keveslem a számot, hogy csak 3-at vertek meg:
www.origo.hu/itthon/20130706-harom-embert-megvertek-a-pride-utan.html
A most vonulóknak tanácsolnám, hogy bátran menjenek más országokba is vonulgatni, így kifejezvén szolidaritásukat az ottaniakkal, kezdésnek ajánlanám mondjuk Szerbiát vagy ott a környező országok közül bármelyiket...Dub
több mint 12 éve
? azért nem változik semmi, mert te ezt így gondolod és akkor ez így is van vagy miért?tehát szerinted az egészséges és elfogadható, hogy ők vonulgatnak és közben mutogatják, hogy milyen mások?
a gyülekezéshez való jog az ember alapvető jogai közé tartozik, ezt mondvacsinált indokokkal korlátozni nem lehet, olyanokkal meg aztán pláne nem, hogy "ne vonulgassá', mer' másnak is megjön hozzá a kedve"...jjncaa
nekem alapvetően nincs bajom a melegekkel, csak ezekkel a felvonulásokkal
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
Az piros-szürke volt. Nem vagy te színvak? 😀 Viszont a cipőm az valóban narancsos volt. Így utólag belegondolva ez tényleg kicsit merész, de legalább a rendőrök beengedtek hazafele. 😀meg a narancs-sötétkék susogós gatyádra 😀JSanyoajjj már Schleck, fórumfocin is ott pörögtél a melegfelvonulás témán, miközben rajtad volt a fél zászló színvilága 😀JSanyo😀
Csak irigykedsz a király Oregonos sárga pólómra. 😀Schleck
több mint 12 éve
? azért nem változik semmi, mert te ezt így gondolod és akkor ez így is van vagy miért?a gyülekezéshez való jog az ember alapvető jogai közé tartozik, ezt mondvacsinált indokokkal korlátozni nem lehet, olyanokkal meg aztán pláne nem, hogy "ne vonulgassá', mer' másnak is megjön hozzá a kedve"...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
meg a narancs-sötétkék susogós gatyádra 😀ajjj már Schleck, fórumfocin is ott pörögtél a melegfelvonulás témán, miközben rajtad volt a fél zászló színvilága 😀JSanyo😀
Csak irigykedsz a király Oregonos sárga pólómra. 😀Schleck
több mint 12 éve
épp ezért ne vonulgasson senki. Se meleg, se hideg, se fekete, se fehér, se szőke. Nem attól fog ma Mo-n megváltozni bármi is, hogy valaki felvonul. (Ha igen kurva nagy baj van és ezek után minden nap vonulni fognak valamilyen indokkal)Bennem csak 2 kérdés merült fel:A: foglalkozott a témával a média és az egész társadalom, szó nélkül szinte senki nem ment el mellette
A: Mi értelme volt ennek a felvonulásnak?
B: Mi fog ezek után változni?Farky
B: hogy materializálódhatna akármilyen formában egyetlen felvonulás? Kb. mintha a Critical Masstól azt várnád, hogy a végén ne a kerékpárokat emelgessék, hanem kezdjenek el rögtön bicikliutat építeni x méteres szakaszon y helyen...jjncaa
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
Bennem csak 2 kérdés merült fel:A: foglalkozott a témával a média és az egész társadalom, szó nélkül szinte senki nem ment el mellette
A: Mi értelme volt ennek a felvonulásnak?
B: Mi fog ezek után változni?Farky
B: hogy materializálódhatna akármilyen formában egyetlen felvonulás? Kb. mintha a Critical Masstól azt várnád, hogy a végén ne a kerékpárokat emelgessék, hanem kezdjenek el rögtön bicikliutat építeni x méteres szakaszon y helyen...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Bennem csak 2 kérdés merült fel:A: Mi értelme volt ennek a felvonulásnak?
