Gyűlölködjünk

37 feliratkozó

több mint 12 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 106 — #NoStress
Igazad lenne egy idealizált helyzetben, de 2013-ban Magyarországon ilyen helyzet nem áll fenn.
Itt homofóbok, rasszisták és agyhalott kirekesztők akarják eldönteni, hogy kivel keféljek, vagy diszkriminál csak azért, ha cigánynak születtem.
Ejnye.
Ezért bizony ha karneválozni akarok karneválozok, mert arról szól a demokrácia, hogy megtehetem.
És majd én eldöntöm, hogy milyen céllal, és hol. (Amíg ez nem ütközik hatályos törvénybe, jogszabályba.)
De amíg a hozzád hasonlók ezt úgy képzelik el, hogy "persze, mindent lehet, de azért elmondjuk mit nem annyira", addig én meg úgy vélem, hogy ezt a békát le kell nyeljétek.
Vagy ahogy te fogalmazol, ha a társadalom bele akar ugatni a privát szférámba, akkor én azt a társadalom pofájába fogom vágni.
Nem kellett volna beleugatni, ugyebár.Sobri Jóska
Természetesen vannak homofóbok, rasszisták és agyhalott kirekesztők. És? Szerinted csak ennyiből áll a magyar társadalom? Mert ha igen és te nemes egyszerűséggel mindenki mást is besorolsz ezekbe a kategóriákba akkor te éppolyan kirekesztő vagy mint bármelyik náci. Egy kétségkívül igen zajos kisebbséget azonosítani a teljes társadalommal diplomatikusan fogalmazva is durva csúsztatás. És persze demokrácia van, naná, hogy megteheted, hogy mindenkit lenácizol, meg lehomofóbozol akit egész egyszerűen nem érdekel, hogy kivel bújsz ágyba. És persze a náciknak szánt üzeneteidet is lehet tévesen címezni. Akár nekem is. Nem baj, náci még úgysem voltam, de te majd úgyis elmagyarázod nekem, hogy miért is vagyok én az. Azért ne éld bele magad, hogy olyan nagyon kíváncsi vagyok rá, mert engem ez az egész melegfelvonulás sem érdekel. Ezt egyébként már korábban is leírtam. Meg van róla a véleményem, amit már kifejtettem és amin jelen állás szerint semmiféle változtatni valót nem látok. Meggyőzni úgysem tudjuk egymást, ismételni meg nem szeretem magam, tehát részemről ebben a témában ez volt az utolsó hozzászólás.Red Star
Nem, szerintem nem ennyiből áll a társadalom.
De miattuk vagyunk kénytelen felvonulni, hogy elfogadják, amit nem akarnak.
Hogy pl. egy élettársi kapcsolat, vagy vagyonközösség nem csak két ellentétes nemű ember között állhat fent.
Érdemes megnézni a témában a Milk című filmet Sean Pennel.
Hátha jobban elmondja a felvonulás fontosságát, és hátha megérted, nem csak a "nekem aztán mindegy, de inkább ne" attitűdödet fogod hozzászólásonként átcsomagolni.
Az meg egy fórumon kit érdekel, ha egy témához nem szólsz többet hozzá?
Mit deklarálsz ezzel?
Hogy kifogytál az érvekből, vagy érdeklődésed vesztetted, és nem trollkodsz tovább, vagy csak úgy érzed hogy olyan fontos vagy, hogy tudnunk kell, hogy már nem várható a részedről több ismeret, és ne is várjuk, hogy háthamégis?
Nekem eszembe nem jutna megírni, hogy melyik témákhoz nem fogok innentől hozzászólni...

