Gyűlölködjünk

37 feliratkozó

több mint 12 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
miért?Amadeus91
tudom sokak számára ezt nehéz megérteni, de konzervatív faluból származom, a családom is, a vallásom is konzervatív és nálunk az ilyesmi szégyen 😕 😕
eaglesmcnabb
a konzervativizmus és a hülyeség nem egyenlő.
Melegnek lenni pont akkora szégyen mint szőkének, barnának, kék szeműnek, magasnak, alacsonynak, négernek, sárgának, németnek, zsidónak, piréznek, svédnek, peruinak vagy épp magyarnak lenni.

apropó, nem szégyelled magad, hogy római katolikus vagy? Annyi - a hatalomért - értelmetlenül megölt emberélet és népirtás után? Pedig ugyancsak kéne, hiszen választhatsz is, hogy katolikus akarsz-e lenni, vagy sem, nem lenne kötelező mindezzel azonosulnod, mégis megteszed. Nem érzed szégyellni valónak? Bűnnek?Amadeus91
Kényszerítve érzed magad, hogy ilyen hülyeségeket írj? Azért mert normálisnak érzem magam, nem lesz nekem semmi bajom?
több mint 12 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 505
miért?Amadeus91
tudom sokak számára ezt nehéz megérteni, de konzervatív faluból származom, a családom is, a vallásom is konzervatív és nálunk az ilyesmi szégyen 😕 😕
eaglesmcnabb
a konzervativizmus és a hülyeség nem egyenlő.
Melegnek lenni pont akkora szégyen mint szőkének, barnának, kék szeműnek, magasnak, alacsonynak, négernek, sárgának, németnek, zsidónak, piréznek, svédnek, peruinak vagy épp magyarnak lenni.

apropó, nem szégyelled magad, hogy római katolikus vagy? Annyi - a hatalomért - értelmetlenül megölt emberélet és népirtás után? Pedig ugyancsak kéne, hiszen választhatsz is, hogy katolikus akarsz-e lenni, vagy sem, nem lenne kötelező mindezzel azonosulnod, mégis megteszed. Nem érzed szégyellni valónak? Bűnnek?
több mint 12 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 117 — je suis poloska
miért?Amadeus91

mellesleg ha mindenki buzi lenne, akkor kihalna a föld népessége, ki tartaná el a későbbi nyugdíjasokat? 😕 Ők haljanak éhen? 😕

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Diszkrimináció! 2 melegnek nem születhet közös gyermeke! bezzeg a heteroknak igen! a BDSRSTNT!!!
amúgy én bírom a buzikat, és örülnék ha rajtam kívül az összes férfi buzi lenne, nagy választék lenne csajokból 😊
bár az is igaz ha buzi lennék mélységesen szégyellném magam, nem hogy még vonulgatnék különböző maskarákban 😊eaglesmcnabb
miért?
több mint 12 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 117 — je suis poloska
Diszkrimináció! 2 melegnek nem születhet közös gyermeke! bezzeg a heteroknak igen! a BDSRSTNT!!!
amúgy én bírom a buzikat, és örülnék ha rajtam kívül az összes férfi buzi lenne, nagy választék lenne csajokból 😊
bár az is igaz ha buzi lennék mélységesen szégyellném magam, nem hogy még vonulgatnék különböző maskarákban 😊

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 833 — no es importante
és ezzel a kiragadott példával most mit bizonyítottál? hogy ha egy csoportban vannak deviáns viselkedésű egyének, akkor az a teljes csoportot jellemzi vagy micsoda?

az érvelés max. akkor lenne logikus (hogy helyes-e, az más kérdés), ha a felvonulásokon csak a "B"-típusú (extrovertált) melegek jelennének meg, az "A"-típusúak (introvertáltak) meg otthon maradnának, de nem ez a helyzet

