Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 12 éve
Nem szeretem a magamutogató embereket, ha ez a melegfelvonulás nem lenne , sokkal értelmesebben tudnák kezelni az emberek az ilyen jellegű másságot. Így egyszerűen csak az utcán segget rázó buzi jut mnidig róluk eszébe...Bár valakinek tuti geci nagy üzlet mert mindig van.
több mint 12 éve
hetero felvonulást!!! még most se értem minek vonulnak fel a fartúrók... értem én h szerintük nem undorító...de nem lenne-e jobb ha csak otthon csinálnák a bizonyos dolgokat...? 😕ghstzRnem édes mind1, hogy felvonulnak-e vagy sem? Jól esik nekik? Akkor vonuljanak. Engem hidegen hagy, hogy melegek-e avagy sem, vonulnak-e vagy sem, nem ez az "emberi érték" mérőszáma (már persze, ha van ilyen).
több mint 12 éve
hetero felvonulást!!! még most se értem minek vonulnak fel a fartúrók... értem én h szerintük nem undorító...de nem lenne-e jobb ha csak otthon csinálnák a bizonyos dolgokat...? 😕ghstzRNézd meg a Milk című filmet.
Ha utána se tiszta, szívesen kifejtem.
Ja, és jön a Túl a barátságon 2, nagyon várós:
több mint 12 éve
hetero felvonulást!!! még most se értem minek vonulnak fel a fartúrók... értem én h szerintük nem undorító...de nem lenne-e jobb ha csak otthon csinálnák a bizonyos dolgokat...? 😕

több mint 12 éve
Ha belegondolsz; ez ahhoz képest még csak gyenge rávezetés... bár kifoghat éppen egy jó főnököt is; de M.o.-on erre nagyon kevés esélye van. Nekem az egyetlen normális (ésszerűen döntő, szakmailag példaképként vehető, szavahihető, gerinces és pl. aki "mert" diszkréten nyalni) főnököm se magyar volt...amikor a tanár kitalálja, hogy legyen még egy szóbeli vizsga, vizsgaidőszak után (!!!)ja ez tényleg szar, de
végülis nem gáz, hogy 1 hete nem aludtam egy normálisat és idegbajt kapok az egésztőlNewman
fogd fel úgy hogy ez is csak tanító jellegű felkészítés az életre , meg a leendő munkahelyi főnökökre! 😊yooker
több mint 12 éve
Abszte nem, a merciben nagyobb sztem. A hátsó lökhárító elem csere, belül mi van azt nem látom mondjuk.gabtsi+ a düh, meg gondolom, így nem indultál el.
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
Abszte nem, a merciben nagyobb sztem. A hátsó lökhárító elem csere, belül mi van azt nem látom mondjuk.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 12 éve
catattack
3 520
Mar tartok hazafele, hogy felmarkoljam a fesztivalcipomet, es induljak Sopronba, hat nem mindenki gondolta igy...Anyagi kár jelentős?
Megáll a sor a Margit hídon, megállok, a mögöttem levő viszont nem fékezett. ugy 30rol, egyáltalán.
Faszom. 😕gabtsi
több mint 12 éve
Mar tartok hazafele, hogy felmarkoljam a fesztivalcipomet, es induljak Sopronba, hat nem mindenki gondolta igy...Megáll a sor a Margit hídon, megállok, a mögöttem levő viszont nem fékezett. ugy 30rol, egyáltalán.
Faszom. 😕
ami nem hajlik, az törik!
több mint 12 éve
Ezért is vagyok hálás, hogy én a kreditrendszer lényegi részéből kimaradtam akkor kezdték csak bevezetgetni na meg létszámát tekintve is kis helyre jártam, bár ez szívőzásokat nem akadályozott meg de legalább nem volt arctalan a dolog 😛 Kitartást!
több mint 12 éve
YoungZeeZee
9 509
Reszvetem.Nem tudom en voltame anno szerencses,de engem ezek elkerultek.Vol 2apro nem ertem h miert 1es zh de ezeken kivul gordulekeny volt minden.Munka mellett cyinaltam.Persze lehet a suli es a szak sem volt szopo.
Mondjuk az utolso perces tanulast sisem ertettem.Szepen szisztematikusan haladni normalis alvassal rs munkaval.Csak akarni kell.