több mint 12 éve
Red Star Pittsburgh Steelers 206
Igazad lenne egy idealizált helyzetben, de 2013-ban Magyarországon ilyen helyzet nem áll fenn.
Itt homofóbok, rasszisták és agyhalott kirekesztők akarják eldönteni, hogy kivel keféljek, vagy diszkriminál csak azért, ha cigánynak születtem.
Ejnye.
Ezért bizony ha karneválozni akarok karneválozok, mert arról szól a demokrácia, hogy megtehetem.
És majd én eldöntöm, hogy milyen céllal, és hol. (Amíg ez nem ütközik hatályos törvénybe, jogszabályba.)
De amíg a hozzád hasonlók ezt úgy képzelik el, hogy "persze, mindent lehet, de azért elmondjuk mit nem annyira", addig én meg úgy vélem, hogy ezt a békát le kell nyeljétek.
Vagy ahogy te fogalmazol, ha a társadalom bele akar ugatni a privát szférámba, akkor én azt a társadalom pofájába fogom vágni.
Nem kellett volna beleugatni, ugyebár.Sobri Jóska
Természetesen vannak homofóbok, rasszisták és agyhalott kirekesztők. És? Szerinted csak ennyiből áll a magyar társadalom? Mert ha igen és te nemes egyszerűséggel mindenki mást is besorolsz ezekbe a kategóriákba akkor te éppolyan kirekesztő vagy mint bármelyik náci. Egy kétségkívül igen zajos kisebbséget azonosítani a teljes társadalommal diplomatikusan fogalmazva is durva csúsztatás. És persze demokrácia van, naná, hogy megteheted, hogy mindenkit lenácizol, meg lehomofóbozol akit egész egyszerűen nem érdekel, hogy kivel bújsz ágyba. És persze a náciknak szánt üzeneteidet is lehet tévesen címezni. Akár nekem is. Nem baj, náci még úgysem voltam, de te majd úgyis elmagyarázod nekem, hogy miért is vagyok én az. Azért ne éld bele magad, hogy olyan nagyon kíváncsi vagyok rá, mert engem ez az egész melegfelvonulás sem érdekel. Ezt egyébként már korábban is leírtam. Meg van róla a véleményem, amit már kifejtettem és amin jelen állás szerint semmiféle változtatni valót nem látok. Meggyőzni úgysem tudjuk egymást, ismételni meg nem szeretem magam, tehát részemről ebben a témában ez volt az utolsó hozzászólás.

Aki másnak vermet ás, az sírásó.
több mint 12 éve
JéBé Green Bay Packers 7 883
Mindenféle kommentár nélkül.
 www.origo.hu/itthon/20130706-1-3-milliard-karpotlast-kapnak-a-kulfoldi-holokauszt-tulelok.html
több mint 12 éve
És az nem indok, hogy a pedofíliát a BTK szabadságvesztéssel honorálja, hiszen alig száz egynéhány éve volt, hogy Oscar Wilde homoszexualitás miatt került fegyházba. És ha valamivel még jobban visszautazunk az időben akkor láthatjuk, hogy korábban a szexuális másságot halállal büntették.Red Star
Azért ez iszonyat nagy ferdítés, mert ha még jobban visszautazunk az időben akkor meg azt láthatjuk, hogy a másság (és persze a mai értelemben vett pedofília) abszolút elfogadott volt

Amikor meg az emberek egyenlőségét hirdető zsidók/keresztények/bármilyen más vallásúak elkezdenek kirekeszteni bizonyos rétegeket, akkor miért nem köpnek csak az égbe és állnak alá?jjncaa
Rátapintottál a lényegre, hogy térben és időben folytonosan változik az, hogy mi elfogadott és mi nem. Pl. a kannibalizmus megítélése is drasztikus változásokon esett át a történelem során. Hozzászólásod második részét viszont nem igazán tudom értelmezni, mert én semmilyen valláshoz sem tartozom. De tiszteletben tartom mások vallásos érzéseit, cserébe csak azt várom, hogy hagyjanak engem békén ateista meggyőződésemben. Egyébként ezen a téren az átlagemberek meglepően toleránsak. Egyetlen túlbuzgó - bár egyháza szerint valószínűleg csak küldetéstudattal rendelkező - református lelkészen és valamennyi jehovistán kívül eddig még nemhogy megtéríteni nem akart senki, de még a témát is igyekeztek kerülni, amiben a viszonosság alapján én is ugyanígy járok el.