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 417 — Ajmo Vatreni
Én csak simán Vettelt gyűlölöm.
több mint 12 éve
...Sobri Jóska
De könyörgöm, nekem nem az a problémám, hogy valaki a 4 fal között seggbebaszatja magát, hanem ha irritáló módon rázza magát a népnek ezzel érvényesítve jogait. .Asbee
és miért irritál?
több mint 12 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
...Sobri Jóska
De könyörgöm, nekem nem az a problémám, hogy valaki a 4 fal között seggbebaszatja magát, hanem ha irritáló módon rázza magát a népnek ezzel érvényesítve jogait. És ez a legnagyobb probléma, hogy ezt meg is tehetik. Aki szerint pedig teljesen normális, hogy így akarnak érvényesülni, az szerintem nagyon gyorsan menjen el orvoshoz. Angliában élő ismerős 1-2 éve mesélte, hogy a közvetlen főnöke meleg. Mondta oké, nincs vele semmi baj. Teljesen normálisan dolgoznak, nincs semmi probléma. Volt anno egyik korábbi szálláshelyén egy buzi. Hétvégente nőnek öltözve ment el "bulizni", minden miatt folyton piccsogott, senkivel nem jött ki. Reggelizés közben mindenki előtt akarta borotválni a lábát. Tipikusan beleillene felvonulók közé, mehetne hőzöngeni, hogy őt nem értik meg meg nem fogadják el. Nem felvonulni kell ahhoz, hogy elfogadtassák magukat.
Az meg, hogy ki hol lakik és hol szeretne elhelyezkedni teljesen más dolog. Szinte több ismerősöm van már aki bp-i, mint aki soproni és a fővárosban is szeretnék majd elhelyezkedni. De senki sem panaszkodott még emiatt, hogy én csak üljek el ott a seggemen meg minek akarok odamenni.

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 12 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 104 — #NoStress
Akkor még egyszer egy hétköznapi példa, annak, aki szerint egy meleget/leszbikust ma ugyanolyan jogok illetnek meg, mint bárki mást ebben a soha nem látott toleráns társadalomban:
Ha egy ember korházba kerül, akkor felvilágosítást, tájékoztatást közvetlen hozzátartozónak adhatnak ki (szülő, gyerek, testvér), valamint házastársnak, élettársnak.
Ha van egy meleg/leszbikus pár, akik 25 éve együtt vannak, és egyikük korházba kerül, akkor a párja hivatalosan nem lehet a párja a jog szerint, és ez bizony erősen hátrányos megkülönböztetés.
Ugyanez a szitu minden olyan hivatalos helyzetben, ahol házastársi vagy bejegyzett élettársi kapcsolat szükségeltetik bizonyos dolgok elintézéséhez.
Érdekelne, hogy aki szerint egy idétlenül felöltöző agyhalott meleget agyon kéne lőni azonmód, aszerint egy normálisan élő meleg/leszbikus párt miért ne illetne meg a házassodás joga? Azok nem mutogatják magukat, nem műsoroznak, csak szeretnének normálisan élni. Ők azért ne tehessék, mert van pár hülye, aki kakadúnak öltözve vonaglik évente egyszer egy rendezvényen, melynek nem ezen vonaglás a primér célja, de a tolerancia jegyében eltűrik?
Ha valakinek a tufa agya addig terjed, hogy egy nyolcezres tömegben van pár százaléknyi magamutogató, számára gusztustalanul viselkedő, és azzal azonosít egy egész közösséget, az focimeccsre, Balaton Soundra vagy politikai nagygyűlésre se menjen, hisz ott ez az arány jóval magasabb.Sobri Jóska
Szerintem rohadt sokat változott az emberek véleménye a kérdésről és hozzáállása a melegekhez. Amiről Te beszélsz az szimplán jogalkotói kérdés. szerintem nyugodtan reklamálhatsz a regnáló politikai hatalomnál, ha már olyan könnyen szót értesz velük. Van új alaptörvény, 2/3-os többség, már csak egy kis akarat kell hozzá. Ez nem a társadalom elfogadó készségének a kérdése.
Mondhatnám akár azt is, hogy ha valaki olyan tufa agyú, hogy 300 hőzöngő gárdistát azonosít egy egész társadalommal, az ne tufázzon.
Én azt gondolom, hogy a mai fiatalok sokkal toleránsabban állnak az egész kérdéshez mint az én generációm tette ezt régen. Megkockáztatom nem is ütköznek meg rajta. A személet így változik és alakul át. Nem véletlenül engedélyezik egyre több helyen a házasságukat például.Boston
Igazad lenne, ha a jogalkotás nem politika lenne, annyiban, hogy amíg a regnáló politikai hatalom úgy érzékeli, hogy a társadalom homofób, nem indul el a melegjogok kiszélesítésének irányába.
És mivel nem indul el, ebből logikusan következik, hogy úgy érzékeli, hogy homofób.
Amit az itteni kommentek, beírások jelentős része is bizonyít.
Nem érvek hangzanak el, hanem zsigeri indulatokat öntenek írásos formába.