B: Mi fog ezek után változni?
több mint 12 éve
Lehet vonulgatni Árpád-sávos zászlókkal is, meg lehet vonulgatni Békemenetként is, egyik se jobb vagy rosszabb, ott is egy hiperaktív, önmagát túlexponáló agyhalott gyülekezet trappol fel-le a városban, hogy hirdesse a saját eszméinek és értékrendjének nagyszerű felsőbbrendűségét. Az fasza? Tehát a Te demokrácia-felfogásod szerint ha csak két csík van egy zászlón (mondjuk fehér és piros), akkor az rendben van, ha ennél több, akkor fel kell pofozni a szemétjeit, hogy megtanulják, hol a helyük?Te láttad már élőben a felvonulást valaha? Én ma igen, mert konkrétan itt mentek át az utcánkban. És nem tudom elképzelni, hogy azután hogy látja ezt a két társaságot valaki, azt mondja, hogy igen, az ellentüntetők a faszagyerekek, milyen intelligens társaság az. Az meg, hogy annak örülsz, hogy megverték őket, hát az szánalmas csak simán.SchleckNem kellene talán provokálni meg vonulgatni és akkor nem jelenne meg semmilyen társaság és nem lenne senki megverve. Mit akarnak ők tulajdonképpen? Azt csinálhatnak a hálószobába amit csak akarnak, akkor mi a halált akarnak még elérni? Semmi másról nem szól ez, csak a provokációról, ám legyen, de akkor vállalják, hogy lesz akinek ez nem fog tetszeni. Igazából annak örültem volna, ha ezt egyáltalán nem is engedélyezik. És igen, egyáltalán nem sajnálom őket, hogy a provokációjukért cserébe volt, aki kiosztott nekik 1-2 pofont, ha szánalmas, ha nem.Dub
több mint 12 éve
én nem értem mi probléma van, kimész az utcára ugyanúgy te is kaphatsz bárkitől csak úgy egy sallert 😀 most hogy ezeket buzik kapták... van ilyen, nem szabad általánosítani, mert kapnak sallert heterok is 😀 Mondjuk az a javukra írandó, hogy nőket azért tényleg nem illik megcsapni! Mindenki szégyellje magát aki ilyet tesz!!!!
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Nem lehet mindenkinek tökéletes alakja.Magyarázd már meg, hogy mi a provokáció abban, ha valaki egy szivárványos zászlóval a kezében jár? Nem a faszát verte az utcán, hanem egy kurva zászló volt nála. És azt akarják elérni, hogy ez ne történhessen meg. A devizahitelesek is vonulgattak, a diáktüntettők is vonulgattak, nekik miért volt szabad? Komolyan, gyere már le, nézd meg legközelebb. Kurvára nincs semmi durva provokáció ebben, mondom csak nézd meg egyszer élőben, békés, boldog emberek mennek az utcán, nyilván köztük is vannak idióták, mint bármilyen ezres nagyságrendű tömegben, és közben meg anyázzák meg mocskos buzizzák őket folyamatosan faszparasztok.SchleckEz teljesen normális, nincs benne semmi provokáció, értem... A zászló ezt az "érték"rendet képviseli ebben az esetben, ezért kapták a pofont.
Dub
Nyár van, mégsem mehetnek ki télikabátban. 😛
Látom, nagyon megviselt ez a két kép, adhatok egy jó tanácsot, ne menj ki semmilyen strandra sem, mert ott még több hasonló, sőt még rosszabb testalkatú emberrel is találkozhatsz, hátha nehezen viselnéd el a látványukat. 😛
több mint 12 éve
Láttam én már katolikus papot, aki zsidó volt. Amúgy meg jók a pogramok, minden jó, csak sok köcsög van.Nem tudtam, hogy titok. 😊Sobri Jóskacsakugyan nem titok hogy római katolikus vagyok. Köszönöm a választ amúgy 😊)eaglesmcnabb
több mint 12 éve
Magyarázd már meg, hogy mi a provokáció abban, ha valaki egy szivárványos zászlóval a kezében jár? Nem a faszát verte az utcán, hanem egy kurva zászló volt nála. És azt akarják elérni, hogy ez ne történhessen meg. A devizahitelesek is vonulgattak, a diáktüntettők is vonulgattak, nekik miért volt szabad? Komolyan, gyere már le, nézd meg legközelebb. Kurvára nincs semmi durva provokáció ebben, mondom csak nézd meg egyszer élőben, békés, boldog emberek mennek az utcán, nyilván köztük is vannak idióták, mint bármilyen ezres nagyságrendű tömegben, és közben meg anyázzák meg mocskos buzizzák őket folyamatosan faszparasztok.SchleckEz teljesen normális, nincs benne semmi provokáció, értem... A zászló ezt az "érték"rendet képviseli ebben az esetben, ezért kapták a pofont.