több mint 12 éve
hétszilvafás adam8 Houston Texans 2 647
És az nem indok, hogy a pedofíliát a BTK szabadságvesztéssel honorálja, hiszen alig száz egynéhány éve volt, hogy Oscar Wilde homoszexualitás miatt került fegyházba. És ha valamivel még jobban visszautazunk az időben akkor láthatjuk, hogy korábban a szexuális másságot halállal büntették.Red Star
Azért ez iszonyat nagy ferdítés, mert ha még jobban visszautazunk az időben akkor meg azt láthatjuk, hogy a másság (és persze a mai értelemben vett pedofília) abszolút elfogadott volt

Amikor meg az emberek egyenlőségét hirdető zsidók/keresztények/bármilyen más vallásúak elkezdenek kirekeszteni bizonyos rétegeket, akkor miért nem köpnek csak az égbe és állnak alá?jjncaa
A melegeket a pedofilokkal párhuzamba állítani kábé olyan, mintha a hardcore szexet kedvelőket állítanánk párhuzamba a nemi erőszaktvőkkel, vagy egy kirmiírót egy gyilkossal.

Egyébként minden csoportosulás logikailag kirekesztő, hiszen ha nem lenne kritérium ami alapján a csoport tagja valaki, és ezáltal deffiniálható maga a csoport, akkor mindenki beletartozna, ergo csoport sem volna.

Amúgy vicces, hogy egy fórumon, aminek az adja létjogosultságát, hogy izmos, erős férfiak feszülős rucikban szaladgálnak, és mi itt ezért rajongunk, őket nézzük órákig, velük foglalkozunk, róluk írunk, értekezünk időnk nagy részében, bárki is elítélően szól a homoszexualitásról, és annak bármilyen megnyilvánulásáról.
Ez a footballsexual-paradoxon.Sobri Jóska
És ezt úgy muszáj neked is csinálnod?

több mint 12 éve

A melegeket a pedofilokkal párhuzamba állítani kábé olyan, mintha a hardcore szexet kedvelőket állítanánk párhuzamba a nemi erőszaktvőkkel, vagy egy kirmiírót egy gyilkossal.

Egyébként minden csoportosulás logikailag kirekesztő, hiszen ha nem lenne kritérium ami alapján a csoport tagja valaki, és ezáltal deffiniálható maga a csoport, akkor mindenki beletartozna, ergo csoport sem volna.

Amúgy vicces, hogy egy fórumon, aminek az adja létjogosultságát, hogy izmos, erős férfiak feszülős rucikban szaladgálnak, és mi itt ezért rajongunk, őket nézzük órákig, velük foglalkozunk, róluk írunk, értekezünk időnk nagy részében, bárki is elítélően szól a homoszexualitásról, és annak bármilyen megnyilvánulásáról.
Ez a footballsexual-paradoxon.

több mint 12 éve
Én például melegként csak azért vonulok fel, mert ez egy demokrácia, és megtehetem.
Nincs semmi szégyelnivaló a nemi identitásban, akit ez provokál, azt egy szőke haj is provokálhat, elvégre feketére festhetném, egy szemüveg, a sántaság, vagy bármi egyéb, ami születésemtől fogva adott, és annak, aki velem törődik maga helyett ok a picsogásra.
Nem kell picsogni a melegek miatt, teljesen felesleges.
Ha azért érne hátrányos megkülönböztetés engem, és a többi sorstársamat, hogy 180 centinél magasabb, és 100 kilonál több vagyok, mindjárt büszke lennék rá, és egy demokráciában ki is nyilvánítanám efölött érzett büszkeségem.
Mert megtehetem.
Akit zavar, hogy mi melegek felvonulunk, vagy az, hogy létezünk, annak csak annyit tudok mondani, hogy nincs mitől félniük.
Ahogy az intelligencia vagy az empátia nem fertőzte meg őket, a buziság se fogja, nem kell aggódniuk.
Még ha seggbetolnak egy csajt, vagy ráizgulnak az análra se veszélyeztetettek. No para.
Egyszerűen nem kell félni a melegektől, leszbiktől, biszexektől, transzneműektől, senkitől se, Isten őket is ugyanúgy szereti, mint az ostobákat, együgyűeket.

