Gyűlölködjünk

37 feliratkozó

több mint 12 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 108 — #NoStress
Szerintem még gyakorolj az idézés/szerkesztés kombón. 😉

több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 306 — Így remélem megfelelek nektek.....
Én ezeken a katasztrófa turistákon illetve nézelődőkön vagyok kiakadva. Sajnos nincs módon kimenni zsákot tölteni de akkor azért sem tolom oda képem, hogy nézelődjek.dande
Én meg tegnap kibringáztam, kiváncsi voltam, hogy milyen, ha a Dunapart, ahol sétálni szoktam teljesen víz alatt van.
Meg hogy miképp néz ki az évszázad árvize.
Tényleg durva, de eszembe nem jutna homokzsákokat pakolni a korzón vagy a Margit-hídnál.
De ne akadj azért ki.[/quote]

Sobri rajtad kiakadni, ugyan már, öreg róka vagyok én itt ahhoz 😉 😛

De ha mindenképp meg akarom nézni lehetőleg a pakolóktól minél messzebbSobri Jóska
több mint 12 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 6 165 — Steelers fan
Én ezeken a katasztrófa turistákon illetve nézelődőkön vagyok kiakadva. Sajnos nincs módon kimenni zsákot tölteni de akkor azért sem tolom oda képem, hogy nézelődjek.dande
Én meg a hiper-szuper képeken vagyok. Ahelyett, hogy pakolna, vagy csinálna valamit, megkeresi a jobbnál jobb kompozíciókat. Szép képek meg minden, de eltekintenék tőle...

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 12 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 108 — #NoStress
Én meg tegnap kibringáztam, kiváncsi voltam, hogy milyen, ha a Dunapart, ahol sétálni szoktam teljesen víz alatt van.
Meg hogy miképp néz ki az évszázad árvize.
Tényleg durva, de eszembe nem jutna homokzsákokat pakolni a korzón vagy a Margit-hídnál.
De ne akadj azért ki.

több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 306 — Így remélem megfelelek nektek.....
Én ezeken a katasztrófa turistákon illetve nézelődőkön vagyok kiakadva. Sajnos nincs módon kimenni zsákot tölteni de akkor azért sem tolom oda képem, hogy nézelődjek.
több mint 12 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 509 — Omar's Coming Yo!
Vajon mit érzett az az ember aki poénkodott az árvízen mikor töltjük a homokzsákokat..
Ha leütöm és beleforgatom egy zsákba az vajon különös kegyetlenségnek számít?

több mint 12 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 968
Mi a nádvágó redvás pöcséért nem lehet felfogni, hogy az autósoknak is lehet szar? Jöttem haza a melóból, és azon picsogott a villamos fele, hogy fél percre berekedt a villamos a dugó miatt, persze orrba-szájba terelnek a Bem tér miatt. Hihetetlen Budapest népe megint, tisztelet a kivételnek.

Mindig jövőre
több mint 12 éve
YoungZeeZee 9 509
Picit idekapcsolodik.Azt tudom h mon milyen a szitu es azt is tudom hogy ahol most elek milyen.feltetelezem h mas eu orszagban is hasonlo...
Gyalagoskent lendulet vesztes nelkul tudsz atmenni a zembran meg a legforgalmasabb 2+2savos uton is.ahoogy latjak h a gyalogos a zebre kozeleben van megallnak.busz robogo motor merdzsos egyarant.ha veletlenul nem allnak meg bocsanatot kernek!mondjuk a parkolasi szisztema mar idegesit de ezt betudhato annak h az auto hasznapatieszkoz mon meg eletmunka..no meg a robogosok is csak elsuhannak melletted ha vezetsz....de a kozlekedesi moreal ossuessegeben jo.
több mint 12 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
kretének mind a 4 rasszban (autós, motoros, kerékpáros, gyalogos) vannak, csak az a baj, hogy ezek általában nem egymást vonják ki az közlekedők/élők sorából, hogy legalább javulna a közlekedés minősége 😕

több mint 12 éve
Imitheking New England Patriots 1 916
Rohadjanak meg azok a motorosok, akik azt hiszik, nekik mindent szabad. Kibaszottul zsúfolt utcában előztek egyszerre jobbról és balról is, nagyon picin múlott, hogy nem törték meg a kocsit. Alig várom már a telet, hogy eltakarodjanak...Imitheking
amikor meg nem megyünk előre, hanem bent maradunk két autó között, akkor meg attól kaptok vérhasat. meg az is teljesen fasza, amikor amúgy teljesen szabályosan megyünk az út szélén, tehát a KRESZ által előírt helyünkön, de az idióta természetesen csak úgy tud eljönni mellettünk, hogy érzed a visszapillantót a könyöködön.

lehet idegesítő az, amit csinálunk és a mi részünkről is vannak gyökerek, de az éremnek két oldala van. kiválóan érezte Asbee 😀shawnka
Nekem mindegy, hogy a két autó között maradtok-e, vagy éppen megelőztök, de ne akarjon már egyszerre két fasz megelőzni két oldalról egy tök szűk helyen. Annyira rossz tapasztalataim nincsenek a motorosokkal, többsége még meg is köszöni, hogy lehúzódok, de ez a tegnapi két fasz teljesen kiborított.
több mint 12 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
lehet idegesítő az, amit csinálunk és a mi részünkről is vannak gyökerek, de az éremnek két oldala van. kiválóan érezte Asbee 😀shawnka
Egyébként olyan nincs is, hogy csak motoros. Akinek motorja van, annak autója is. Meg ha nem úgy tekintünk a többiekre, hogy autós, motoros, kerékpáros, gyalogos hanem csak szimplán közlekedő, akkor egy lépéssel már előrébb vagyunk...

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 12 éve
Kikérem magamnak én Bandi vagyok 😀 ja nem de mindegy 😛
több mint 12 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 737 — capitaine du château de Vienne 1487
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ diszkriminátorok a gyalogsoró má nem is gondótok az má smafu pedig az is ott van, időnként az út közepén sétálgatva mer az neki szabad 😛 😉 de ha el találnám csapni jönne ám a family lincselésre (de hogy én legyek diszkriminátor megcsinálja ez a jó magyar pesti gyerkőc is😀)dande
a hozzászólásod alapján te inkább kombájnnal közlekedsz, nem? 😀adam8
ne bántsuk a kombájnpilótákat, jó lesz az rotációs kapának is 😀shawnka

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 651 — Tyrone Creek
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ diszkriminátorok a gyalogsoró má nem is gondótok az má smafu pedig az is ott van, időnként az út közepén sétálgatva mer az neki szabad 😛 😉 de ha el találnám csapni jönne ám a family lincselésre (de hogy én legyek diszkriminátor megcsinálja ez a jó magyar pesti gyerkőc is😀)dande
a hozzászólásod alapján te inkább kombájnnal közlekedsz, nem? 😀adam8
ne bántsuk a kombájnpilótákat, jó lesz az rotációs kapának is 😀
több mint 12 éve
hétszilvafás adam8 Houston Texans 2 647
a hozzászólásod alapján te inkább kombájnnal közlekedsz, nem? 😀

több mint 12 éve
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ diszkriminátorok a gyalogsoró má nem is gondótok az má smafu pedig az is ott van, időnként az út közepén sétálgatva mer az neki szabad 😛 😉 de ha el találnám csapni jönne ám a family lincselésre (de hogy én legyek diszkriminátor megcsinálja ez a jó magyar pesti gyerkőc is😀)
több mint 12 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 651 — Tyrone Creek
Rohadjanak meg azok a motorosok, akik azt hiszik, nekik mindent szabad. Kibaszottul zsúfolt utcában előztek egyszerre jobbról és balról is, nagyon picin múlott, hogy nem törték meg a kocsit. Alig várom már a telet, hogy eltakarodjanak...Imitheking
amikor meg nem megyünk előre, hanem bent maradunk két autó között, akkor meg attól kaptok vérhasat. meg az is teljesen fasza, amikor amúgy teljesen szabályosan megyünk az út szélén, tehát a KRESZ által előírt helyünkön, de az idióta természetesen csak úgy tud eljönni mellettünk, hogy érzed a visszapillantót a könyöködön.

lehet idegesítő az, amit csinálunk és a mi részünkről is vannak gyökerek, de az éremnek két oldala van. kiválóan érezte Asbee 😀
több mint 12 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 222 — Eagles fan
Alig várom már a telet, hogy eltakarodjanak...Imitheking
Annyira ne várd, az azt jelentené hogy a regular season nagy része már eltelt 😊