több mint 12 éve
ajjj már Schleck, fórumfocin is ott pörögtél a melegfelvonulás témán, miközben rajtad volt a fél zászló színvilága 😀JSanyo😀
Csak irigykedsz a király Oregonos sárga pólómra. 😀
több mint 12 éve
ajjj már Schleck, fórumfocin is ott pörögtél a melegfelvonulás témán, miközben rajtad volt a fél zászló színvilága 😀
több mint 12 éve
Magyarázd már meg, hogy mi a provokáció abban, ha valaki egy szivárványos zászlóval a kezében jár? Nem a faszát verte az utcán, hanem egy kurva zászló volt nála. És azt akarják elérni, hogy ez ne történhessen meg. A devizahitelesek is vonulgattak, a diáktüntettők is vonulgattak, nekik miért volt szabad? Komolyan, gyere már le, nézd meg legközelebb. Kurvára nincs semmi durva provokáció ebben, mondom csak nézd meg egyszer élőben, békés, boldog emberek mennek az utcán, nyilván köztük is vannak idióták, mint bármilyen ezres nagyságrendű tömegben, és közben meg anyázzák meg mocskos buzizzák őket folyamatosan faszparasztok.Te láttad már élőben a felvonulást valaha? Én ma igen, mert konkrétan itt mentek át az utcánkban. És nem tudom elképzelni, hogy azután hogy látja ezt a két társaságot valaki, azt mondja, hogy igen, az ellentüntetők a faszagyerekek, milyen intelligens társaság az. Az meg, hogy annak örülsz, hogy megverték őket, hát az szánalmas csak simán.SchleckNem kellene talán provokálni meg vonulgatni és akkor nem jelenne meg semmilyen társaság és nem lenne senki megverve. Mit akarnak ők tulajdonképpen? Azt csinálhatnak a hálószobába amit csak akarnak, akkor mi a halált akarnak még elérni? Semmi másról nem szól ez, csak a provokációról, ám legyen, de akkor vállalják, hogy lesz akinek ez nem fog tetszeni. Igazából annak örültem volna, ha ezt egyáltalán nem is engedélyezik. És igen, egyáltalán nem sajnálom őket, hogy a provokációjukért cserébe volt, aki kiosztott nekik 1-2 pofont, ha szánalmas, ha nem.Dub
több mint 12 éve
Te láttad már élőben a felvonulást valaha? Én ma igen, mert konkrétan itt mentek át az utcánkban. És nem tudom elképzelni, hogy azután hogy látja ezt a két társaságot valaki, azt mondja, hogy igen, az ellentüntetők a faszagyerekek, milyen intelligens társaság az. Az meg, hogy annak örülsz, hogy megverték őket, hát az szánalmas csak simán.SchleckNem kellene talán provokálni meg vonulgatni és akkor nem jelenne meg semmilyen társaság és nem lenne senki megverve. Mit akarnak ők tulajdonképpen? Azt csinálhatnak a hálószobába amit csak akarnak, akkor mi a halált akarnak még elérni? Semmi másról nem szól ez, csak a provokációról, ám legyen, de akkor vállalják, hogy lesz akinek ez nem fog tetszeni. Igazából annak örültem volna, ha ezt egyáltalán nem is engedélyezik. És igen, egyáltalán nem sajnálom őket, hogy a provokációjukért cserébe volt, aki kiosztott nekik 1-2 pofont, ha szánalmas, ha nem.