Erről ismerhetők meg az Isten gyermekei és az ördög gyermekei: a ki igazságot nem cselekszik, az egy sem az Istentől való, és az sem, a ki nem szereti az ő atyjafiát.
1Jn 3,10
Sobri Jóska
Engem konkrétan baromira hidegen hagy, hogy ki mire izgul, tőlem akár nonstop vonulhatnak a melegek, ám az okfejtésed tökéletesen fals. Azért mert egy demokráciában megtehetsz valamit az nem azt jelenti, hogy feltétlenül meg is kell tenned. A pedofilok sem hirtelen felindulásból izgulnak kisfiúkra és kislányokra, ők ilyennek születtek, mégsem rendeznek pedofil felvonulást. És az nem indok, hogy a pedofíliát a BTK szabadságvesztéssel honorálja, hiszen alig száz egynéhány éve volt, hogy Oscar Wilde homoszexualitás miatt került fegyházba. És ha valamivel még jobban visszautazunk az időben akkor láthatjuk, hogy korábban a szexuális másságot halállal büntették. Nem zárhatjuk ki tehát, hogy egykor majd a pedofíliát is egyfajta másságnak tekintik és törlik a büntetendő cselekmények sorából. Én ezt az egész felvonulósdit roppant infantilis dolognak tartom. Heterók esetén érett férfiak nemigen szoktak szexuális sikereikkel vagy éppen a farkuk méretével dicsekedni. Ez kamaszfiúk szokása és amit az ember elnéző mosollyal kezel egy tinédzser esetén, az visszatetszést kelt egy felnőtt részéről. Ezt az éretlenséget érzem én a melegfelvonulás résztvevői részéről. Ismerek néhány meleget, akik nyíltan felvállalják másságukat, de eszük ágában sincs féltéglával verni a mellüket, hogy ők milyen büszkék erre. Én sem vagyok büszke arra, hogy heteró vagyok, mert ez egyszerű tény. Arra sem büszke senki, hogy homo sapiensnek született, mert ez is egyszerűen tény. Egyébként is kinek büszkélkednénk? Egy másik embernek, aki ugyanolyan joggal lehet büszke ugyanarra a tényre? Esetleg az állatoknak, akik ebből úgysem fognak megérteni semmit?
Ha valamilyen hátrányos megkülönböztetés miatt tiltakoznak, akkor szervezzenek egy tisztességes tüntetést transzparensekkel úgy ahogy illik és deklarálják a követeléseiket, de ne karneválozzanak. Nagyon sekélyes dolog arra hivatkozni, hogy demokrácia van, megtehetem. Egy demokráciában azt sem tiltja senki, hogy az intenzív osztály előtt rendezzenek utcabált a temetkezési vállalkozók. Ízléses lenne ugye? Nem sorolom mi minden jutott még hirtelen az eszembe amit meg lehetne tenni, hiszen a demokráciában nem tilos, mert még az én gyomrom is felfordult tőle.
Vonuljon tehát aki akar, én fütyülök rá, de értse meg azt, hogy nem azzal sérti meg a társadalom íratlan normáit, hogy más a szexuális identitása, hanem azzal, hogy ezt kéretlenül folyton mások pofájába vágja.Red Star
Nem fals az okfejtésem.
Ejnye.
Nem kellett volna beleugatni, ugyebár.

több mint 12 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 835 — no es importante

Amikor meg az emberek egyenlőségét hirdető zsidók/keresztények/bármilyen más vallásúak elkezdenek kirekeszteni bizonyos rétegeket, akkor miért nem köpnek csak az égbe és állnak alá?

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 117 — je suis poloska
Hát igen, nálatok zsidóknál nagyobb a szigor.
De aztán szerencsére jött Jézus.
Szeresd felebarátodat, mint temagadat.
Máté 19,19Sobri Jóska
Na tudod kit zsidózz! 😉 A Korintusiakhoz írt levél meg kurvára Újszövetség, úgyhogy zsidózzál csak nyugodtan...
Nekem nincs bajom a melegekkel, egy szóval se mondtam hogy lenne bajom velük. Jössz itt a hogy a Biblia szerint ne gyűlöljük felebarátainkat, amit én teljes mértékben be is tartok, csak azt is vegyük már észre hogy a Biblia teljes mértékben elítéli a melegséget. A Biblia szerint bűn. Javaslom hgy ne csak egyes részeit olvasd, hanem teljes egészét 😉