több mint 12 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Ha egy ember korházba kerül, akkor felvilágosítást, tájékoztatást közvetlen hozzátartozónak adhatnak ki (szülő, gyerek, testvér), valamint házastársnak, élettársnak.
Ha van egy meleg/leszbikus pár, akik 25 éve együtt vannak, és egyikük korházba kerül, akkor a párja hivatalosan nem lehet a párja a jog szerint, és ez bizony erősen hátrányos megkülönböztetés.
Ugyanez a szitu minden olyan hivatalos helyzetben, ahol házastársi vagy bejegyzett élettársi kapcsolat szükségeltetik bizonyos dolgok elintézéséhez.
Sobri Jóska
Az élettársi kapcsolatból nincsenek kizárva az azonosneműek a mostani és az új ptk szerint sem. A bejegyzet élettársi kapcsolat meg kvázi házasság az azonosneműek részére. Amit diszkriminációként fel lehet hozni, hogy nem fogadhatnak örökbe ill. a házasságból ki vannak zárva.
több mint 12 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
Akkor még egyszer egy hétköznapi példa, annak, aki szerint egy meleget/leszbikust ma ugyanolyan jogok illetnek meg, mint bárki mást ebben a soha nem látott toleráns társadalomban:
Érdekelne, hogy aki szerint egy idétlenül felöltöző agyhalott meleget agyon kéne lőni azonmód, aszerint egy normálisan élő meleg/leszbikus párt miért ne illetne meg a házassodás joga? Azok nem mutogatják magukat, nem műsoroznak, csak szeretnének normálisan élni. Ők azért ne tehessék, mert van pár hülye, aki kakadúnak öltözve vonaglik évente egyszer egy rendezvényen, melynek nem ezen vonaglás a primér célja, de a tolerancia jegyében eltűrik?
Ha valakinek a tufa agya addig terjed, hogy egy nyolcezres tömegben van pár százaléknyi magamutogató, számára gusztustalanul viselkedő, és azzal azonosít egy egész közösséget, az focimeccsre, Balaton Soundra vagy politikai nagygyűlésre se menjen, hisz ott ez az arány jóval magasabb.Sobri Jóska
Szerintem rohadt sokat változott az emberek véleménye a kérdésről és hozzáállása a melegekhez. Amiről Te beszélsz az szimplán jogalkotói kérdés. szerintem nyugodtan reklamálhatsz a regnáló politikai hatalomnál, ha már olyan könnyen szót értesz velük. Van új alaptörvény, 2/3-os többség, már csak egy kis akarat kell hozzá. Ez nem a társadalom elfogadó készségének a kérdése.
Mondhatnám akár azt is, hogy ha valaki olyan tufa agyú, hogy 300 hőzöngő gárdistát azonosít egy egész társadalommal, az ne tufázzon.
Én azt gondolom, hogy a mai fiatalok sokkal toleránsabban állnak az egész kérdéshez mint az én generációm tette ezt régen. Megkockáztatom nem is ütköznek meg rajta. A személet így változik és alakul át. Nem véletlenül engedélyezik egyre több helyen a házasságukat például.