több mint 12 éve
Akinek van gyomra hozzá nézegesse meg valamelyik híroldalon a képeket. Ez teljesen normális így felvonulni ? Hihetetlen hova süllyed még a világ, arról nem is beszélve hogy mennyi pénzébe kerül ez az adófizetőknek, hogy egy deviáns kisebbség magamutogatását és provokációját biztosítsák a normális érzésű emberek jogos haragjától.Te láttad már élőben a felvonulást valaha? Én ma igen, mert konkrétan itt mentek át az utcánkban. És nem tudom elképzelni, hogy azután hogy látja ezt a két társaságot valaki, azt mondja, hogy igen, az ellentüntetők a faszagyerekek, milyen intelligens társaság az. Az meg, hogy annak örülsz, hogy megverték őket, hát az szánalmas csak simán.
De persze demokrácia van, megtehetik. Ők is csak éltek demokratikus jogukkal és kifejezték véleményüket, bár megmondom őszintén keveslem a számot, hogy csak 3-at vertek meg:
A most vonulóknak tanácsolnám, hogy bátran menjenek más országokba is vonulgatni, így kifejezvén szolidaritásukat az ottaniakkal, kezdésnek ajánlanám mondjuk Szerbiát vagy ott a környező országok közül bármelyiket...Dub
több mint 12 éve
Akinek van gyomra hozzá nézegesse meg valamelyik híroldalon a képeket. Ez teljesen normális így felvonulni ? Hihetetlen hova süllyed még a világ, arról nem is beszélve hogy mennyi pénzébe kerül ez az adófizetőknek, hogy egy deviáns kisebbség magamutogatását és provokációját biztosítsák a normális érzésű emberek jogos haragjától. De persze demokrácia van, megtehetik. Ők is csak éltek demokratikus jogukkal és kifejezték véleményüket, bár megmondom őszintén keveslem a számot, hogy csak 3-at vertek meg:
A most vonulóknak tanácsolnám, hogy bátran menjenek más országokba is vonulgatni, így kifejezvén szolidaritásukat az ottaniakkal, kezdésnek ajánlanám mondjuk Szerbiát vagy ott a környező országok közül bármelyiket...
több mint 12 éve
Nem tudtam, hogy titok. 😊Sobri Jóskacsakugyan nem titok hogy római katolikus vagyok. Köszönöm a választ amúgy 😊)
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Nem tudtam, hogy titok. 😊Teljesen konkrétan zsidóztam le, semmi általánosítás nem volt.Sobri Jóskami alapján zsidóztál le mr. igazságosztó? 😊eaglesmcnabb
több mint 12 éve
Teljesen konkrétan zsidóztam le, semmi általánosítás nem volt.Sobri Jóskami alapján zsidóztál le mr. igazságosztó? 😊
több mint 12 éve
Teljesen konkrétan zsidóztam le, semmi általánosítás nem volt.hagyd már szegényt, az elébb így is beleszaladt egy csúnya általánosításba, amikor finoman lezsidózta eaglesmcnabb-et, aki közismerten MTK-szurkoló 😊JSanyoHogy kifogytál az érvekből, vagy érdeklődésed vesztetted, és nem trollkodsz tovább,elég baj ez...apeszos
😀 😀 😀 😀
Nekem eszembe nem jutna megírni, hogy melyik témákhoz nem fogok innentől hozzászólni...Sobri Jóska
több mint 12 éve
hagyd már szegényt, az elébb így is beleszaladt egy csúnya általánosításba, amikor finoman lezsidózta eaglesmcnabb-et, aki közismerten MTK-szurkoló 😊Hogy kifogytál az érvekből, vagy érdeklődésed vesztetted, és nem trollkodsz tovább,elég baj ez...apeszos
😀 😀 😀 😀
Nekem eszembe nem jutna megírni, hogy melyik témákhoz nem fogok innentől hozzászólni...Sobri Jóska
több mint 12 éve
Hogy kifogytál az érvekből, vagy érdeklődésed vesztetted, és nem trollkodsz tovább,elég baj ez...
😀 😀 😀 😀