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci
Nem értem ezt a meleg büszkeséget.Meg a felvonulósdit.
Miért kell ezzel provokálni násokat?
Ja, és ha már annyira büszkék magukra, akkor büszkén álljanak bele az esetlegesen elcsattanó pofonokba is, és ne picsogjanak, mint egy kislány!laccoo74
miért kéne pofonoknak elcsattanni?Amadeus91
Nem kellene elcsattanni a pofonoknak, de elszoktak.
Nekem nincs bajom a melegekkel, mindenki azzal csinálja, akivel akarja.De vannak sokan, akik nem így látják!
Miért kell parádézni, ha ezzel felfestik a hátukra a céltáblát?Ezzel az erővel parádézhatnának a balkezes autószerelők, vagy a vegetáriánusok is.
több mint 12 éve
toxique Las Vegas Raiders 1 440 — A Cowboys szimpatizáns
Nem tudom minek néztem be ide ugyan, de elmondanám Mikey h ez a szám is azt tükrözi, hogy kevesen dolgozunk és még kevesebben legálisan bejelentve, normál fizetésen, nem pedig susmussal. Ez nem a gazdaságot leíró szám. Sokkal jobban nézne ki, ha a sok "szegény és becsületes" vállalkozó nem szorulna ilyen-olyan juttatásokra....kishaszi
Persze; de elmondhatnád azt is, hogy mi írja le egy ország gazdaságát? Melyik az a szám? Pénzforgalmi, szimpla adósságkockázati (a jelen folklor szerint), netalántán megtérülési vagy hatékonysági területen keresgéljünk a leíró szám után? Mert arra én magam is nagyon kíváncsi vagyok.

Ezek a mutatók és statisztikák - egyrészt - mindig valamely terület szempontjából elemeznek; igazán átfogó "szám" nincs, mert nem is lehet. A gazdaság, mint komplex egész, nagyon sok nem számszerűsíthető vagy csak kevésbé jól számszerűsíthető értéket, valamint szubjektívát tartalmaz. Másrészt; megrendelésre gyártják mindet (mindegy, hogy milyen politikai vagy egyéb érdekcsoportról van szó); így csodálkoznék azon, ha a készítőknek nem kellett volna valamilyen előzetes elvárásnak megfelelniük.
több mint 12 éve
Én például melegként csak azért vonulok fel, mert ez egy demokrácia, és megtehetem.
Nincs semmi szégyelnivaló a nemi identitásban, akit ez provokál, azt egy szőke haj is provokálhat, elvégre feketére festhetném, egy szemüveg, a sántaság, vagy bármi egyéb, ami születésemtől fogva adott, és annak, aki velem törődik maga helyett ok a picsogásra.
Ha azért érne hátrányos megkülönböztetés engem, és a többi sorstársamat, hogy 180 centinél magasabb, és 100 kilonál több vagyok, mindjárt büszke lennék rá, és egy demokráciában ki is nyilvánítanám efölött érzett büszkeségem.
Mert megtehetem.
Akit zavar, hogy mi melegek felvonulunk, vagy az, hogy létezünk, annak csak annyit tudok mondani, hogy nincs mitől félniük.
Ahogy az intelligencia vagy az empátia nem fertőzte meg őket, a buziság se fogja, nem kell aggódniuk.
Még ha seggbetolnak egy csajt, vagy ráizgulnak az análra se veszélyeztetettek. No para.
Egyszerűen nem kell félni a melegektől, leszbiktől, biszexektől, transzneműektől, senkitől se, Isten őket is ugyanúgy szereti, mint az ostobákat, együgyűeket.