No fel a fejjel!
több mint 12 éve
amikor a tanár kitalálja, hogy legyen még egy szóbeli vizsga, vizsgaidőszak után (!!!)ja ez tényleg szar, de
végülis nem gáz, hogy 1 hete nem aludtam egy normálisat és idegbajt kapok az egésztőlNewman
fogd fel úgy hogy ez is csak tanító jellegű felkészítés az életre , meg a leendő munkahelyi főnökökre! 😊
több mint 12 éve
de a jó büdös kurva anyjukat hogy kapok egy egyest aminél mind a 4 feladatot kiírtam szóról-szóra puskából. és megtekintés: NINCS. UV-ra nem volt hely, bementem suliba + írtam is tanszékvezetőnek hogy legyen már megtekintés, mert kurva idegesítő hogy nem tudom hogy miért egyes, azt mondta kötelezi 48 órán belül a vén kurvát hogy megtekintést biztosítson. (persze mindezt e-mailben, cc-ben meg ott szerepelt a tanár, tehát a nevemet is látta mellé, hogy ki volt az a "köcsög" aki mert szólni...) Megtekintés persze még mindig nem volt, vizsga előtt 1 nappal nyitott még 8 helyet a tanár tudta nélkül, aki persze kiakadt vizsgán mint az ingaóra... Erre belerakta a tankönyv kisbetűs részeit kifejtősbe, a vizsga másik felét pedig az ujjából szopta vagy nem tudom mert infom sincs honnan voltak a kérdések. Csak tudnám hogy annak a 20 embernek akinek meglett 160-ból annak hogy a faszomba lett meg, mert a könyv szóról szóra nem volt elég. mindezt egy lófasz választott tantárgyon, az le van fosva hogy a diákok 60%-ának ez az utolsó tárgya...Minden iskolának igen változatos a repertoárja, ha szopatni kell.berger90tippre, hogyan szopassuk meg az egyetemistát az utolsó vizsgahéten című mű egyik darabját mutatták meg eaglesmcnabbel a sanyarú sorsú főszerepbenTocaA jó kurva élet baszná teherbe a tarka bundás vadregényes hónaljmankós vastagbajszú zsíros hajú rohadt betyár csavargó kurva anyját ennek a retkes sulinak, hogy az utolsó héten kell szopatni az embert!!!!!!!!!!!!!!!!eaglesmcnabbna, mi történt?Amadeus91
De a lényeg hogy megtekintés nincs, nem is volt és nem is lesz. Ennyi erővel mondjuk habókra is kaphatjuk a jegyeket, bármit beírhat kutya se tudja ellenőrizni. Csak azt nem értem hogy milyen jogalapja volt hozzá. Szerencsére a vénkurva elment nyugdíjba, VK-t meg már más tanárnál írjuk. Mondjuk az is elég lutri...
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
😀 😀Volt itt elég hülye.tenorxKurva életbe, hogy rohadt álmos vagyok, de az idióta szobatársaim nyilván itt isznak a szobában + 3 emberrel, miközben üres az egész kibaszott szint....Kurva élet ha hamarabb olvasom lemegyek felbaszni én is téged még legalább kétszer, bassza meg elkúrtam 😀Toca
És külön vicces a hányszor tudnak felkelteni játék.tenorx
több mint 12 éve
Volt itt elég hülye.Kurva életbe, hogy rohadt álmos vagyok, de az idióta szobatársaim nyilván itt isznak a szobában + 3 emberrel, miközben üres az egész kibaszott szint....Kurva élet ha hamarabb olvasom lemegyek felbaszni én is téged még legalább kétszer, bassza meg elkúrtam 😀Toca
több mint 12 éve
Kurva életbe, hogy rohadt álmos vagyok, de az idióta szobatársaim nyilván itt isznak a szobában + 3 emberrel, miközben üres az egész kibaszott szint....Kurva élet ha hamarabb olvasom lemegyek felbaszni én is téged még legalább kétszer, bassza meg elkúrtam 😀
több mint 12 éve
amikor a tanár kitalálja, hogy legyen még egy szóbeli vizsga, vizsgaidőszak után (!!!)végülis nem gáz, hogy 1 hete nem aludtam egy normálisat és idegbajt kapok az egésztől
több mint 12 éve
Minden iskolának igen változatos a repertoárja, ha szopatni kell.tippre, hogyan szopassuk meg az egyetemistát az utolsó vizsgahéten című mű egyik darabját mutatták meg eaglesmcnabbel a sanyarú sorsú főszerepbenTocaA jó kurva élet baszná teherbe a tarka bundás vadregényes hónaljmankós vastagbajszú zsíros hajú rohadt betyár csavargó kurva anyját ennek a retkes sulinak, hogy az utolsó héten kell szopatni az embert!!!!!!!!!!!!!!!!eaglesmcnabbna, mi történt?Amadeus91
Mindig jövőre
több mint 12 éve
Egy egyetemistánál a piálás nem kedv kérdése, igazán tudhatnád.Szobámban partizik = 5 hülye haverom itt iszik 😀Kurva életbe, hogy rohadt álmos vagyok, de az idióta szobatársaim nyilván itt isznak a szobában + 3 emberrel, miközben üres az egész kibaszott szint....most úgy elképzeltem, hogy a fél kolesz a szobádban partyzik és te azon vagy, hogy a fal mellett pokrócba burkolózva megpróbáld elhúzni a lóbőrt. Vizsgád van még, hogy nem szállsz be te is öblíteni?Amadeus91
Én 2-9ig végig a kelenföldi restiben ültem, ezek meg akkor találják ki, hogy igyunk, amikor kurvára nincs már kedvem 😀tenorx
Ha inni kell, inni kell.
több mint 12 éve
Szobámban partizik = 5 hülye haverom itt iszik 😀Kurva életbe, hogy rohadt álmos vagyok, de az idióta szobatársaim nyilván itt isznak a szobában + 3 emberrel, miközben üres az egész kibaszott szint....most úgy elképzeltem, hogy a fél kolesz a szobádban partyzik és te azon vagy, hogy a fal mellett pokrócba burkolózva megpróbáld elhúzni a lóbőrt. Vizsgád van még, hogy nem szállsz be te is öblíteni?Amadeus91
Én 2-9ig végig a kelenföldi restiben ültem, ezek meg akkor találják ki, hogy igyunk, amikor kurvára nincs már kedvem 😀
több mint 12 éve
Kurva életbe, hogy rohadt álmos vagyok, de az idióta szobatársaim nyilván itt isznak a szobában + 3 emberrel, miközben üres az egész kibaszott szint....most úgy elképzeltem, hogy a fél kolesz a szobádban partyzik és te azon vagy, hogy a fal mellett pokrócba burkolózva megpróbáld elhúzni a lóbőrt. Vizsgád van még, hogy nem szállsz be te is öblíteni?
több mint 12 éve
Kurva életbe, hogy rohadt álmos vagyok, de az idióta szobatársaim nyilván itt isznak a szobában + 3 emberrel, miközben üres az egész kibaszott szint....És külön vicces a hányszor tudnak felkelteni játék.
több mint 12 éve
tippre, hogyan szopassuk meg az egyetemistát az utolsó vizsgahéten című mű egyik darabját mutatták meg eaglesmcnabbel a sanyarú sorsú főszerepbenA jó kurva élet baszná teherbe a tarka bundás vadregényes hónaljmankós vastagbajszú zsíros hajú rohadt betyár csavargó kurva anyját ennek a retkes sulinak, hogy az utolsó héten kell szopatni az embert!!!!!!!!!!!!!!!!eaglesmcnabbna, mi történt?Amadeus91
több mint 12 éve
A jó kurva élet baszná teherbe a tarka bundás vadregényes hónaljmankós vastagbajszú zsíros hajú rohadt betyár csavargó kurva anyját ennek a retkes sulinak, hogy az utolsó héten kell szopatni az embert!!!!!!!!!!!!!!!!eaglesmcnabbna, mi történt?
több mint 12 éve
A jó kurva élet baszná teherbe a tarka bundás vadregényes hónaljmankós vastagbajszú zsíros hajú rohadt betyár csavargó kurva anyját ennek a retkes sulinak, hogy az utolsó héten kell szopatni az embert!!!!!!!!!!!!!!!!
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!