Do your job
több mint 12 éve
...Amadeus91
Szóval akkor minden faszságot nyeljek le, mert joguk van hozzá. Asbee
Pontosan így van.
De tudod miért?
Nem azért mert joguk van hozzá.
Hanem mert neked is jogod van hozzá.
És annak, hogy te is azt csinálj amit akarsz, ez az ára.
Te is megtehetsz bármit, amihez kedved szottyan, ha a megadott keretek között maradsz.
És ha ezen kereteket akarod szűkíteni más számára, akkor a saját szabadságod kereteit szűkíted.
Azt hinné az ember, hogy ez 18 éves kor fölött egy érettségivel mindenki számára triviális.
Például te soproni vagy ugyebár, nem örülnél neki, ha mondjuk Pestre jönnél dolgozni, de amint meghallanák bárhol, hogy sopronból érkeztél, elkezdenék húzni a szájukat, kiröhögnének, gúnyolódnának rajtad ("nézd má, ez de hülyén beszél", "feljön faluról és azt hiszi neki minden jár mint egy rendes pstinek", "nem baj ha suttyó a srác, csak legalább ne mutogatná lépten nyomon, ne tolná az arcunkba vidéki származását", stb.), és nem kapnál seholse melót.
Arra kényszerülnél, hogy letagadd honnan jöttél, ha melót akarsz, titokban kéne hazautazz a szüleidhez, stb.
És hogy mennyiben hasonlít, hogy valaki meleg, vagy Sopron szülötte?
Pont annyiban, hogy egyikőtök se tehet róla.
Ő melegnek született és akar normálisan boldogulni, te Sopronban születtél, és szintúgy.

Szóval ez a tolerancia lényege: te lenyeled más faszságát (vagy ami szerinted az), ő lenyeli a tiedet (vagy ami szerinte az).
Ha te nekilátsz beszűkíteni a jogok, lehetőségek által meghatározott teret, más is nekifog látni, és a végén egyfajta kényszerpályára szorulsz, ahol nem fogod jól érezni magad.

több mint 12 éve
Ha valakinek a tufa agya addig terjed, hogy egy nyolcezres tömegben van pár százaléknyi magamutogató, számára gusztustalanul viselkedő, és azzal azonosít egy egész közösséget, az focimeccsre, Balaton Soundra vagy politikai nagygyűlésre se menjen, hisz ott ez az arány jóval magasabb.

több mint 12 éve
...Amadeus91
Szóval akkor minden faszságot nyeljek le, mert joguk van hozzá. Ne zavarjon semmi, ne szóljak be miatta, ne csináljak semmit mert megtehetik és joguk van hozzá. Mivel nem tetszik, ezért meg ősmagyar náci vagyok. Már ezt is tudom 😀 (azt meg nem tudom honnan szeded, hogy halvány fingom nincs mi az a kommunizmus meg a liberalizmus, nem fejtettem ki sehol). De ez volt az utolsó hsz-m, én ezt befejeztem, van ennél jobb dolgom is...

több mint 12 éve
egy józan ésszel gondolkodó ne akarjon olyan világban élni, ahol egy bizonyos réteg szabja meg, hogy ki a "más" és ki az "egészséges",jjncaa
Mondjuk azt, hogy mi egészséges és mi nem, azt nem egy társadalmi réteg, hanem a természet szabja meg.Boston
Ugyanezt írtam 😊

A magamutogatásról: engem rohadtul irritál, hogy a fesztiválokon, bulikon sok paraszt benarkózva ugrabugrál, mégse hiszem azt, hogy mindenki így viselkedik egy ilyen rendezvényen... Ha pedig megteheti, akkor nekem meg el kell azt tűrnöm és tolerálnom

Azt nem értem, hogy a homofóboknak miért okoz ekkora frusztrációt a felvonulásnak már csak a gondolata is, talán attól félnek, hogy ők is kedvet kapnak hozzá? 😊jjncaa
Engem nem zavar a felvonulás. A másság sem zavar, ha nem az általad leírt bunkó módon tolják az arcomba. Engem az állandó sípolás zavar az elnyomásról, az üldözésről, a társadalmi kirekesztésről. Rengeteg "híres" ember felvállaltan meleg, mégsem hiszem, hogy állandóan inzultálnák őket a hétköznapokban. Szerintem soha ilyen toleráns még nem volt a társadalom a melegek felé mint napjainkban.
+ van ennek az egésznek egy nem elhanyagolható költségvonzata, ami bár nem kérdőjelezheti meg a gyülekezéshez való jogot, de felvethet számos egyéb társadalmi kérdést.

Do your job
több mint 12 éve
egy józan ésszel gondolkodó ne akarjon olyan világban élni, ahol egy bizonyos réteg szabja meg, hogy ki a "más" és ki az "egészséges",jjncaa
Mondjuk azt, hogy mi egészséges és mi nem, azt nem egy társadalmi réteg, hanem a természet szabja meg.Boston
Ugyanezt írtam 😊

A magamutogatásról: engem rohadtul irritál, hogy a fesztiválokon, bulikon sok paraszt benarkózva ugrabugrál, mégse hiszem azt, hogy mindenki így viselkedik egy ilyen rendezvényen... Ha pedig megteheti, akkor nekem meg el kell azt tűrnöm és tolerálnom

Azt nem értem, hogy a homofóboknak miért okoz ekkora frusztrációt a felvonulásnak már csak a gondolata is, talán attól félnek, hogy ők is kedvet kapnak hozzá? 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Geeri Miami Dolphins 2 962 — geeri93@citromail.hu
Ha az én tolerciaszintemet átlépi, meg még jópár emberét, akkor ez miért más mint amikor valakinek az lépi át a toleranciaszintjét, hogy nem fogadom el hogy valamit azzal népszerűsítsenek, hogy félmesztelenül vonaglanak a képviselői?
De most komolyam mehet a hype indexen meg origon, meg akárhol, de nem hiszem el hogy a társadalom legnagyobb része ezzel a buziparádéval egyet tud érteni, és abban sem hogy ettől homofób. Bárki lehet meleg ma Magyarországon, nem Uganda meg Oroszország ez, hogy agyonkövezzék őket.

"többségi társadalom megszólítása, az LMBTQ emberekkel szembeni sztereotípiák és előítéletek csökkentése"
Ezt azzal lehet elérni ha végigvonaglunk a városon. Miért nem mentek szivárványos zászlókkal a gátakra? Komolyan kérdezem miért nem? Akkor talán látná a begyöpösödött agyú homofób is hogy némá' nem csak egymást tömik hanem a zsákot is!
Nem, ehelyett minden évben tízmiliókért öncélúan vonulgatnak, aminek semmi de semmi értéke nincs az égadta világon. És nekem ezzel kéne azonosulnom különben nem vagyok ember. Értem...

Mindig jövőre!
több mint 12 éve
szerencsére joguk van hozzá és megtehetik, ez a legfontosabb
volt már elég példa rá a történelemben, hogy egy józan ésszel gondolkodó ne akarjon olyan világban élni, ahol egy bizonyos réteg szabja meg, hogy ki a "más" és ki az "egészséges", de az emberek csak nem tanulnak a saját és elődeik hibáiból...jjncaa
Mondjuk azt, hogy mi egészséges és mi nem, azt nem egy társadalmi réteg, hanem a természet szabja meg. Számomra legalább is. De ettől függetlenül nincs joga senkinek üldözni, megpofozni, korlátozni azokat, aki az ő értékrendje szerint mások.
300 unintelligens barom viselkedését pedig nem kell egy egész társadalomra levetíteni. Nem hiszem, hogy ebben az országban bárkit is üldöznek azért mert meleg. Számos közéleti szereplőről derült ki a mássága, mégsem foglalkozik vele senki. A bajom pont azokkal az exhibicionista faszkalapokkal van, akik nem képesek elviselni, hogy nem foglalkozik velük a kutya sem.
De nem gondolnám, hogy ezen a felvonuláson ezek az emberek voltak többségben.

Do your job
több mint 12 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
Az piros-szürke volt. Nem vagy te színvak? 😀 Viszont a cipőm az valóban narancsos volt. Így utólag belegondolva ez tényleg kicsit merész, de legalább a rendőrök beengedtek hazafele. 😀Schleck
Hazafelé a buszon tűnt fel, addigra már be voltam fàradva 😀

több mint 12 éve
még jó, hogy köztetek nem volt egy ilyen se.. oh wait...
Amadeus91
..
És akármit mondunk senki nem fogja fel, hogy mivel van a legnagyobb probléma. A vége az lesz, hogy a teljes meleg társadalmat az ilyen szarháziakkal fogják beazonosítani. .Asbee
nem. A vége az lesz, hogy a komplett magyar társadalmat az ilyen intoleráns faszkalapokkal fogják beazonosítani. (hozzáteszem helytelenül)
Az a büdös nagy probléma, hogy nem érted a demokráciát (ahogy látom a liberalizmust és a kommunizmust sem, de spongyát rá). Miért ne vonulhatna fel? Miért ne táncoljon, ha kedve szottyan hozzá? Mert neked kiakasztja a -0-ás toleranciaszinted? Korlátoz ez téged? Ugye, hogy nem. Majd amelyik közszeméremsértést követ el, azt szépen leszedi a rendőr, aztán beviszi a törvénynek megfelelően. Kurvára nem értem, hogy minek kell itt epilepsziás rohamot kapnod, mert ez a pár ezer ember él a demokratikus jogaival, urambocsá'. Nyugodtan te is menj ki az állomás elé, lehetőleg a pékség sarkára és kezdj el táncolni. Megteheted, mert jogod van hozzá. Nem azért vonulnak fel, mert a képedbe akarják tolni azt, hogy melegek, hanem azért teret nyerjen az egyenjogúságuk. Kvázi ugyanaz, mint annak idején Kingék felvonulása Washingtonban. Azt hiszed, hogy nem kaptak idegrángást a hozzád hasonló ősfehérek és kezdtek rá a "hová süllyed a világ" mantrára?
Egyébként egy mondatoddal egyet is értek; tényleg te vagy a fasz.
több mint 12 éve
Amadeus91
Te komplett idióta vagy baszod. Nem az a baj, hogy buzi. Hanem amilyen formában előadják magukat. Mindenféle akárminek beöltözve gusztustalanul rázzák magukat a kamionokon. Feltűnési viszketegségben szenvedő kis szarháziak vonulnak fel, akik unalmukban már nem tudnak magukkal mit kezdeni. És igen, van egy ilyen akit ismerek is, anno tudtam róla hogy buzi (vagy biszex vagy faszomtudja mi nem érdekel) és tök random módon láttam róla anno felvonulásos képeket. Szerinted ezzel növelik az elfogadottságukat, hogy ilyen irritáló módon "mutatkoznak be" a népnek? Most komolyan ezt kell támogatni? És az a legdurvább, hogy az ilyen magukat liberálisoknak (vagy komcsiknak) mondó (miközben halvány fogalmuk sincs róla hogy mi az) egyének mint te védik ezeket a korcsokat. Igen azok. Nem azért mert buzik, hanem mert ilyen módon viselkednek és ezzel próbálják terjeszteni az igét. Mi pedig nyeljük le? Hát a lófaszt...
És megmondom, nem azzal van a bajom, ha valaki meleg (és itt szándékosan nem a buzi szót használtam), de ezt is korrekt módon lehet tudatni a világgal. Ahhoz nem kell pl apácának meg nemtudomminek beöltözni és idióta módjára rázni magát, hogy ő ilyen legyen. És akármit mondunk senki nem fogja fel, hogy mivel van a legnagyobb probléma. A vége az lesz, hogy a teljes meleg társadalmat az ilyen szarháziakkal fogják beazonosítani. Pedig fogadni mernék volt már olyan ember, akiből ki nem néztem volna, hogy a saját neméhez vonzódik mégsem írta ki ezt a homlokára és illegette magát mint akinek elmentek otthonról.
Ha meg ilyen rendezvényt akarnak megszervezni, akkor csináljanak valahol egy egy napos "fesztivált", ahol mindenféle zenei és egyéb kulturális programmal bebizonyíthatják, hogy valóban alkalmasak az emberi életre. Ugyanakkor a legnagyobb fasz én vagyok, hogy az ilyen érthetetleneknek próbálom megmagyarázni a dolgokat...

több mint 12 éve
xrace77 Denver Broncos 4 666
Akinek van gyomra hozzá nézegesse meg valamelyik híroldalon a képeket. Ez teljesen normális így felvonulni ? Hihetetlen hova süllyed még a világ, arról nem is beszélve hogy mennyi pénzébe kerül ez az adófizetőknek, hogy egy deviáns kisebbség magamutogatását és provokációját biztosítsák a normális érzésű emberek jogos haragjától.
De persze demokrácia van, megtehetik. Ők is csak éltek demokratikus jogukkal és kifejezték véleményüket, bár megmondom őszintén keveslem a számot, hogy csak 3-at vertek meg:
 www.origo.hu/itthon/20130706-harom-embert-megvertek-a-pride-utan.html
A most vonulóknak tanácsolnám, hogy bátran menjenek más országokba is vonulgatni, így kifejezvén szolidaritásukat az ottaniakkal, kezdésnek ajánlanám mondjuk Szerbiát vagy ott a környező országok közül bármelyiket...Dub

Amadeus91
Ő is az utcán vonaglott közízlést sértve? Nem érdekel otthon mit csinálnak, magánügy, hogy nekik ez a betegségük, engem az zavar, hogy ilyen ocsmány módon az ember képébe tolják ezt, nyilvánvaló provokálási céllal. Legalábbis értelmes választ még nem sikerült kiderítenem arra, hogy milyen célért van is ez az egész, vagy mire akarják ezzel a figyelmet felhívni ?
(Másrészt, mi az hogy köztünk? Semmi közöm az úriemberhez, nem vagyok német sem, ergo náci se vagyok.)Dub

Nem tudom, hogy számodra ez mennyire lesz értelmes válasz, a következő idézet a rendezvény hivatalos oldaláról való:
"A non-profit Szivárvány Misszió Alapítvány által évente megrendezett Budapest Pride fesztivál célja a magyarországi leszbikus, meleg, biszexuális, transznemű és queer (LMBTQ) közösség építése és erősítése, a többségi társadalom megszólítása, az LMBTQ emberekkel szembeni sztereotípiák és előítéletek csökkentése, valamint figyelemfelhívás a jog- és esélyegyenlőség fontosságára."
több mint 12 éve
Dub New Orleans Saints 1 019
Akinek van gyomra hozzá nézegesse meg valamelyik híroldalon a képeket. Ez teljesen normális így felvonulni ? Hihetetlen hova süllyed még a világ, arról nem is beszélve hogy mennyi pénzébe kerül ez az adófizetőknek, hogy egy deviáns kisebbség magamutogatását és provokációját biztosítsák a normális érzésű emberek jogos haragjától.
De persze demokrácia van, megtehetik. Ők is csak éltek demokratikus jogukkal és kifejezték véleményüket, bár megmondom őszintén keveslem a számot, hogy csak 3-at vertek meg:
 www.origo.hu/itthon/20130706-harom-embert-megvertek-a-pride-utan.html
A most vonulóknak tanácsolnám, hogy bátran menjenek más országokba is vonulgatni, így kifejezvén szolidaritásukat az ottaniakkal, kezdésnek ajánlanám mondjuk Szerbiát vagy ott a környező országok közül bármelyiket...Dub

Amadeus91
Ő is az utcán vonaglott közízlést sértve? Nem érdekel otthon mit csinálnak, magánügy, hogy nekik ez a betegségük, engem az zavar, hogy ilyen ocsmány módon az ember képébe tolják ezt, nyilvánvaló provokálási céllal. Legalábbis értelmes választ még nem sikerült kiderítenem arra, hogy milyen célért van is ez az egész, vagy mire akarják ezzel a figyelmet felhívni ?
(Másrészt, mi az hogy köztünk? Semmi közöm az úriemberhez, nem vagyok német sem, ergo náci se vagyok.)
több mint 12 éve
? azért nem változik semmi, mert te ezt így gondolod és akkor ez így is van vagy miért?

a gyülekezéshez való jog az ember alapvető jogai közé tartozik, ezt mondvacsinált indokokkal korlátozni nem lehet, olyanokkal meg aztán pláne nem, hogy "ne vonulgassá', mer' másnak is megjön hozzá a kedve"...jjncaa
tehát szerinted az egészséges és elfogadható, hogy ők vonulgatnak és közben mutogatják, hogy milyen mások?Farky
szerencsére joguk van hozzá és megtehetik, ez a legfontosabb
volt már elég példa rá a történelemben, hogy egy józan ésszel gondolkodó ne akarjon olyan világban élni, ahol egy bizonyos réteg szabja meg, hogy ki a "más" és ki az "egészséges", de az emberek csak nem tanulnak a saját és elődeik hibáiból...

---