Erről ismerhetők meg az Isten gyermekei és az ördög gyermekei: a ki igazságot nem cselekszik, az egy sem az Istentől való, és az sem, a ki nem szereti az ő atyjafiát.
1Jn 3,10
Sobri Jóska
Engem konkrétan baromira hidegen hagy, hogy ki mire izgul, tőlem akár nonstop vonulhatnak a melegek, ám az okfejtésed tökéletesen fals. Azért mert egy demokráciában megtehetsz valamit az nem azt jelenti, hogy feltétlenül meg is kell tenned. A pedofilok sem hirtelen felindulásból izgulnak kisfiúkra és kislányokra, ők ilyennek születtek, mégsem rendeznek pedofil felvonulást. És az nem indok, hogy a pedofíliát a BTK szabadságvesztéssel honorálja, hiszen alig száz egynéhány éve volt, hogy Oscar Wilde homoszexualitás miatt került fegyházba. És ha valamivel még jobban visszautazunk az időben akkor láthatjuk, hogy korábban a szexuális másságot halállal büntették. Nem zárhatjuk ki tehát, hogy egykor majd a pedofíliát is egyfajta másságnak tekintik és törlik a büntetendő cselekmények sorából. Én ezt az egész felvonulósdit roppant infantilis dolognak tartom. Heterók esetén érett férfiak nemigen szoktak szexuális sikereikkel vagy éppen a farkuk méretével dicsekedni. Ez kamaszfiúk szokása és amit az ember elnéző mosollyal kezel egy tinédzser esetén, az visszatetszést kelt egy felnőtt részéről. Ezt az éretlenséget érzem én a melegfelvonulás résztvevői részéről. Ismerek néhány meleget, akik nyíltan felvállalják másságukat, de eszük ágában sincs féltéglával verni a mellüket, hogy ők milyen büszkék erre. Én sem vagyok büszke arra, hogy heteró vagyok, mert ez egyszerű tény. Arra sem büszke senki, hogy homo sapiensnek született, mert ez is egyszerűen tény. Egyébként is kinek büszkélkednénk? Egy másik embernek, aki ugyanolyan joggal lehet büszke ugyanarra a tényre? Esetleg az állatoknak, akik ebből úgysem fognak megérteni semmit?
Ha valamilyen hátrányos megkülönböztetés miatt tiltakoznak, akkor szervezzenek egy tisztességes tüntetést transzparensekkel úgy ahogy illik és deklarálják a követeléseiket, de ne karneválozzanak. Nagyon sekélyes dolog arra hivatkozni, hogy demokrácia van, megtehetem. Egy demokráciában azt sem tiltja senki, hogy az intenzív osztály előtt rendezzenek utcabált a temetkezési vállalkozók. Ízléses lenne ugye? Nem sorolom mi minden jutott még hirtelen az eszembe amit meg lehetne tenni, hiszen a demokráciában nem tilos, mert még az én gyomrom is felfordult tőle.
Vonuljon tehát aki akar, én fütyülök rá, de értse meg azt, hogy nem azzal sérti meg a társadalom íratlan normáit, hogy más a szexuális identitása, hanem azzal, hogy ezt kéretlenül folyton mások pofájába vágja.

több mint 12 éve
De miért kéne kilobogózni néhány/sok ember meghasonlott nemi identitását a főpolgármesteri hivatal homlokzatán. Esetleg mindjárt az országházban.
Én úgy vagyok ezzel mint a szakállas viccben: pont leszarom, amíg kötelezővé nem teszik.Boston
Szolidaritásból.
Meg mert sok a homofób.

több mint 12 éve
1Jn 3,10
Sobri Jóska
1.: Férfiúval ne hálj úgy, amint asszonynyal hálnak: útálatosság az. (3 Móz 18,22)
2.: Hasonlóképpen a férfiak is elhagyván az asszonynéppel való természetes élést, egymásra gerjedtek bujaságukban, férfiak férfiakkal fertelmeskedvén, és az ő tévelygésöknek méltó jutalmát elvevén önmagokban. Róm 1:27
3.: Avagy nem tudjátok-é, hogy igazságtalanok nem örökölhetik Istennek országát? Ne tévelyegjetek; se paráznák, se bálványimádók, se házasságtörők, se pulyák, se férfiszeplősítők, 1Kor 6:9

ott van még szodoma története is, vagy Mózes első könyve a teremtésről...eaglesmcnabb
Hát igen, nálatok zsidóknál nagyobb a szigor.
De aztán szerencsére jött Jézus.
Szeresd felebarátodat, mint temagadat.
Máté 19,19