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 12 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Na mindjárt jön majd egy motoros, hoz egy fordított példát és jöhet a flamewar 😀 Esetleg majd hozzászól még egy biciklis is és teljes lesz a tökély 😊

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 12 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 239 — NFL bracket champion '26
Rég írtam már ide, de ez most kikívánkozik belőlem:
a kedves szülőjével kerülne vérfertőzéses kapcsolatba az a barom, aki kitalálta h az osztályunk minden férfi tagjának kötelező jelleggel kell kimenni hnap Szentendrére homokzsákokat pakolni, mikor hétfőn-kedden költözött az irodánk, ma délelőtt lett net, azzal telt az egész napom h utolérjem magam plusz a szabin lévő kollégám helyett is dolgozzak.
Hnap pedig ugye mehetek zsákokat pakolni, így megin nem tudok melózni, majd ezután ha pénteken délre nincs kész a heti jelentés a minisztériumba megint csak mi leszünk az alkalmatlan idióták.empty taxi
És gondolom, azt nem fogják elfogadni kifogásnak, hogy ti "önként", és "dalolva" tiszteletbeli katasztrófavédelmisnek álltatok.
Hülyének tűnhetnek a kérdések, de felmerült bennem:
Ezek a napok munkaidőnek számítanak, vagy "szabadságon" vagytok, miközben Szentendrét véditek?
Munkaruhát, ellátást kaptok?
Ezeket azért kérdezem, mert velem is megtörténhet, hogy "legényt" kell játszanom a gáton.laccoo74
Végül is Dunabogdányt védtük, munkanapnak számít, kb. óránként jött egy teherautó ásványvízzel és szendvicsekkel. Munkaruhát nem kaptunk. Hál' istennek egy olyan turnusba kerültünk h 10-ig tudtunk dolgozni a munkahelyen utána vittek ki mindket Bogdányba, így a hnapi munkámhoz az előkészületek nagy részét meg tudtam csinálni.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Szesze New York Giants 21 869 — Giants fan
a kedves szülőjével kerülne vérfertőzéses kapcsolatba az a barom, aki kitalálta h az osztályunk minden férfi tagjának kötelező jelleggel kell kimenni hnap Szentendrére homokzsákokat pakolni, mikor hétfőn-kedden költözött az irodánk, ma délelőtt lett net, azzal telt az egész napom h utolérjem magam plusz a szabin lévő kollégám helyett is dolgozzak.
Hnap pedig ugye mehetek zsákokat pakolni, így megin nem tudok melózni, majd ezután ha pénteken délre nincs kész a heti jelentés a minisztériumba megint csak mi leszünk az alkalmatlan idióták.empty taxi
De nektek legalább nem Pécsről kell felmenni 6-8 napra ugyanoda, h katasztrófavédelmis főmuftikat fuvarozgass napi 12 órában, tábori ágyakon aludva, ráadásul úgy h délután 4kor szólnak, h van fél órád h elindulj otthonról.
több mint 12 éve
Imitheking New England Patriots 1 916
Rohadjanak meg azok a motorosok, akik azt hiszik, nekik mindent szabad. Kibaszottul zsúfolt utcában előztek egyszerre jobbról és balról is, nagyon picin múlott, hogy nem törték meg a kocsit. Alig várom már a telet, hogy eltakarodjanak...
több mint 12 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci
És gondolom, azt nem fogják elfogadni kifogásnak, hogy ti "önként", és "dalolva" tiszteletbeli katasztrófavédelmisnek álltatok.
Hülyének tűnhetnek a kérdések, de felmerült bennem:
Ezek a napok munkaidőnek számítanak, vagy "szabadságon" vagytok, miközben Szentendrét véditek?
Munkaruhát, ellátást kaptok?
Ezeket azért kérdezem, mert velem is megtörténhet, hogy "legényt" kell játszanom a gáton.
több mint 12 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 239 — NFL bracket champion '26
alig várom már ennek a homokzsákos verzióját.Amadeus91
jó poén volt dugipofa!

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 505

alig várom már ennek a homokzsákos verzióját.