több mint 12 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 117 — je suis poloska
1Jn 3,10
Sobri Jóska
1.: Férfiúval ne hálj úgy, amint asszonynyal hálnak: útálatosság az. (3 Móz 18,22)
2.: Hasonlóképpen a férfiak is elhagyván az asszonynéppel való természetes élést, egymásra gerjedtek bujaságukban, férfiak férfiakkal fertelmeskedvén, és az ő tévelygésöknek méltó jutalmát elvevén önmagokban. Róm 1:27
3.: Avagy nem tudjátok-é, hogy igazságtalanok nem örökölhetik Istennek országát? Ne tévelyegjetek; se paráznák, se bálványimádók, se házasságtörők, se pulyák, se férfiszeplősítők, 1Kor 6:9

ott van még szodoma története is, vagy Mózes első könyve a teremtésről...

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
De miért kéne kilobogózni néhány/sok ember meghasonlott nemi identitását a főpolgármesteri hivatal homlokzatán. Esetleg mindjárt az országházban.
Én úgy vagyok ezzel mint a szakállas viccben: pont leszarom, amíg kötelezővé nem teszik.

Do your job
több mint 12 éve
Mert megtehetem.

1Jn 3,10

több mint 12 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 505
Ja, és ha már annyira büszkék magukra, akkor büszkén álljanak bele az esetlegesen elcsattanó pofonokba is, és ne picsogjanak, mint egy kislány!laccoo74
miért kéne pofonoknak elcsattanni?
több mint 12 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 6 165 — Steelers fan
Nem tudom minek néztem be ide ugyan, de elmondanám Mikey h ez a szám is azt tükrözi, hogy kevesen dolgozunk és még kevesebben legálisan bejelentve, normál fizetésen, nem pedig susmussal. Ez nem a gazdaságot leíró szám. Sokkal jobban nézne ki, ha a sok "szegény és becsületes" vállalkozó nem szorulna ilyen-olyan juttatásokra....

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 12 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 102
A Világbank július 1-jén publikálta az országok egy főre eső bruttó nemzeti jövedelem (GNI) alapján történő, minden évben elkészített besorolását. 2012-ről 2013-ra mindössze két ország került alsóbb kategóriába: Magyarország és a fegyveres konfliktusok sújtotta Dél-Szudán.origo
Magyarország szárnyal, értem?

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 12 éve
Toca Minnesota Vikings 20 273 — Vikings fan
Vicc hogy a kisebbség diktálja az "európai normát".Geeri
Világ normáit is ,szóval semmi meglepő nincs.
több mint 12 éve
Geeri Miami Dolphins 2 962 — geeri93@citromail.hu
Vicc hogy a kisebbség diktálja az "európai normát".

Mindig jövőre!
több mint 12 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci
Ja, és ha már annyira büszkék magukra, akkor büszkén álljanak bele az esetlegesen elcsattanó pofonokba is, és ne picsogjanak, mint egy kislány!
több mint 12 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 505
Nem szeretem a magamutogató embereket, ha ez a melegfelvonulás nem lenne , sokkal értelmesebben tudnák kezelni az emberek az ilyen jellegű másságot. Így egyszerűen csak az utcán segget rázó buzi jut mnidig róluk eszébe...
Bár valakinek tuti geci nagy üzlet mert mindig van.Toca
Tutira szép kis nagy üzlet van benn. Inkább bele se merek kezdeni kik állhatnak az egész mögött... 😀 .Asbee
a bilderbergista zsidók?
több mint 12 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Nem szeretem a magamutogató embereket, ha ez a melegfelvonulás nem lenne , sokkal értelmesebben tudnák kezelni az emberek az ilyen jellegű másságot. Így egyszerűen csak az utcán segget rázó buzi jut mnidig róluk eszébe...
Bár valakinek tuti geci nagy üzlet mert mindig van.Toca
Tutira szép kis nagy üzlet van benn. Inkább bele se merek kezdeni kik állhatnak az egész mögött... 😀 Amúgy szerintem a teljesen kulturált módon élő és viselkedő melegeket is zavarja ez az egész. Alaposan ront a megítélésükön úgy vélem.

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER